Pöyristyitkö Husu Husseinin twiiteistä? Turhaan

Husu Husseinin viimepäiväiset twiitit ovat saattaneet suomalaiset hirvittävään pöyristyksen tilaan. Ihmiset haukkovat valtavan älyttömän pöyristyneinä henkään. Miten se kehtaa, pöyristyneenä kysytään.

Ollaan oltu niin pöyristyneitä, että jopa rikosilmoituksia on tehty. Hussein twiittasi ensin, että Suomi on rasistinen maa ja sitten, että kaikki persut ja niiden äänestäjät ovat rasisteja.


 
Nykyaikaan kuuluu pöyristyä, siis pöyristyä heti kunnolla. Pöyristyminen näkyy somessa, jossa lähetellään pöyristyneitä twiittejä ja Facebookissa pöyristyttävän pitkiä pöyristyneitä tilityksiä. Tilitykset ovat raskaita, yleensä kappalejaotkin päin persettä. Pöyristyneen päivityksen jälkeen seuraajat ja kaverit saavat kanssapöyristyä.
Ja sitten tulille rikosilmoituksia. Voi sitä rikosilmoituksien määrää kun halutaan saada selville onko lakia rikottu ja oliko rasismia ja vaikka mitä. Tulee vähän mieleen Kalevauva-nimisen bändin biisi ”Mitä tästä pitäisi ajatella”. Aikuiset ihmiset pöyristyvät jonninjoutavista asioista ja kuormittavat poliisia aivan vitun tyhjänpäiväisilä itkuilla.
Pitää kai Husullakin olla sananvapaus, jos se sananvapaus kerran on niin tärkeää. Jos Husun mielestä suomalaiset ovat rasisteja niin mitä sitten. So fucking what? Ei siihen kuole jos Husu sanoo, että kaikki persut ovat rasisteja ja Suomi rasistinen maa. Se on Husun mielipide. Ja minun mielipide on, että somalit ovat haisevia neekereitä. Mikä tässä on niin kummallista? Molemmat ovat nyt saaneet sanoa mielipiteensä eetteriin ja sananvapaus kumartaa. 
Poliisin tehtävä on tutkia esimerkiksi murhia ja oikeita rikoksia, ei antaa jaxuhaleja aikuisille ihmisille, jotka vähän pöyristyvät.
PS: Pt-median kommenttiosiossa on tänään tiukka sananvapaus.