Blekingesssä otettiin syksy vastaan rikkomalla 32 bussipysäkkiä

1564396691.jpeg

1564397249
Kuvat Blekingetrafiken

Blekingen läänissä Sturkössä ja Sölvesborgissa otettiin syksy vastaan viime viikonloppuna särkemällä 32 bussikatosta ja niistä puolensataa lasiseinää.

Vandaalit olivat tottatosiaan liikkeellä viime viikonloppuna. Blekingetrafikenin mukaan kyse on ollut koko kesän systemaattisesti jatkuvasta ilkivallasta, ihan kuin jollakulla olisi jotain bussikatoksia vastaan.
Viikonloppuna kaikki kuitenkin huipentui kun 32 bussikatosta hakattiin mäiskäleeksi. Blekingen liikenteestä kerrotaan BLT:lle, että bussipysäkit pitää rakenteaa jatkossa teräksestä.
Asia on sinänsä mielenkiintoinen, että vaikka käytän Tallinnassa bussia säännöllisesti niin olen nähnyt vain yhden rikotun bussipysäkin vuoden aikana.

Subscribe
Notify of
guest
9 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
fatwantarkistaja

Montako ählyä olet nähnyt bussipysäkillä Tallinnassa?
Hyvän hintaisia nuo lasit, joku tekee kivaa tiliä ja joku maksaa. Taustoittunut henkilö tuskin maksaa.

Minä

Matu riehuu, koska hän voi. Suvakit suojelevat niitä, eikä niiden touhuihin uskalleta oikeasti puuttua. Siksipä ne kokevat voivansa pistää kaiken matalaksi osoittaakseen kuin mahtavia ovat, omasta mielestään..

Tästä kysymys

Kommunistit suojelevat, koska, tajutkaa nyt kerralla: MENEILLÄÄN ON KOMMUNISTINEN VALLANKUMOUS. Näennäisen “verettömästi” aloitettu, nyt jo itse asiaan; veriseen vaihtunut. “Alas lyökää koko vanha maailma ja valta meidän silloin on!” Kommunistit ovat likaista sakkia, niin sisäisesti kuin ulkoisestikin, läävissä kasvaneita. Heille kaikki puhtaus ja kauneus on vihan kohde, herättää heissä kateuden ja pahanolon. Koska heidät on heidän omalla “luokkajaollaan” sidottu omiin joukkoihinsa, he itse eivät edes voisi nousta sieltä ja kateus muiden siisteyttä, sivistystä ja onnea kohtaan saa hyökkäämään näitä vastaan. Kommunistit rikkovat ja särkevät aina. (Se että joku väittää olevansa esim. demari, ei silti tarkoita, että hän olisi demari.) Se on heidän sisäinen olemuksensa. He eivät koskaan rakenna mitään hyvää ja pysyvää. Katsokaa mitä tahansa “vallankumousta”: he rikkovat, polttavat hyvää omaisuutta, koska heidän oma sisäinen maailmansa ei voi hyväksyä hyvinvointia. Sama pätee kehitysmaiden maahanmuuttajiin. He ovat kotonaan vain paskassa, rikoksissa, kaikessa rumassa ja halveksittavassa. Tämän näemme myös Hgin Vuosaaressa. Musta ei koskaan muutu valkoiseksi.

Bror Stolpe

Ei siinä mitään, sade ja tuulensuojat kaikki pois vaan. Säästyy taas muutama miljoona. Muslimilapset saa mitä haluaa, eli seistä pysäkkitolpalla joka säässä ilman mitään suojaa. Vai onko se sitten taas rasismia..?

Ontuva Erickson

Aikoinaan NL ilmoitti, että jokainen luoti, mikä ammutaan länsimaissa, toimii kommunismin edistämiseksi. Nykysin jokainen vahingonteko ja rikos näyttää toteutuvan islamin edistämiseksi. Köyhdyttää maita, jotka ovat ottaneet heitä vastaan.

Hei, me EI TIENATA tällä (paitsi lasifirmat ja hautausurakoitsijat)

Kun IQ on alhainen eikä mitään muutakaan osaa kuin tuhota ympäristöään niin sitten tehdään juuri näin.

Matujen moporyöstö

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/vast/yngre-man-ranad-pa-moped
Göteborgissa matut hyökkäsivät mopomiehen kimppuun, panivat hänet nippusiteillä kiinni, ruiskuttivat väriä kypärän suojalasiin, veivät mopon, pankkikortin, koodin ja pankkitunnuksen.

Anonymous

tämä on vain rikkautta ja voimavaraa,olette käsittäneet väärinmuistakaa sananvastuu.

ainoa syy

Lasinvaihtajilla sormensa pelissä.