Trelleborgissa toistakymmentä autoa savuna ilmaan – jo toinen yö peräkkäin

Trelleborgissa autogrillaukset jatkuivat toista yötä peräkkäin. Yön saldoksi saatiin toistakymmentä autoa ainakin kahdessa paloryppäässä.

Ensimmäinen palo sytytettiin klo 01.00 aikaan Danska vägenillä. Tuleen sytytettiin pari kolme autoa. Poliisin mukaan syttymissyy oli tuntematon.

Reilu tunnin päästä saatiin kunnon roihu Allmogevägenillä sijaitsevalle parkkipaikalle. Viisi autoa tuikattiin tuleen. Palo levisi viereisiin autoihin, joten romun määrä oli suuri.

Yön aikana paloi kaikenkaikkiaan toistakymmentä autoa. Myös viime yönä roihusi. POLISEN

FAKTA: Trelleborg on vajaa 30 tuhannen asukkaan pikkukaupunki aivan Ruotsin eteläosissa. Pienestä väkimäärästä huolimatta maahanmuuutajaprosentti on korkea kuten kaikissa Skoonen kaupungeissa.

Mainokset

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

31 thoughts on “Trelleborgissa toistakymmentä autoa savuna ilmaan – jo toinen yö peräkkäin

 1. Autoilu vähenee väkisin, ainakin vuorokaudeksi.

  33
 2. ’Ruotsi lähes säästyi eilen autopaloilta’

  ’Ruotsissa murhien ilmoituskynnys on selvästi madaltunut’

  ’Raiskauksen käsite poistetaan rikoslaista – tilalle liian innokas yllätysseksi, joka sopii paremmin nykyaikaan, eikä syyllistä tekijää kohtuuttomasti’

  ’Suojaikärajaksi 8 vuotta, antaa lasten olla uteliaita’

  Tässä nykyisiä ja jo lähitulevaisuudessa pian ajankohtaisia poliittisesti korrekteja uutisotsikoita.

  50
 3. Autoilun ihanuudesta osattomiksi jääneet kehitysmaalaiset vaan jatkavat kateus und vittuiluprojektiaan. Raiskaamisessa saa pillua ja voi leuhkia kavereille saaneensa. Mikä tuossa autogrillaamisessa on se ”hyvä” joka motivoi jatkamaan ? Luulisi jo kymmenen auton syttyhommien jälkeen riittävän ja harrastus vaihtuisi. Onko kehareilla jokin kilpailu jossa ensimmäisenä 500 autoa tuhonnut jäbä saa ilmaisen kalashnikovin vai mikä tässä puuhassa mahtaa olla takana ?

  28
  1. No kyllä ne sen Kalashnikovin muutenkn saa. Kehuihan terroristi Skråmokin että Ruotsin valtio maksoi hänen Glockinsa ja Kalashnikovinsa.

   30
  2. Niille tulee autojen poltosta, raiskauluista, pahoinpitelyistä ja murhista kotoisa fiilis. Kotoutuminen on siis onnistunut 100%.
   Kotoutumisen määritelmää pitää siis muuttaa, paskastan kannetaan kengänpohjissa seuraavaan paskastaniaksi muutettavaan maahan, kotoutumalla.

   32
 4. Tämä jatkuu, kunnes perus-svenssonit puolustavat itse oikeuksiaan ja omaisuuttaan. Onko niitä? Onko niistä siihen?

  26
   1. Suomalaisuus on sillä tavalla rock, että asiat esitetään varsin selkeästi. Noin niinku ytimeen.

  1. Kärjistäen otetaan lainaus historiasta ”: länsi olisi ollut liian pehmeä voittamaan mikäli olisivat joutuneet taistelemaan idän taistelujen perinpohjaisuudella. Totalitaarisen valtion ( uskonnon jne ) voittamiseen tarvittiin totalitaarinen valtio. ” Tuota voisi soveltaa ehkä tulevaisuudessa. Jos siihen pisteeseen menisi.

   10
  2. Monietninen yhteiskunta on puolustuskyvytön -globalistien päätavoite on saavutettu.

   15
   1
  3. Jossain toisessa todellisuudessa Ruotsiin julistettaisiin poikkeustila ja ongelmat poistettaisiin. Tilannetta ei voi korjata enää tavanomaisin keinoin. Harmi.

   11
   1. Ruotsilla ei ole enää paluuta entiseen. Ei ole enää mitään tehtävissä. Ulkomaalaisten määrä sisällä on liian suuri, heitä ei saa palautettua kotimaihinsa ja he hyvin vahvasti ajavat siirtolaisten ja maahanmuuttajien asemaa Ruotsissa. Eli lisää maahanmuuttoa ja erityisesti sieltä omasta maasta. Samalla tavalla kuin latinot ajavat Yhdysvalloissa laittomien latinosiirtolaisten asemaa. Heitä on maassa miljoonia ja lisää tulee. Ruotsalaiset voivat säilyttää elämäntapansa siirtymällä asumaan Ruotsissa alueille, joissa on mahdollisimman vähän maahanmuuttajia. Käytännössä he ovat menettäneet kotimaansa valloitukselle ilman sotaa. Todella surullista. Ruotsi on ollut hieno maa.

 5. Autojen, rakennusten ja nykyään erittäin tavalliset metsien poltot Ruotsissa voitaisiin jo ehkä laskea hyökkäyksiksi yhteiskuntaa vastaan ja jos näin on, niin tuhopoltoista silloin tietysti joku taho maksaa polttajille.

  17
 6. Ukkonen jyrissyt ja Salama sitten sytyttanyt, sytyttaa se Salama autoja Suomessakin, niin senkin rassistit ja natsit…

  5
  1
  1. Minulla ei ole yhtä hienoa autoa kuin sinulla on ja kohta ei sinullakaan ole, hyväosainen kantasvenssoni. Siinä yksi pointti.

 7. Ruotsalaiset eivät edes tiedä mitä kaikkea tapahtuu. Siellä jyllää valtamedia vähän samaantapaan kuin meillä.

 8. Perkeleen hienoa, että mitä enemmän mamut polttaa autoja, sitä suuremmaksi kasvavat muiden autoilijoiden vakuutusmaksut.

  1. Vai kuvitteleeko joku, että vakuutusyhtiöt ottavat nämä satunnaiset menot omalle kontolleen?

   1. Vakuutusyhtiön tehtävä ei ole vakuuttaa, vaan tehdä voittoa sijoittajilleen. Niillä on joku tarkkaan laskettu kate, vaikka 32%, josta ei tingitä. Mitä enemmän paloja, sitä enemmän voittoa. Mitä enemmän paloja, sitä enemmän palovakuutuksia. Kannattaisi melkein hommata joku bulvaani rikollisliigasta, joka maksaa sytyttäjille vaikka satasen/auto euroja. Kaikille kivasti rahaa, paitsi vakuutuksen ottaneelle ei oikein mitään, ellei ole rikas. Kiinnijäämisriski ehkä 0,2%, sen arvan lunastavalle kannattaa maksaa jo reilummin, koska näin pysyy kuvio piilossa pahoilta sediltä ja bisnes rullaa.

    1. Vakuutusyhtiöhän korvaa vain autoja, jotka ovat vakuutettuja. Autoja taas palaa pääsääntöisesti keharialueilla ja siellä autojen palovakuutukset eivät ole suosittuja.

     Näin ollen vakuutusyhtiöt eivät kärsi erityisen paljon autopaloista. Kyllä se tietenkin joutuu jonkin osan palaneista autoista korvaamaan, mutta kuten sanoin niin keharilähiöissä autoissa ei ole mitään extavakuutuksia vaan vain ne perusvakuutukset, jotka sitten eivät korvaa mitään paloja.

 9. SVT Text kertoo että Malmössa on bussikuski poistettu ratin äärestä, koska hän oli vaatinut naishenkilöä pukeutumaan säädyllisemmin ja että tuolla tavalla pukeutuneena ei saa kulkea meidän busseissa. Naisella oli päällään shortsit ja toppi. Vittuuntuneena kohteluun nainen hyppäsi pois bussista ja kirjoitti tapahtuneesta Skånetrafikenin Facebooksivulla.

 10. Olisi kyllä metka tietää mikä tuo autojen kärtsäämisen taustalla on paitsi vakuutuspetokset. Kuka menee yöllä pihalle ja sytyttää tukun autoja palamaan koska ihan vaan voi tehdä niin?

  Joku psykologi spekuloi, että tulipalojen sytyttäjät on vain vajakkeja ja saavat riemua kun voivat polttaa ja räjäytellä kuten peruskouluikäiset muksut.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.