Elokuu otettiin vastaan Skoonessa useilla autopaloilla

Elokuu otettiin Skoonen läänissä vastaan useilla autopaloilla. Viime yönä paloi vähän siellä sun täällä.

Malmön ongelmalähiö Husiessa sytytettiin klo 00.34 ailkaan yksi auto. Palolaitos sai rajattua palon nopeasti. Seuraava palo saatiin Åstorpiin. 1-2 autoa sytytettiin tuleen klo  01.10 aikaan. Klo 01.54 sytyteltiin naapurissa Bjuvissa autopalo. Muutama auto sytytettiin tuleen.
Poliisi tutkii kaikissa tapauksissa asiaa vahingontekona, mutta ketään ei ole otettu kiinni epäiltynä teoista.
Polisen

KOMMENTOINTIOHJEET

Jos haluat kommentoida, niin rekisteröidy Disqusiin ohjeiden mukaan. Se on minuutin kertahomma, ja jatkossa voit kommentoida ihan vapaasti rekisteröimälläsi nimimerkillä Pt-mediassa ja sadoilla muillakin nettisivuilla. Kommentoida voi ilman rekisteröitymistäkin, mutta silloin kommentti menee moderointiin. Koska kukaan ei seuraa kommentointipalstaa reaaliajassa, niin kommentin hyväksyntään voi mennä pitkä aika.

Kommentointi on vapaata, mutta käytä asiallista kieltä. Älä solvaa, uhkaile tai muutenkaan käytä asiatonta kieltä toisista ihmisistä, ihmisryhmistä, uskonnoista, seksuaalisista suuntautumisista tms.

Pt-media ei kerää mitään tietoja rekisteröitymisistä, eikä näe rekisteröityjän tietoja.