Video: Autopaloja Vantaalla

Sakari Rajamäki kävi Vantaalla Varistossa kuvaamassa paikanpäällä miltä näyttää autopalon jäljiltä. Romua, romua ja lisää romua.

Rajamäki kertoo, että video on kuvattu 26.07.2019 Vantaan Varistossa Luhtiellä Luhtimäen pysäkin vieressä.

– Juttelin kaverini kanssa asiasta ja hän kertoi nähneensä palaneen auton jo viikko sitten lenkillä käydessään, Rajamäki kertoo.

Mainokset

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

22 thoughts on “Video: Autopaloja Vantaalla

 1. Kovin on Suomen valtamedia hiljaa siitä, että Ruotsintaudin tämä oire on jo levinnyt härmään. Se on sitä luotettavaa mediaa, paskat haluavat vain pimittää totuuden.
  Kohta alkaakin aseet paukkumaan ja siinä sivussa pommit ja käsikranut, fantsua.

  71
  1
 2. Johan sitä pyssynpauketta kuultiin tsadissa, kun kosovolaiset otti mittaa toisistaan.

  49
  1. Pitäähän sitä koti-ikävissään hieman räiskiä, jäsentenvälisethän niiltä pilasi aikanaan Nato, nyt ne eivät tule ohjustamaan.

   19
 3. Oliskohan palo levinnyt tuosta peräkärrystä ja syttynyt ihan itsekseen, siellä olleista kemikaaleista, tai laitteista?

  2
  13
  1. Voi olla, mutta on ton volvon ympärillä poliisin nauha, niin poliisi ainkin tutkii sitä tihutyönä

   27
  2. Jotenkin maallikosta näyttää, että Volvo-Strömbergin vasemmasta takaikkunasta lyöty tulet ja siitä sitten tarttunut traileriin. Vaunussa ehkä semmoinen ohuen ohut alumiinikuori ollut? Se sulaa lörpsähtää siitä melko miedolla lämmöllä, jolloin alkuperäistä muotoa mahdoton enää arvailla. Hinattava varmaankin palanut pitempään ja grillannut Volvon oikeaa kylkeä sillai sopivasti. Palokunta tekee virrattomaksi auton, siitä tuo konepellin pystytys.

   Nuo renkaat sitten jännä juttu. Onko joku studannut niitä pölliessä niin, ettei uskalla paikalla viipyä paria minuuttia kauempaa? Yksi kiekko metsään, seuraavana yönä toinen ja pitää jostain löytää rotia jarrulevyn alle saadakseen tunkin pois välistä.

   Ehkei kannata tuonne ainakaan kiesejä jättää kuvasta päätellen.

   16
   1. Aika viimeisiä aikoja heittää nuo keharit ulos, muuten käy kuin ruotsissa. Mikään ei enää ylitä uutiskynnystä.Kiitos vaan valtamedia. Voin jo kuvitella ajan 50 vuotta eteenpäin kun tutkivat näitä aikoja (ehkä), Miksi asioista ei uutisoitu. Minä katson nyt näitä asioita aika pitkästä perspektiivistä. n.70 vuotta. Eikö tästä nuoresta sukupolvesta ole puolustamaan maataan Te suvakit ette tiedä maailmasta mitään. Minä matkustin maailmalla jo 50 vuotta sitten ja myös pohjois-afrikassa. Ette todellakaan tiedä mitä teillä on ja ketkä sen ovat saaneet aikaan.

    24
 4. Kaupunkisota on tullut Vantaalle. Autogrillit ovat alkaneet. Hallitus on hiljaa. Poliisi ei etsi polttajia. Kaikki tietävät, ketkä polttavat.

  49
 5. Asun tuosta jonkun matkan päässä ja meidän naapuri italoyhtiössä on laitettu kameravalvonta parkkipaikalle. Minunkin talon ilmoitustalulla oli lappu, jossa luki, että ilkivaltaa olisi kohdistettu taloyhtiömme parkkipaikalla useampaan autoon.

  35
  1. Varistossa asunee moniosaajia? Heidän määränsä ylittäessä tietyn rajan, alkavat autopalot. Ehkä Varistossa on se ylittynyt.

   36
   1. Käsittääkseni Varisto ei ihan älyttömästi mamuja ole, mutta lähellä olevassa Myyrmäestä niitä kyllä löytyy. Mutta tuo paikka on kyllä otollinen tuhopoltolle, sen verran syrjäinen. Kun Turussa paloi 4-6 autoa, niin paikka vähän saman tapainen.

    29
 6. SVT Text tänään: 1) Henkilöä ammuttu sisätiloissa Karlstadissa. 2) Räjähdeisku asuntoa kohtaan. 3) Ammuskelua Landskronassa. 1) Ammuttu on vakavasti mutta ei hengenvaarallisesti vammautunut. EI Ketään epäiltynä rikoksesta on vapaalla jalalla. 2) Poliisilla on ollut kiirusta viime yönä Landskronassa. Poliisin kansallinen pommiryhmä kiiruhti puolen yön aikoihin Föreningsgatanille, koska siellä epäiltiin olevan jokin vaarallinen esine ja pommiryhmä totesi esineen olevan vaarallisen ja neljän maissa pommiryhmä joutui kipittämään Tranchellsgatanille, koska joku oli heittänyt jotakin räjähtävää johonkin asuntoon. 3) 25-vuotias mies on viety sairaalaan saamaan hoitoa, koipeen osuneen lyijymyrkytyksen johdosta.

  19
 7. Varsinaista väkeä, mikä autoja polttelee. Ihan kaikenlaista paperitonta vankilaväkeä
  ei kannattaisi kansalaistensa eläteiksi laskea.
  Päättäjille tiedoksi näin rautalangasta. Ja millä tolalla näiden ikiteinien kehisten kotoutus on?
  Osaavatko edes huussia käyttää? Takaisin lantamajoihinsa ja syvälle,
  mistä ovat päivänvaloon ikuna kömpineetkään keppostelemaan sivistyneitä.

  16
 8. Autosta oli renkaat varastettu, ei ählämit varasta renkaita kun pistävät autotroihuamaan.

 9. Laitoin Karjala-oluen jääkaappiin, taidan ottaa sen nyt takasin ja hörpätä. Mutta menetettyä Karjalaa ei saa takasin, niinpä pitää ottaa tämä Suomi takasin. Matut vittuun täältä!

  13
 10. kun on ”eno” veneessäkin, eikö täälllä olisi jokin ikäloppu pyromaanikin, onkohan se vanhan Honkongin palokaan selvinnyt? Pitäisi saada kameroita ja todisteita. Omituista, kun ,mitään ei ole poliisillekaan selvinnyt.

  1. Googlesta selvisi, että Hon kongin palo sai alkunsa työkalujen latasulaitteesta. palollakin voi siis olla luonnollinen selitys. Nämä autopalot Vantaalla kyllä ihmetyttävät.

 11. Virolaiset satavarmoja tekijöitä kun autosta on renkaat varastettu ja sen jälkeen pistetty palamaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.