Tippuiko Eno veneestä?

helsinginpoliisi29072019x.jpg

Helsingin lapsirakastajana tunnettu Eno ei tosiasiassa ole mikään yksittäistapaus vaan miehen on annettu häärätä Helsingissä jo pari vuosikymmentä ilman poliisin puuttumista asiaan.

Enona tunnettu arabiaanotaustainen mies on hyvin tunnettu helsinkiläisten nuorten keskuudessa. Ensimmäiset vastaavat tapaukset tulevat jo ainakin 2005-2006 vuodelta eli yli 15 vuoden takaa. Muuan Puotilassa asuva nainen kertoo:

– Olin 2007 vuonna 13 vuotias ja Eno tunnettiin jo silloin Itä-Helsingin piireissä lapsirakastajana. Hänellä oli silloin Itäkeskuksessa jonkinlainen nussimiskämppä Kauppakartanonkadulla, jonne aika yleisesti mentiin juomaan viinaa. Itse ymmärsin, että Enon viinoja ei kannata juoda, sillä niissä oli aina jotain pientä lisämaustetta, jolla lähti taju. Ja kun taju lähti niin mies ohjasi tajuttoman makuuhuoneeseen ”nukkumaan” ja siellä sitten annettiin ”tekohengitystä”.

– Äijällä oli useita virityksiä. Yhteen aikaan se soitti jotain katusoittojuttuja Kalliosssa ja Steissillä ja varmaan kaikki helsinkiläiset ovat nähneet äijän soittavan jommassakummassa paikassa.

Nainen kertoo, että ei ole koskaan harrastanut miehen kanssa mitään kanssakäymistä, mutta yleisesti oli tiedossa, että mies juotti tyttöjä ja käytti sitten niitä hyväkseen. Jos tyttö ei osannut pitää varaansa.

– Ei sitä silleen pelätty eikä se ollut väkivaltainen. Se vaan juotti tyttöjä ja sitten kun ne oli kännissä niin se kantoi ne makuuhuoneeseen ja teki mitä teki. Tiedän ainakin yhden ikäiseni tytön satavarmasti, että se meni silloin Enon juomista liian sekaisin ja mies ohjasi tytön makuukamariin. Kaikki tiesivät mitä siellä tapahtuu.

– Osattiinko puuttua asiaan? No itse olin silloin 13-vuotias ja vaikka tiedettiin mitä tapahtuu niin en osannut ainakaan itse siinä iässä tehdä mitään.

Nainen kertoo, että mies oli siihen aikaan hyvin yleinen näky Itiksen Shellin nurkilla. Sitten se vaan hävisi. Yläasteen loppupuolella äijä sitten hävisi Itähelsingin kuvioista.

Naisen mukaan aikuiset tiesivät mitä Eno puuhailee ja ihmettelee jälkikäteen miksi sen tekemisiin ei puututtu.

– Se saattoi ihan avoimesti vokotella viinan kanssa tyttöjä. Jopa ihan sellaisia, jotka olivat aikuisten vanhempiensa seurassa.

 

Mainokset

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

64 thoughts on “Tippuiko Eno veneestä?

  1. Jos ei Suomi pidä puoliaan, Suomen käy kuin Ruotsin. Miksei Enon oikeaa nimeä Mohamed El Fatimi ole mainittu.

   20
 1. Se on vaan kulttuurista rikkautta ja eräänlaista ”opiskelijavaihtoa” Pohjois-Afrikan kanssa.

  90
  1. Ei Sipilä nyt sano, että on shokissa, koska sen shokkikortit loppuivat. Uusi painos on kyllä tilattu painosta.

   Tiedä sitten mitä Sipilä ajattelee tällaisesta lestadiolaisille arkisesta ilmiöstä.

   87
 2. Juneksen eilinen vihapuhe fm suljettu oletetun vihapuheen vuoksi. Harmittaa, kun en kuunnellut eilistä ohjelmaa, vaan oli tarkoitus kuunnella sen tänään. Kommunisti ilmiantajat taas olleet työntouhussa. Minulla loppui eilen illalla 330 päivän banni ja tänä aamuna yllätys, yllätys kun aukaisin Facebookin siellä odotti uusi 30 päivän banni, vuosia vanhasta kommentista, jossa olin sanonut tummaihoista ihmistä normaaliin tapaani n……ksi. Jotain olen osannut sanoa oikein vastustaessani monikulttuurisuutta ja globalisaatiota. Minun suuta ei yksikään kaiken suvaitsevainen kommunisti tuki edes Facebookissa.

  86
   1. Kiitos tiedosta ! Liityin Twitteriin ja kuuntelin lähetyksen, jossa en huomannut vihapuhetta, jonka vuoksi lähetys oli poistettu YouTubesta .

    33
    1. Kunpa Juneksella olisi sivusto, jonne olisi koottu linkit videoihin sinne, missä ne näkyvät. Nyt vihollinen pystyy iskemään sensuurin avulla viestintään. Tosin sensuuri on osoitus, ettei sen käyttäjä pysty enää perustelemaan omaa kantaansa. Vastapuoli on siis oman uskonsa varassa. Jos tuo usko saadaan romahtamaan, vastapuoli romahtaa myös.

     Koska sensuuri on näin ankaraa, oma videopalvelinen lienee ratkaisu tyyliin ”Memri TV”. https://www.memri.org/tv

     1. Onhan. Nyt Juneksen Monokulttuuri fm on suljettu Youtubessa. Mutta katso esim. meneillään olevan DLiven kuvan alla olevat linkit. Myös tällä sivustolla on aina tuolla yläkulmassa suora linkki Juneksen Live-lähetykseen.

  1. Itse löysin dlivestä, PT-median kommenttiosion kautta löytyi linkki. Lopun näin livenä Youtubesta, mutta alku piti katsoa jälkilähetyksenä, onneksi täällä oli ja on valveutuneita öyhömyksiä hereillä.

   Miltei vuosi bannia, aika hurjaa. Itsellä vissiin niin vähän tekemistä Facen kanssa, ettei muutamaa päivää kummempia ole tullut, kai. Nekin MV:n ”kulta-aikaan”, eli joku vuosi sitten. Mitähän sillä enää edes teen? Pitää miettiä oikein.

   11
   1. Minulla 360 päivää täys, kunhan olen lusinut tiistaina saamani 30 päivää. Facebook tilini ehti olla auki vuorokauden, kun taas bannia pukkasi. Banni on tullut sanoista n…..i, m..u, h..o . Itse kommentit eivät sisältäneet vihapuhetta, mutta noiden sanojen vuoksi sain bannin.

 3. Paska puhetta ettei aiemmin ole tiedetty. Piirit ovat pienet viinanmyynnissä ja huumausainekaupassa sekä jos alkaa olla sairaalloinen mieltys lapsiin ja nuoriin niin kyllä poliisit viimeistään herran kilpailijoiden kanssa olleet hajulla. Vai olisiko viranomaisissa ollut saman lajin harjoittajia joille tämä hemmo on järjestänyt tuoretta lihaa saastaisten halujen tyydyttämiseksi ja häntä on vuosia suojeltu. Taitaa olla vaikea suojeltava lisko-osastolla.

  57
 4. ”– Menee yli ymmärryksen, että äiti ja lapsi työnnettiin saapuvan junan eteen, Hessenin osavaltion pääministeri Volker Bouffier liittokansleri Angela Merkelin puolueesta (CDU) kommentoi.”

  Ja tähän Merkele vastasi epäröimättä: ’Monikulttuurisuus on rikkautta. Ei mulla muuta.’

  Ja jo on Eno. Veneileeköhän tuo Eno? Enolle betoniset pelastusliivit.

  62
  1. Varmaankin, murhapoltot ja junan alle tuntemattomien tyontaminen jne. viittaa aina 90-prosenttisesti Lahi-Idan ja Pohjois-Afrikan ja koko Afrikan ihmislajiin.

   52
   1. Saksassa äidin ja 8-v lapsen junan alle työntäjä oli ilm. eritrealainen. ”Eno” taas äidinkieleltään ranskankielinen, ilm. Ranskasta Suomeen muuttanut.

    30
    1
    1. Tällainen tieto löytyi: ””Eno” on oikealta nimeltään Mohamed ”Eno” El Fatimi ”

     Ilmeisesti ranskankielisestä arabimaasta kotoisin ja sittemmin Ranskasta muuttanut Suomeen. Oikeauskoinen kuulemma.

     53
     1. Valhemediat ovat väittäneet hänen asuneen lähellä Laajasalon ostoskeskusta. Ei pidä paikkaansa. Osoite on Svanströminkuja, ennen Hevossalmen asuinaluetta (Santahaminan suunnalla) ja iltamediassa mainittu epäsosiaalisten ainesten metsäjengi on suomeksi (näitä taloja lähellä oleva) Gunillantien Siwan vastainen metsikkö, jossa jotkut reppanat miehet istuvat puiden katveessa ja hakevat Siwasta lisää kaljaa ja lenkkimakkaraa (mainittua metsäjengiä näkyy myös Google street view’n kuvissa). Näitä raukkojako Eno oli myös höynäyttänyt omilla kaupoillaan?

 5. ”Enosta” (paino lainausmerkeillä) tuli kertaheitolla Suomen kuuluisin arabimuusikko – liian myöhään kylläkin, plus että herran maatamme syvästi rikastava kulttuuritausta on jätetty valtamediassa jostain kumman syystä kokonaan mainitsematta.

  57
   1. ”Ulkomaalaistaustainen” ei kerro mitään spesifiä kulttuuritaustasta, mutta esim. henkilön nimestä (jota ei valtamediassa tietenkään ole kerrottu) voi jo päätellä jotain.

    36
  1. Vaikuttanut kuulemma vuosia Helsingin Kalliossa vasemmistolaisissa ja monikulttuurisissa musiikkipiireissä järjestäen konsertteja ja itse soittaen. Punk in Finland foorumilla täysi hiljaisuus ja sensuuri ”Enosta”, eli varmaan Li Anderssonin, Paavo Arhinmäen, Silvia Modigin ja Varisverkostolaisten anarkistien kavereita.

 6. Sinne ”enon” kämpille ois pitäny mennä naiskommando, joka olisi puukolla leikaanu enolta jortikan poikki.

  40
  1
  1. Hui kuinka vulgääriä! Eräs entinen sukulaisthaikku kertoli kotimaansa kuulumisia: Vaimo epäilee miehensä pettävän. Vaimo juottaa miehensä tuhtiin humalaan. Vaimo leikkaa sammuneelta kyrvän irti, heittää sen vessanpönttöön ja suorittaa vedon.

   Vessanpönttö, koska muuten vehje voitaisiin ommella takaisin. Vaimo ei välitä seksittömyydestä, kunhan perheen elättäjä pysyy kuvioissa. (Irtileikatusta ei kuulemma saa enää toimivaa kuitenkaan, mutta mistäs vuosisataiset perinteet käsittävä kulttuuritoiminta ottaisi uusia vaikutteita…)

   Näitä tapauksia kuulemma lehdessä viikoittain, liekö valtakunnallinen, vai pienempilevikkinen aviisi, porukkaahan tuolla riittää.

 7. onko kuvankäsittelyllä valkaistu naama? jos himmaillee ulkona, niin pitäis olla suurenpi rusketus , varsinkin rotu huomioon otettuna

  26
  1. Joku pohjois-afrikkalainen ihmisperse tuo on. Veikkaan vahvasti Algeriaa, sieltähän noita rikastajia lapaa Ranskaan.

   42
  2. Tuo mikään kattoasentaja taida olla. Yllättävän vaaleita afrikkalaisiksi ovat Afrikan Pohjolan monet kansat. Toiset jotenkin harmaita? Kuitenkin oudon värisiä, kuin se ei olisi aivan luonnollista jostain syystä.

 8. Valtamedia kertoo nuorten kutsuneen miestä nimellä ”Eno”. Siinä onkin valtamedialle kiitollinen kutsumanimi, kun ei paljasta oikeauskoisen arabitaustaa 🙂 – saattavat elää toivossa, että se vaikuttaa suomalaiselta lukijoiden silmissä.

  46
  1. Sanotaanko nyt näin, että tarina tosielämästä kertoo karua kieltänsä. Tämä tarina on ensimmäisen käden tietoa, eli lähes faktaa. Umpirasistinen fasisti oli lukenut MV-lehteä ja jopa PT-lehteä ja vaikuttunut kovin. Tämä natsi naureskeli niin monille Iltalehden artikkeleile vuosien mittaan. Sitten tuli sana ”eno”.. natsipaska luki kerrankin kotimaisen saastan tekemästä kuvottavasta rikoksesta. ”Kyllähän ne suomalaisetkin.” Kuvan tyyppi näyttää oudolta, ehkä lähinnä hiusvärjäyksen takia, jotain muutakin siinä on, ehkä kova juomaan?

   Sitten fasistisika lukee tyypin nimen vaihtoehtomediasta, epäilee, lukee lisää… Taas sitä on ***tana kusetettu! Mökin mummo niin luulee tyyppiä edelleen suomalaiseksi, tai sitten on medialukutaitoinen ja uunittaa koko vuoskerran iltapuhteenaan.

   ”Eno” on tässä se taikasana. Media tietää tämän ja toimii tarkasti askelmerkkien mukaisesti. Re-Pekka Härkänen vahvistaa?

   14
 9. Mitäs nyt näin paljon informaatiota? Kyllä pitäisi olla vaan helsinkiläismies.

  31
 10. KYLLÄ SUOMALAISETKIN RAISKAA LAPSIA !!!!!! TÄMÄ ON RASISMIAAAAAAAA !!!!!!! HÄPEÄ SUOMI !!!!!!

  21
  4
 11. Tässä se taas nähdään millaisia lampaita ja hölmöläisiä suomalaiset on. Tämäkin muija antaa raiskata 13v kaverinsa ja seuraa hiljaa vierestä. Jokainen meistä muistaa kuinka paljon 13 ymmärtää ja osaa. Juodaan viinaa 13v mutta ei osata tehdä rikosilmoitusta tai kertoa vanhemmille raiskauksesta. Sitäpaitsi ilmoituksen voi tehdä ainakin 10v jälkikäteen eli ainakin 23v asti on ollut aikaa tehdä se ilmoitus ja pelastaa lukuisia muita samalta kohtalolta mutta ei. Melkoista paskasakkia.

  30
  1
  1. Et voi aikuisena täysin asettua lapsen, ehkä toisen sukupuolen asemaan. Tiedät/osaat paljon enemmän kuin 13-vuotias. Ehkä olit fiksumpi, mutta nykyistä näkemystäsi tuskin tuolloin omasit? Hyväksikäytetty on myös lapsi, jonka ystävää raiskataan hänen tietäen, miten rikki sellaisesta tiedosta menee ja kuinka osaa toimia edes aikuisena asian suhteen? Niin monta seikkaa jäi myös kertomatta, millainen tukiverkko, miten mahdolliset päihteet vaikuttivat tuolloin ajatteluun, onko luotto aikuisiin mennyt jo aiemmin…

   Ensisijaisesti syyllistäisin ”Enoa”, joka takuulla tiesi mitä oli tekemässä, tiesi sen olevan väärin ja jatkoi silti kiinnijäämiseensä saakka ja 100% varmasti jatkaa jälleen vapauduttuaan. Paljonko tuo saa? 6 vuotta, josta puolet pois? Karkotusta ei tule, olisiko 2022 jälleen raiskaushommissa? Ranskassa sillä varmaan poltti jokin, eikä se sinne aio palata, ainakaan entiselle asuinalueelleen. Voisiko olla jopa samankaltainen, kyseenalainen harrastus syynä?

 12. Voi eno, eno, eno…. Nyt ei taida edes synninpäästö piisata
  sen verran on kumihuuli nyt jörninyt pikkulapsia. Eihän tuolle uskalla
  huudella edes ”kiss my ass”! Voi ottaa todesta vielä.

  14
 13. Mikä vetää 13-vuotiaat tytöt tuollaisen paskakasan kämpille juomaan jotain kusta? En ymmärrä.

  31
  1. Tasan sama mikä vetää suvakkilehmät joukoittain parveilemaan naistenhakkaajamuslimien seuraan: muukalaisuus. Naapurin Jonnet ja Pentit ei SÄVÄYTÄ, ei aiheuta pimpissä etnistä värinää. Näille naisille/tytöille on aivan sama onko renttu hakkaaja/murhaaja/raiskaaja joka myös vie heidän rahansa sekä terrorisoi sairaalloisen mustasukkaisesti heitä seuraavat 25 vuotta, tärkeintä on se että renttu/ihmissaasta/sontaläjä on ulkomaalainen ja tummempaa sorttia, ei Eestiläisetkään kelpaa. Kun himoillaan ja pillullaan tekee päätöksiä niin sitä saa tasan mitä tilaa. Nolla säälipistettä.

   17
   1. Lapsia aivopestään hyysäri-vajakki-median toimesta.
    Kouluissa kiertää aikuisia vajakkeja lässyttämässä monikylttyyrin ja mokuelukoiden ihanuudesta.
    Samaa tekee YLE.

 14. Tummat silmät ruskea tukka kerran niihin langeta sain syrjällään nyt on sydän rukka…

  Suomalaiset naiset lakoaa näiden alle ja pikkupillut perässä; pitäkööt kipeensä pölvästit.

  16
  1. Ei onneksi kaikki naiset sentään, mutta on näitä pullahalaajia ja matupatjoja paljon. Ja me suomalaiset miehet takaamme yhteiskuntamme turvallisuuspoliittisen vapauden ja vakauden ilmaistyönä eli asevelvollisina. Ja tämä on sitten kiitos isolta osalta naisia: Äänestetään Ohisalon kaltainen etnomasokisti eduskuntaan ja siitä se pääsee sisäministeriksi, sitten matupatjaillaan ja tuodaan tänne 70-äo-tasoista porukkaa loisimaan. Alkaa pikkuhiljaa vituttaa.

   38
  1. Päinvastoin. Tämä on vasta alkuerien lämmittelyä. Mieti mitä tapahtuu 10-50 100v aikajänteellä.
   Tällä menolla suomalaiset jäävat vähemmistöksi viimeistään +-100 vuoden päästä. Mahdolliseti jo noin 50v päästä mikäli jatketaan näin.

   Otetaan vaikka somalit. Niitä on 50 000 ja niiden syntyvyys on sitä luokkaa että niiden määrä tuplaantuu noin 20v välein pelkällä korkealla syntyvyydellä. Pelkästään somalien määrä tulee ylittämään suomalaisten määrän ajan kanssa suhteellisen nopeasti.

   2020 – 50 000
   2040 – 100 000
   2060 – 200 000
   2080 – 400 000
   2100 – 800 000
   2120 – 1 600 000
   2140 – 3 200 000
   2160 – 6 400 000
   jne.

   Tuossa siis pelkästään somalit. Mulla muslimeilla syntyvyys samaa luokkaa ja tuhansia uusia lappaa joka vuosi rajan yli samaan aikaan kun suomalaisten määrä on laskenut jo vuosikymmeniä. Mikä voisi mennä pieleen?

   21
   1. Jos somaleita olisi puoli miljoonaa niin Suomelta loppuisivat sossurahat. Ei somalit ja arabit kakaroita tee ellei joku muu niistä maksa, tähän asti temppu onnistunut mutta 50 vuoden päästä se ei kyllä enää toimi. Raha kun ei, vasemmiston mielipiteistä huolimatta, kasva puissa.

    14
   2. Oikaistaan sen verran että somaliaa puhuvia on tällä hetkellä tilastojen mukaan Suomessa n. 20000. Miettikää… mustalaisia on n. 10000 ja he ovat olleet Suomessa jo 500 vuotta mutta somaleita vasta n. 30 vuotta ja nyt niitä on jo 20000! On ollut pikkuisen kovempi sikiämistahti noilla Afrikan mustalaisilla.

    6
    1
    1. Ehkä vuonna 2020 Suomessa on 50.000 muslimia.

     Linkki Ylen juttuun ”Tutkimus: Suomessa muslimien määrä lähes viisinkertaistuu”: https://yle.fi/uutiset/3-7909301

     Viisinkertaistuminen koskee ajajaksoa 2010-2050 alkaen 40.000 muslimista ja päätyen 190.000 muslimiin.
     Olosuhteiden pysyessä samoina vuonna 2090 muslimeja on 950.000.

     Mitä tämä merkitsee. Toimiin Suomen pelastamiseksi tulisi ryhtyä mahdollisimman pian.

   3. Ei tarvitse olla nero. Tuosta voi päätellä että suomesta on hyvää vauhtia tulossa kehitysmaa!

   4. Ei keharimaalaisten populaatio voi kasvaa tuolla tavoin jos niillä ei ole elättäjiä samassa suhtesssa kuin nykyisin.

 15. Mielenkiintoista on se, millä luvalla tuo on Suomessa oleskellut jo kymmeniä vuosia olematta koskaan töissä ja nautiskellen työttömyysavustusta yms.

  30
  1. Niinpa, tanne on saanut lompsia jo vuosikymmen ja risat sitten eika kukaan ole kysellyt paljoa etta mika mies ja mista. Sossutantat on heti olleet ihan ekstaasissa kun tulija on ollut Pohjos-Afrikkalainen kulttuurilahettiilas ja asunto ja tyomarkkinatuki on alkanut heti juosta.

 16. Poliisien tuntuvaa lisäystä luvattiin vaalien alla, perinteinen takin kääntö tapahtui. Poliisien määrä mm. pääkaupunkiseudulla vähenee, kun haja-asutusalueelle tarvitaan virkavaltaa lisää, joten ” enot ” voivat suht rauhassa jatkaa toimiaan.

 17. Tässäkin kohtaa suvakki toteaa kylmän viileästi, että kotouttaminen ei ole oikein onnistunut, vaikka aikaa on kulunut valovuosia. Kyllä tämäkin tapaus on Suomalisten rasistisesta asenteesta johtuvaa syytä. Sisäministeri Olutsalo voisi vapautta tämän jo suoralta kädeltä syytöksistä, koska käräjilläkään ei tule kuitenkaan kuin korkeintaan ehdollista.

  11
 18. On varmaan soittanut kitaraa vangittuna ilman kielia. Kielet poistettu ettei pysty hirttamaan itseaan mutta noin hieno muusikko saa kitaran soimaan ilman kieliakin….

 19. Suomalaisen kummajaisen, ”Enon”, uhreja (tai ainakin yhtaydenottoja poliisille) on jo 80, kertoo Iltavalhe. Ja lisää tulee koko ajan. Milloin paljastuu mahd. pikkupoikia saalistanut, huivipäinen ”Täti”? Tällaista, suomalaista ”Tätiä” arvatenkin olisi aika vaikea tunnistaa, etenkin jos asu on ollut kuin ”isis-vaimolla”.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.