Ruotsi jatkoi poikkeuslakia – maahan 10 tuhatta extraomaista

D4ha-mIXkAARnqX

Ruotsissa jatkettiin tänään poikkeuslakia, jolla maahan saadaan kymmeniä tuhansi uusia tulijoita. Kyseisellä lailla taataan vaihtoehtoisen suojelun takia väliaikaisen oleskeluluvan saaneille henkilöille perheenyhdistämismahdollisuus.

Kyseessä on eräänlainen poikkeuslaki, joka astui voimaan jo 2016, mutta jota nyt jatkettiin vuoteen 2021 asti. Kun aiemmin vaihtoehtoisen suojelun perusteella oleskeluluvan saaneella ei ollut mahdollisuutta perheenyhdistämiseen niin 2016 tehtiin poikkeuslaki, joka mahdollisti tämän. Toisin sanoen, jos henkilölle on myönnetty Ruotsista tilapäinen oleskelulupa hän saattoi hakea myös perheensä Ruotsiin.
Laki mahdollistaa omaisille ikuisen oleskeluluvan jos tietyt ehdot täyttyvät. Perheeksi lasketaan ainakin puolisot ja alle 21-vuotiaat lapset.
Lain myötä maahan odotetaan vuodessa vajaa 10 000 extratulijaa. Kun jo nyt perheenyhdistämisellä tulevien määrä huitelee 50 – 60 000 henkilössä niin nyt tulijamäärälle saadaan pieni extrahuippu.
 

Subscribe
Notify of
guest
24 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Tommy the Who

Onnea teille ruotsalaiset. Sitä tosiaankin tarvitsette, jos aiotte selviytyä hengissä tulevaisuuden Swedustaniassa. Kalifaatissa kun valkeaihoisen kuffarin kurkku katkotaan pienimmästäkin syystä. Ja eihän sitä syytä edes aina tarvita, ihan muuten vaan voi puukkohippaset tulla vastaan.

Anonymous

Nämä tälläiset päätökset vain lisäävät bensaa liekkeihin. Joko näissä on kyse sinisilmäisyydestä tai sitten ideologia. Islam valloittaa euroopan. Joka johtaa sotiin. Ennemmin tai myöhemmin.

Aito sukupuoli

Olen huomannut jo pitkään ettei Suomenkaan päättäjissä ole todellisia vastuunkantajia.
2004 tsunami ensimmäisen kerran pysäytti ajattelemaan tätä. Ulkomisteriöstä ei silloin saatu ketään kiinni, silloinen presidentti saatiin kolmen päivän päästä julkisuuteen valittelemaan.
Vain Finnair oli hereillä ja järjesti erikoiskoneen onnettomuuden uhreille.
Nyt 2019 jätettiin suomalainen mies kuolemaan, eikä kukaan halunnut auttaa, vaikka varmasti tapaus tunnettiin julkisuudssa olleiden tietojen perusteella. Ulkoministeriö eikä presidentti vastannut puhelimiin, ja jos joku vastasi niin siellä tyttö lupasi välittää tiedon eteenpäin. Ja siihen se jäi.
Antti puhuu kauniisti ihmisarvon jakamattomuudesta ja ihmisoikeuksista. Antti tuotiin yksityiskoneella nukutettuna Espanjasta. Miikka sai jäädä kuolemaan.
Antin arvopohja on pahasti vialla. Antti kasasi hallituksen nuorista, kokemattomista tytöistä, jotka höpisevät omiaan, kuten me emme kuuntele ketään yli 60-vuotiasta.
EU on samanlaisessa päättämättömyyden tilassa. Valopilkkuna on muutama valtio, jotka oikeasti tekevät työtä kansalaistensa eteen.
Näissä valtioissa, kuten arvata saattaa, on niiden johtajilla suuri kannatus kansan keskuudessa.
Voi Suomi, pitikö minun vielä nähdä tämä sinun alennustilasi.

Pessimisti

Finnair ja ulkoministeriö tappoivat suomalaisen Thaimaahan. Murhayhtiöllä ei ole pakko lentää, onneksi on muita mutta murhahallitusta, jota kansa ei halunnut on vaan siedettävä, ainakin niin kauan kunnes pääsee täältä pois.

Anonymous

MV-lehti varmisti että tyyppi ei saa apua. Täysin älytön ajatus että valtio tai sen yhtiö tekisi jotain kun MV vaatii koska MV on Public Enemy number 1. Jos jotain suunitelmia oli ennen MV-lehden juttuja ne varmasti haudattiin välittömästi koska MV ja MV paljasti vielä että kyseessä on SOD jäsen.

Hauki

Antti Rinne kaappasi demareissa vallan ohjailemalla sakilaisten vaalirahoitusta itselleen suosiolliselle kanalaumalle ja loppu onkin historiaa.
Tämän kalmankalpean sairaan miehen motiivit näyttävät olevan puhtaasti omassa edussa, kuten väärinkäytöksiin liittyvistä oikeusjutuista voidaan nähdä.
https://blogit.iltalehti.fi/aarno-laitinen/2015/05/02/rinteen-ammapuolue/

Suomi Finland

Eikö tässä yhtään ajatella sitä, että kun nämä ihmiset lähtevät kotimaastaan, niin silloin väistämättä jää jälkeen vielä iso joukko ihmisiä, jotka jäävät ilman näiden lähteneiden ihmisten muodostamia turvaverkkoja? Missä ovat heidän ihmisoikeutensa?
Teollisuusmaahan ’muuttaneella’ kehitysmaalaisella on sentään uuden isäntämaansa tarjoama sosiaaliturvajärjestelmä apunaan, joten hän pärjäisi täällä yksinkin.
Mutta yhden tulijan siivellä roudataan sitten kokonaisia perhekuntia, vaikka heitä tarvittaisiin kipeästi siellä kotimaassa.
Ei ymmärrä. Ihmisoikeudet vedetään lokaan ja kehitysmaissa ihmiset kärsivät.

Minä

Ruotsalaisen suvakkien lemmikkien sukulaisten kerääminen saattaa toisaalta olla hyväksi kehitysmaille, koska he keräävät osaamattomia ja huonointa materiaalia niistä maista ja keventävät kyseisten kehitysmaiden taakkaa.

Sensuroimaton Totuus

Se mitä kehitysmaissa tapahtuu tai on tapahtumatta on täysin yhdentekevää -moisten joutavuuksien miettimiseen ei pidä hukata sekuntiakaan.

Suomi Finland

Kyllä kehitysmaissa voi(si) tapahtua paljon sellaisia asioita, jotka saisivat minutkin taputtamaan karvattomia ranteitani.
Kuten esimerkiksi:
’elo eamenn ao ertdmeaaoveabkktikiapt’

Kanttikieltä pliis

Ei ummarra!

fatwantarkistaja

Jälkeenjääneiden turvaverkosto on Ruotsissa, siellä myös ihmisoikeutensa. Nyt ne onneksi toteutuvat väliaikaisella perheyhdistämisellä, vai mikä helkkari tuo on.

Minä

Suomessa saisivat kirjoittaa lain, että perheet yhdistetään tulijan kotimaassa. Menolipun saa ilmaiseksi.

Puosuvaari

Hyvä ”Minä” – juuri samaa mieltä.. (valitettavasti palaajille tarjotaan bonuksena kotiinpaluurahaa!)

tarkkailija

voi luoja, viimeinenkin järki on kadonnut ruotsissa…..ja samaan suuntaan mennään suomessakin…

Aappa

Ruotsin kunnianhimoinen tavoite on olla maailman insinööririkkain maa vuoteen 2021 mennessä.

Heja Sverige

Jos menee malliin Grums niin ruotsalaisilla tenavilla on kestettävää näiden uusien, pelihetkiä järjestävien tenavien kanssa.

jippos123

Pommien pauketta ja konetuliaseiden rätinää riittää siis jatkossakin. Svedut menevät Skanssenille lauleskelemaan samaaan aikaan maa roihuaa. Aika metkaa sakkia.
Ei Ruotsalaiset voi enää estää maansa muuttumista paskastaniaksi, ei niillä ole munaa siihen. Odottavat kiltisti teurastamistaan.

Pinlaareni

”Svedut menevät Skanssenille lauleskelemaan samaaan aikaan maa roihuaa.”
ruåtsalaisten itsetuhåisuudella ja masåkismilla ei näytä olevan mitään rajaa. Lauleskellaan vaan, kun maa muuttuu kehitysmaaksi. Mikäs sitten neuvoksi, kun kunniakansalaiset alkavat tehdä jättekivoja keppostelumatkoja nukkumalähiöihin? Laulellaan vaan lisää?

voi voi

lottovoitto kohtasi taas ruotsalaisia.

Nestori Lundahl

10 000, 50 – 60 000!
Äärettömän kateellisina ministerit Sutturainen ja Ohisalo seuraavat Ruotsin hyvää maahanmuuttotilannetta ja tekevät kaikkensa jotta Suomikin saataisiin vihdoin kuntoon.

N y t w i t t u r i t ä ä

Ruotsi tuo menetetty maa…Suomi seuraa perässä kiihtyvällä tahdilla. No itse otan loparit, jos en saa lusmuilujeni takia monoa. Kovasti yritän, mutta ei vaan tule fuduja. En aio enää tehdä Töitä yhteiskunnan eteen. Annoin ääneni nykyistä menoa vastustavalle. Nyt alan keskittymään tukien imemiseen takasin kotiinpäin.

Särmääjä

Ruotsi on niin intohimoinen kansanmurhaaja politiikkansa saralla että sille pitäisi antaa jokin kamelinpaskasta muotoiltu palkinto siitä hyvästä.

KarjalanGöbbelssi

Huh, huh ruotsi on joutunut helvetin valtaan. Ettei vain olisi petausta uudelle 2015 aallolle koko touhu?
Pahoin pelkään, että sitä varten ne sinne on voitu ottaa ns. ”lähtökuoppiin”. Toivottavasti olen väärässä,
Rajat kiinni vittu saatana nyt perkl paskahousut! Unkarin linja!
Noista 17 vee pojista ei ole ollut kuin kaarnaveneitä veistämään
ja moniosaamaan pano-tilastoissa.
Hitlerkin jo kierii haudassaan tätä menoa ja Göbbels kumppaneineen pilkistää haudoistaan
ja toteaa kamuineen yhteen ääneen: ”no morjens”.