Malmössä hurja räjähdys yöllä

Kuvakaappaus 2019-07-25 08-30-05.png
Räjähdys tapahtui kuvassa ylävasemmalla sijaitsevan kolmikerroksisen talon keskimmäisessä rapussa. 

Malmön Rosengårdissa käytiin taas yöllä hurjanpuoleinen sotatoimi. Surullisen kuuluisalla Ramelsin tiellä räjäytettiin kunnon pommi. Kerrostalon eteisaula ja ensimmäinen kerros saivat suuria rakenteellisia vahinkoja.

Poliisi sai ensimmäiset hälytykset klo 00.50 aikaan ja paikalle mentiin useilla partioila. Paikalla selvisi, että kerrostalon eteisaulaan oli viritetty pommi, joka rikkoi räjähtäessään koko eteisen, kaikki lähistön ikkunat sekä ovet toiseen kerrokseen asti.
Alue eristettiin pommiryhmää varten, joka ensin etsi mahdollisia lisäräjähteitä ja sen jälkeen varmisti teknisen tutkinnan. Henkilövahinkoja ei tullut, kerrostalo meni kuitenkin kyseisen rapun kohdalta täysremonttiin. Asiaa tutkitaan vaaran aiheuttamisena, ketään ei ole otettu kiinni epäiltynä teosta. POLISEN
Räjähdys tapahtui siis Ramels vägenillä, numerossa 129. Sen asukkaisto näyttää tältä. Ei yhtään ainoaa ruotsalaista. Teon motiivia voidaan vain arvailla. Joku listan henkilöistä on joko vasikoinut, jättänyt huumevelat pystyyn, uhitellut liikaa, rispektit liian vähissä tai muulla tavoin hyppinyt jonkun rispekti-tyypin silmille.
Sieltä löytyvät pienet motiivit pommi-iskuille.

KOMMENTOINTIOHJEET

Jos haluat kommentoida, niin rekisteröidy Disqusiin ohjeiden mukaan. Se on minuutin kertahomma, ja jatkossa voit kommentoida ihan vapaasti rekisteröimälläsi nimimerkillä Pt-mediassa ja sadoilla muillakin nettisivuilla. Kommentoida voi ilman rekisteröitymistäkin, mutta silloin kommentti menee moderointiin. Koska kukaan ei seuraa kommentointipalstaa reaaliajassa, niin kommentin hyväksyntään voi mennä pitkä aika.

Kommentointi on vapaata, mutta käytä asiallista kieltä. Älä solvaa, uhkaile tai muutenkaan käytä asiatonta kieltä toisista ihmisistä, ihmisryhmistä, uskonnoista, seksuaalisista suuntautumisista tms.

Pt-media ei kerää mitään tietoja rekisteröitymisistä, eikä näe rekisteröityjän tietoja.