Pöyristyitkö Husu Husseinin twiiteistä? Turhaan

Husu Husseinin viimepäiväiset twiitit ovat saattaneet suomalaiset hirvittävään pöyristyksen tilaan. Ihmiset haukkovat valtavan älyttömän pöyristyneinä henkään. Miten se kehtaa, pöyristyneenä kysytään.

Ollaan oltu niin pöyristyneitä, että jopa rikosilmoituksia on tehty. Hussein twiittasi ensin, että Suomi on rasistinen maa ja sitten, että kaikki persut ja niiden äänestäjät ovat rasisteja.


 
Nykyaikaan kuuluu pöyristyä, siis pöyristyä heti kunnolla. Pöyristyminen näkyy somessa, jossa lähetellään pöyristyneitä twiittejä ja Facebookissa pöyristyttävän pitkiä pöyristyneitä tilityksiä. Tilitykset ovat raskaita, yleensä kappalejaotkin päin persettä. Pöyristyneen päivityksen jälkeen seuraajat ja kaverit saavat kanssapöyristyä.
Ja sitten tulille rikosilmoituksia. Voi sitä rikosilmoituksien määrää kun halutaan saada selville onko lakia rikottu ja oliko rasismia ja vaikka mitä. Tulee vähän mieleen Kalevauva-nimisen bändin biisi “Mitä tästä pitäisi ajatella”. Aikuiset ihmiset pöyristyvät jonninjoutavista asioista ja kuormittavat poliisia aivan vitun tyhjänpäiväisilä itkuilla.
Pitää kai Husullakin olla sananvapaus, jos se sananvapaus kerran on niin tärkeää. Jos Husun mielestä suomalaiset ovat rasisteja niin mitä sitten. So fucking what? Ei siihen kuole jos Husu sanoo, että kaikki persut ovat rasisteja ja Suomi rasistinen maa. Se on Husun mielipide. Ja minun mielipide on, että somalit ovat haisevia neekereitä. Mikä tässä on niin kummallista? Molemmat ovat nyt saaneet sanoa mielipiteensä eetteriin ja sananvapaus kumartaa. 
Poliisin tehtävä on tutkia esimerkiksi murhia ja oikeita rikoksia, ei antaa jaxuhaleja aikuisille ihmisille, jotka vähän pöyristyvät.
PS: Pt-median kommenttiosiossa on tänään tiukka sananvapaus.

Subscribe
Notify of
guest
54 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Kossu

“Poliisin tehtävä on tutkia esimerkiksi murhia ja oikeita rikoksia, ei antaa jaxuhaleja aikuisille ihmisille, jotka vähän pöyristyvät.” eikai tota enään paremmin voisi ilmaista,iso Käsi 🙂

Hiekalla

Joku Hussein on aina oltava eduskunnassakin ihan vaan matuilun ilosta, ennen Mutanen nyt Santanen!

Uudet jopot

Husu presidentiksi! Tehdään Suomesta Suomalia oikein tosissaan eikä vain puoliksi.

Husismi

Jos ei olisi husuja niin ei olisi rasistejaan koska niitä ei silloin tarvittaisi.

Särmääjä

Jos kerran oikeuslaitos lähtee siitä mielipidetuomioita jaetaan ja poliisilla on omat vihapuheryhmänsä niin sillon niitä pitää myös käyttää tavallisten ihmisten kun kerran suvatkin niitä käyttää. Aina rikosilmotukset vaan kaikesta mikä loukkaavaa saattaisi olla niin siinähän sitten vittu tutkivat. Itepähän ovat halunneet rakentaa yhteiskunnan missä aina pitää pöyristyä ja kannella äidil… eivaan siis vihapuhelpoliisille toisten sanomisista niin nyt sitten 100 lasissa mukaan kaikki.

KantasuomalainenKOSSULTA

Se siinä vaan on että jos antaa noiden suvakkien ja matujen tehtailla omia rikosilmoituksiaan jokaisesta “vihapuheesta&rasismista” emmekä me vastaavasti tee rikosilmoituksia niiden “vihapuheesta&rasismista” niin siinä pakosta nuo suvakit ja matut pääsee sanelemaan sen mikä on tai ei ole vihapuhetta&rasismia.
Eli mielestäni “niiden” leikkiin on ryhdyttävä tai muuten meille kantasuomalaisille käy heikosti.

MuzuHuzuVayacy

Näin se valitettavasti menee.
Kommunisti Halonen istutti oikeuslaitoksen täyteen kusipäitä kommunisteja.
Kun villien ja vähä-älyisten, kommunistien, narkkien, anarkistien ja maahan tunkeutuneiden rikollisten annetaan ottaa mediatila ja poliittinenkin koneisto haltuun ollaan lopulta tilanteessa missä kantaväestön joko alistuu uuteen kehitysmaa menoon tai muuttaa muualle sivistyneempään ilmastoon. Kolmaskin vaihtoehto on mutta toivottavasti siihen ei mennä. Se sisältää sellaisia raakoja ja väkivaltaisia tapahtumia, joihin ihmiset pahimmillaan turvautuvat kun heidän henkensä ja koko olemassaolonsa kansakuntana on uhattuna.
Tämä on mielipide, eikä sitä voida tulkita ohjeeksi eikä se sisällä tarkoituksellista tai tahatonta kiihotusta mitään tahoa kohtaan.
Toivon poliittista ja rauhanomaista ratkaisua, sekä demokratian kunnioittamista kaikilta osapuolilta.
Valitettavasti Husu kumppaneineen ja puolueen selvästi vihaa ja halveksuu kaikkea suomalaista sekä suomalaisia. Ehkä olemme auttaneet häntä väärin? Olisi varmaan pitänyt antaa vieläkin enemmän rahaa ja hyysäystä?

fatwantarkistaja

Vähän kuin venäläinen keinu. Suvakki vaatii kovaa kyytiä natseille ja sitä se tulee saamaan, koska kaikki päättäjät ja tuomarit, poliisit, syyttäjät ovat samaa mieltä. Ei kannata vastustaa, kun niillä on kuitenkin kaikki valta. Suvakki vaan ei tajua samojen sääntöjen koskevan sitä itseäänkin, koska kukaan ei koskaan tee siitä rikosilmoituksia. Sitten vasta kun olemme kasvattaneet paksun nahan ja keksineet konstit kiertää “sananvapautta” annamme suvakille keinussa vauhtia ja porukalla. Suvakki käy yläasennossa pää alaspäin natsien jäädessä vain vaakatasoon. Suvakki kirkuu ja rääkyy, uhkailee ja vaatii lopettamaan. Sitä ei tule tapahtumaan, sillä suvakki on astunut itse rakentamaansa ansaan. Ansaan, jonka olemme jo tottuneet kiertämään ihan siinä hilkulla ja ansaan, jota aivoton suvakki ei tajunnut olevankaan. Muut suvakit näkevät tapauksen ja vasta nyt osaavat asettaa itsensä uhrin asemaan. Tulee kiire normalisoida tilanne, sillä vihapuheesta säädetyt ankarat rangaistukset uhkaavat nyt viedä leirille uudelleenkoulutukseen ja ehkä pahempaakin on tullut keksittyä sienireissulla.
Uhriutumalla ja kitisemällä voi tehdä itsestään pellen, pallo tulee siinä samalla heitettyä vastustajalle, nyt se tietää mikä toimii.

Katri

Esim. nykyhallitus saattaa hyvinkin kuunnella ja totella Husua, myös niissä mahdollisissa ehdotuksissa mitä Husun mielestä persurasisteille pitää tehdä… Se on tämä ruskeiden ihmisten ja heidän palvojiensa pelko mikä jyllää päättäjissä nyt. Siksi minun mielestäni nämä ihmisten laajamittaiset pöyristymiset.

Kris

Neekerit ovat nykyään muoti. Jokaiselle suomalaiselle oma kotineekeri!

Nestori Lundahl

Paras ratkaisu vähentää, tai jopa poistaa rasismi Suomesta kokonaan on lähettää Husu ja muut somalit sinne mistä ovat tulleetkin.
Tämä ei tietenkään tullut Husulle mieleen.

imaami

Mutta eihän rasismi ole rikos. Rasistiset teot ovat rikos, esimerkkinä henkilön palkkaamatta jättäminen rodun perusteella.
Ihmisen pitää saada olla rasisti jos hän näin itse päättää. Rasistiset ajatuksetkaan eivät vielä ole rikoksia. Nyt pitää olla tarkkana ettei jotain puolueita äänestäneitä leimata rasisteiksi koska pian ollaankin jo siinä pisteessä että rasistina oleminen on rikollista vaikkei mitään tekisikään, edes äänestäisi. Juutalaisetkin olivat vain juutalaisia.

Anonymous

Husun ei pitäisi etsiä tekosyitä suomalaisten rasismista vaan ottaa itseään niskasta kiinni ja palata takaisin somaliaan, ainoastaan täten pääsemme ratkaisuihin.

Puolueeton

Ostin juuri kirjan Janon Larier “10 syytä tuhota kaikki sometilit – nyt” Tarpeellista tietoa, vaikka olenkin ne jo tuhonnut.
1. syy : Vapaa tahtosi on mennyttä. 3. syy: Sosiaalinen media tekee sinusta kusipään.
Olisi myös syytä jättää sometilien typeryydet lainaamatta ja olla levittämättä niitä.

Afrikka kuuluu villieläimille

husu kavereineen on kateellinen ja hakee näkyvyyttä itselleen tuolla loppuunkuluneella aiheella,se kun ei muuta osaa,tämä husukka jengeineen pitää rekisteröidä ulkomaisiksi agenteiksi ja poistaa kansalaisuus sekä pistää tallustelemaan kohti somaliaa joka on ko.kansanryhmän koti.Siinä minun mielipide ilman rasismia.

Rasistit takaisin kotimaihinsa

Ainoat kerrat kun olen törmännyt rasismiin ovat sellaisia kun romani taikka arabi on käyttäytynyt minua kohtaan uhkaavasti taikka väkivaltaisesti.
Kun pistin itsepuolustukseksi arabille turpiin sain isot sakot ja runsaasti korvattavaa osakseni, vaikka arabi hyökkäsi niin ei saanut edes sakkoja.
Reilu oikeuslaitos meillä?

Moonman

Oikeusjärjestelmä on viritetty niin, että suomalainen on aina altavastaaja, vaikka onnistuisi pieksemään päällekäyneen arabin/mannen koska rasismi. Kannattaa muistaa ettei mitään “rasismia” ole oikeasti olemassakaan, vaan se on Leon Trotskyn kommunismin aikana keksimä termi, jolla saatiin hiljennettyä eri mieltä olevat valkoiset. Rasismin keksiminen oli välttämätöntä, koska sen avulla eurooppalaisista onnistuttiin tekemään passiivisia ja arkoja kehitysmaalais-invaasion edessä. Husun ei kannata ulista koska rasismin ansiosta somalikin voi päästä virkamieheksi.

Juha Anttila

Mielipiteitä pitää saada esittää. Rajanveto vihapuhelaissa on mahdoton. Mielestäni moni nillittäjä yrittää juuri noilla kunnianloukkauskanteluilla osoittaa vihapuhelakien älyttömyyden.
Halla-Aho testasi sen että Suomessa ei saa vähemmistöstä puhua samalla tavoin kuin valtaväestöstä. PS ei ole koko valtaväestö, vaan sen osa eli vähemmistö. Jos Husu esittää väitteen että KAIKKI PS on rasisteja, niin se on rakenteellisesti aivan samanlainen lause kuin mistä Halla-aho sai tuomion, siksi on ihan järkevää viedä asia polisille. ei sen takia että Husu saisi mitään tuomiota, vaan juuri siksi että hän ei saa tuomiota, jolla siis osoitetaan sekä vihapuhelakien toimimattomuus että suojavärin voima.

fatwantarkistaja

Jos sanoisi kaikkien (eivät kaikki, ei saa yleistää) ulkomailla asuvien somalien kuuluvan pedofiilikulttiin säästyisi syytteiltä, koska se ei edes kuulu Suomen poliisille, eivätkä ne ole vähemmistö täällä? Suomen somaleista ei saa sanoa mitään totuudenmukaista.

Evplasse

Neekeri on neekeri eikä muuksi muutu

Tri Wunderbra

Joskus sitä tulee mieleen että koko Husu on joku fiktiivinen hahmo, kone joka tehty niin tyhmäksi kuin vain mahdollista, eräänlainen suvakkien machina-masochismus. Ärsytys-robotti. Sillä eihän yksikään oikea ihminen voi olla niin vajaa-älyinen? Eihän? Vai voiko? Vai tulkitsenko minä vain tuon suuren ajattelijan aivoituksia väärin?

PataÄssä

Tämmöistä jälkeä tulee kun kiintiön**keri luulee omilla avuillaan saavuttaneensa ja osaavan jotain. Totaalisen vääristynyt omakuva jyllää, ja kun kiintiöolento itsekin havahtuu omaan riittämättömyyteensä niin senhän syy täytyy TIETENKIN olla rasismi. Maassamme on myös hyvin suuri määrä muita ei-suomalaisen värisiä, jotka ovat omilla taidoillaan/avuillaan/käyttäytymisellään itse saavuttaneet paljon hienoja asioita ja siten myös yhteiskunnan JA SUOMALAISTEN arvostuksen. Nämä ihmiset eivät ihme ja kumma näe joka paikassa rasisteja ja natsismia kuten nämä ikuiset sosiaalituki-ERITYISOSAAJAT.. Rasistikortin heiluttelu on vajaa-älyisten hommaa, säälittävää syyllistämistä, oman riittämättömyyden epätoivoista piilotteluyritystä.

Anonymous

Tottakai Suomi on rasistinen maa jos tänne tuodaan maailman rasistisinta porukkaa Afrikasta ja lähi-idästä.

jippos123

Husu edustaa Afrikan vihatuinta kansaa, mistähän mahtaa johtua? Patjahuulet elätetään sukupolvesta toiseen mutta ne kehtaa vittuilla.
“Syö paskaa ja kuole” Husu voisi häipyä takaisin somppulandiaan ja pysyä siellä, voisi ottaa koko somppuheimon mukaansa.
Kuvottava ihmisperse.

Sensuroimaton Totuus

Persujen säälittävä nysvääminen pöyristyttää ja aiheuttaa myötähäpeää. Jatkuvan kitinän säestämä uhriutuminen on ainut mitä kyseinen hillotolpparyhmittymä saa aikaiseksi. “Avoimen suomalaisuuden” lippulaivalta odotetaan tuloksia -tyhjänpäiväiset sönkötykset sikseen ja estämään välimereltä saapuvaa uutta husu-invaasiota!
PERKELE!

K.L.

Haha taas näitä pikku komukoiden lempisanoja”Kitinä,öyhötys,uhriutuminen,ulina jne”ja sitten itse tekevät juuri niitä.Joka lehdessä nuo samat määreet,naurettavaa.Ja “hillotolpat”ovat jo sopeutumassa sopeutumiseläkkeelle.Mikäli et ole seurannut politiikkaa 😀

Sensuroimaton Totuus

Selitystäselitystäselitystä…ilman minkäänlaisia tuloksia. Turha pomppia seinille jos joku kertoo totuuden teidän puuhailuista. Oikean opposition esittäminen tulee käymään jatkossa entistä hankalammaksi -missään muualla (ruåtsia lukuunottamatta) näin läpinäkyvä valeoppositiotoiminta olisi täysin mahdotonta.

Anonymous

Somalit ja muut muslimit ylivoimaisesti rasistisinta porukkaa tässä maassa.
Somalit tekee 28 kertaa enemmän rasistisia rikoksia kuin suomalaiset.comment imagecomment image
Voisiko joku twitter-tilin omaava välittää nämä rasistiset faktat tuohon twitter-ketjuun?

Peppi nauraa

Kaikki Somalit ovat mustia, mutta kaikki mustat eivät ole Somaleja.

Anonymous

Eipä millään lailla heilauttanut Husun huutelut. Olen mitä olen ja sanon mitä sanon ja kirjoitan mitä ajattelen, bannien kanssa tai ilman. En halua maastani Afrikkaa enkä Lähi-itää, jos se on rasismia, niin sitten olen rasisti…

Aappa

Kuten edelläkin on mainittu, niin monet värilliset, etniset ja tietyt uskonnolliset ryhmät (varsinkin muslimit), ovat käytännössä kaikkein rasistisimpia, minkä takia niiden maahanmuuttoa pitäisi säädellä radikaalisti: esim. kehitysmaalaisille ja muslimeille pitäisi laittaa täys-stoppi. Sekä ‘humanitaarisen’ että työperäisen maahan päästämisen edellytyksenä pitäisi olla suomalaiseen yhteiskuntaan soveltuvuus – mikä ei tietystikään tarkoita, että heistä tulisi koskaan suomalaisia, vaan parhaassa tapauksessa ulkomaalaisia, jotka ovat sopeutuneet tänne.

Pekka Puupää

Kiitos Husu avoimesta palautteestasi.
Me suomalaiset ollaankin varmaarmaan sun mielestä täysiä älykääpiötä. Meidät on Kekkosen ajoista pakotettu tykkäämään ryssistä ja hapankaalesta. Siihen asti meni hammasta kiristellen, mutta sitten tuli somalit ja ja kaiken maailman muslimit rituaalilihoineen. Suomalaisten sietokyvyn äärirajat kulkee noin 100 vuoden syklillä. Suomalaisten sietokyvyn äärirajat eivät koskaan ole olleet kiinni suomalaisista, vaan suurimmat ärsykkeet ovat tulleet ulkopuolelta.

Piikki lihassa mutta kenen

Abdirahman Hussein todistaa oikeaksi jo neljännesvuosisata sitten tekemäni havainnot mustien pikkulapsimaisesta toiminta- ja ajatusmallista, jossa rasismikorttia heilutellaan aina kun heitä estetään jatkamasta laitonta toimintaa, kehotetaan toimimaan yhteiskunnan hyväksyttyjen pelisääntöjen mukaisesti. Olet rasisti kun kehotat lopettamaan keskikaljan jakamisen esiteineille taloyhtiön talkoissa, olet rasisti kun huomautat pysköintipaikan olevan invalideille varattu, olet rasisti kun et hyväksy jonossa etuilua ruokakaupassa, olet rasisti kun vaadit kutsumaan ambulanssin vakavasti loukkaantueelle maahanmuuttajalapselle ruokakaupassa, olet rasisti kun et hyväksy vastaanottokeskuksen väen kusevan ja paskovan päiväkodin hiekkalaatikkoon, olet rasisti kun äänestät laillisissa vaaleissa muita kuin turvapaikanhakijoiden hyväksymiä ehdokkaita, olet rasisti kun et hyväksy suomalaisten sotalasten vertaamista miespuolisiin aikuisiin turvapaikanhakijoihin…
“Husun” purkauksesta ei kannata olla huolissaan eikä siitä kannata pahoittaa mieltään, sillä hän sahaa omaa oksaansa hyvin terävällä sahalla. Annetaan miehen riekkua aivan rauhassa omia mielipiteitään. Jokainen sana, jokainen lause ja jokainen virke sataa ääninä Perussuomalaisten laariin seuraavissa ja sitä seuraavissa vaaleissa.

Rasisti Persu

Pystyykö kukaan faktatarkastaja toteamaan onko Saku Timosen käyttämä Twitter kaappaus manipoloitu vai menikö Tapiolinna oikeasti öyhöttämään twitteriin rikosilmoituksen jälkeen?
https://prnt.sc/oj059v
Koko artikkeli
https://blogit.apu.fi/uuninpankkopoikasakutimonen/2019/07/23/mediakritiikin-oppitunti/

Anonymous

Ei ole manipuloitu, mutta julkaisuajankohta on ennen rikosilmoitusta.

Anonymous

Mikäs tuo tilanne Helsingissäkin tänään oli. Onko Ruotsin villi länsi rantautunut nyt tännekin.

Jonne M Lovkvist

Sananvapaus pitää olla kaikilla, kaikkiin suuntiin. 360 astetta. Husun lausunto oli mielipiteenomainen, tuskin fakta.
Mutta sananvapauden pitää koskea myös valkoisia, juntteja, miehiä, naisia, ja kaikkia siltä väliltä. Mustan tai vassarin sananvapaus ei voi olla enempää kuin persunkaan.

Pekka Puupää

PS. ja mitä sitten vaikka kaikki suomalaiset olisikin rassisteja. Hyökkäisikö tuolloin Somalian ilmavoimat Suomeen rangaistakseen suomalaisia. Kunhan Somalimaa saa kehitysavuilla ensimmäisen toimivan vessan aikaiseksi, niin sen jälkeen vasta kannattaa alkaa mihinkääm sodanjulistuksiin.

Anonymous

Hussukkainen ei ensinnäkään ymmärrä mitä se rasisti tarkoittaa, toiseksi hän ei ymmärrä mitä Natsi tarkoittaa. Hussukka on kuin vuosia sitten ne lapset kouluissa jotka huutelivat toisia homoiksi ymmärtämättä mikä se on loppujen lopuksi. Hususta voisi tehdä seuraavan James Bondin tai hän voisi käsikirjoittaa ja ohjata somalialaisen version tv-sarjasta Juuret joka olisi sitten dubattu suomenkielelle.

uyp

Husu ei pääse enää otsikoihin muulla tavalla. Sehän yrittää kaikella tavalla pysyä palstoilla, mutta kun sompulla ei ole enää mitään annettavaa; sen juttuja ei uskota.

PastoriNikulainen

Husulle “kiss my ass” terveiset pastorilta! Syö sikaa ja nuolaise pois!

Sinuhe egyptiläinen (sivu 19)

“Vain viheliäinen neekeri tai likainen syyrialainen tekee tarpeensa kadulle.”

Anonymous

Ei nämä tällaiset möläytykset ole tässä pohjattoman arvon puolueessa mitenkään uutta. Antti lainalantti myös painottaa aina arvopohjaansa kovasti.

T

Pitää ottaa tavoitteeksi että joku rodullistettu kehuisi minua tänä vuonna rasistiksi

Alarik Lundin

Paavolla on oikea asenne.

MSK

Onnistuiko PT-media tuhoamaan itsensä kahdessa päivässä. Kaksi aidosti rasistista artikkelia kahden päivän sisällä. Ensin amerikkalaisen räppärin case ja sitten tämä. Vaikka sananvapaus olisikin vaihteeksi totta, niin Suomessa on edelleen voimassa laki kiihottamisesta kansaryhmää vastaan. Ja sen lainkohdan perusteella tuosta tämän jutun Somaleihin liittyvästä kommentista tulee takuuvarmasti tuomio ennemmin tai myöhemmin. Husu onnistui näköjään taas. Jätetään se oikeuslaitoksen pohdittavaksi, että seuraako tästä hänelle jotain. Suomen kansa voi kyllä tuon kaltaisista twiiteistä syyttää ihan itseäänkin. Onhan se demokraattisella tavallakin äänestänyt vallan tuon tapaisia väitteitä harrastaville tahoille.
Tässä pitäsi ymmärtää sellainen asia, että kun nuo islam/äärivasemmistolaisuus-liittouman piiriin kuuluvat ihmiset puhuvat rasisteista, niin he tarkoittavat sillä niitä suomalaisia, jotka eivät ole vielä täysin alistuneet heidän valtansa alle. Rasismi-sana ei siis liity heidän puheessan millään tapaa siihen sisältöön, mitä sanalla on aiemmin tarkoitettu. He eivät tule noita juttujaan lopettamaan, päinvastoin. Eurooppa on kyllä kaulaansa myöten ongelmissa, mutta siltikään ei pitäisi provosoitua. Luther käski rukoilemaan vastaavassa tilanteessa eikä minullakaan ole sen parempaa neuvoa.

Minä

Kyllä Suomessa on aika selvästi rasismia. Kanta-asukkaita syrjitään ja turvapaikkaturisteja suositaan.

Evplasse

Tuliat joiden ihon suojakerroin on 50 eivät saa Suomessa riittävästi D vitamiinia auringosta .Heille tulee mielenterveysongelmia ilman merkittäviä Dvitamiini lisiä.

Blonde Force

Eiköhän sossu kiltisti kitisemättä maksa kun musta rasismin uhripoloinen vaatii 100e/kk lisää D-vitamiinihankintoihin. On kummallisempiakin maksuja nähty..

lebensraum

Persut on kyllä herkkähipiäistä sakkia. Husu vain koeponnisti ja antoi täkyn ja persut nielaisi syötin. Husu itse ei ole koskaan tehnyt rikosilmoituksia solvaajista ja häiriköistä, mutta sai kun saikin sananvapaudesta kohkaavat persut tekemään hänestä rikosilmoituksia. Säälittävää toimintaa persuilta. Vois sanoa melkein, että jopa somali päihitti persut älykkydessä. Ja yllättyneitä olivat: ?

Anonymous

Jos tuollaista kirjoittaisi, joku persu niin siitähän se älämölö vasta olisikin alkanut. Onhan SDP edustajien ja antti rinteen “älykkyys” tullut vappusatasessa ja tyhjissä lupauksissa hyvin ilmikin. Myös tämä erään “syö paskaa ja kuole pois”, kertoi jonkun älykkyydestä paljon.

Aikki.

Husu on väärässä ei me perussuomalaiset olla rasisteja, me ollaan realisteja.