Kymmenkunta autoa porohommiin yön aikana

Kuvakaappaus 2019-07-24 09-09-43.png

Autoja on taas palanut siihen malliin, että vakuutusyhtiöissä huudettaisiin hoosiannaa jos jokainen auto olisi palovakuutettu.

Kungälvissä tuikattiin klo 02.00 aikaan tuleen pari autoa ja mopoauto. Ajoneuvot oli parkeerattu ostoskeskuksen pihalle kun ne alkoivat porohommiin.
Klo 03.00 aikaan Göteborgissa Gårdstenin ongelmaisella alueella itsesyttyi kolme autoa tuleen, joista palot levisivät viereisiin autoihin. Romua tuli siis 5-6 auton verran. Samoihin aikoihin grillattiin myös Vänersborgissa kaksi autoa, joista palot levisivät viereisiin autoihin.
Ihan vain näin pikku-uutisena todettakoot, että näissä kolmessa palossa romulaan lähti 10-15 autoa.

Subscribe
Notify of
guest
10 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
jeps

Rauhallinen päivä Ruotsissa.

Anonymous

Autoja poltetaan vieläkin aivan liian vähän. Ympäristötavoite 2020 ei toteudu jos kaikkia autoja ei saada poltettua pikapikaa.

Heja Sverige

Nauratti pirusti kun luin (SVT Text) että Göteborgissa on huutava veripula sairaanhoidossa ja tämä veripula johtuu Göteborgin puukotuksista. Ihmisiä kehoitetaan luovuttamaan enemmän verta, lol.

jippos123

Sodassa on aina pula verituotteista, lääkärien pitää paikallisella JSP:lla ( Ruotsin tapauksessa arvauskeskus tai vast) priorisoida taisteluissa haavoittuneet.
Sota vaatii aina uhrinsa.

fatwantarkistaja

Suvakit voi ehkä imeä kuiviin, en tiedä näin maallikkona.

”Muistan kehitysmaakesää...)

Norrtäljessä palaa yli 4000 neliötä kauppakeskuksesta ja varsinkin rautakauppa jossa myydään jääkaappeja ja maaleja. Eli siis savu on myrkyllistä.(SVT)

Anonymous

Katsokaapa mitä Helsingin poliisikin myöntää nyt. Tämä on ollut tiedossa jo pitkään. Kohta varmaan tämä autogrillauskin yleistyy.
”Helsingin tiistainen ampumavälikohtaus voi olla merkki jo muissa Pohjoismaissa yleistyneestä ilmiöstä, jossa välejä selvitellään aseiden avulla, arvioi tutkinnanjohtaja rikoskomisario Jukka Larkio MTV Uutisille.”
Onnea vaan eniten SDP ja Vihreiden äänetäsjille.

fatwantarkistaja

Ei ei ei! Jukka Lurkkio uuniin rasismin lietsomisesta. Suomessa on aina puukoteltu ja puukkokin on ase. Eikä kaikista ammuskeluista ole tullut poliisille soiteltua. Ilmoituskynnys selittää, mikään muu ei selitä yhtään mitään.

Anonymous

Niin ja on kai punaisilla toyotilla ennenkin kolaroitu niin että vastapuoli kaivaa pyssyn.

Jos Ruotsissa niin myös Suomessa

Se mitä ei polteta voidaan varastaa. Venäjän mafia pyörittää suurinta osaa varkauksista Ruotsissa, menetelmät tulevat yhä hienommiksi ja lgistiikka (varkaat maahan, tavara ulos) toimii kuten millä tahansa liikeyrityksellä:
https://www.expressen.se/nyheter/sa-arbetar-ryska-maffian-med-stoldbrott-i-sverige/
Työntekijät eli varkaat tulevat Poliisin mukaan Liettuasta, Puolasta, Romaniasta, Moldaviasta, Venäjältä (mm tjettjeenejä ja uzbeekkejä eli venäjää puhuvia), Georgiadta, Ukraineasta, Valkovenäjältä ja Etelä-Amerikan maista. Moni hakee asyylia VAIN voidakseen aloittaa varkaudet, kertoo poliisi.