Hurja meno jatkui yön aikana

man-641691_960_720.jpg

Perjantaina alkanut “syyssota” jatkui yön aikana hurjanpuoleisena ympäri Ruotsia. Oli räjähdystä, puukotusta ja raiskausta.

Hälleforssissa raiskattiin nainen aamuyöstä. Puistossa pidettiin jonkinlaisia festareita ja siinä yhteydessä 20-vuotias nainen joutui puskatuikkauksen kohteeksi. Huddingessa taas laitettiin pystyyn joukkotappelu, jossa yhtä puukkohaavoitettiin vakavasti. Mies sairaalaan, mutta rautoihin ei ketään. Asiaa tutkitaan murhan yrityksenä.
Norrtäljessä sentäs saatiin raato. Iltatuimaan Rimbossa aggressiivinen henkilö puukotti henkilöä, joka kuoli paikalle. Kolme otettiin kiinni, mutta päästettiin pullakahvien jälkeen pihalle.
Kiirunassa taas harjoitettiin ihmisryöstöä. Maanantaista asti on kateissa ollut kolmikymppinen mies. Kolme nuorukaista on otettu kiinni epäiltynä tästä ihmisryöstöstä. Malmössä murhan yritys iltatuimaan. Holmassa puukkotaistelu, jonka seurauksena yksi puhtaisiin valkoisiin lakanoihin, yksi harmaaseen betonihuoneeseen. Ja vielä Helsingborgiin, jossa murhayritettiin yhtä henkilöä. Yksi vakavien vammojen kera sairaalaan, yhtään ei putkaan.
POLISEN

Subscribe
Notify of
guest
27 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Merja Huno

On siinä kehitysmaa työn alla. Annas olla, kun talouslama joskus iskee Ruotsiin, niin siitä lähtee lopullinen syöksykierre, josta toivutaan vaan enää Allahin avulla. Eli ei kuinkaan.

rtellinen

Tuhosuvakkius kerää hirvittävää satoaan. Punanatsit keppuroivat oman kansansa ja viattomien veressä. Hyvyys ja suvaitsevaisuus keppihevosinaan vasemmistofasistit polkevat länsimaat tuhon ja turmion syövereihin, haudan syvyyteen.

Valtsu

Ruotsin talous kääntyi miinukselle viime kuussa, Saksa yskähtelee ja Kiinan ja USAn kauppasota kovenee koko ajan. Voi olla lähellä, että jonkun täytyy pian kertoa Rinkebyhyn, että “tulot” vähenevät. Mitähän paikalliset husut siihen sanovat?

Jesse

Seikkailin tänä kesänä keski-Ruotsissa esim. sellaisissa tuppukylissä kuin Östersund, Strömsund, Uumaja….. Luulin että tietynlaisia ongelmia on pääasiassa Malmössä, Tukholmassa, Göteborgissa ja muissa isommissa keskittymissä mutta erehdyin. Kyseiset pikkukylät keskellä ei mitään olivat yhtä täynnä uusruotsalaisia kuin isommatkin.
Käytiin myös Norjan puolella jossa tilanne oli yhtä huono kuin Ruotsissa.
Todelta pahalta näyttää tässä kyllä nyt!

Kalevi Koponen

“Todelta pahalta näyttää tässä kyllä nyt!”. Viimeinen, kuuluisa lause kuultuna hätäradiosta, sekunteja ennen kuin Estonia kaatui kokonaan.

Pessimisti

Huom. kaikki Suomen väkivaltaiset murhaajat/raiskaajat! Nyt kannattaa muuttaa Ruotsiin. Siellä saa toteuttaa itseään eikä ole pelkoa, että joutuisi vastuuseen tekemisistään. Suomi kiittäisi..

Nestori Lundahl

Onhan se hyvä että edes Rimbon Rambo osasi hommansa.

Anonymous

Just another day in Paradise….

Huti Sid Salo

Käy kateeksi kun ruotsalaisilla on unelma :/
Suomi on aivan liian impivaara nykyään ja täynnä äärioikeistoa ja persuja.
Lisää kansainvälisyyttä ja nimenomaan ei työperäistä, koska tekevät hemmetin siistii safkaa.
Suomalaiset vain saastuttaa polttomoottori autoillaan aamuin ja illoin kun tulevat kuluttamasta yhteisiä voimavarojamme työpaikoillaan.
Oi Ruotsi
Oi unelmien maamme
Täältä tullaan!!!!

Anonymous

te ette vaan ymmärrä(en kyllä minäkään)että joidenkin mielestä ruotsin nykymeno on hyvä juttu,ja sitä halutaan suomeenkin lisää,joittenkin tyhmyydellä ei näytä olevan rajaa.

NähtyOn

Tietovisailukysymys mihin jokainen osaa vastata oikein. Kuka sanoi: “Ruotsi on euroopan, ehkä jopa maapallon turvallisin maa”.

Anonymous

veikkaan jotain imaamia

Acc358

Ei tule mieleen. Kuka? Joku ruotsalainen poliitikko? Olof Palme ehkä, mutta siitä on jo aikaa.

Acc358

Olof Palme?

Anonymous

Trump ainakin jotain sanoi aiheen tiimoilta.

Hamphaat

Ettei vaan ollut se tikkatauluäijä?

fatwantarkistaja

Poimin muiden vastauksista imaamin ja tikkatauluäijän, eli ylikomisario Jari Taponen sen täytyy olla.

Sensuroimaton Totuus

Varastetuilla maa-alueilla tapahtumia riittää -ison lätäkön molemmilla puolilla.

PastoriNikulainen

Syyssotakin vielä. On ne svennut kyllä aikaansaavaa väkeä.
Seuraavaksi niillä on luultavimmin talvisota edessä. Amen.

Valtsu

Siinä hommia piisaa, kun pari sataa rauhan vuotta otetaan kerrasta takaisin.

seant

Ehkä ruotsalaisten pinna on katkennut, kun syyskuun 20 on suunniteltu “Steve Sandström on ryhmän ylläpitäjä, kutsuen mielenosoitusta “Ruotsin historian suurimmaksi joukkomielenosoitukseksi sellaisten järjestelmä vikojen varalta, jotka tekevät Ruotsista mahdotonta elää” Mukana on mm. autoilija, eläkeläis kodittomat, sosiaaliturva, sairaanhoito, sisämaan asiat

jarppe

Ruotsissa kehitysmaalaiset tekevät useita kymmeniä rikoksia yhdessä päivässä. Vuodessa useita kymmeniätuhansia. Mikä surullisinta vain jäävuorenhuippu murto-osa tulee julki, koska ruotsin poliisi ja media salaavat suurimman osan. Kehitysmaalaiset maksavat paljon. 33 0000 kehitysmaalaista 2015 vuonna maksoi Suomella vuodessa yli miljardi euroa.
Kehitysmaalaisten, jotka elävät sosiaalietuuksilla kustannukset Suomessa.
33 000 keharia 1 miljardia euroa vuodessa.
100 000 keharia 3 miljardia euroa vuodessa
500 000 keharia 15 miljardia euroa vuodessa.
Miljoona keharia 30 miljardia vuodessa.
Nykyisin sosiaalietuuksilla Suomessa elävät kehitysmaalaiset, joista osa lasketaan Suomen kansalaisiksi niitä on yli 500 000 ja kustannukset vuodessa noin 15 miljardia euroa vuodessa.
Se mitä Ruotsissa tapahtuu tulee tapahtumaan Suomessa, koska koko ajan tulee lisää kehitysmaalaisia pakolaisina, turvapaikanhakijoina, laittomasti maahan ja perheenyhdistämisen kautta noin 60 000 – 80 000 vuodessa kaikki yhteensä. Ruotsin romahtaessa 20 vuoden päästä miljoonat kehitysmaalaiset suuntaavat Suomeen ja avoimien rajojen ja suvakki puolueiden takia kaikki otetaan. Niin rajat ovat aukia koko ajan joka päivä ja kuka tahansa rikollinen, terroristi, elintasopakolainen voi tulla Suomeen koska tahansa elämään sosiaalietuuksilla koko elämänsä. 90% Suomessa olevista kehitysmaalaisista tulee elämään koko elämänsä sosiaalietuuksilla, eivät ne tule ikinä tekemään mitään työtä.

fatwantarkistaja

Tuskin on puolta miljuunaa kehityskelvotonta Suomessa, vielä. Tulee sekin päivä, jolloin tuo määrä tulee täyteen.
Kun Ruåtti romahtaa – jos se tapahtuu nopeasti – Suomi menee ihan siinä samassa imussa. Se on varma nykymeiningillä. Taas sanotaan “se oli ylläri, ei voitu tiätää tätä” ja siinä se, loppu koitti.
Äänestää voisi, persut eivät saa päälle 51% ikinä. Mielipidemuutos muuttaisi SDP:nkin natseiksi, mutta mieli tuskin muuttuu ajoissa. Lopulta liittovaltio lakkauttaa äänestykset ja äänestää puolestasi.

Anonymous

ruotsalaiset olivat ilman sotaa n.200vuotta,ja nyt maa on täynnä vieraitten maitten muslimitaistelijoita,hulluinta tässä on se että itse kutsuivat maahansa ja antoivat vielä asunnot ja täyden ylläpidon siitä että oma maa vallataan,ei taida historia tuntea suurempaa typeryyttä.

Heppu Korhonen

Ruotsalaiset haluavat kokeilla miten neekerin kotouttaminen onnistuu.
Kyseessä on sama sisäinen pakko kuin nuolaista pakkasella rautaa.

Kanisteri

Islam julisti kesällä 2015 kaikissa medioissa sodan Eurooppaa vastaan. Ruotsin hallitus ei usko tuota vieläkään.

Acc358

Onko linkkiä noihin sodanjulistuksiin.