Asap Rockyn uhri kesälomalle Iraniin?

mustafa_jafari_

Asap Rockyn tapaus saa entistä mielenkiintoisempia piirteitä. Nyt on tullut julki otteita kuulustelupöytäkirjoista, joissa 19-vuotias Mustafa Jafari kertoo lähtevänsä lomalle Iraniin ja sen myötä oikeudenkäynti saattaa huomenna lykkääntyä.

Ruotsalaisen Samnyttin mukaan ensinnäkin koko tapauksesta on kertynyt jo yli 550 sivua esitutkintamateriaalia, joka on todella suuri määrä. Normaaleissa pienissä kiistattomissa pahoinpitelytapauksissa materiaalia kertyy korkeintaan joitakin kymmeniä sivuja.
Mustafa Jafari on kertonut aiemmin heinäkuussa pidetyissä kuulusteluissa, että lähtee Iraniin lomalla 20. heinäkuuta ja viipyy Iranissa elokuun loppuun asti. Mies siis on tullut Ruotsiin yksintulleena turvapaikanhakijalapsena ja on nyt lähtenyt lomailemaan maahan, josta on tullut Ruotsiin turvapaikanhakijaksi. Turvapaikkahakemuksessa Jafari on kertonut, että Iran on hänelle hengenvaarallinen maa ja tätä argumenttia on käytetty yleisesti perusteluna yksintulleiden iraninafgaanien turvapaikan perusteina.
On siis mielenkiintoista nähdä mitä huomenna tapahtuu. Jos väitteet Jafarin lomailusta pitävät paikkansa ei hän siten voi olla paikalla oikeudessa. Tässä tilanteessa oikeus voi mahdollisesti katsoa, että Asap Rockyn vangitseminen jatkuu siihen asti kunnes asianomistaja saadaa oikeuteen. Afgaania taas ei voida tässä tapauksessa oikein vangitakaan, sillä hän on asianomistaja = uhri eikä syytettynä. Syyttäjä ei nostanut syytteitä afgaania vastaan.
Asap Rockyn asianajaja Martin Persson kertoo SVT:n uutisille, että hänellä on uusia todisteita, jotka tulevat vapauttamaan Asap Rockyn kokonaan syytteistä. Persson ei halua tuoda todisteita etukäteen esille, mutta kertoo, että niiden valosa hänen päämiehensä vapauttaminen on itsestään selvää. Persson kertoo, että kyseessä on materiaalia, jota syyttäjä ei ole vielä tuonut missään yhteydessä esille.
Persson kertoo niin ikään uutisille, että Asap Rocky on epätoivoinen tässä tilanteessa.
– Hän on ulkomaalainen ja yhteydenpito on estetty ulkomaailmaan.
Jos oikeus vapauttaa Asap Rockyn siitä seuraa jättimäinen lasku Ruotsin valtiolla koppikorvauksia. Summa voi nousta useihin satoihin tuhansiin kruunuihin mm. estyneen kesäkiertueen takia.
Seurataan huomenna tilannetta miten homma edistuu.
 

28 Kommenttia
Uusimmat
Vanhimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Mitä vielä?
Mitä vielä?
31.7.2019 14:32

Ja ulosottomieheltä voi ostaa luotiliivejä, rikollinenkn:
https://www.svt.se/nyheter/inrikes/kronofogden-saljer-skottsakra-vastar-trots-tal-om-forbud

PERUNA
PERUNA
31.7.2019 10:41

Tällaista paskasakkia pyörii joka puolella vaanimassa sopivaa uhria joka voidaan ryöstää. Juuri tällaiset tyypit vetävät säälimättä hentoisen mummon katuun ja repivät kaulaketjun kaulasta, mummo murtaa lonkkansa ja kuolee kukaties vammaan.
Sen ohessa pyöritään kaupoissa ja varastetaan kaikki mikä irti saadaan. Tälläkin jäbällä on Löfvenin antama ”lukiopaikka” Tyresössä.
Onneksi poliisi uusii mellakkakilpensä. On osoittautunut että vanhoista menee raaka perunakin läpi niin että hujahtaa (Expressen). Se on ikäänkuin symboolista koko Ruotsin hallinto-, lainvalvonta- ja oikeusjärjestelmälle. Mikä tahansa menee läpi!

Saatanan tunarit!
Saatanan tunarit!
31.7.2019 07:15

Mietikääpä kuinka nää apinat nauraa partaansa…

PastoriNikulainen
PastoriNikulainen
30.7.2019 18:22

Persläpimaa tuo ruotsi nykyisin. Että lomalle mokomakin syntinen nulikka?
Koivuniemen herraa tuolle pikkurikolliselle pitäisi herran kädestä antaa.
Vikakerta kun Rocky(ei stallone) sinne shithole coutryyn astuu enää varpaallakaan
kun tuosta nöyryytyksestä elpyy keikkatuulelle.

Suomeen tulossa nämäkin
Suomeen tulossa nämäkin
30.7.2019 14:05

Uutisia (SVT tänään):
-Ruotsissa on pula vankilapaikoista, ainakin 1000 paikkaa puuttuu juuri nyt (lue: rajat ovat auki ja karkoitukset eivät toimi).
– Migrin mukaan 90.000 kpl jonottaa Ruotsin kansalaisuutta (mieti: montakohan heistä on kunnollista, työssäkäyvää normaali-ihmistä?).

Huru-ukko
Huru-ukko
31.7.2019 01:25

Meikäläiset kanisterit itkee kuorossa jotain Unkarin oikeusvaltiopeeriaatteesta lipsumista, vaan ei sanaakaan mainita ruåttin paljon pahemmasta lipeämisestä. Vai onko tuo naapurin pelleily jonkin oikuesvaltion toimintaa, kysyn vaan. Hei haloo hutislo, anarinne ja annamaja ja tappuraisen takuumies tuppurainen.

pöh
pöh
30.7.2019 11:40

Juhlapaikanhakijoista on tullut puhä lehmä.
Täysin absurdia on tämä touhu, kaikki järjellinen ajattelu on kiellettyä.
HS kertoo että 10-20-vuotiaista koostuva ”nuorisojengi” terrorisoi vuosaarelaisia, etnistä värinää alkaa Suomessakin olemaan koko ajan enemmän

kanander
kanander
31.7.2019 12:00
Vastaa...  pöh

Ei Hesarin toimittelija Kimmo ”Pehmo” Oksanen edes vihjannut, että riehujat olivat niitä, mitä olivat. Selvä tapaushan tuo on: matu-sällit ovat riehuneet Vuosaaressa. Ne ovat Hesarin lemmikkipojuja vaikka eivät lehteä lue eikä tilaa.

Varkausansion menetys
Varkausansion menetys
30.7.2019 10:48

Oikeudenkäynti on nyt alkanut. Afgaani vaatii 140.000kr vahingonkorvausta.
Liennekö summa laskettu sen mukaan mitä hän normaalioloissa varastaa ja myy huumeita? Työtähän hänellä ei ole, muuta kuin tuhotyötä.

Otteri Perpo
Otteri Perpo
30.7.2019 09:51

Onneksi Suomessa ei ole AINUTTAKAAN pakolaista joka turvapaikan saatuaan iloisesti ja säännöllisesti lentää Suomen ja kotimaansa väliä Suomalaisten veronmaksajien rahoilla reteesti lomaillen ja kotikaupungin naapureille rahoillaan spräädäillen. Ei AINUTTAKAAN semmoista valehtelevaa pakolaista Suomessa ei ole, sillä Suomeen on tullut ainoastaan AITOJA rehellisiä pakolaisia eivätkä he töidensä vuoksi edes ehtisi matkustelemaan pitkin maailmaa.

Afgat ulos!
Afgat ulos!
30.7.2019 07:23

Juttu senkun paranee: toinen Rockyn kimppuun hyökänneistä afgaaneista tulee nyt suoraan tutkintavankilasta todistamaan Rockya vastaan. Hän kerkesi nimittäin jo tehdä puukolla aseistettuna varkauksia Tukholman keskustan putiikeissa ja jäi kiinni.
Eivät ole mitään älyn jättiläisiä nämä jätkät ja aiheuttavat pelkkää harmia ja kuluja. Olisikohan minkäänlaista mahdollisuutta vihdoinkin saada afgat karkoitettua ja lätkäistä ikuinen porttikielto päälle? Vihdoinkin, ennenkuin tappavat jonkun?
https://www.expressen.se/noje/han-vittnar-mot-asap-rocky-kommer-direkt-fran-haktet/

Van, Mie
Van, Mie
30.7.2019 08:45
Vastaa...  Afgat ulos!

Voi sen toisinkin sanoa: ”…Miestä on uhkailtu, ja hän oleskelee nyt turvallisessa, vartioidussa paikassa, Strömberg kertoo Dagens Nyheterille.” 😀 😀 😀 😀 😀 😀
https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000006188782.html

Sweden is a farse
Sweden is a farse
30.7.2019 12:57
Vastaa...  Afgat ulos!

Truuth.

Truth
Truth
30.7.2019 12:57

Typoja

Acc358
Acc358
30.7.2019 00:35

Toivottavasti Trump antaa Ruotsille edes tuntuvan näpäytyksen. Ehkä voisi karkottaa ruotsalaisia diplomaatteja ja vaikeuttaa viisumin saantia USA:han. Ruotsalaisten tulee käsittää oma asemansa maailmassa.

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
30.7.2019 02:45
Vastaa...  Acc358

Eiii natseja Jenkkeihin, eiiiii natseja minnekään! Mustaa veijaria härkkivät siis ovat kaikki natseja, paitsi vinkuafgaani, joka on työpakolaisena viaton uhri.

jippos123
jippos123
29.7.2019 22:11

Jafari on saanut vakuutettua Ruotsalaiset moniosaamisellaan ja lähtee nyt hakemaan Klaaninsa ilmaisen elämän ääreen.
Samalla koko suku saa ikuisen syytesuojan kaikkia rikoksia vastaan, tämähän lienee ihan vakiotoimenpide svedulandiassa.
Paskastan on aika lailla myös se Absurstan.

Suomi Finland
Suomi Finland
29.7.2019 21:54

Ei kai asianomistajakaan saa olla pois oikeudenistunnosta kuinka vaan sattuu huvittamaan, jos hän haluaa olla henkilökohtaisesti paikalla? Luulisi, että asia käsitellään sitten ilman asianomistajaa ja istunnossa häntä edustaisi sitten asianajaja.

Nestori Lundahl
Nestori Lundahl
29.7.2019 20:32

Minä en kyllä ymmärrä enää ollenkaan näitä Ruåtsin touhuja. Ymmärtääköhän kukaan muukaan?

Anonymous
Anonymous
29.7.2019 20:49
Vastaa...  Nestori Lundahl

AbsurdiLandissa on kaikki mahdollista…

Shitholestan Sweden
Shitholestan Sweden
30.7.2019 07:34
Vastaa...  Anonymous

Ruotsi on itseasiassa pahempi ShitHoleCountry kuin ne joista Donald puhui.
Shitholestan Sweden, Pohjolan pilaaja nr. 1.

Minä
Minä
30.7.2019 04:18
Vastaa...  Nestori Lundahl

Hullun touhuja ei voi kokea ymmärtävänsä kuin toinen hullu. Suvakit kokevat ymmärtävänsä.

Heja Sverige
Heja Sverige
29.7.2019 20:30

Kyllähän veronmaksajat mielellään maksavat Jafarin lomamatkan ja jos joku on toista mieltä niin hän on rasisti.

haisevat arvopohjalliset
haisevat arvopohjalliset
29.7.2019 21:03
Vastaa...  Heja Sverige

Niin, kyllähän tuo rötöstely on sen verran kovaa ruumillista työtä ettei pidä myöskään unohtaa vuosilomalain mukaista loma – ja lomaltapaluurahaa.

Aappa
Aappa
29.7.2019 19:35

Rötöstely on sen verran stressaavaa, että Mustafa on lomansa ansainnut. Rahahana Ruotsista on kuitenkin auki ja lisäkorvauksiakin tiedossa. Syksymmällä voi sitten palata freesinä takaisin huumehommiin ja väkivaltaan.

Pääministerin aivopierut koituvat kansalle kohtalokkaiksi
Pääministerin aivopierut koituvat kansalle kohtalokkaiksi
30.7.2019 07:30
Vastaa...  Aappa

Ruotsi tarvitsee uuden hallituksen ASAP (= As Soon As Possible). Ilman hallituksen vaihtoa ei ole toivoa mistään.

Luca
Luca
30.7.2019 12:14
Vastaa...  Aappa

Asap Rocky tulee häviämään tuon oikeudenkäynnin, koska tässä on nyt loukattu Ruotsin kansallisaarretta heidän suosikki maskottiaan. Ruotsi on antanut tämän rikollisen afgaanin parhaat asianajajansa. Tästä tulee pelkkä näytösoikeudenkäynti.