Ryöstöt lisääntyvät ja riski joutua kohteeksi kasvaa

money-3115981_960_720.jpg

Pystyryöstöt eli katuryöstöt ovat lisääntyneet Ruotsissa jättimäisesti. Kun ennenvanhaan ryöstön kohde oli lähinnä humalainen toikkailija niin nyt ryöstön kohteeksi joutuu kunhan on vain sen näköinen valkoinen, että päällä on jotakin arvokasta.

Lapsiin ja nuoriin kohdistuneiden ryöstöjen voidaan sanoa olevan jo systemaattisia. Heiltä viedään puhelimet, rahat ja vaatteet. Ryöstöissä on useimiten sama kaava eikä ulkopuolinen välttämättä edes tajua ryöstön olevan meneillään. Kolmansista maista tulleiden nuorukaisten jengi piirittää kohteen ja käytännössä putsaa tämän kaikesta arvokkaasta.
Kuluvalla viikolla 18-vuotias nuorukainen puukotettiin kuoliaaksi ryöstön yhteydessä. Göteborgin poliisi on ottanut kiinni teosta epäiltynä muutaman uusruotsalaisen.
Viime aikoina on kuitenkin alettu kiinnittämään huomiota asioihin. Esimerkiksi  TV4 aamutelevisiossa annettiin ohjeita. Rikosuhripäivystyksen puheejohtaja Sven-Erik Alhem kertoi, että ryöstöriski pienenee kun pukeutuu ”köyhästi”.
– Ryöstökohteeksi joutumisen riski pienenee kun näyttää ulospäin kyhältä ja siltä, että ei omista mitään. Myös sillä on merkitystä miten käyttäytyy.


 
Vanha sanonta kuuluu, että ryöstön kohde etsii ryöstäjän. Siinä on ainakin osittain perää. Kun liikkuu vaikkapa Tukholmassa niin muutama neuvo miten voi konkreettisesti pienentää ryöstöriskiä.
Perusasiat tietenkin kuntoon, että ei kanna mukanaan ulkoisia koruja eikä käteistä. Kännykkää ei kannata jättää terassin pöydälle kaljaryypyn ajaksi. Puhelin lähtee takuuvarmasti ohikulkijan mukaan. Et ehdi juosta sieltä terassin aitojen takaa väkijoukosta rosvon perään ennenkuin hän häviää väkijoukkoon.
Mutta se tärkein on se, että älä mene tilanteisiin. Vaikka ihmiseltä sahataan päätä irti älä puutu asiaan. Jos ahdistaa, soita poliisille, mutta älä sekaannu yhtään mihinkään. Älä leiki sankaria, sillä sankarin varjo hiipuu yhtä nopeasti kuin kurkusta pulppuavan veren paine pienenee.
Älä jää kinastelemaan keharien kanssa. Jos joku kävelee päin älä ala selvittämään asiaa vaan jatka matkaa. Ne eivät liiku koskaan yksin. Toistan, ne eivät liiku ikinä yksin vaan vaanivat tomppeleita valkoihoisia, jotka alkavat kinastelemaan. Jotka sitten joukolla ryöstetään. Esimerkiksi afgaaniläpsyillä on sananlasku, joka menee suurinpiirtein siten, että ruoka on haettava leijonan suusta.
Se tarkoittaa esimerkiksi sitä, että yksi kävelee päin. Alkaa pienen pieni rähinä, ”katso eteesi”. Sillä samalla hetkellä kun pysähdyt niin ympärilläsi on x-määrä sotaa, vainoa ja kidutusta paenneita nuorukaisia ja olet hävinnyt pelin. Olet hävinnyt vaikka olisit liikkeellä parin kaverisi kanssa. Niitä on aina enemmän kuin teitä.
Oletetaan, että olisitte voimasuhteiltaan parempia. Ryöstäjät ovat varsinkin ilta-yöaikaan kokaiinitöhinöissään. Voit hakata vaikka tunnin kokkelitöhinässä olevaa tyyppiä, mutta se nousee aina ylös. Piripäissään olevassa tyypissä on vielä enemmän virtaa. Asap Rockyn tapauksessa kuvamateriaali on aivan erityisesti kouluesimerkki miten ei toimia. Rockyn seurue ikäänkuin takertui kokkelitöhinöissä oleviin afgaaneihin sen sijaan, että olisivat poistuneet paikalta.
Ohje siis kuuluu: Kävele pois paikalta, älä katso taakse vaan läspyttele rauhallisesti ja päättäväisesti pois. Niitä ei kiinnosta, jos sinua ei kiinnosta. Jos sinua kiinnostaa, niitä kiinnostaa.
Yöelämässä älä jää keskusteluun jonkun tönkköruotsia puhuvan afgaaniläpsyn kanssa vaan mene pois. Monikulttuurinen kulttuurinvaihto johtaa vain siihen, että sinut ryöstetään. Ne eivät ole kaupungilla keskustelemassa kulttuurisista eroavaisuuksista vaan etsimässä tomppelia, jolta viedä rahat.
Näin ainakin alkuun.

Subscribe
Notify of
guest
32 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Nestori Lundahl

Oliko nämä matkustusohjeet kopioitu Ulkoministeriön matkustusohjeista Afrikkaan ja Lähi-itään?

M

”Ruotsi on turvallinen matkailumaa, jossa tavanomaista varovaisuutta noudatettava.” Nyt siis tiedämme mitä tarkoittaa tavanomainen varovaisuus ja turvallisuus. Minä en vielä tiennyt. Maassa maan tavalla, on tapana sanoa.

Miki

Muisttaa Brasiliassa.

Heja Sverige

Ruotsi kotoutuu hyvin monikulttuuriin.

Get tough in a gang

Kyllä. Kovaa vauhtia ollaan menossa jengiytyvää yhteiskuntaa kohti jossa ne jotka eivät kuulu mihinkään jengiin/jengiperheeseen ovat täysin yksin ja aivan helppoa saalista kelle tahansa joka vain veren haistaa.
Valitettavaa on että tavallisista valkoisista kansalaisista vain Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen jäsenet ovat ainoita jotka ovat tajunneet tämän hyvissä ajoin ja päättäneet ryhtyä toimiin. On oltava fyysisesti riittävän hyvässä sotilaskunnossa sekä itsepuolustustaitoja/katutappelutaitoja huolellisesti harjoiteltuna jottei ole kadulla aivan pelkkä kävelevä maalitaulu sekä on kuultava isoon porukkaan joka pitää omiensa puolia, kävi mitä tahansa.
Mitä pidemmälle monikulttuuri etenee, voi huomata että esim. poliisitkin ovat vain yksi jengi muiden jengien joukossa ja niiden tehtävänä on vain suojella rikkaiden omaa jengiä joka piileskelee niillä harvoilla monikulttuurista vapailla alueilla. Tavallinen lakia noudattava kansalainen on TYHMÄ LUUSERI jolle nauraa niin matu-jengiläiset, rikkaat kuin poliisitkin. Apua ei tule mistään ellet ole osa jotain jengiä.

Acc358

Kiitos nimimerkin ”Get tough in a gang” käyttäjälle realistisesta tilannekuvauksesta. Ja kiitos Paavolle ohjeista ja matujen toimintatapojen kertomisesta. Näistä tiedoista on hyötyä suvakkien luomassa todellisuudessa.

Sensuroimaton Totuus

Hyvä tilannekuvaus -viimeistään nyt kaikkein järjestelmäuskovaisinpienkin luulisi ymmärtävän ettei valtiovallan suunnalta tulevan avun odottaminen ole millään muotoa realistista.

Vihaan saatanan mutiaisia

Ptn käytännön ohjeessa ei mainittu myöskään sanallakaan: ilmoita poliisille. Se olisikin ihan turhaa puhelinkaistan varaamista. Mieluimmin on sanottava soita hautaustoimistoon ja pyydä tarjous poksista.
Muuten helvetin harvoin nuo mutakuonot käveleen päin SOO ryhmää. Mistä lie johtunee 🤔

Qroquius Kad

Unkarissa, Tšekissä, Slovakiassa ja Puolassa tilanne ei ole tällainen. Päinvastoin.
Ja mistä se johtuu?
Siitä ja nimenomaan siitä, etteivät sikäläiset ole istuneet pyllylleen odottamaan Taivaasta laskeutuvaa arkkienkeli Mikaelia, joka aloittaisi Europan Puhdistussodan.
Ei.
Vaan he ovat äänestäneet puoluetta, joka on luvannut kansalle pitää maansa puhtaina lähi-itämaalaisista, afrikkalaisista ja keskiaasialaisista ryöstäjistä, raiskaajista, tappajista ja terroristeista. Unkarilaiset, tšekit, slovakit ja puolalaiset äänestivät heidät valtiovaltaan – ja sen saatuaan he ovat pitäneet maansa puhtaina islamin ja Afriakn saastoista.
Ei se ole tämän vaikeampaa.
Ruotsalaiset voisivat äänestää Sveroigedemokraternalle 70 % vaalivoiton, kuten unkarilaiset Perussuomalaisten veljespuolueelle Fideszille.
Vaan eivätpä he äänestä.
Me suomalaiset voisimme äänestää Perussuomalaisille samanlaisen vaalivoiton kuin veljeskansamme unkarilaiset, jotka pitävät maansa puhtaina.
Mutta emmehän me äänestä.
Me vain jurnutamme, ettei valtiovallalta voi saada yhtään mitään. Unkarilaiset, tšekit, slovakit ja puolalaiset äänestivät valtiovallan avun puolesta – ja kas kummaa, kun saivat valtiovallalta sen mitä olivat toivoneet.

En äänestä enää

Olet hirveän naiivi jos luulet ihan tosissasi että pelkällä äänestämisellä tästä sotkusta selvitään.
Jos ruotsalaiset nyt äänestäisivät 100% voiton Sverigedemokraateille, niin mihinkä ne jo nyt maassa olevat sekä Ruotsissa syntyneet tunkeutujien jälkeläiset oikein katoaisivat? Ei niiden lähtömaat ota niitä enää takaisin, eikä munattomilla Sverigedemokraateilla ole selkärankaa ajamaan niitä kaikkia pois Ruotsista koska sehän tietäisi voimakeinojen käyttöä.
Suomalaisistakin monikulttuurinvastustajista valtaosa luottaa Perussuomalaisten lupauksiin, lupauksiin jotka on jo kertaalleen petetty ja uskokaa vaan, petetään vielä toistamiseenkin. Uskon, että ainoa tapa saada mukavuudenhaluiset suomalaiset tajuamaan tosiasiat on se että Mestarin on kustava niitä linssiin vielä oikein kunnolla. Sitten osa alkaa vasta heräämään, tosin ei vielä silloinkaan kaikki, mutta osa ainakin.
”Äänestetään nyt vaan eikä tehdä mitään muuta” tyypit ovat pelkureita joita kauhistuttaakin ajatus että he itse joutuisivat myös tekemään kipeitä uhrauksia oman kansansa puolesta, pehmeällä sohvalla istumisen sijaan. He haluavat päästä ongelmista eroon mahdollisimman helpolla sekä vähimmällä mahdollisella vaivalla. Äänestyskopissa se on niin helppoa kun ei kukaan näe, mutta kun kadunkulmalla tulee Mohamed vastaan ja kysyy ”oleko sina joku rassisti?” silloin heti vastataan ”en en en, minä kannatan monikulttuuria!” ääni pelosta väristen. Ei sellaisista ole vastustamaan maahanmuuttoa oikeasti.

Anonymous

Äänestäminen, väkivalta (sisällissota tms.) tai alistuminen. Siinä ne vaihtoehdot taitaa olla. Jokainen valitkoon minkä tien valitsee.
Yksittäinen/satunnaninen katuväkivalta tms. ei ratkaise mitään joten ei sulla juuri taida pointtia olla tai et osaa ilmaista sitä.

ike

Sisällissotahan tästä vielä tulee. Kantikset vastaan matut. Matut eivät vielä ole oppineet keidenkä kanssa ovat tekemisissä. On sitä ennenkin ollut nuijasotia tässä maassa. Pinna vaan kantiksen kohdalla on aika pitkä.

M

Ei vaan taisteluosapuoliin kuuluvat lähinnä uusruotsalaiset. Ruotsalaiset eivät uskalla taisteluihin osallistua, he ovat lähinnä ”siviiliuhreja,” jotka pakenevat pohjoiseen ja naapurimaihin. Sisällissota ei ala millään kellonsoitolla vaan kukin voi vain lausua oman mielipiteensä siitä, milloin vähitellen paheneva väkivallan kierre oli tullut niin pahaksi, että sitä voi sanoa sisällissodaksi. Merkkipaaluna voi pitää esimerkiksi tuontivalvonnan romahdusta, jonka jälkeen aseet voivat virrata esteettä Ruotsiin ja ylläpitää sisällissotaa ainakin kymmeniä vuosia. Vastarintaliike osallistuu sotaan ja yrittää vallankumoustaan, mutta voimaa on aivan liian vähän ja vastarinta kaatuu uusruotsalaisten ylivallan alle.

Qroquius Kad

Kummasti nuo unkarilaiset, tšekit ja puolalaiset ovat sotkusta selvinneet pelkällä äänestämisellä.
No joo, heillä ei ollutkaan edessään tehtävänä sellaista siivoustyötä kuin meillä suomalaisilla olisi – jos äänestäisimme oikein.
Äänestäisimme valtaan Jussi Halla-ahon hallituksen, jonka sisäministeri ja puolustusministeri antaisivat käskyt Suomen siivoamiseksi maahamme tuodusta kehitysmaahaitta-aineksesta.
Sen jälkeen poliisi, puolustusvoimat, rajavartiolaitos ja tullilaitos siivoaisivat maamme mainitusta saastasta. Puolustusvoimilla olisi tarpeen vaatiessa jopa 900 000 miestä (ja naista) käytettävissä; sen verran reserviläiskirjeitä lähetettiin.
Mutta tämä vaatii sen poliittisen päätöksen.
Ellei sitä poliittista päätöstä tule, on aivan turha istua kotonaan suoltamassa nettiin mahdikkaita fantasioita jonkin tekemisestä.
Kun sitä tekemistä ei tule koskaan.
Meillä on vielä mahdollisuus.. Ruotsi on jo menetetty maa.

Puosuvaari

On enemmänkin kysymys klaani-yhteiskunnasta, mutta valitettavasti vain Pohjoismainen vastaarintaliike tai Odinin soldaatit ovat listalle mitkä ”klaaneista” pitäisi kieltää.. Omituista tämä yltiöliberalismi!?

suomalainen

Tällä yltiösuvaitsevuudella on Ruotsi jo tuhottu,eikä se tuho tähän pysähdy.Jos Eurooppa ei saa kunnollisia johtajia niin huono perii.Asun pikkukaupungissa Ruotsissa.Kun katson akkunastani ulos,aina on mustia miehiä enemmän kaduilla näkyvissä kun eurooppalaisen näköisiä ihmisiä.Ääliö pitää olla ,jaka ei tajua mitä tästä seuraa.

Sensuroimaton Totuus

Poliisivaltion rakentaminen vaati yleisen turvallisuustilanteen romahduttamista.

Musta makkara

Ei tulisi mieleenkään muuttaa Ruotsiin töihin. Mikään palkka ei korvaa sitä, että ympärillä häärää kehareita.

Anonymous

Mä alan kaipailee konekivääriä ja tilanteeseen syyllisiä.

Legioner

Sama taktiikka niillä on joka paikassa. Olin parin kaverin kanssa iltaa istumassa Marseillen katuterassilla. Arviolta n.10 uusranskista lähti seuraamaan no pystyryöstöhän niillä mielessä oli. Mut taitaa jantterit muistaa hyvin pitkään miten käy kun kohtaa ylivoiman.

Tapiola

Mielenkiintoista. Lukisin vaikka parempia yksityiskohtia vielä tilanteesta, mutta ei liene täällä sopivaa. PT ottaa nyt jälleen vakavaa asiaa esille. Kaikki on kohta toisin Suomessakin pahimmillaan. Turkulainen lehdessä on kerrottu miten kevään aikana n. 4 arabiaanoksi tms tunnistettua on tehnyt noita seuraamaan-lähteminen-ryöstöjä. Onko tekijöitä saatu kiinni vieläkään.
Naiset voivat suojautua avaimia helistelemällä kuten olemme oppineet taannoisina vuosina mutta Suomen miehet. Miten tästä eteenpäin, kun.. kun kun, moni pelkää, liian moni pelkää. Suurin osa pelkää mitä? Työpaikan menetystä, vihapuhetuomiota, viranomaisia. Poliisia kunnioitetaan laajasti, niin minäkin, mutta se ei ole ehdotonta. Kirkkain otsin aikoinaan 80-luvulla vannoin sotilasvalani maaliskuun 13. ikimuistoisena päivänä, miten puolustan esivaltaa ja hallitusta. Se kaikki on tällä hetkellä jo pelkkä irvokas vitsi.
Tämä kaikki saatanan paska tehdään täysin tietoisesti. Paaterokin avasi suunsa vasta kun eläke oli varma. Pientä lohtua sekin antaa… kuinka moni poliisikin vain kyykyssä pelkää jotain. On valmis lyömään kaasuttamaan ehkäpä jopa ampumaan tavallisen kansalaisen sen pelon edessä. Kyteekö taustalla mitään parempaan suuntaan vieläkään.

Anonymous

Joo ja sit sä heräsit muna pystyssä.

Valtsu

Perunasäkkiä päälle jo terminaalissa, niin ei näytä liian rikkaalta. Ja taas oli Ruotsin poliisi ratkaissut kiperän tilanteen! Kaikki on vinksin vonksin tai ainakin heikunkeikun!

pöh

Tyhmiä nuo afgaanit ainakin on, kamoissa tai ilman..
https://www.youtube.com/watch?v=m2OLIowzwQI

Kuka määrää?

Näin se kun hollitupalaiset alkavat määräätä miten salin puolella pitää käyttäytyä. ”Syytä itseäsi jos et pukeudu säkkiin”
Rengistä on tullut isäntä eikä entinen isäntä edes huomaa että jotakin on pielessä.
Kantikset muuttuvat yhä enemmän varjoiksi seinillä. Oman itsensä köyhiksi varjoiksi. Joko pysyt kotona neljän seinän sisällä tai otat riskin että 10 jätkää hyppää niskaasi missä tahansa eivätkä edes jää kiinni.

Acc358

Nyt kuuluu kummia. HS on 22.7.2019 päästänyt julkisuuteen uutisen ”Käsikranaateista tuli arkea Ruotsissa”. Jutussa on tilastoja räjähdyksistä, ampumatapauksissa kuolleista ja takavarikoiduista aseista. Viimemainituissa on mukana omana luokkanaan sotilasaseet.
https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000006180564.html

ike

Ehkä todellisuus alkaa pakottamaan edes jonkinlaiseen journalismiin kun tilaajamäärä laskee kuin lehmän häntä.

mölli

Suvakkivetoisten pohjoismaiden nettoveronmaksajien pitäisi varmaan vaan tehdä enemmän töitä ja mielellään heittäytyä yrittäjiksi, jotta näillä ”meillä on unelma, varaa ja tilaa” -suvakeilla olisi enemmän jatkossakin varaa haalia lisää näitä kehitysmaiden moniosaajarikkauksia.

Anonymous

Jos ryöstöratkoituksessa törmätään, mahtaakohan pois kävely auttaa. Siinähän tulee herkästi puukkoa selkään.

Kuka on oikea propagandisti päättele itse

Unkari puhuu faktoja suomen valtamediasta
HS Väittävät silti pokkan housut kintussa
sitä valheeliseksi propagandaksi
HS Juttu
Tätä et tiennyt Suomesta”: Unkari jatkoi ***propagandaansa** Suomen mediaa ja oikeuslaitosta vastaan
tai ensimäinen juttu aiheesta
Valtion kontrolloima unkarilais­lehti väittää: ”Suomessa ei ole itsenäistä perustus­laillista oikeus­järjestelmää”
ensimäisen unkari jutun asiantuntijana HS ssa
käytetiin *fiksusti*
HS n uskotavan journalistisen objektiivisuuden
*unkarin näkökannalta*
häntä
Annastiina Kalliusta
tsekaa tämä juttu niin tajuat mitä Hesari tekee
ja käytää asiantuntijana
unkarin väitetyyn propagandaa
Itse ääri propagandistia ÄärI viher vasuri liberaali propagandan tuotajaa
Valtion media Yleä
siis katso juttu googletamalla
Suomalaisnuori Kallius lähti vapaaehtoistöihin Unkariin
ja 10 vuotta myöhemmin hänet nimettiin televisiossa valtionviholliseksi
– Annastiina Kallius tutkii *nykyajan fasismia*,
mutta* tuntee* sen myös nahoissaan
siis hänen väiteensä unkarilaisten oikeisto fasismista häntä kohtan
kun hän toimii unkarissa suomalaisena tähän tyyliin
Kallius rakastui iranilaissyntyiseen mieheen teatteriryhmässä.
IRAN Ääri islamistinen valtio **yksikään**
siellä asuva kanttis muslimi ei ole maltilinen Fakta
jos hän vastustaa islamia
hän joutuu 1000 kertaa vainotumpaan tilaan
kuin on unkarissa
niiden omiensa *maltilisten* muslimien takia
Chapter 2
Siis miksi HS Juttu on propagandistin valeita
ääri akenda journalismia jopa ääri valehtelua unkarin propagandasta
PS HS ei kerro jutuisaan näistä *kalliuksen tauistoista sanaakaan*
ihan kuin olisi joku obejtiiviinen tapaus
siis katso juttu googletamalla
Valtion kontrolloima unkarilais­lehti väittää: ”Suomessa ei ole
itsenäistä perustus­laillista oikeus­järjestelmää”
mitä ei kerrottu** siis sanakaan*** Annastiina Kalliuksen omista touhuista unkarissa
1Yhdessä he olivat mukana** perustamassa turvapaikanhakijoita****
auttavaa MigSzol-aktivistiryhmää.
2 joensuulaissyntyinen Kallius aikuiseksi Budapestin liberaaleissa piireissä.
Nyt kalliuksen mies hän sanoo usein, että “tämä on pahempaa kuin Iranissa”, Kallius toteaa.
eli Iranissa oli paremmat ihmisoikeudet kuin unkarissa hänestä …tuota tuota NIINKÖ
Niin …Kallius kieltää faktat
“Nainen raiskattiin Allahin nimeen Saksassa”. “**Helvetti irti Ruotsissa**,FAKTA
hyvinvointivaltion loppu (maahanmuuttajien tekemien rikosten vuoksi)”.
Tällaisia uutisotsikoita unkarilaiset näkevät televisiossa, lehdissä ja verkossa.
Hänen kanssaan saman mielisten suomen valtamedian lista
jossa hän Kallius patsastelee omaa ääri viher vasuri suvakki propagandaansa unkarista kuten huomatte
**Olisi sama,** jos Suomessa Helsingin Sanomat, Yle, MTV3, Nelonen,
Aamulehti ja lähes kaikki paikallislehdet
olisivat samaa **MV-lehteä,** Kallius vertaa.
mutta kun ne Helsingin Sanomat, Yle, MTV3, Nelonen,
Aamulehti ja lähes kaikki paikallislehdet OVAT punaviher vasuri toimitajien halussa
niin Kalliuksen mielestä niihin on mukava samaitua ja luotaa 100 prosentisena faktana
hän tavalaan paljastaa koko suomen valtamedian akendan
joka on
verranolinen tähän
Kallius rakastui iranilaissyntyiseen mieheen *teatteriryhmässä.*media taide ala
Yhdessä he olivat mukana** perustamassa turvapaikanhakijoita****
auttavaa MigSzol-aktivistiryhmää.
Kallius tutkii työkseen totalitarismia ja propagandaa. Ja niitä hän myös elää todeksi vapaa-ajallaan.
ja tekee itse suvakki *ääri vasemmistolaista* propagandaa
suomen valtamedian
avitessa häntä100 prosentisella antaumuksella
siis katso juttu googletamalla
Omistajuuden keskittyminen suurin uhka Suomen median monimuotoisuudelle
faktaa minkä hesari kieltää kun sen kertoo oikeisto konservatiivi

Tanssipojat v*tt**n!

Ruotsin Poliisin Nationella Operativa Avdelning, NOA, tutkii ilmoituksia Ruotsissa asuvien lapsipornokytköksistä (tavalla tai toisella, esim. filmattuja hyväksikäyttämisiä). Varsinkin USA tekee ilmoituksia Ruotsin tekosista. Vihjeitä ja ilmoituksia tulee yhä enemmän ja 2019 (odotetaan noin 20.000 ilmoitusta) ovat ilmoitukset kaksinkertaistuneet vuodesta 2018 (10.000 ilmoitusta). (SVT 22.7)
Lasten hyväksikäyttämistä tekeviä/filmaavia/tilaavia/levittäviä matut: karkoitus joka ikiselle paskapäälle! Mielisairaita sadisteja koko pedoporukka, hyi olkoon mitä saatanan nilviäisiä!

PastoriNikulainen

Kumarran alttarille ja pyllistän samalla jonnekin, tiedätte kyllä minne päin.
Saavat siinä kuvainnollisesti suudella pyhää peppuani mokomat kehikset!
Kiss my ass! …Antaa mennä vaan.