Malmölainen bussikuski epäsi matkan nuorelta naiselta

62073808_2274467575952125_3221190206023532544_n.jpg

Ruotsissa on noussut pienoinen kohu kun Malmön paikallisliikenteen muuan bussikuski kieltäytyi ottamasta bussiin kyytiin ruotsalaista naista, joka kuljettajan mielestä oli pukeutunut liian keveästi ja epäsiveellisesti.

Nainen kirjoittaa Skånetrafikekin Facebook-sivulla kuinka yritti nousta Malmössä bussi numero kolmeen perjantaina aamupäivällä. Ulkosalla oli helle, 27 astetta ja nainen kertoo olleensa pukeutunut ei mitenkään säädyttömästi vaan:

– Minulla oli päälläni tavalliset shortsit ja toppi, jossa on etupuolella rusetti. Nousen bussiin, leimaan lippuni kun bussikuski astuu esille ja kysyy ”Saaanko puhua kanssasi?”. Vastaan ????? ja kuljettaja kertoo ”Sinä et voi kulkea busseissamme tuolla tavalla pukeutuneena”. Olin että mitä ihmettä ja kuljettaja jatkaa ”Sinun pitää laittaa enemmän vaatetta päällesi, nyt paljastat aivan liian paljon.”

Nainen kertoo, että sen jälkeen käytiin väittely bussiyhtiön säännöistö ja hän yritti kyseenalaistaa sellaiset säädökset, mutta kuljettaja oli päättäväinen ja nainen joutui poistumaan bussista.

 

Facebook-päivitys levisi viikonlopun aikana hurjanpuoleisesti ja Skånetrafiken kuljettaja otettiin toistaiseksi pois virastaan. Kuljetusyhtiö on pahoitellut tapahtumaa ja kertoo, että heillä ei todellakaan ole mitään vaatesäännöstöä matkustajien suhteen ja kuljettaja on toiminut yksiselitteisesti väärin ja siksi otettu pois toimesta. Bussiyhtiöstä kerrotaan, että asia tutkitaan perinpohjaisesti.

Onhan se tietenkin haastavaa asua maassa, jossa naiset saattavat pukeutua joskus hieman kevyesti verrattuna kotimaahan, jossa kaikki naiset lapsesta mummoon puetaan säkkiin.

Mainokset

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

37 thoughts on “Malmölainen bussikuski epäsi matkan nuorelta naiselta

 1. Papu-ukot ovat ottaneet Svedulandiassa päätäntävallan ja kertovat alkuperäisväestölle miten maassa saa toimia. Ihkuu vai mitä? Onko tuo sitä rikkautta, mitä MaTu-rahtaavat ovat toitottaneet kansalaisille?

  Saako rasistinen kuski fudut välittömästi, kuten kävi Suomessa kuskille, joka erehtyi vaatimaan Sompulta (muistaakseni) matkalippua ja kertoi että ilman lippua ei matkusteta? Ei Matu-kuski saa Ruotsissa kenkää. Bussifirma joutuu maksamaan MaTu:kalle miljoonan euron korvaukset rasismikovennettuna, kun kuskin oman kulttuurin harrastaminen kyseenalaistettiin.

  77
 2. Eikä ole vaikea arvata millanen bussikuski oli.
  Joko neekeri tai hiekkaneekeri, ja luonnollisesti terrori”uskonnon” levittäjä.

  67
  1. Ei noin saa sanoa, pitää sanoa että bussikuski oli sukupuoleton tai monisukupuolinen….

   18
   1. Kun on olemassa aito avioliitto ja muut ”ei aidot liitot”, niin bussikuskilla ei ollut aitoa sukupuolta vaan ”joku sukupuoli”.

    1. Ainoa mikä on varmaa on että kuskilla on takapuoli joka viisi kertaa päivässä osoittaa Mekasta pois nokan osoittaessa Mekkaan.

 3. Ei se noin mennyt, vaan näin: MUSLIMI kielsi Ruotsalaiselta naiselta bussissa matkustamisen koska Ruotsalaisnainen ei ollut verhottuna säkkiin ja se kiihottaa muslimimiehiä. Näin ne pikkuhiljaa kokeilevat tottelevatko Ruotsalaiset sharialakia. Ei ihan vielä mennyt läpi kun vääräuskoinen huora kehtasi rasistisesti valittaa kohtelustaan julkisesti. Noooh, vielä muutama vuosi niin Ruotsalaiset alistuvat totaalisesti.

  69
  1
  1. Ehkäpä tulevaisuudessa muslimimatkustajat poistavat bussista heidän mielestään sopimattomasti pukeutuneet. Silloin mahdollisesti ruotsalainen kuski ei ole huomaavinaan mitään. Jos huomaisi, saisi potkut.

   Seuraava askel on, että missä tahansa puututaan ruotsalaisten pukeutumiseen. Ja lopulta väärästä pukeutumisesta rangaistaan heti paikan päällä vaikka piiskaamalla.

   46
  2. Muuten hyvä, mutta ruotsalaiset kirjoitetaan pienellä alkukirjaimella. Paikannimet, kuten Ruotsi, kirjoitetaan isolla.

   5
   14
 4. …Yhtään ketään puolustelematta, asia voi olla myös niin että kuski katsoi ettei paljastavasti pukeutuneen naisen olisi hyvä tulla bussiin joutuakseen seksuaalisesti häirittäväksi.

  12
  1
   1. Linja 179:llä ei matkusta ruotsalaisia naisia, saati sitten vähäpukeisia.

    25
    1
    1. Eikö kaikki suvakit voisi mennä päiväksi ajelemaan linjalla 179 bikinit päällä? Olisivat ehkä kerrankin hiljaa seuraavana päivänä?

  1. Näin on.Hyvää hyvyyttään parempi ihminen rikkaammasta kulttuurista yritti auttaa fasistista huoraa ja mitä sai kiitokseksi?Rasismia.Kylläpä hävettää ruåtsalaisten puolesta.Missä on ihmisyys missä on inhimillisyys?Pian pienet viattomat sotalapsukaiset eivät uskalla enää kulkea busseissakaan kun heidän ihmisoikeuksiaan jatkuvasti viharaiskataan tällä tavoin.

   47
  2. Tuo nyt ekana tuli mieleen. Seuraavalla pysäkillä saattoivat kyytiin tulla ilmaiseksi matkustavat puolitutut sarjajoukkomassaraiskaajat. Niitä et Allahin nimeen häiritse työssään, ellet halua konetuliaseesta keittiökaappeihisi uutta disainia. Saföörihän toimi vallan mallikkaasti ja neuvokkaasti pelastaen neidon pikku pulasta. Mitali hänelle kuuluu.

 5. Sitä se on kun bussikuskeille opetetaan ”sinä olet tämän aluksen kapteeni”. Eurooppalainen tajuaa mitä se tarkoittaa ja osaa suhteuttaa asiat, kemu taas luulee saaneensa suunnilleen maan ylipäällikön oikeudet ja toimii sen mukaisesti. Tämä on sitten lopputulos.

  Koskaan en ole nähnyt matukuskn toppuuttavan esim. möykkääviä kehitysmaalaisia. Päinvastoin, matukuski saattaa itsekkin huudella ja mäikätä mukana niin että kokonaan unohtaa mitä oli tekemässä.

  47
  1. Kuljettajallahan on se karaokelaitteisto, kannattaisi kiljua siihen volyymit yhdennellätoistannella pykälällä.

 6. Kuski oli oikeassa. Mitä siitä bussin ajamisestakin olisi tullut, jos koko ajan kuolaten peilistä yrittää kurkkia väärin pukeutunutta naista. Aiheuttavatko samanlaisen reaktion ne naiset, joita kuski näkee tuulilasistaan tai kadulla kävellessään?
  Ei silti – Suomessa on lukemattomia kenraalin arvoisia bussikuskeja.

  23
 7. Likkahan pääsi vielä vähällä. Muutaman vuoden päästä olisi joutunut ensin joukkomolostettavaksi ja sitten kivitettäväksi.
  Pitäähän ”svennehoran” tajuta olla paskastaniassa paskastanian tavalla tai nirri pois.
  Pikkuhiljaa kyyryssä kulkevat vääräuskoiset ovat täysin vapaata riistaa ja siitä ne peijaiset syntyy, ei kansa edes tajua joutuvansa teuraalle.

  43
 8. Antti Rinteen busissa on kohta samamoinen meininki. Kovasti se Hutisalo yrittää rikastuttaa tätä maata. Ja Antti Rinne on feministien tossun alla hiljaa.

  36
  1. Puolisoni huudahti: v….n kommari, kuulutaan Hutisalon rikastuttavan maatamme Väli-meren ylittäneillä mustilla miehillä.

 9. Tiedä vaikka Hutisalon ponnistelujen ansiosta saadaan ummehtuneeseen Impivaaraankin kovastikkin Saksassa suosioon noussut läpsyttelijöiden seurapeli ”tyrkkää nainen tai lapsi junan alle”.
  Sitä kivaa odotellessa.

  37
  1. Jes! Saadaan automaattijunat. Sellaiset kuin metroista piti tulla, että junan pysähdyttyä juuri kohdalleen aukeaa laiturin ja junan ovi ja matkustaja ei mahdu mistään välistä putoamaan raiteille. Ihanan kallista, elämä on.

 10. Kuski varmaankin ajatteli että kaikki miehet ovat yhtä himokkaita kuin hän itse nähdessään Amandan pulleine purjeineen ja peräsimineen lipuvan autoon sisälle. Ehkä kuski myös tunsi housujensa käyvän ahtaiksi ja pulssin kiihtyvän vaarallisesti, silmissä sumenevan ja kuolan alkavan valua huohottavasta suusta juuri prässätylle kauluspaidalle. Kaasujalka tönkkönä hän ei siis voinut muuta kuin poistaa vaaratekijän autosta, säkerhet framför allt – ne sanoivat koulutuksessakin.

  17
  1. Eihän tuo juna/bussi-muslimirunkkareita ole ennenkään estänyt. Muslimi iloisesti ja häpeilemättömästi vetää käteen missä vaan! Kai nyt kuskikin saa jos matkustajatkin. Iloista kalifaatti-bussimatkaa!

 11. Kuski varmaan ajatteli että koska Ruotsi on kalifaatti, hänellä on oikeus soveltaa sharia -lakia. Mistä hän voi tietää, että kalifaattia ei vielä virallisesti ole perustettu.

  11
  1. Ja varsinkin Malmö:ssä, jossa on enemmän muslimeita kuin koko lähi-idässä yhteensä. Malmö on ollut kalifaatti jo vuosikaudet, sitä ei vaan ruotsalaiset ole vielä oppineet/käsittäneet.

  1. Ja tässä lisää meininkiä Malmön busseista https://i.imgur.com/8dFjEKL.png
   Vittumitäpaskaa.
   Ja kun ottaa huomioon että tämän ”uskonnon” sääntöjen mukaan kaikki muiden uskontojen edustajat pitää TAPPAA, niin semmoisen kuskin kyytiin on mukava lähteä =) Hyvää matkaa!! Trevlig resa!!

 12. Työ on parasta kotoutusta, tässä se on vielä hieman kesken. Kuljettaja tuskin ajatteli tekevänsä jotain väärää, noin on aina toimittu hänen linjallaan jossain Tunisiassa missä lie. Siellä onkin oikeus sanoa turistille, että laittaa kolttua päälle ja huivikin ois kiva. Ei kovin rankka erhe.

  Se on pahempi etikettivirhe, jos joukkoraiskaajatkin ajattelevat tekevänsä yhteiskunnalle palveluksen opettaessaan väärinpukeutuneelle tapoja, ei siinä välttämättä heidän mielestään tehdä kenellekään pahaa.

  Kotouttaminen jatkuu, mitään valmista ei tule koskaan.

 13. Nyt kyllä olen bussikusin kanssa ihan samoilla linjoilla. Ja taatusti en ole mikään ”maailmanhalaaja”, vaan ihan aikuinen, suomalainen nainen. Koskeehan meitä jokaista velvollisuus säädylliseen pukeutumiseen julkisilla paikoilla. Tämä tarkoittaa, ettei julkisilla paikoilla kävellä puolialastomana. Kevyesti voi pukeutua, mutta se on ihan eri asia kun push-upeissa keikistely.

 14. Ruotsalaiset pöljät yrittävät juuri nyt kääntää mielipidettä tyttöä vastaan. Hyvin monet näyttävät tykkäävän että tyttö teki väärin ja kuski oikein:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.