Ruotsi jatkoi poikkeuslakia – maahan 10 tuhatta extraomaista

D4ha-mIXkAARnqX

Ruotsissa jatkettiin tänään poikkeuslakia, jolla maahan saadaan kymmeniä tuhansi uusia tulijoita. Kyseisellä lailla taataan vaihtoehtoisen suojelun takia väliaikaisen oleskeluluvan saaneille henkilöille perheenyhdistämismahdollisuus.

Kyseessä on eräänlainen poikkeuslaki, joka astui voimaan jo 2016, mutta jota nyt jatkettiin vuoteen 2021 asti. Kun aiemmin vaihtoehtoisen suojelun perusteella oleskeluluvan saaneella ei ollut mahdollisuutta perheenyhdistämiseen niin 2016 tehtiin poikkeuslaki, joka mahdollisti tämän. Toisin sanoen, jos henkilölle on myönnetty Ruotsista tilapäinen oleskelulupa hän saattoi hakea myös perheensä Ruotsiin.
Laki mahdollistaa omaisille ikuisen oleskeluluvan jos tietyt ehdot täyttyvät. Perheeksi lasketaan ainakin puolisot ja alle 21-vuotiaat lapset.
Lain myötä maahan odotetaan vuodessa vajaa 10 000 extratulijaa. Kun jo nyt perheenyhdistämisellä tulevien määrä huitelee 50 – 60 000 henkilössä niin nyt tulijamäärälle saadaan pieni extrahuippu.
 

24 Kommenttia
Uusimmat
Vanhimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
KarjalanGöbbelssi
KarjalanGöbbelssi
21.7.2019 20:28

Huh, huh ruotsi on joutunut helvetin valtaan. Ettei vain olisi petausta uudelle 2015 aallolle koko touhu?
Pahoin pelkään, että sitä varten ne sinne on voitu ottaa ns. ”lähtökuoppiin”. Toivottavasti olen väärässä,
Rajat kiinni vittu saatana nyt perkl paskahousut! Unkarin linja!
Noista 17 vee pojista ei ole ollut kuin kaarnaveneitä veistämään
ja moniosaamaan pano-tilastoissa.
Hitlerkin jo kierii haudassaan tätä menoa ja Göbbels kumppaneineen pilkistää haudoistaan
ja toteaa kamuineen yhteen ääneen: ”no morjens”.

Särmääjä
Särmääjä
21.7.2019 17:06

Ruotsi on niin intohimoinen kansanmurhaaja politiikkansa saralla että sille pitäisi antaa jokin kamelinpaskasta muotoiltu palkinto siitä hyvästä.

N y t w i t t u r i t ä ä
N y t w i t t u r i t ä ä
21.7.2019 02:05

Ruotsi tuo menetetty maa…Suomi seuraa perässä kiihtyvällä tahdilla. No itse otan loparit, jos en saa lusmuilujeni takia monoa. Kovasti yritän, mutta ei vaan tule fuduja. En aio enää tehdä Töitä yhteiskunnan eteen. Annoin ääneni nykyistä menoa vastustavalle. Nyt alan keskittymään tukien imemiseen takasin kotiinpäin.

Nestori Lundahl
Nestori Lundahl
20.7.2019 20:35

10 000, 50 – 60 000!
Äärettömän kateellisina ministerit Sutturainen ja Ohisalo seuraavat Ruotsin hyvää maahanmuuttotilannetta ja tekevät kaikkensa jotta Suomikin saataisiin vihdoin kuntoon.

voi voi
voi voi
20.7.2019 17:51

lottovoitto kohtasi taas ruotsalaisia.

jippos123
jippos123
20.7.2019 16:52

Pommien pauketta ja konetuliaseiden rätinää riittää siis jatkossakin. Svedut menevät Skanssenille lauleskelemaan samaaan aikaan maa roihuaa. Aika metkaa sakkia.
Ei Ruotsalaiset voi enää estää maansa muuttumista paskastaniaksi, ei niillä ole munaa siihen. Odottavat kiltisti teurastamistaan.

Pinlaareni
Pinlaareni
21.7.2019 12:03
Vastaa...  jippos123

”Svedut menevät Skanssenille lauleskelemaan samaaan aikaan maa roihuaa.”
ruåtsalaisten itsetuhåisuudella ja masåkismilla ei näytä olevan mitään rajaa. Lauleskellaan vaan, kun maa muuttuu kehitysmaaksi. Mikäs sitten neuvoksi, kun kunniakansalaiset alkavat tehdä jättekivoja keppostelumatkoja nukkumalähiöihin? Laulellaan vaan lisää?

Heja Sverige
Heja Sverige
20.7.2019 16:00

Jos menee malliin Grums niin ruotsalaisilla tenavilla on kestettävää näiden uusien, pelihetkiä järjestävien tenavien kanssa.

Aappa
Aappa
20.7.2019 14:36

Ruotsin kunnianhimoinen tavoite on olla maailman insinööririkkain maa vuoteen 2021 mennessä.

tarkkailija
tarkkailija
20.7.2019 14:21

voi luoja, viimeinenkin järki on kadonnut ruotsissa…..ja samaan suuntaan mennään suomessakin…

Minä
Minä
20.7.2019 13:50

Suomessa saisivat kirjoittaa lain, että perheet yhdistetään tulijan kotimaassa. Menolipun saa ilmaiseksi.

Puosuvaari
Puosuvaari
20.7.2019 16:15
Vastaa...  Minä

Hyvä ”Minä” – juuri samaa mieltä.. (valitettavasti palaajille tarjotaan bonuksena kotiinpaluurahaa!)

Suomi Finland
Suomi Finland
20.7.2019 13:28

Eikö tässä yhtään ajatella sitä, että kun nämä ihmiset lähtevät kotimaastaan, niin silloin väistämättä jää jälkeen vielä iso joukko ihmisiä, jotka jäävät ilman näiden lähteneiden ihmisten muodostamia turvaverkkoja? Missä ovat heidän ihmisoikeutensa?
Teollisuusmaahan ’muuttaneella’ kehitysmaalaisella on sentään uuden isäntämaansa tarjoama sosiaaliturvajärjestelmä apunaan, joten hän pärjäisi täällä yksinkin.
Mutta yhden tulijan siivellä roudataan sitten kokonaisia perhekuntia, vaikka heitä tarvittaisiin kipeästi siellä kotimaassa.
Ei ymmärrä. Ihmisoikeudet vedetään lokaan ja kehitysmaissa ihmiset kärsivät.

Minä
Minä
20.7.2019 13:52
Vastaa...  Suomi Finland

Ruotsalaisen suvakkien lemmikkien sukulaisten kerääminen saattaa toisaalta olla hyväksi kehitysmaille, koska he keräävät osaamattomia ja huonointa materiaalia niistä maista ja keventävät kyseisten kehitysmaiden taakkaa.

Sensuroimaton Totuus
Sensuroimaton Totuus
20.7.2019 14:06
Vastaa...  Suomi Finland

Se mitä kehitysmaissa tapahtuu tai on tapahtumatta on täysin yhdentekevää -moisten joutavuuksien miettimiseen ei pidä hukata sekuntiakaan.

Suomi Finland
Suomi Finland
20.7.2019 14:44

Kyllä kehitysmaissa voi(si) tapahtua paljon sellaisia asioita, jotka saisivat minutkin taputtamaan karvattomia ranteitani.
Kuten esimerkiksi:
’elo eamenn ao ertdmeaaoveabkktikiapt’

Kanttikieltä pliis
Kanttikieltä pliis
20.7.2019 23:11
Vastaa...  Suomi Finland

Ei ummarra!

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
20.7.2019 14:20
Vastaa...  Suomi Finland

Jälkeenjääneiden turvaverkosto on Ruotsissa, siellä myös ihmisoikeutensa. Nyt ne onneksi toteutuvat väliaikaisella perheyhdistämisellä, vai mikä helkkari tuo on.

Aito sukupuoli
Aito sukupuoli
20.7.2019 13:21

Olen huomannut jo pitkään ettei Suomenkaan päättäjissä ole todellisia vastuunkantajia.
2004 tsunami ensimmäisen kerran pysäytti ajattelemaan tätä. Ulkomisteriöstä ei silloin saatu ketään kiinni, silloinen presidentti saatiin kolmen päivän päästä julkisuuteen valittelemaan.
Vain Finnair oli hereillä ja järjesti erikoiskoneen onnettomuuden uhreille.
Nyt 2019 jätettiin suomalainen mies kuolemaan, eikä kukaan halunnut auttaa, vaikka varmasti tapaus tunnettiin julkisuudssa olleiden tietojen perusteella. Ulkoministeriö eikä presidentti vastannut puhelimiin, ja jos joku vastasi niin siellä tyttö lupasi välittää tiedon eteenpäin. Ja siihen se jäi.
Antti puhuu kauniisti ihmisarvon jakamattomuudesta ja ihmisoikeuksista. Antti tuotiin yksityiskoneella nukutettuna Espanjasta. Miikka sai jäädä kuolemaan.
Antin arvopohja on pahasti vialla. Antti kasasi hallituksen nuorista, kokemattomista tytöistä, jotka höpisevät omiaan, kuten me emme kuuntele ketään yli 60-vuotiasta.
EU on samanlaisessa päättämättömyyden tilassa. Valopilkkuna on muutama valtio, jotka oikeasti tekevät työtä kansalaistensa eteen.
Näissä valtioissa, kuten arvata saattaa, on niiden johtajilla suuri kannatus kansan keskuudessa.
Voi Suomi, pitikö minun vielä nähdä tämä sinun alennustilasi.

Pessimisti
Pessimisti
20.7.2019 15:00
Vastaa...  Aito sukupuoli

Finnair ja ulkoministeriö tappoivat suomalaisen Thaimaahan. Murhayhtiöllä ei ole pakko lentää, onneksi on muita mutta murhahallitusta, jota kansa ei halunnut on vaan siedettävä, ainakin niin kauan kunnes pääsee täältä pois.

Anonymous
Anonymous
20.7.2019 15:13
Vastaa...  Pessimisti

MV-lehti varmisti että tyyppi ei saa apua. Täysin älytön ajatus että valtio tai sen yhtiö tekisi jotain kun MV vaatii koska MV on Public Enemy number 1. Jos jotain suunitelmia oli ennen MV-lehden juttuja ne varmasti haudattiin välittömästi koska MV ja MV paljasti vielä että kyseessä on SOD jäsen.

Hauki
Hauki
20.7.2019 16:37
Vastaa...  Aito sukupuoli

Antti Rinne kaappasi demareissa vallan ohjailemalla sakilaisten vaalirahoitusta itselleen suosiolliselle kanalaumalle ja loppu onkin historiaa.
Tämän kalmankalpean sairaan miehen motiivit näyttävät olevan puhtaasti omassa edussa, kuten väärinkäytöksiin liittyvistä oikeusjutuista voidaan nähdä.
https://blogit.iltalehti.fi/aarno-laitinen/2015/05/02/rinteen-ammapuolue/

Tommy the Who
Tommy the Who
20.7.2019 13:08

Onnea teille ruotsalaiset. Sitä tosiaankin tarvitsette, jos aiotte selviytyä hengissä tulevaisuuden Swedustaniassa. Kalifaatissa kun valkeaihoisen kuffarin kurkku katkotaan pienimmästäkin syystä. Ja eihän sitä syytä edes aina tarvita, ihan muuten vaan voi puukkohippaset tulla vastaan.

Anonymous
Anonymous
20.7.2019 19:26
Vastaa...  Tommy the Who

Nämä tälläiset päätökset vain lisäävät bensaa liekkeihin. Joko näissä on kyse sinisilmäisyydestä tai sitten ideologia. Islam valloittaa euroopan. Joka johtaa sotiin. Ennemmin tai myöhemmin.