Ruotsissa hurja viikonloppu, ja vasta lauantai-ilta menossa

Ruotsissa on taas vietetty hurjanpuoleista viikonloppua. On raiskattu, ammuttu, räjäytetty ja poltettu autoja. Hetki sitten Tukholmassa Rinkebyssä käytiin keskellä toria pistoolitaistelu.

Kuvakaappaus - 2019-08-03 22-45-34Hieman ennen klo 17.00 paikallista aikaa alkoi hälytyskeskukseen sataa soittoja ammuskelusta. Poliisi saapui nopeasti paikalle ja aloitti pensaiden haravoinnin mahdollisten raatojen löytämiseksi. Haavoittuneita ja kuolleita ei löytynyt, eikä sairaaloihinkaan ole dumpattu ketään, joten luultavasti osumia ei tällä kertaa tullut. Poliisi löysi kadulta kuitenkin hylsyjä ja niittä tutkitaan nyt asian tiimoilta.
Viereisen koulun tiloissa pidetään Järvan filmifestivaalia ja poliisi sulki tilat tunniksi turvallisuustoimenpiteenä.

 
 
 

Raiskauksia

Helsingborgissa raiskattiin nuori nainen iltahämärissä perjantaina. Tuntematon mies hyökkäsi nuorukaisen kimppuun = puskatinder. Ei kiinniottoja.
Uppsalassa tapahtui puskaraiskaus aamuyöstä. 25-vuotiaalle naiselle tuntematon mies hyökkäsi tämän kimppuun ja raahasi naisen pensaikkoon, jossa mies raiskasi naisen. Västeråsissa raiskattiin parikymppinen nainen huoneistossa. Poliisi otti aamulla kiinni samanikäisen miehen epäiltynä teosta.
Umeåssa tapahtui niin ikään puskatinder aamuyöstä. Reilu parikymppinen nainen joutui tuntemattoman miehen päällekarkauksen uhriksi. Poliisi otti kiinni nuoremman miehen epäiltynä teosta. Husbyssä taas pimeä taksikuksi raiskasi aamuyöstä naisen. Poliisi otti kiinni rakkaudennälkäisen miehen epäiltynä teosta.
Edellämainitut siis viime yönä.

Murhia ja tappoja

Perjantaina teini-ikäinen nuorukainen kirvesmurhasi ikätoverinsa. Klo 22.00 aikaan sattunut tapahtuma tehtiin Sollentunassa. Tekijä soitti tekonsa jälkeen itse poliisiin ja poliisi putkautti nuorukaisen epäiltynä murhaamisesta.
Sigtunassa taas harjoitettiin reipasta konekivääritulitusta huoneiston ikkunoista sisälle huoneistoon torstaina. Ei loukkaantuneita, ei epäiltyjä. Timrossa taas puukkomurhattiin aamuyöstä henkilö. Asiaa tutkitaan murhana, ei kiinniottoja. Uppsalassa löydettiin rapusta kuollut mies. Puukkomurhattu. Ei kiinniottoja, murhana tutkitaan. Tukholman Hökarängenin keskustassa puukkotaistelu perjantai-iltana. Murhan yrityksenä tutkitaan, ei kiinniottoja.
Viimeisin puukkopistiänen tulee lauantai-illalta klo 22.00 aikaan kun ongelmalähiö Holmassa, Malmössä, pistettiin nuorukaista. Yksi kiinni epäiltynä murhan yrityksestä.
Siinäpä niitä alkuun. En jaksa enää kirjoittaa pienistä autopaloista, joissa on romutettu kymmeniä autoja ainakin Lundissa, Malmössa, Tukholmassa ja Uppsalassa. Jätetään ne toiseen kertaan, tuli sen verran kova ähky jo näistä.


 

Subscribe
Notify of
guest
17 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Heja Sverige
Heja Sverige
3.8.2019 21:31

Kaikesta tästä saamme syyttää lämpenevää ilmastoa ja madaltunutta ilmoituskynnystä.

Jesse
Jesse
3.8.2019 22:12
Vastaa...  Heja Sverige

Koulujen alku on varmaan syynä. Viimeisenä viikonloppuna Peppi, Annika, Tommi ja muut ruotsalaiset koululaiset vähän hassuttelevat…….

Valtsu
Valtsu
4.8.2019 06:57
Vastaa...  Jesse

Herra Tossavainen vetäs rynkkysarjan.

ruotsi on pilattu
ruotsi on pilattu
4.8.2019 12:25
Vastaa...  Heja Sverige

Miten Åke ja Gustav on täämmöseksi villiintyneet ???Olen minäki eteläruotsissa asunut vuosia ja voin vakuuttaa ,ennen ruotsalaiset oli normaaleja rauhallisia ihmisiä.Kyllä kaduilla sai rauhassa kulkea yällä ja päivällä,nykyään meno on aivan helvettiä.

rtellinen
rtellinen
4.8.2019 13:47

Vasemmistofasistien myyräntyötä.

Ärsyyntynyt kansalainen
Ärsyyntynyt kansalainen
3.8.2019 21:55

Niinhän tää suomalainen valtamedia on näistä uutisoinnutkin.
Kiitoksia PT-medialle. Toivottavasti yhä useammat on löytänyt tämän. Ei nimittäin mee millään jakeluun, miksi suomalainen media ei näistä uutisoi. Miksi? Todella outoa, kun tämä media on varmasti todella monen lehden kilpailija.
Olen kyllä nähnyt esim. Iltasanomissa ja Etelä-Suomen Sanomissa linkkejä tänne. Kuinka uskaltavatkaan julkaista niitä linkkejä. Huh. Ihmiset kun lukevat täältä näitä uutisia niin saavat todennäköisesti pahoja ahdistuskohtauksia. Hehheh.

Sensuroimaton Totuus
Sensuroimaton Totuus
3.8.2019 22:45

Kyse on 100% harkitusta linjanvedosta jota satasella moraalinsa myyneet suomalaistoimittelijat nöyrinä koirina noudattavat.

Jäämies
Jäämies
4.8.2019 11:06

Asiahan on sillä tavalla aika merkittävä, että rauhallinen ja menestyvä maa muuttuu silmiemme edessä vähitellen kehitysmaaksi.
Kyllähän noita Grönlannin jäätikön sulamisvesistä kuvattuja videoita esitellään valtamediassa. Samalla tavalla kuin Grönlannissa on vielä runsaasti jäätiköitä jäljellä, on myös Ruotsissakin vielä kohtuullisen vakaa taloustilanne ja maa kuitenkin vielä asumiskelpoinen.
Lopputuloksena molemmissa on vuosikymmenten päässä kuitenkin täysin erilainen maa kuin nykyään. Grönlannissa pökkää lehtimetsää ja Ruotsi on hiekka-aavikkoa, jossa beduiinit taluttavat kameleita. Molemmat ovat kuitenkin jo nykyään ihan uutiskelpoisia ja yleisöä varmasti kiinnostavia skenaarioita.

PastoriNikulainen
PastoriNikulainen
3.8.2019 22:55

On nää ruattaliset villii väkkee. Ihan hinttareit mokmat, pthyi!!!

Aappa
Aappa
3.8.2019 23:48

Joensuussakin kiipeilevät insinöörit olivat ilmeisesti tehneet lujuuslaskelmia pistämällä hanat auki koulurakennuksessa.

Anonymous
Anonymous
4.8.2019 01:11

Syytän ilman CO2-pitoisuutta.

K*rpää Pizzeriassa
K*rpää Pizzeriassa
4.8.2019 09:58

Ei sentään raiskattu ketään pizzeriassa tällä kertaa?
Kesäkuussa nainen meni pizzeriaan Oxelösundissa juuri ennen sulkemisaikaa hakeakseen ruokaa. Pizzapaakari kaatoi naisen lattialle ja raiskasi. Sai nyt 3 vuotta vankilaa, karkoituksen ja joutuu maksamaan 115.000kr vahingonkorvausta.
https://www.svt.se/nyheter/lokalt/sormland/man-domd-till-fangelse-for-valdtakt-vid-pizzeria

Anonymous
Anonymous
4.8.2019 10:25

Ovatko kaikki tekijät maahanmuuttajia?

Hieman väsynyt isä
Hieman väsynyt isä
4.8.2019 11:18

Hieman järkyttää, että kirveellä kaveriltaan hengen kopaissut monilahjakkuus on vangittu. Toki hän oli itse soittanut poliisit tappopaikalle, mutta kuitenkin. Tekijällä on nyt kopissa paha mieli ja se on väärin. Se on rakenteellista rasismia puhtaimmillaan.
Hän vain kysyi kaveriaan mukaviin ruoka- ja pelihetkiin. Hän ei tunnista itseään noista kirveen iskuista, ja tulisi siksi vapauttaa. Ilmaston lämpeneminen ja vähäiset nuorisotilat saivat hänet pois tolaltaan. Ehdottomasti ”kultainen poika”, kuten oli Hesarin mukaan Bostonin maratonin pommittaja. Hyvä poika, joka rakasti jalkapalloa eikä todellakaan kuulu vankilaan vaan vapauteen toteuttamaan itseään.

rtellinen
rtellinen
4.8.2019 13:43

Vasemmistosuvaitsevaiston(fasistien) veritöiksi nämäkin rikokset pitäis kirjata. Toivon, että kaikki ryhtyvät käyttämään suvakkeja, vasemmistoa, mokuttajia ynnä muita kaltaisiaan tarkoittaessaan käyttämään ilmaisuja vasemmistofasismi, punanatsi jne.