Asap Rockyn uhri kesälomalle Iraniin?

mustafa_jafari_

Asap Rockyn tapaus saa entistä mielenkiintoisempia piirteitä. Nyt on tullut julki otteita kuulustelupöytäkirjoista, joissa 19-vuotias Mustafa Jafari kertoo lähtevänsä lomalle Iraniin ja sen myötä oikeudenkäynti saattaa huomenna lykkääntyä.

Ruotsalaisen Samnyttin mukaan ensinnäkin koko tapauksesta on kertynyt jo yli 550 sivua esitutkintamateriaalia, joka on todella suuri määrä. Normaaleissa pienissä kiistattomissa pahoinpitelytapauksissa materiaalia kertyy korkeintaan joitakin kymmeniä sivuja.

Mustafa Jafari on kertonut aiemmin heinäkuussa pidetyissä kuulusteluissa, että lähtee Iraniin lomalla 20. heinäkuuta ja viipyy Iranissa elokuun loppuun asti. Mies siis on tullut Ruotsiin yksintulleena turvapaikanhakijalapsena ja on nyt lähtenyt lomailemaan maahan, josta on tullut Ruotsiin turvapaikanhakijaksi. Turvapaikkahakemuksessa Jafari on kertonut, että Iran on hänelle hengenvaarallinen maa ja tätä argumenttia on käytetty yleisesti perusteluna yksintulleiden iraninafgaanien turvapaikan perusteina.

On siis mielenkiintoista nähdä mitä huomenna tapahtuu. Jos väitteet Jafarin lomailusta pitävät paikkansa ei hän siten voi olla paikalla oikeudessa. Tässä tilanteessa oikeus voi mahdollisesti katsoa, että Asap Rockyn vangitseminen jatkuu siihen asti kunnes asianomistaja saadaa oikeuteen. Afgaania taas ei voida tässä tapauksessa oikein vangitakaan, sillä hän on asianomistaja = uhri eikä syytettynä. Syyttäjä ei nostanut syytteitä afgaania vastaan.

Asap Rockyn asianajaja Martin Persson kertoo SVT:n uutisille, että hänellä on uusia todisteita, jotka tulevat vapauttamaan Asap Rockyn kokonaan syytteistä. Persson ei halua tuoda todisteita etukäteen esille, mutta kertoo, että niiden valosa hänen päämiehensä vapauttaminen on itsestään selvää. Persson kertoo, että kyseessä on materiaalia, jota syyttäjä ei ole vielä tuonut missään yhteydessä esille.

Persson kertoo niin ikään uutisille, että Asap Rocky on epätoivoinen tässä tilanteessa.

– Hän on ulkomaalainen ja yhteydenpito on estetty ulkomaailmaan.

Jos oikeus vapauttaa Asap Rockyn siitä seuraa jättimäinen lasku Ruotsin valtiolla koppikorvauksia. Summa voi nousta useihin satoihin tuhansiin kruunuihin mm. estyneen kesäkiertueen takia.

Seurataan huomenna tilannetta miten homma edistuu.

 

Mainokset

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

28 thoughts on “Asap Rockyn uhri kesälomalle Iraniin?

 1. Rötöstely on sen verran stressaavaa, että Mustafa on lomansa ansainnut. Rahahana Ruotsista on kuitenkin auki ja lisäkorvauksiakin tiedossa. Syksymmällä voi sitten palata freesinä takaisin huumehommiin ja väkivaltaan.

  107
  1. Ruotsi tarvitsee uuden hallituksen ASAP (= As Soon As Possible). Ilman hallituksen vaihtoa ei ole toivoa mistään.

   26
   1. Ei Ruotsia auta enää hallituksen vaihto. Ne ajat menivät kun asioihin voidaan vaikuttaa parlamenttaarisesti…

  2. Asap Rocky tulee häviämään tuon oikeudenkäynnin, koska tässä on nyt loukattu Ruotsin kansallisaarretta heidän suosikki maskottiaan. Ruotsi on antanut tämän rikollisen afgaanin parhaat asianajajansa. Tästä tulee pelkkä näytösoikeudenkäynti.

   25
 2. Kyllähän veronmaksajat mielellään maksavat Jafarin lomamatkan ja jos joku on toista mieltä niin hän on rasisti.

  90
  1. Niin, kyllähän tuo rötöstely on sen verran kovaa ruumillista työtä ettei pidä myöskään unohtaa vuosilomalain mukaista loma – ja lomaltapaluurahaa.

   57
 3. Minä en kyllä ymmärrä enää ollenkaan näitä Ruåtsin touhuja. Ymmärtääköhän kukaan muukaan?

  72
   1. Ruotsi on itseasiassa pahempi ShitHoleCountry kuin ne joista Donald puhui.

    Shitholestan Sweden, Pohjolan pilaaja nr. 1.

    32
  1. Hullun touhuja ei voi kokea ymmärtävänsä kuin toinen hullu. Suvakit kokevat ymmärtävänsä.

   31
 4. Ei kai asianomistajakaan saa olla pois oikeudenistunnosta kuinka vaan sattuu huvittamaan, jos hän haluaa olla henkilökohtaisesti paikalla? Luulisi, että asia käsitellään sitten ilman asianomistajaa ja istunnossa häntä edustaisi sitten asianajaja.

  36
 5. Jafari on saanut vakuutettua Ruotsalaiset moniosaamisellaan ja lähtee nyt hakemaan Klaaninsa ilmaisen elämän ääreen.
  Samalla koko suku saa ikuisen syytesuojan kaikkia rikoksia vastaan, tämähän lienee ihan vakiotoimenpide svedulandiassa.
  Paskastan on aika lailla myös se Absurstan.

  44
 6. Toivottavasti Trump antaa Ruotsille edes tuntuvan näpäytyksen. Ehkä voisi karkottaa ruotsalaisia diplomaatteja ja vaikeuttaa viisumin saantia USA:han. Ruotsalaisten tulee käsittää oma asemansa maailmassa.

  35
  1. Eiii natseja Jenkkeihin, eiiiii natseja minnekään! Mustaa veijaria härkkivät siis ovat kaikki natseja, paitsi vinkuafgaani, joka on työpakolaisena viaton uhri.

   18
 7. Juttu senkun paranee: toinen Rockyn kimppuun hyökänneistä afgaaneista tulee nyt suoraan tutkintavankilasta todistamaan Rockya vastaan. Hän kerkesi nimittäin jo tehdä puukolla aseistettuna varkauksia Tukholman keskustan putiikeissa ja jäi kiinni.

  Eivät ole mitään älyn jättiläisiä nämä jätkät ja aiheuttavat pelkkää harmia ja kuluja. Olisikohan minkäänlaista mahdollisuutta vihdoinkin saada afgat karkoitettua ja lätkäistä ikuinen porttikielto päälle? Vihdoinkin, ennenkuin tappavat jonkun?

  https://www.expressen.se/noje/han-vittnar-mot-asap-rocky-kommer-direkt-fran-haktet/

  37
 8. Onneksi Suomessa ei ole AINUTTAKAAN pakolaista joka turvapaikan saatuaan iloisesti ja säännöllisesti lentää Suomen ja kotimaansa väliä Suomalaisten veronmaksajien rahoilla reteesti lomaillen ja kotikaupungin naapureille rahoillaan spräädäillen. Ei AINUTTAKAAN semmoista valehtelevaa pakolaista Suomessa ei ole, sillä Suomeen on tullut ainoastaan AITOJA rehellisiä pakolaisia eivätkä he töidensä vuoksi edes ehtisi matkustelemaan pitkin maailmaa.

  28
 9. Oikeudenkäynti on nyt alkanut. Afgaani vaatii 140.000kr vahingonkorvausta.

  Liennekö summa laskettu sen mukaan mitä hän normaalioloissa varastaa ja myy huumeita? Työtähän hänellä ei ole, muuta kuin tuhotyötä.

  25
 10. Juhlapaikanhakijoista on tullut puhä lehmä.
  Täysin absurdia on tämä touhu, kaikki järjellinen ajattelu on kiellettyä.

  HS kertoo että 10-20-vuotiaista koostuva ”nuorisojengi” terrorisoi vuosaarelaisia, etnistä värinää alkaa Suomessakin olemaan koko ajan enemmän

  19
  1. Ei Hesarin toimittelija Kimmo ”Pehmo” Oksanen edes vihjannut, että riehujat olivat niitä, mitä olivat. Selvä tapaushan tuo on: matu-sällit ovat riehuneet Vuosaaressa. Ne ovat Hesarin lemmikkipojuja vaikka eivät lehteä lue eikä tilaa.

 11. Uutisia (SVT tänään):

  -Ruotsissa on pula vankilapaikoista, ainakin 1000 paikkaa puuttuu juuri nyt (lue: rajat ovat auki ja karkoitukset eivät toimi).

  – Migrin mukaan 90.000 kpl jonottaa Ruotsin kansalaisuutta (mieti: montakohan heistä on kunnollista, työssäkäyvää normaali-ihmistä?).

  13
  1. Meikäläiset kanisterit itkee kuorossa jotain Unkarin oikeusvaltiopeeriaatteesta lipsumista, vaan ei sanaakaan mainita ruåttin paljon pahemmasta lipeämisestä. Vai onko tuo naapurin pelleily jonkin oikuesvaltion toimintaa, kysyn vaan. Hei haloo hutislo, anarinne ja annamaja ja tappuraisen takuumies tuppurainen.

 12. Persläpimaa tuo ruotsi nykyisin. Että lomalle mokomakin syntinen nulikka?
  Koivuniemen herraa tuolle pikkurikolliselle pitäisi herran kädestä antaa.
  Vikakerta kun Rocky(ei stallone) sinne shithole coutryyn astuu enää varpaallakaan
  kun tuosta nöyryytyksestä elpyy keikkatuulelle.

  12
 13. Tällaista paskasakkia pyörii joka puolella vaanimassa sopivaa uhria joka voidaan ryöstää. Juuri tällaiset tyypit vetävät säälimättä hentoisen mummon katuun ja repivät kaulaketjun kaulasta, mummo murtaa lonkkansa ja kuolee kukaties vammaan.

  Sen ohessa pyöritään kaupoissa ja varastetaan kaikki mikä irti saadaan. Tälläkin jäbällä on Löfvenin antama ”lukiopaikka” Tyresössä.

  Onneksi poliisi uusii mellakkakilpensä. On osoittautunut että vanhoista menee raaka perunakin läpi niin että hujahtaa (Expressen). Se on ikäänkuin symboolista koko Ruotsin hallinto-, lainvalvonta- ja oikeusjärjestelmälle. Mikä tahansa menee läpi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.