Päivän Rasmus: Rasistit jauhotettu

Kuvakaappaus-2018-10-29-12-58-53.png

Rasmuksessa mennään taas korkealla ja kovaa. Muuan ryhmäläinen jakaa kymmenen vuotta vanhan Iltasanomien artikkelin, jossa siteerataan Tatu Vanhasta “Äly selittää Afrikan ja Suomen eron”.

Kysymys on tietenkin perustavanlaatuinen rasmuslaisille. Yksi jauhottaa vanhasen:
– En menis sanomaan että älykkäämpiä ollaan meillä on vaan parempi koulutus, rasmuslainen kirjoittaa.
Mutta sitten tulee jauhotusten jauhotus. Rasistia viedään jauhokomeroon pulveri pöllyten:
 
Kuvakaappaus 2019-08-03 12-49-03.png
Tiina Wiik kirjoittaa:
– Puretaanpa dataa hieman. Afrikassa on 1,2 mrd asukasta, Suomessa n. 5,5 miljoonaa. Ja oikeasti suomalaisia voittajia on neljä eikä kolme. Väkilukuun suhteutettuna suomalaisille on siis mennyt lähes 50 kertaa enemmän Nobel-palkintoja kuin afrikkalaisille.
Mutta tämäkään ei ole koko totuus, koska: a) merkittävä osa afrikkalaisten voittamista Nobel-palkinnoista on rauhanpalkintoja ja kirjallisuuspalkintoja, ei tieteestä, ja b) monet afrikkalaiset voittajat ovat valkoisia.
Ja suomalaisia voittajia on tarkalleen ottaen neljä: yksi kirjallisuuspalkinto, kaksi tiedepalkintoa, yksi rauhanpalkinto. Helsinkiläinen Ragnar Granit unohtuu herkästi joukosta, koska hän oli muuttanut Ruotsiin ja hankkinut kansalaisuuden siinä vaiheessa kun sai palkinnon. Kovia tiedepalkintoja suomalaisille on siis tullut kaksi.
Afrikkaan kovien tieteiden palkintoja (eli luetaan pois rauhanpalkinnot ja kirjallisuus) on mennyt 6 kpl. Näiden voittajista 4 on valkoisia, yksi on Algerian juutalainen ja yksi egyptiläinen. Mustia afrikkalaisia tiedepalkintojen voittajissa on 0 kpl.

Subscribe
Notify of
guest
28 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Minä

“En menis sanomaan että älykkäämpiä ollaan meillä on vaan parempi koulutus, rasmuslainen kirjoittaa.”
Miksi Afrikassa ei sitten ole sitä parempaa koulutusta? Onko koulutus tippunut taivaasta lahjana, vai onko se itse rakennettu?

Pertti Leppänen

Kohta alkaa Afrikassa tapahtua ja Noobeleita menee sinne liukuhihnalla. Rinne ja kumppanit kun syytävät kaikki liikenevät rahat Suomesta viidakkoon. Onhan sinne toki lapettu rahaa vuosikymmenet ilman tulosta, mutta Antsa hoitaa homman!

Anonymous

Miksi vitussa nuo titityy idiootit eivät lähde sinne ihanaan afrikkaan asumaan. Miksi?

Anonymous

Eivät voi luopua elintasostaan kuten sähkö seinästä, vesi hanasta ja erityisesti nettiyhteydestä jonka pitää toimia 24/7 jos sattuu saamaan ylläolevan kaltaisen Rasmus-oivalluksen. Ainakaan tänä vuonna eivät voi lähteä koska syksyllä alkaa Big Brother taas. Sitäpaitsi kuinka lähteä kun ei tiedä missä se Afrikka on, ei se ole Ranskassa vaikka kaikki Ranskan jalkapallopelaajat ovat n…tä…

Matemaattisesti kyvykäs taiteilijan tapainen

Rasmuksen ”tieteellisten” väitteiden esittäjille ei noilla matemaattisilla kyvyillä ole Nobeleita tiedossa. Tosin, ei niille spray-kannu-taiteilijoille ja ”Alas rassistit” -vonkujille niitä Nobeleita muiltakaan aloilta voi odottaa.

fatwantarkistaja

Muuten hyvä, mutta näkyjen näöstä on ehdotettu Greetalle Noobelia. Luulen sen saavan sen, koska muuten sedät ovat pahoja denialisteja. Miksei idiotismistakin tai butaanin imppaamisesta palkittaisi.

Debis

Rotuteoria maailmanselityksenä
Nykyinen todellisuus planeetallamme selittyy yhteisöjen geneettisellä perimällä, näitä huomattavasti erilaisen geneettisen perimän omaavia ryhmiä kutsun ihmisheimon roduiksi. Rajanveto on vaikeaa, koska esim. neanderthalin ihmistä pidetään eri lajina, vaikka nämä uudehkojen tutkimustulosten valossa pystyivät saamaan lisääntymiskykyisiä jälkeläisiä homo sapiensin kanssa ja että valkoisessa rodussa ja aasialaisissa olisi jokunen prosentti neanderthalilaista perimää.
Neanderthalilaisillahan tosin oli isommat aivot kuin “nykyihmisellä” jolla siis ilmeisesti tarkoitetaan valkoista rotua. Mustillahan aivot ovat selvästi valkoisia pienemmät ja vähemmän poimuttuneet sekä otsalohko lähes puuttuu.. Tässä ihmetyttää se, että jos kerran neanderthalilaiset olivat jopa eri lajia mutta silti lisäänntyttiin keskenään, miksi afrikkalaisten (ns. neekereiden) pitäminen edes eri rotuna olisi kummallista?
Yhteinen piirre globaalisti on kaikissa mittakaavoissa se, aina yksittäisestä asuintalosta, korttelista, kaupunkinosasta ja kaupunginista aina valtioihin ja maanosiin on se, että mustien edustamat alueet ovat aina pahnanpohjimmaisina. Sana “rotu” on otettu tähän tarkoituksellisesti, koska en pyri miellyttämään ketään vain ainoastaan kerron asiat niinkuin ne minun käsityksen mukaan ovat. Jos se ei suvaitsevaistoa miellytä niin aina parempi.
.
Nykyinen “polittisesti korrekti” käsitys on, ettei ihmisrotuja ole, vaan ulkoiset piirteet kuten ihonväri määräytyvät kutakuinkin sattumanvaraisesti riippumatta lapsen vanhempien ihonväristä…Esimerkiksi edesmenneellä artisti Michael Jacsonilla on median mukaan jokunen “tytär” tai “poika”, jotka kuitenkin ovat täysin valkoisia. Media antaa ymmärtää, että nämä ovat biologisia jälkeläisiä. Tämä on kuitenkin mahdotonta, koska hankitut ominaisuudet eivät edelleenkään periydy viitaten Jacksonin plastiikkakirurgisiin operaatioihin tai ihonvalkaisuihin. Eivät periydy vaikka monikultturistit uskoisivat Stalinin aikakautista lysenkolaista perinnöllisyysoppia. Edelleenkin ruotsalaiset saavat ruotsalaisen näköisiä ja oloisia jälkeläisiä ja pygmit pygmien näköisiä ynnä muilla ko. rodun ominaisuuksilla varustettuina. Tämä siitä huolimatta ettei muka rotuja ole eikä kaiketi sukupuoliakaan, ne kun ovat maailman todellisuudesta irtautuneiden monikultturistajien mukaan vain “sosiaalisia konstruktioita”.
Todellisuus on, että ihmisrotuja on. Suvaitsevaiset väittävät, ettei rotuja pystytä erottamaan geneettisesti tutkimalla tai että DNA on 99 prosentta sama jne. Simpanssin DNA on myöskin 97-98 prosenttisesti sama, kuin nykyihmiselä. Tällä “nykyihmis” termillä ymmärrän siis valkoisen rodun, mitä tulee mm. aivojen kehitykseen. Geenitutkimusten tuloksia epäilemättä salaillaan ja hyssytelään, koska todellisuus ei vastaa nykyistä roduttomuuspropagandaa ja -aatetta. Palasia kuitenkin tiedtusvälineistäkin ja tiedeuutisista pystyy muodostamaan todellisuutta vastaavan kuvan. Median mukaan “tiedemiesten” mukaan rotuja ei ole. Tässä on ilmeisesti kysytty myös kaiken maailman naistutkijoilta. Mutta kun suoritettiin nimetön kysely biologien keskuudessa USA;ssa, niin 80 prosentin mukaan ihmisrodut ovat olemassa oleva tosiasia.
Eli se, että mustien asuinalueet skaalasta riippumatta aina yksittäisestä hökkelistä kortteliin ja asuinalueeseen, valtioon ja mantereeseen (Afrikka) ovat aina kaikkein surkeimmat ja joissa myös aina on suurin rikollisuus eivät suinkaan johdu mistään sosiologioista tai rassismista vaan puhtaasti mustien alhaisesta ÄO:sta sekä välinpitämättömästä tässä ja nyt luonteeenlaadusta, joka tähtää välittömään tyydytykseen eikä juuri huolta huomisesta ole.
Koko Afrikka on persiistä, olisi hyvä maanosa mutta afrikkalaiset ovat tuhoamassa sen. Kaikki mustien johtamat valtiot ovat umpisurkeita. USA;n kaupungeissa köyhyys ja rikollisuus korreilloi täysin mustan veäestönosan suuruuden kansssa annetussa kaupungissa, tuskin tarvitsee sanoa mihin suuntaan. Samoin kaikkialla maailmassa jonkin tietyn kaupunginosan köyhyys ja rikollisuus samaten korrelloi mustan väestön osan määrän suhteen. Sen sijaan lähes kaikki valkoisten valtiot ja kaupungit ovat rikkaita ja turvallisia kaikilla mantereilla. Voiko tämä olla jonkinlainen valkoisten salaliitto mustia vastaan? Niinkö? Vai onko yksinkertaisin selitys vain se, että mustat ovat itse vastuussa tekemisistään ja tekemättä jättämisistään yleisestä universaalista paskuudestaan ja joista ei ole ei minkään näköistä hyötyä tälle maapallolle vaan ovat pelkkiä parasiittimaisia tuhon airuita tälle planeetalle ja joiden rottamaista lisääntymistä suvakit ruokkivat sosiaaliturvineen ja kehitysapuineen.
Näin ihan maalaisjärjellä…voin olettaa…että afrikkalaiset jumiutuivat helppoon ruuan saatavuuteen…vuodenaikoja ei ollut..täten ei myöskään tarvittu varautumista synkkkään vuodenaikaan eikä ravinnon varastoimista.Tämä selittää välittömän tarpeentyydyttämisen preferenssin sekä huonon impulssikontrollin. Päinvastaisesti taas kylmässä pohjolassa noilla ominaisuuksilla ei olisi pärjännyt, vaan kuolo olisi korjannut talven tullen. Eli kylmä pohjola ohjasi evoluutiota suuntaan, jossa älykkäimmät ja talveen parhaiten valmistautuvat ainoastaan jatkoivat sukuaan.
Yksi ajatus on myös se, että “uskonto” ei yksitään ohjaa sen edustajia, vaan myös jokainen ihmisyhteiskunta “keksii” itselleen ja luonteenlaadulleen sopivan uskonnon/ideologian. Luonnostaan näköjään väkivaltaiset ja sotaisat arabit keksivät itselleen väkivaltaisen ideologian islamin, ja luonnostaan ahkerat pohjoismaalaiset jotenkin päätyivät luterilaisuuteen……tuskin sattumaa tämäkään.
Mustien olemus ja “saavutukset” johtuu evoluutiokehityksen tuloksista. Sitä tosiasiaa ei voi mitkään sosiaaliset teoriat eikä mikään rahasumma muuttaa.
TUHON TIELLÄ OLLAAN koko planeetalla, jos edes näitä perustotuuksia ei ymmärretä eikä tunnusteta eikä toimita näiden faktojen perusteella!

Turhautunut Kansalainen

Debis, hyvä erinomainen kirjoitus siitä miten asiat oikeasti ovat. Tosin joillekin rasmuslaisillehan noita on täysin turha selitellä. He kun ovat sitä sakkia, joiden mielestä mm. mies voi synnyttää ja sukupuoliakin on 69.

Katri

Minulle ainakin sopisi jompikumpi näistä maailmoista: joko teeskennellään että rotuja ei ole, tuskin rajojakaan, mutta sitten ei olisi valtiotakaan, kukaan ei maksaisi veroja, ei olisi sosiaaliturvaa ym. Molyneux puhuu tästä paljon. TAI: on etnovaltio, rodut ja rajat.
Molemmat toimisivat pitkän päälle kyllä, nykyinen järjestelmähän tulee tuhoutumaan ennemmin tai myöhemmin, sorry vaan deep state.

fatwantarkistaja

Eihän nytkään ole rajoja, paitsi toiseen suuntaan ei voi mennä, paitsi lomille. Eikä rotuja ole, paitsi parempia rotuja on, mutta huonompia ei ole lainkaan, koska se on niin natsitouhua, paitsi valkoiset ovat huonompia, mutta eivät rotu, sillä niitä ei ole…
Suvakin on varmaan hankala käsittää sellaista tilannetta, jossa hänen työstään ei makseta palkkaa, verovaroista noille kait maksetaan, muutenhan ne osaisivat ajatella verojensa menevän muslimeille? Nythän suvakki maksaa palkastaan veroja, joka palautuu seuraavassa tilissä, koska palkka tulee 100% verovaroista. Jotenkin noin sen on oltava.

Anonymous

Tämä aika vaatisi enemmän Tatu Vanhasia ja vähemmän rasmuslaisia.

Turhautunut Kansalainen

Valitettavasti meillä kuitenkin vain Matti…

PastoriNikulainen

Siinä kuvassahan on viisi käikälettä.
Kerran näin huussin pohjalla samaisen näyn.

Sensuroimaton Totuus

(((Nobelin palkinto)))

NähtyOn

Otetaampa vaikka yksi maa esiteltäväksi, Etelä-afrikka, ilman valkoisia koko maa olisi pelkkä paskalta haiseva slummi.
Kohta jokainen erimieltä oleva tulee näkemään tuon omin silmin kun “päivettyneet” murhaa valkoiset ja maa muuttuu edellä mainituksi.

Anonymous

Rasistit = muslimitcomment image

Anonymous

Rasmus = Rasistiset muslimit

Anonymous

Rasmuksen uusi logocomment image

Anonymous

Lisätty olennainencomment image

Anonymous

Maryan Abdulkarim – yksi rasismia vastustavan Rasmus ry:n perustajajäsenistä.
https://fi.wikipedia.org/wiki/Maryan_Abdulkarim

Puolueeton

Afrikkalaisista noin 50% menestyy älykkyystesteissä yhtä hyvin tai paremmin kuin lähes heikkolahjaiseksi sanottu valkoihoinen. Älykkyydestä en tiedä, mutta se on nähty, että afrikkalaiset päihittävät valkoihoisen urheilussa.
Suomalaisen politiikaan vaikutukset näkyvät erinomaisesti kuvassacomment image Nykyhallituksen aikana tilanne mahdollisesti heikkenee edelleen. Kannattaisi harkita äänestyskäyttäytymistään tarkoin.

diidooo

olikos se niin, että 10 pros afrikkalaisista neekereistä ylittää sen 100 äo points..eli keskimääräisen valkoisen tuloksen..kuulostaaa liian suurelta määrältä sekin..noh joka tapauksessa normi neekeri luokiteltaisiin suomessa imbesilliksi. jopa simpanssit ovat keskimäärin neekereitä älykkäämpä.

seant

Kerran oli jossakin tiedeartikkelissä juttu, jossa todettiin aikojen kuluessa, pohjoisessa asuvilla on kehittyneet isommat aivot, koska he joutuu hankkimaan ruokaa talven yli eli heidän pitää ajatella kuinka se tehdään. Kun taas etelän maissa ei ole tälläistä tarvetta, mutta heillä on kehittynyt isompi muna kun he voivat jatkuvasti tökkiä kun naiset raataa pelloilla perse pystyssä.

fatwantarkistaja

Tuosta kookahkosta kyrvästä ole niinkään varma, maanviljelyä harjoitettu niin lyhyen aikaa vasta, että kehittyisikö säälittävä peenis siinä ajassa huikeaksi mailaksi. Nuohan tykkäävät venytellä arkoja paikkoja, jospa se olisi tieteellisempi selitys.

##ilimastonmuutosjamertennevedet

Summa summarum: koko saatanan mantere (afrikka) kuopaksi siten, että ympäröivien merten vedet täyttävät kuopan. ylenroskajoukon lauantaivierasta liehittelemän ilmatieteen laitoksen ex- tomppelipomon huuhaa arvaukset ja valehtelut meren pinnan noususta voi heittää jätkän persereikään.

PastoriNikulainen

Vittu kun tuli taas käikäle mieleen kun noita mulkkuja tuossa kuvassa erehdyin tsiigaan.
Hölmökun olin. Amen.

fatwantarkistaja

Tulisi verrata mieluummin Euroopan ja Afrikan mantereita keskenään. Eurooppa saanut varmaan ***tana sata kertaa enemmän Nobeleita.

ike

Tiina Wiik jatkaa lahjomatonta ja tarkkaa työtään. Haluaisin nähdä sen hetken kun hän on haastateltavana tai mukana näitä asioita puivassa paneelissa televisiossa. Tiedän että en näe. Eivät uskalla ottaa. Liian fiksu. Olisivat nämä toimittelijat hätää kärsimässä tai sitten tultaisiin taas siihen että aikamme loppuu, kuten aina.