Asap Rockyn ”uhri” turvapaikka-aktivistien maskotti

mustafa_jafari_.png

Asap Rockyn uhri Mustafa J* paljastuu turvapaikka-aktivistien maskotiksi. Hän asuu sotalasten ”integraatioasunnossa”, mutta näyttää, että sopeuttamistoimet eivät ole Mustafan kohdalla toimineet.

Mustafalla on Ruotsiin tulleessaan ollut päämäärä olla pärjäämättä mahdollisimman hyvin. Pitkä rikosrekisteri muutamassa vuodessa, kokaiinintäyteinen elämä kylillä eikä mitään opiskelua tai työntekoa. Kaikenlisäksi turvapaikka-aktivistit ovat asuttaneet Mustafaa Botkyrkan sopeutumisasumisyksikössä.

Tämä sopeutumisasumisyksikkö tai integraatioasunto on tarkoitettu 15-20-vuotiaille yksintulleille, jotka ovat syrjäytyneet yhteiskunnasta. Integraatioasunnossa nuorukaiselle tarjotaan ilmainen kalustettu huoneisto ja muuta mukavaa aktiviteettia. Syrjäytyneelle yksintulleelle tehdään ohjelma, jonka avulla yksintulleen ”Ruotsin yhteiskunnan tietotaitoja” syvennetään. Lisäksi yksintulleille tarjotaan kahvi-pulla-keskusteluja.

Mustafan kohdalla tietotaitojen syventäminen ei ole onnistunut, sillä hän joutuu kerta toisensa jälkeen kummallisiin tilanteisiin, jopa riitaan räppitähtien kanssa.

Kannattaa huomata, että Mustafan taustalla häärää turvapaikka-aktivistien pataljoona. Mustafa itse ei ole voinut keksiä ”uhrin” osaa Asap Rockyn tapauksessa eikä saada päähänsä vaatia 140 000 kruunun korvauksia. Mies oli viettämässä kylillä ihan tavallista kokaiini-iltaa ja joutui tavalliseen tappeluun. Kuka katujätkä muka muistaa seuraavana päivänä jotain pikku tappeluja? Jafari ei edes tiennyt kuka Asap Rocky oli.

Mustafalla ei ole minkäänlaista sellaista yhteiskuntatuntemusta, että hän osaisi asettaa itsensä ”uhrin” asemaan, siis sellaiseen, jossa saadaa maailman tähti oikeuteen. On siis ilmiselvää, että taustalla häärää batiikkinoitien armeija.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

19 thoughts on “Asap Rockyn ”uhri” turvapaikka-aktivistien maskotti

 1. Terapeutin mukaanhan poika on tappelun jäljiltä loppuiäkseen traumatisoitunut eikä edes uskalla nukkua yksin koska pelkää että joku pahoinpitelee hänet jälleen. Tappeluitahan sattuu aika tavalla enkä edes tiennyt että sellaisen jälkeen järjestyy terapeutti.

  59
  1. Jafarilla on itsellään taustaa huumausaine- ja väkivaltarikoksista, joten kuulostaa hupaisalta sellainen väite, että se olisi nyt tuosta tapauksesta järkyttynyt kuin pyhäkoulupoika.

   54
 2. Nämä batiikkinoidat luultavasti näkivät tilaisuuden itsekin hieman tienata. Tms. Mistä sen prkl tietää. Toivottavasti räppitähti vie terveiset kotimaahansa että ruotsi my ass!! Muslimit vittuilee jne.

  52
 3. Nämä ovat näitä MUMMON POIKIA joika klimakteeri+ suvakkiakat palvovat.
  Luulevat että kun joku on vähän kiltin tai hyvän näköinen (heidän mielestään) niin se on automaattisesti myös HYVÄ IHMINEN!

  Totuus on täysin päinvastainen: manipuloivia loisia jotka eivät karta mitään keinoja saadakseen rahaa, huumeita, tavaraa, etuja jne.

  Monenko suvakkiakan pää pitää katkoa ennenkuin tajuavat leikkivänsä tulella?

  51
 4. Ruotsin traumatisoiva rasistinen ilmapiiri on helposti vaihdettavissa paljon kotoisampiin olosuhteisiin. Siitä voi saada jopa rahaakin.

  25
 5. Asuu ”poikamiesboksissa” kunnes löytää Sen Oikean joka suostuu pitämään vanhaa kylpypyyhettä päässä ja suostuu synnytyskoneeksi. Sitten Sossussa töissä olevat tantat järjestävät väh.3 h ja keittiö ja Mustafalle synnytys-ja seksuaalikoulutusta.

  37
 6. Jos Mustafa on tapahtuneen jälkimainingeissa kuullut kelle vittuili, mikä on kaikin tavoin todennäköistä, niin Mustafa on saattanut saada idean tienata ihan itse. Kaikki huijausten muodot on näille yleisiä, jäädä auton tönäisemäksi esim. jne korvausrahojen takia (tiedän koska afganistanilainen Irakissa elämänsä viettänyt mutta Afganistanin tilanteen takia Suomesta turvapaikan napannut samoissa porukoissa hetken pyörinyt henkilömies näin kertoi ja ääneen haaveili). Mustafa kyllä tietää, mikä on dollarinkuva. Jos ottaa turpaan niin Ruotsin oikeusvaltio velvoittaa maksamaan siitä hänelle rahaa. Hän on videolla ollut provokaattorin roolissa todennäköisesti juuri siksi eikä vain koska heidän maassa musta mies on sylkykuppikastia. Kaikkea ei tarvitse kädestä pitäen opettaa.

  28
 7. No mitenkäs muuten. Jotenkin osasin tätä odottaakin.
  Vain turvis-aktivisteilla heittää päässä noin pyhästi, että fanitetaan mussukoita.
  Matut on niille pyhin ja kirkosta eroaminen pahin, koska ovat ”hyviä ihmisiä”.
  Saatana on aivopessyt nuo langenneet äpäränpenikat, päästä varpaisiin.

 8. Miten on mahdollista että tämä ei saanut syytettä vaikka aloitti tappelun ja aiheutti käsittääkseni haavan turvamiehelle kun löi tätä kuulokkeilla?

  Tämä on tätä samaa muslimien toimintaa jolla edistetään islamisaatiota eli jihadistista toimintaa.
  Perusajatus on se että vääräuskoinen pakotetaan joko alistumaan tai tappelemaan. Tyyppi hajotti kuulokkeensa lyömällä niillä. Sen jälkeen alkoi vaatia korvausta niistä. Ahdistellulle uhrille eli Rockylle jää 2 vaihtoehtoa. Alistua eli paeta tai maksaa kuulokkeet tai tapella. Tämä toiminta on järjestelmällistä ja jokapäiväistä ja tähtää siihen että vääräuskoiset katsovat parhaaksi muuttaa muualle. Kukaan normaali länsimaalainenhan ei tuollaista arkea kauan jaksa.

  15
  1. Afgaania ei otettu kiinni eikä hänen huumepitoisuuttaan tutkittu. Jos afgaania olisi kohdeltu kuten muita kansalaisia hän olisi saanut syytteet häirinnästä, pahoinpitelystä ja huumerikoksesta.

   Turvamiehen mukaan afgaani oli piripäissään, tyypillinen metamfetamiini- habitus (”meth”).

   1. Aivan, hyvä huomio. RUotsin lain mukaan huumeiden käyttö on kielletty, mutta Jafarilta ei tiettävästi otettu sylkitestiä.

 9. Olisi kertakaikkiaan ihanaa kuulla jonain päivänä Mustafalla rakkauspommitetun Kabulia. Suloinen mätkähdys pitäisi videoida ja julkistaa sosiaalisessa mediassa batikhäxojen riemuksi. Myös heillä voisi rakkauspommitella jotain sopivaa kohdetta ja maailma olisi hetken vielä parempi paikka meille jälkeenjääville.

 10. Aamulehdessä Tuomas Ojala kirjoitti kuinka Mustafa J* on onnistuneesti kotoutunut Ruotsiin ja joutunut syyttä suotta väkivallankohteeksi, ehkäpä rasistisen sellaisen.

 11. Jääköhän pallero nyt kokonaan ilman korvauksia? Kellään tietoa?

Comments are closed.