Skoonen rintamalla paloi yön aikaa kymmeniä autoja useissa paikoissa

Kuvakaappaus 2019-07-25 08-59-25.png

Malmön ympäristössä puhutaan taas autopaloaallosta, joka ei ota loppuakseen. Paloryppäät ovat kesän aikana keskittyneet Malmön naapurikuntaan Lundiin pienelle alueelle kun taas Malmössä autoja palaa vähän siellä sun täällä.

Viime yönä palokunta sai ajella useille palopaikoille. Lundissa polttohommat aloiteltiin klo 02.30 aikaan kun Notarlegrändillä sytytettiin ainakin kolme autoa tuleen, joista palo sitten levisi viereisiin autoihin. Tupakkatauko ja 10 minuutin päästä Parternas grändillä lyötiin roihu yhteen autoon, palo levisi viereisiin autoihin. POLISEN
Kannattaa muuten katsoa poliisin tilannehuoneen lista Lundin paloista, vaikka ei ruotsia ymmärtäisikään. Vaikuttavan pitkä lista; ”Brand, Lund” ja ”Bilbrand” (=autopalo).
Malmössä Rosengårdin naapurissa Annelundissa tikkuhommat saatiin käyntiin klo 03.50 aikaan. Norra grängesbergsgatanilla tuikattiin ainakin neljä autoa tuleen, joiden yhteydessä paloivat myös viereiset autot. POLISEN
Näiden lisäksi Trelleborgissa sytytettiin yksi auto klo 01.00 aikaan ja Burlövissä niin ikään yksi.
Yön poltettujen autojen saldo oli siten noin 20 autoa.

KOMMENTOINTIOHJEET

Jos haluat kommentoida, niin rekisteröidy Disqusiin ohjeiden mukaan. Se on minuutin kertahomma, ja jatkossa voit kommentoida ihan vapaasti rekisteröimälläsi nimimerkillä Pt-mediassa ja sadoilla muillakin nettisivuilla. Kommentoida voi ilman rekisteröitymistäkin, mutta silloin kommentti menee moderointiin. Koska kukaan ei seuraa kommentointipalstaa reaaliajassa, niin kommentin hyväksyntään voi mennä pitkä aika.

Kommentointi on vapaata, mutta käytä asiallista kieltä. Älä solvaa, uhkaile tai muutenkaan käytä asiatonta kieltä toisista ihmisistä, ihmisryhmistä, uskonnoista, seksuaalisista suuntautumisista tms.

Pt-media ei kerää mitään tietoja rekisteröitymisistä, eikä näe rekisteröityjän tietoja.