Landskronassa suuria levottomuuksia

Kuvakaappaus 2019-07-31 21-15-23

Landsrkonassa Skoonessa on viimeisten viikojen aikana ollut suuria levottomuuksia kun uusruotsalaiset ovat selvitelleet välejään. On ammuskelua ja räjähdyksiä. Ihmisten sietokyky alkaa olla koetuksella.

Heinäkuun saldo on kyllä vakuuttavaa luettavaa kun ottaa huomioon, että Landskrona on pikku kylä, kooltaan kuin Vihti, Kangasala tai Ylöjärvi.

2.7. Rappukäytävä sytytettiin tuleen.

16.7. Asuintalon kellarikerrokseen heitettiin pommi. Isoja rakenteellisia vahinkoja.

21.7. Kuollut mies löydettiin autosta. Poliisi ei informoi asiasta enempää. Tietojen mukaan kuitenkin alamaailman mies, joten luultavasti murhattu.

29.7. Täysi sota kaupungin keskustassa. Useita henkilöitä ampuu villisti toisiaan vilkaalla ostoskadulla. Yksi gangsteri sairaalaan.

29.7. Keskustassa epäillään pommia. Pommiryhmä hakee esineen.

30.7. Aamuyöstä uusi sotatoimi. Kerrostalon ikkunasta heitetään pommi. Ei loukkaantuneita.

Poliisi kertoo, että se on hakenut neljä henkilöä kuultaviksi asioiden tiimoilta, mutta luultavasti heille tarjottiin vain pullakahvit, sillä henkilöt päästettiin kuulustelujen jälkeen vapaaksi.

Onko syytä huoleen? Ei. Kyse on vain monikulttuurisuudesta.

Mainokset

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

22 thoughts on “Landskronassa suuria levottomuuksia

   1. Korvapuusti kuulosta hyvältä. Avokämmenellä ja molemmille korville. Olikohan joku sarakuvalehti, siinä sille oli nimikin kun molemmille korville läiskäistiin yhtä aikaa, olikohan meksikaaneissa tai siellä päin. Se oli telefono eli puhelu..

  1. Ruåtsi on aina ollut kasa paskaa -nyt sitä todellisuutta vaan ei enää pystytä peittelemään.

   31
 1. Se just ottaa kupoliin, että monikulttuurisen rikkauden hedelmät vaietaan valtamediassa, vaikka mitään muuta rikkautta ei edes ole olemassa!

  39
 2. Tuli vain mieleen, että olen laiska seuraamaan naapurin lehtiä. Enkä jaksaisi henkisesti. Pieninä annoksina menee ja suomeksi ei ota niin tunteeseen. Ilman tätä kanavaa ei meikä eikä moni tietäisi mitään svedujen moderneista oloista. Kun ne ei edes itse kerro, kun sattuu juttusille.Suoraan sanoen pelottava naapuri nykyisin.

  41
 3. ja tähänkin lähiöön missä asutaan tuli migrin toimisto,sitä ”rikkautta”on täälläkin,ja kun lukee uutisia ruotsista,miltä näyttää esim.15v.kuluttua,onko sama meno kuin ruotsissa.

  31
 4. Kysehän on aidosta rikkaudesta, isoille toimijoille. Talouden täytyy pyöriä ja mikä pyörittääkään sitä paremmin kuin jatkuvaa tuhoa aiheuttavat syöpäläiset. Jonkun täytyy aina maksaa viulut oli se kunta, kaupunki, vakuutusyhtiö tai kuka muu tahansa kuin korjauksen tarjoava toimija. Jos uutta ei tarvitsisi tuottaa ja ostaa jatkuvasti talous menisi solmuun. Esimerkkinä vaikka hehkulamppu. Ensimmäisten hehkulamppujen langat oli niin vahvoja, että ne kestivät vuosia. En tiedä palaako se yli sata vuotias lamppu vieläkin paloasemalla.

  Teknisesti ottaen siis Stubb puhui niin totta kuin osasi ja lipsautti totuuden: ”Monikulttuurisuus on rikkautta, ei mulla muuta.”

  Nuivana henkilönä joudun hillitsemään kielenkantojani meidän ”rikkaudesta”.

  29
 5. Outoa ettei henkilövahinkoja tule enempää kun räiskitään luulis että osuu sivullisiinkin.

  19
  1. Ei ne osaa ampuu kunnolla. Onhan noita ollu uutispätkiiki niiden maista kun sotivat niin kauhee paukutus ilmaan mitään sen suurempaa tähtäämistä.

   27
 6. No voi harmi. Poliitikot kuitenkin rakastavat tätä nykyistä asiantilaa, koska ongelmien tunnistaminen ja myöntäminen olisi kaameaa rasismia. Ja vielä kauheampaa olisi, jos ongelmia yritettäisiin saada vähennettyä.

  Koska ihmiset eivät ole syntyessään kaikki samalla viivalla, varsinkin huonommat lähtökohdat saaneet ansaitsevat tulla kohdelluksi silkkihansikkain, vaikka 10.000 normaalia ihmistä kaatuisi oikealta ja 20.000 kaatuisi vasemmalta puolelta. Näin niin kuin alkuun.

  Lopputulema on jokatapauksessa se, että jos kaikki maapallon valtiot eivät ole kehitysmaita, on rasisteja vielä jossain päin olemassa.

  1. Toisen terroristi on toisen Vapaustaistelija. Saattahan se olla niinkin etta Osama Bin Laden ja poikansa eivat olleet nykymuslimien kaltaisia reppanoita…

   1. No eihän se ole oleellista, vaan se, että rasismi on nyt tapahtunut, koska oikeauskoinen muslimi on kuollut. Ja se on täyttä RAZZZZZIZZZZZMIA!!!!

    10
 7. Ruotsissa, kuten Suomessakin, nämä pikkukaupungit alkoivat ottaa matuja tukirahojen toivossa. Olettivat, että ne kaikki häipyvät Malmöön kuitenkin. Kävi kuitenkin niin, että kaupungeista loppuivat asunnot ja rikkaus jäi jäädäkseen.

  17
  1. Niinpä. Ja nyt nämä loiset ovat superkyrpiintyneitä etteivät pääse uusiin asuntoihin suurkaupunkeihin ja purkavat turhautumistaan pistämällä paikkoja paskaksi sekä tappamalla ketä nyt vaan vastaan sattuu tulemaan. Onnea Ruotsi ! Olette kaikki VOITTAJIA !

   10
 8. tiesikkö että sulle on valehdeltu lapsesta asti ihan kaikesta
  mitäs african tätiwhats up african ladywe
  should meet and make babies to make destroy last what is know western
  society and race mix to make easy to jews to control these fucken stupid
  people all ready!!!I like to speed up finnish and all white
  Societys collapse!! I love to see mix race
  Society to goin down! I hate my own fucken race mixing people! I wanna
  speed process!! If you have frends i wanna pay your bills and come
  here!!! I have many frends who wanna mix outer of there race!! I am
  hoping you and your frends speed up the process to collapse society!!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.