Yhdysvalloissa kaksi joukkoampumista, kymmeniä kuolleita

Yhdyssvalloissa tehtiin eillisen päivän aikana kaksi suurta joukkoampumista, joissa on kuollut ja haavoittunut kymmeniä ihmisiä.

Kuvakaappaus 2019-08-04 13-03-31.png

Texasissa El Pason kaupungissa ampuja avasi tulen Wamlmart- tavaratalon parkkipaikalla. Klo 11.00 aikaan paikallista aikaa sattuneessa tapahtumassa ampuja ampui automaattiasella kymmeniä laukauksia. CNN:n mukaan El Pason poliisipäällikkö Greg Allenin mukaan 20 henkilöä on kuollut ja 26 loukkaantunut.

Poliisi on ottanut kiinni 21-vuotiaan Dallasista kotoisin olevan nuorukaisen epäiltynä teosta. Poliisi kertoi tiedotustilaisuudessa, että ei voida laskea pois, että tekijöitä olisi useampia. Tekoa tutkitaan viharikoksena ja sisäisenä terrorismina. Poliisin mukaan ampuja oli tehnyt jonkinlaisen somepäivityksen ampumista edellisenä päivänä, josta teon motiivi saattaa tulla esille.

 

Kuvakaappaus 2019-08-04 13-14-27

Toinen ampuminen tapahtui Ohiossa Daytonan kaupungissa. Ampuja avasi tulen Ned Peppers-nimisen ravintolan ulkopuolella, Dayton247now-lehden mukaan pitkäpiippuisella aseella.

Ampumisessa kuoli yhdeksän ihmistä ja 16 loukkaantui. Poliisi ampui tekijän paikanpäällä. Poliisin mukaan on mahdollista, että teossa on osallisena muitakin tekijöitä. Ampujaa ei ole vielä tunnistettu.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

46 thoughts on “Yhdysvalloissa kaksi joukkoampumista, kymmeniä kuolleita

 1. Jäämme odottamaan kuuluiko tällaisille tapauksille niin tyypillisiä allahu akbar huutoja.

  22
  2
  1. Ei kuulu. Lähinnä rasistista höttöä. Sekin on tätä maailmaa

   3
   2
 2. Toveripropaganda niin ameriikassa kuin suomessakin kiittää. Suvakkifasistien virren ”tuhotkaa länsi, ronaldit ja nancyt” veisuu saa uutta virtaa ja kohoaa vasemmistofeministien natsikokoontumisissa esim.rasmuksessa uusiin sfääreihin. Krokotiilin kyyneleitä vuodattavia punanatseja pelmahtaa raatokärpästen parvena valtamedian kommentointiosastoille keppuroimaan viattomien veressä, vahingoniloaan vaivoin peitellen.

  27
 3. Iltalehden ensimmäisessä versiossa muistettiin painottaa että ampuja oli VALKOINEN mies, kaikki muut asiat olivat vielä epäselviä mutta VALKOINEN mies oli kyseessä. VALKOINEN mies HUOM. VALKOIIINEEEN MIES AMPUI !!! Mielestäni tämmöinen uutisointi on rasismia. Mutta mitäpäs muuta voi odottaa vasemmistolaiselta paskajulkaisulta.. Voisivat vaan keskittyä niihin ”testeihin” jotka ovat mainoksia pullollaan. ”testaa kuinka tietämätön kusipää vasemmistolainen olet” semmoista ei ole vielä näkynyt, sitä voisin jopa klikata.

  45
  1. Täytyy kuitenkin muistaa, että hän on vasemmistofasismin vaurioittaman yhteiskunnan viaton uhri, marxilaisen mielipideterrorin rikkirepimä, vasemmistofeministien maalituksen kohde ja punaisen pääoman harjoittaman rosvokapitalismin syrjään sysäämä. Hän on washingtonin feministinatsien harjoittaman rasismin uhri. Hän on mustaa ja ruskeaa ylivaltaa ajavien fasistikaadereiden hallitsemien yhteiskunnallisten rasististen rakenteiden turhauttama. Täytyy muistaa, että hän on voimavara ja yksittäistapaus. Tarvitsemme texasin valkonaamoja tulevaisuuden veronmaksajina ja vanhustemme hoitajina. Unohtaa ei sovi myöskään epäonnistuneen yhdyskuntasuunnittelun osuutta kyseisiin yksittäis,vahinkomurhaamisiin tai dallasin kirjeenvaihtajamme hankkimia todisteita yhteiskunnan epäoikeudenmukaisuuden ja valkonaamoja syrjivien rakenteiden aiheuttamien psyykkisten ongelmien osuutta tapahtuneeseen mielenilmaukseen. Hän on uhri.
   Hänen esi-isänsä saapuivat pakolaisina euroopasta amerikkaan vuotavilla purtiloilla. He haaksirikkoutuivat Carolinan rannikolle. Karhut söivät heidän ruuat. Intijaanit skalpeerasivat. He olivat ihan yksintulleita. He pakenivat yli appalakkien ihan yksin. Jesse ”persu”James ryösti heidät. Hän on uhri. Valkonaamoilla on paljon nobeleita.

   1. Muuten olen kylläkin sitä mieltä, että rynkkyjen myyminen siviileille on mokuttamisen ja homohypetyksen vertaista järjettömyyttä. Hulluutta.

 4. False Flag iskuja….
  Deep Statella paniikki päällä ku Trumpilla on taas uutta paljastettavaa illuminaatin pedofiileista…

  26
  9
  1. Mikä on tämä deep state ja millaisia paljastuksia Trump aikoi tehdä näistä illuminaattipedofiileistä??

   18
   3
   1. Deep state = Valtion virkakoneisto toimii poliittisen määräysvallan ulkopuolella. Esim EU:ssa on paljon deep state – piirteitä, muunmuassa lakialoitteet eivät tule äänestyksillä valituilta poliitikoilta vaan virkamiehiltä.

    25
    6
      1. En mää jaksa erilaisia salaliittoteorioita. Ei riitä mielenkiinto. Kerro omin sanoin lyhyesti mistä on kysymys niin kuuntelen. Ei linkkejä, ei pitkiä jorinoita, lyhyt tiivistys. OK?

       14
       1
       1. Lyhyesti sanottuna, salaliittoverkosto, jona yrittää saada maailmanherruuden, luoda yhden maailmanhallituksen, joka tulee päättämään ja kontrolloimaan kaikkea, siis aivan kaikkea mitä Telluksella tapahtuu. Olisin muutaman linkin halunnu liittää, mut pyysit ettei linkkejä, näin ok….

        4
        1
       2. Aika klassinen teoria. Riippuu sitten henkilöstä keitä on tuon salaliiton takana; juutalaiset, vapaamuurarit, siionistit, kulttuurimarxistit tai kuka milloinkin.

        7
        1
       3. En ota kantaa tähän ikävään ampumistapaukseen, mutta lyhykäisesti voisin kommentoida salaliittojuttuja.

        On olemassa kaikenlaisia hulluja UFO-fantasiointeja ja toisaalta järkevää kriittisyyttä valtion/poliitikkojen toimintaa kohtaan. Se että kansalaiset ovat hereillä voi tarkoittaa korruptoituneen virkakoneiston paljastamista, muunmuassa tapaus Aarnio, huumeyksikön poliisi tuomittiin itse osallisuudesta huumaus-ainerikoksiin. Tässä esimerkki miksi itse pidän pääasiassa positiivisena asiana ”salaliittoteorioiden” harrastamista, miten ikinä niitä kutsutaankaan.

        Miten ns järkevät salaliittoteoriat erotetaan hulluista salaliittoteorioista, on taas toinen kysymys. Aikoinaan ihmistä joka väitti auringon kiertävän maata eikä toisinpäin, pidettiin hulluna.

        13
       4. ”auringon kiertävän maata eikä toisinpäin” Tämä siis toisinpäin 🙂 eli maan kiertävän aurinkoa…

        6
        1
       5. Nämä ns.”salaliittoteoriat” ovat vain teaseri ennen varsinaista elokuvaa. Minkäänlaista tiivistelmää on mahdotonta näin laajasta kokonaisuudesta tehdä -kokonaisuus on selviteltävä pala kerrallaan. Propagandalla kyllästetyn ihmismielen vastaanottokyky on hyvin rajoittunut -pakkosyöttö ei onnistu.

        2
        1
       6. Aika hyvän käsityksen saa siitä, mikä voisi olla ammattimaisesti tuotetun propagandan voima, kun katsoo vaikkapa Netflixin jonkin UFO- dokumentin. Niissä saattaa olla niin luotettavan ja vilpittömän tuntuiset kertojat, että jos aihe olisi jokin muu kuin UFOt, joka on kaikkein paksuimmasta päästä, voisivat aika isotkin valheet mennä läpi. Puheenvuorot ovat rakennettu erittäin hyvin ja ’tiedemiehen’ viitta istutetaan tiiviisti ukkojen niskaan ja silti he puhuvat pelkkää potaskaa.

        Kyllä siinä kunnon pläjäystä katsoessaan joutuu aina miettimään hetken, ennen kuin voi sammuttaa valot. Kun jokin tehdään viimeisen päälle ammattimaisesti, niin on hyvin vaikea tunnistaa sitä, missä paskanpuhuminen alkaa.

        Jokin toinen aihe, esim kuolemanrajakokemukset, voisi olla sellainen, jossa olemassa olevaa vaikkakin kiistanalaista ilmiötä sopivasti värittämällä pystyttäisiin syöttämään paksua paskaa.

        Jättämällä ongelma käsittelemättä ja täysin huomiotta voidaan vastaavasti uskotella kansalle, ettei mitään ongelmaa oikeasti olekaan. Samoin päästämällä sopivasti ääneen ne, joilla asiat sujuvat tietyn agendan periaatteiden mukaisesti, voidaan luoda harhakuva siitä, että juuri nämä ovat tyypillisiä edustajia ryhmälleen. Esim muutama päivä sitten kerrottiin, kuinka jonkun seksuaalisuus ja romanttiset tunteet oikein puhkesivat kukkaan sukupuolenvaihdoksen jälkeen. Jos joku toinen katuisi jälkeenpäin katkerasti, niin sellaisesta ei tietenkään hiiskuttaisi saati sitten päästettäisi julkisesti ääneen, koska ’rasistit’ saisivat siitä tukea ajatuksilleen.

        Valheen erottaminen totuudesta voi tosiaan olla hyvin vaikeaa varsinkin silloin, kun on olemassa yleisen arkikokemuksen mukaisia asioita, jotka voisivat olla jopa paljon todennäköisempiä selityksiä jollekin asialle. Taannoinhan jotkut tahot vihjailivat, että punkkien levittämät taudit olisivat saaneet alkunsa jossain CIA:n laboratoriossa. Uskokoon sii, joka tahtoo.

  2. Ei nyt sentään ihan. Vain demokraattien(suvakkifasistien) vaalikampanjan lähtölaukaus.

   18
  3. Nykyään useimmat alkavat epäillä että näissä ampumisissa on kyse Deep Staten paniikkioireista. Deep Staten ns.ihmiset kuten Kissinger, Rumsfeldt jne.elävätkin niin Saatanan vanhoiksi….

   5
   5
   1. Deep state, illuminaatti-jutuilla vain saadaan marxilaisen suvakkifasismin vastustajat julkaisuineen näyttämään suljetulle osastolle kuuluvilta hörhöiltä. Taposet, Elfgrenit ym. Kohmeloiset ja Haloskat ovat erittäin mielissään agendaansa vastustavien illuminaatti-jutuista. Voivat jopa itse hörötellen kirjoitella niitä tai laittaa kätyrinsä kirjoittelemaan. Porukkaahan ja resursseja politisoituneella miliisillä on.

    11
 5. No tästähän on sitten ensiviikolla ylen aamu tv , päiväuutiset sekä iltauutiset että a-studiot pullollaan juttua että mikä saa valkoisen miehen ampumaan ihmisiä. Ja että 5 miljoonaa muslimia sekä afrikkalaisia tuotava eurooppaan heti. Kaikki muu on rasismia.

  31
  1. ”No tästähän on sitten ensiviikolla ylen aamu tv , päiväuutiset sekä iltauutiset että a-studiot pullollaan juttua että mikä saa valkoisen miehen ampumaan ihmisiä.”

   Juuri näin on jo käynyt. Suvakit löytävät syyksi Trumpin. Ohessa Uusisuomi.fi -otsikoita:

   2019-08-05 Suomalaistutkija Ylellä: ”Valkoisten radikalisoituminen on tapahtunut Trumpin aikana”
   2019-08-04 Tutkijat: USA:n joukkoammuskelut ovat huolestuttava merkki – ”Milloin alamme puhua valkoisen ylivallan terrorismista?”
   2019-08-04 ”Kuinka monia meidän pitää surra ennen kuin toimimme?” – USA:ssa kaksi joukkoammuskelua 24 tunnin sisällä, myös Donald Trump syytösten kohteena

   Sitä ei kerrota, että Daytonan ampuja oli rekisteröity demokraatti. Myös 4.8.2019 tapahtunut Chicagon joukkoammuskelu jää medialta huomiotta. Sellä nyt ammutaan muutenkin ahkerasti ja kyse on paremmasta ampumisesta. https://theunitedfree.com/archives/216437

 6. Ankkalinnassa on hermot pinnassa. Jäämme odottamaan eliitti-pedofilien seuraavaa hämäysoperaatiota -muutaman vuorokauden kuluessa on järjestelmäuskovaisille tulossa uutta ihmeteltävää…

  18
  2
 7. Äärioikeistolaisten iskut eivät ole vain Yhdysvaltojen ongelma – Asiantuntija: Valkoisen ylivallan kannattajien viharikokset ovat terrorismia

  mitäs näiden latuno jengien rikokset sitten ovat
  joihin ihmiset ovat lopen kyllästyneet
  se huume väkivalta latinojen tekemät rikokset

  ovat se perisyy tähän kosto toimintaan

  jonka yle taas jätää kokonaa pois juttunsa yhtälöstä

  ihan kuin tälle teolle ei olisi mitään motiivia syytä

  se motiivi voi piileä tässä

  15
 8. Ylenannon nettisivuilla heti ensimmäisenä lehmän kokoinen otsikko:

  ”Ää­rioi­keis­to­lais­ten iskut eivät ole vain Yhdysvaltojen ongelma – Asiantuntija: Valkoisen ylivallan kannattajien viharikokset ovat terrorismia”

  Tästä sitä riittääkin mässäiltävää punavihreille toimittelijoille maailman pahimmasta ongelmasta ainakin kuukaudeksi.

  18
  1. Ei riitä. Vuosiksi. Kun seuraatte esim iltapaskan kommentti osioita, voitte heti kiinnittää huomiota siihen jotta a) kommentit sallitaan b ) sallitaan kommentit joissa agendaa voidaan pönkittää. Simsalabim. Lyön vetoa että haavisto on ensiviikon sankari mediassa. Isis mussukat suomeen. Ja lyön lisäksi vetoa siitäkin, että se suurmoskeija hanke etenee kulisseissa.

   19
 9. https://yle.fi/uutiset/3-10905769

  ”Tulevaisuustutkija Markku Wilenius tietää, että 10 vuoden päästä elämme täysin erilaisessa maailmassa: ”Suuri herääminen on selvästi tapahtumassa”

  ”Professorin mukaan ihmisille pitää palauttaa kyky ymmärtää, miten fyysinen maailma toimii.”

  – Kaikki nämä maailman ongelmat syntyvät siitä, että jäämme jumiin perustarpeiden ylityydyttämisen vuoksi.

  Wilenius uskoo kuitenkin, että nyt tästä jumista ollaan pääsemässä irti ja ihmiskunta voi ottaa seuraavan loikan. Se tarkoittaa, että ihmiset eivät enää itsekkäästi ajattele, mitä maailma voi antaa minulle, vaan alkavat kiinnostua omasta panoksestaan maailman hyväksi.”

  Eikä sanaakaan väestönkasvusta. Näin sitä kätevästi estetään rasistien ääneen pääseminen. Oma tulevaisuuden visioni on se, että tämä vaikeneminen väestönkasvusta ja sen aiheuttamista ongelmista aiheuttaa lopulta hirvittävän katastrofin.

  Ja se ei kyllä sitten ole rasistien syy.

  21
  1. Riittää kun lukee historiaa. Churchil oli oikeassa. Jos islam päästetään eurooppaan.

   16
  2. Toivottavasti sille maksetiin 700 000€ räpellyksestään ja annettiin kaunis huivi. Muuten meni hukkaan koko loikka. Mitähän Himaselle kuuluu, jokohan se on rahansa ryypännyt?

   1. Pitipä oikein tarkistaa. Arvatkaapas mitä Wikistä löytyi:

    Global Dignity

    In 2006, he established Global Dignity with Haakon, Crown Prince of Norway and John Hope Bryant. Global Dignity is an independent, non-political organization that promotes the universal right of every human being to lead a dignified life.

    Eli näyttää siltä, että Himanenkaan ei puhu väestönkasvusta yhtään mitään noissa tulevaisuuden visioissaan. Niistä vaietaan oikein huolella, kun ei haluta, että muukalaisvihamielisyys saa kansoissa mitään sijaa.

    Ja luonnollisesti kaikki tulevaisuusvisiot, jotka eivät sisällä mainintaa väestönkasvusta ja sen vaikutuksesta maapallon kansojen tulevaisuuteen, ovat pelkkää arvotonta paskaa.

    Kukaan tutkija ei edes varmaan uskalla sivuta aihetta, koska totuuden puhumisesta saisi rasistileiman.

    Tässä kylvetään länsimaiden tuhon siemeniä.

 10. tutkijat: SIIS TAAS SE SAMA YKSI SUOMI TUTKIJA
  1000 kerran aukomassa valtamediassa päätään
  USA:n joukkoammuskelut ovat huolestuttava merkki – ”Milloin alamme puhua **valkoisen ylivallan** terrorismista?”
  Uusi Suomi

  eu jumalauta he pitävät D,T Sanomisia vihan lietsotana poistaebn kokonaan faktat mitä nämä latino jengit tekevät naapuristoissa

  uusi suomi ei ole vilaissut usan etnisten vähemestöjen rikos tilastoja
  saatikka kertoisi näiden veijareiden veri teoista sanakaan

  mitä valtaa ….
  terrorismia tämä
  ***pimitetty fakta*** edustaa
  Valtamedian superman demla
  vaki vikisiä Mika Aaltola

  An MS-13 member killed a man on a New York subway platform
  . The gang dates back to the 1970s.
  mietikää tämän M13 Jäsenen mielipiteitä thrumphista
  joita mika Aaltolat valkopyykaavat vaippat täynnä

  D.T Anti psykoosi kuraa

  MS-13’s Active Members Are Laughing At Trump’s Crackdown

  8 760 552 näyttökertaa
  pätkän on nähnyt enenmmän populaa kuin suomessa asukaita

  mutta ei suomen valtamediasta

  tästä ei hiiskuta sanaakaan näissä jutuissa

  akenda joirnalismin pomot ovat kieltäneet sen
  libraali ääri vasemmistolaisissa kabineteisaan

  lyöden päänsä yhteen anifojen kanssa …
  tukevatko he siis näitä latino murhaajia …kysymys

  2
  3
 11. Bum jäkäläkä… On tää nii villii. Luoti sinne luoti tänne.
  Ihan sika siistii. Amen.

  2
  2
 12. Veitsi pojan kurkulle, tyttöystävä paiskattiin seinään –
  **Jengi ryösti **15-vuotiaan Ison Omenan lähellä
  Tänään klo 20:12
  – Anna reppu tai mä viillän sun kaulan auki! 15-vuotiasta poikaa takaapäin kuristanut ryöstäjä sähisi pitäen veistä uhrin kaulalla.
  Isossa Omenassa oleillut neljän nuoren jengi ryösti 15-vuotiaan pojan kauppakeskuksen lähellä.
  Yksi ryöstäjistä kuristi uhria ja piti veistä tämän kurkulla uhaten tappaa.
  Apuun yrittänyt tyttöystävä paiskattiin julmasti seinään ja maahan

  voisiko tuon amerikan joukko ampujan motiivit liityä joihinkin samoihin kokemuksiin
  latino kriminaaleista *kosto*

  eikä sillä ole mitään tekemistä valkoisen ylivallan kanssa

  15
 13. On sivustoja, jotka näyttävät näitä maasta/alueelta toiseen siirtyviä kriisinäyttelijöitä, joiden muka kuolleet ruumiit ovat kuvissa. Samaa roskaa kaikki koko pelottelu.

  Oikeita ruumiita ovat islamin uhrit. Heidän (islamin) velvollisuutensa on tappaa vääräuskoiset. Siksi omat tytöt parvekkeelta alas, jos esiaviollista seksiä, siksi ensimmäisinä helpot länsimaiset mummot nurin, siksi ryöstetään paikalliset mitkä tahansa.

  Ja tulet sinä poliitikkokin tämän kohtaamaan, tai sukulaisesi. Vaan et usko, nyt vielä.

  2
  1
 14. Josko nyt sivustonpitäjä aluksi opettelisi käsitteen ”deep state”?.
  Olisiko sen jälkeen paljon helpompaa? Siellä ovat aseteollisuuden kanssa kimpassa esim. CIA ja FBI ja yksi ulkomaanvaltio…

  1
  3
  1. Nuorena poikana olin kiinnostunut erilaisista salaliitoista, mutta näin vanhempana jalat ovat maan pinnalla eikä riitä enää mielenkiinto jonninjoutaviin horinoihin.

   1. Kiitos! Ymmärrän, että jos sivuston pitäjän tietämys on tuolla tasolla, on ehkä aiheellista poistua.
    Suosittelen sivuston pitäjälle oman ajattelunsa päivitystä: suurin osa siitä, mitä aikoinaan väitettiin ”salaliittoteorioksi”, on nykyään täyttä totta.
    Kaikkea toteutetaan täydessä päivänvalossa. Enää ei tarvitse ”salaliittoja”. Älykännyköihiinsä uppoutuneita zombieita ei enää tarvitse aivopestä.

    1
    3
    1. No kerro nyt, mikä se ”Deep State” on? Vai onko sitä?

 15. Minä pidän näitä joukkomurhaajia hulluina eli mielenterveyshäiriöisinä, ihan kuin Arabianrannan pikkupojan murhaajaa oikeuskin pitää.

Comments are closed.