Yhdysvalloissa kaksi joukkoampumista, kymmeniä kuolleita

Yhdyssvalloissa tehtiin eillisen päivän aikana kaksi suurta joukkoampumista, joissa on kuollut ja haavoittunut kymmeniä ihmisiä.

Kuvakaappaus 2019-08-04 13-03-31.png
Texasissa El Pason kaupungissa ampuja avasi tulen Wamlmart- tavaratalon parkkipaikalla. Klo 11.00 aikaan paikallista aikaa sattuneessa tapahtumassa ampuja ampui automaattiasella kymmeniä laukauksia. CNN:n mukaan El Pason poliisipäällikkö Greg Allenin mukaan 20 henkilöä on kuollut ja 26 loukkaantunut.
Poliisi on ottanut kiinni 21-vuotiaan Dallasista kotoisin olevan nuorukaisen epäiltynä teosta. Poliisi kertoi tiedotustilaisuudessa, että ei voida laskea pois, että tekijöitä olisi useampia. Tekoa tutkitaan viharikoksena ja sisäisenä terrorismina. Poliisin mukaan ampuja oli tehnyt jonkinlaisen somepäivityksen ampumista edellisenä päivänä, josta teon motiivi saattaa tulla esille.
 
Kuvakaappaus 2019-08-04 13-14-27
Toinen ampuminen tapahtui Ohiossa Daytonan kaupungissa. Ampuja avasi tulen Ned Peppers-nimisen ravintolan ulkopuolella, Dayton247now-lehden mukaan pitkäpiippuisella aseella.
Ampumisessa kuoli yhdeksän ihmistä ja 16 loukkaantui. Poliisi ampui tekijän paikanpäällä. Poliisin mukaan on mahdollista, että teossa on osallisena muitakin tekijöitä. Ampujaa ei ole vielä tunnistettu.

Subscribe
Notify of
guest
46 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Nestori Lundahl
Nestori Lundahl
4.8.2019 14:05

Jäämme odottamaan kuuluiko tällaisille tapauksille niin tyypillisiä allahu akbar huutoja.

Kdkdkdk
Kdkdkdk
4.8.2019 21:08
Vastaa...  Nestori Lundahl

Ei kuulu. Lähinnä rasistista höttöä. Sekin on tätä maailmaa

rtellinen
rtellinen
4.8.2019 14:07

Toveripropaganda niin ameriikassa kuin suomessakin kiittää. Suvakkifasistien virren “tuhotkaa länsi, ronaldit ja nancyt” veisuu saa uutta virtaa ja kohoaa vasemmistofeministien natsikokoontumisissa esim.rasmuksessa uusiin sfääreihin. Krokotiilin kyyneleitä vuodattavia punanatseja pelmahtaa raatokärpästen parvena valtamedian kommentointiosastoille keppuroimaan viattomien veressä, vahingoniloaan vaivoin peitellen.

Vaaleanpunainen Miesoletettu
Vaaleanpunainen Miesoletettu
4.8.2019 15:14

Iltalehden ensimmäisessä versiossa muistettiin painottaa että ampuja oli VALKOINEN mies, kaikki muut asiat olivat vielä epäselviä mutta VALKOINEN mies oli kyseessä. VALKOINEN mies HUOM. VALKOIIINEEEN MIES AMPUI !!! Mielestäni tämmöinen uutisointi on rasismia. Mutta mitäpäs muuta voi odottaa vasemmistolaiselta paskajulkaisulta.. Voisivat vaan keskittyä niihin “testeihin” jotka ovat mainoksia pullollaan. “testaa kuinka tietämätön kusipää vasemmistolainen olet” semmoista ei ole vielä näkynyt, sitä voisin jopa klikata.

rtellinen
rtellinen
5.8.2019 13:29

Täytyy kuitenkin muistaa, että hän on vasemmistofasismin vaurioittaman yhteiskunnan viaton uhri, marxilaisen mielipideterrorin rikkirepimä, vasemmistofeministien maalituksen kohde ja punaisen pääoman harjoittaman rosvokapitalismin syrjään sysäämä. Hän on washingtonin feministinatsien harjoittaman rasismin uhri. Hän on mustaa ja ruskeaa ylivaltaa ajavien fasistikaadereiden hallitsemien yhteiskunnallisten rasististen rakenteiden turhauttama. Täytyy muistaa, että hän on voimavara ja yksittäistapaus. Tarvitsemme texasin valkonaamoja tulevaisuuden veronmaksajina ja vanhustemme hoitajina. Unohtaa ei sovi myöskään epäonnistuneen yhdyskuntasuunnittelun osuutta kyseisiin yksittäis,vahinkomurhaamisiin tai dallasin kirjeenvaihtajamme hankkimia todisteita yhteiskunnan epäoikeudenmukaisuuden ja valkonaamoja syrjivien rakenteiden aiheuttamien psyykkisten ongelmien osuutta tapahtuneeseen mielenilmaukseen. Hän on uhri.
Hänen esi-isänsä saapuivat pakolaisina euroopasta amerikkaan vuotavilla purtiloilla. He haaksirikkoutuivat Carolinan rannikolle. Karhut söivät heidän ruuat. Intijaanit skalpeerasivat. He olivat ihan yksintulleita. He pakenivat yli appalakkien ihan yksin. Jesse “persu”James ryösti heidät. Hän on uhri. Valkonaamoilla on paljon nobeleita.

rtellinen
rtellinen
5.8.2019 13:43
Vastaa...  rtellinen

Muuten olen kylläkin sitä mieltä, että rynkkyjen myyminen siviileille on mokuttamisen ja homohypetyksen vertaista järjettömyyttä. Hulluutta.

Jani
Jani
4.8.2019 15:26

False Flag iskuja….
Deep Statella paniikki päällä ku Trumpilla on taas uutta paljastettavaa illuminaatin pedofiileista…

T
T
4.8.2019 17:21
Vastaa...  Paavo/ Pt-media

Deep state = Valtion virkakoneisto toimii poliittisen määräysvallan ulkopuolella. Esim EU:ssa on paljon deep state – piirteitä, muunmuassa lakialoitteet eivät tule äänestyksillä valituilta poliitikoilta vaan virkamiehiltä.

perseaa
perseaa
4.8.2019 17:35
Vastaa...  Paavo/ Pt-media

Kai Pave Qanonia seuraa?

Anonymous
Anonymous
4.8.2019 19:58
Vastaa...  Paavo/ Pt-media

Nyt Pave herätys!

Jani
Jani
4.8.2019 22:16
Vastaa...  Paavo/ Pt-media

Lyhyesti sanottuna, salaliittoverkosto, jona yrittää saada maailmanherruuden, luoda yhden maailmanhallituksen, joka tulee päättämään ja kontrolloimaan kaikkea, siis aivan kaikkea mitä Telluksella tapahtuu. Olisin muutaman linkin halunnu liittää, mut pyysit ettei linkkejä, näin ok….

T
T
4.8.2019 22:21
Vastaa...  Paavo/ Pt-media

En ota kantaa tähän ikävään ampumistapaukseen, mutta lyhykäisesti voisin kommentoida salaliittojuttuja.
On olemassa kaikenlaisia hulluja UFO-fantasiointeja ja toisaalta järkevää kriittisyyttä valtion/poliitikkojen toimintaa kohtaan. Se että kansalaiset ovat hereillä voi tarkoittaa korruptoituneen virkakoneiston paljastamista, muunmuassa tapaus Aarnio, huumeyksikön poliisi tuomittiin itse osallisuudesta huumaus-ainerikoksiin. Tässä esimerkki miksi itse pidän pääasiassa positiivisena asiana “salaliittoteorioiden” harrastamista, miten ikinä niitä kutsutaankaan.
Miten ns järkevät salaliittoteoriat erotetaan hulluista salaliittoteorioista, on taas toinen kysymys. Aikoinaan ihmistä joka väitti auringon kiertävän maata eikä toisinpäin, pidettiin hulluna.

T
T
4.8.2019 22:28
Vastaa...  Paavo/ Pt-media

“auringon kiertävän maata eikä toisinpäin” Tämä siis toisinpäin 🙂 eli maan kiertävän aurinkoa…

Sensuroimaton Totuus
Sensuroimaton Totuus
4.8.2019 22:36
Vastaa...  Paavo/ Pt-media

Nämä ns.”salaliittoteoriat” ovat vain teaseri ennen varsinaista elokuvaa. Minkäänlaista tiivistelmää on mahdotonta näin laajasta kokonaisuudesta tehdä -kokonaisuus on selviteltävä pala kerrallaan. Propagandalla kyllästetyn ihmismielen vastaanottokyky on hyvin rajoittunut -pakkosyöttö ei onnistu.

Suomi Finland
Suomi Finland
5.8.2019 11:23
Vastaa...  Paavo/ Pt-media

Aika hyvän käsityksen saa siitä, mikä voisi olla ammattimaisesti tuotetun propagandan voima, kun katsoo vaikkapa Netflixin jonkin UFO- dokumentin. Niissä saattaa olla niin luotettavan ja vilpittömän tuntuiset kertojat, että jos aihe olisi jokin muu kuin UFOt, joka on kaikkein paksuimmasta päästä, voisivat aika isotkin valheet mennä läpi. Puheenvuorot ovat rakennettu erittäin hyvin ja ‘tiedemiehen’ viitta istutetaan tiiviisti ukkojen niskaan ja silti he puhuvat pelkkää potaskaa.
Kyllä siinä kunnon pläjäystä katsoessaan joutuu aina miettimään hetken, ennen kuin voi sammuttaa valot. Kun jokin tehdään viimeisen päälle ammattimaisesti, niin on hyvin vaikea tunnistaa sitä, missä paskanpuhuminen alkaa.
Jokin toinen aihe, esim kuolemanrajakokemukset, voisi olla sellainen, jossa olemassa olevaa vaikkakin kiistanalaista ilmiötä sopivasti värittämällä pystyttäisiin syöttämään paksua paskaa.
Jättämällä ongelma käsittelemättä ja täysin huomiotta voidaan vastaavasti uskotella kansalle, ettei mitään ongelmaa oikeasti olekaan. Samoin päästämällä sopivasti ääneen ne, joilla asiat sujuvat tietyn agendan periaatteiden mukaisesti, voidaan luoda harhakuva siitä, että juuri nämä ovat tyypillisiä edustajia ryhmälleen. Esim muutama päivä sitten kerrottiin, kuinka jonkun seksuaalisuus ja romanttiset tunteet oikein puhkesivat kukkaan sukupuolenvaihdoksen jälkeen. Jos joku toinen katuisi jälkeenpäin katkerasti, niin sellaisesta ei tietenkään hiiskuttaisi saati sitten päästettäisi julkisesti ääneen, koska ‘rasistit’ saisivat siitä tukea ajatuksilleen.
Valheen erottaminen totuudesta voi tosiaan olla hyvin vaikeaa varsinkin silloin, kun on olemassa yleisen arkikokemuksen mukaisia asioita, jotka voisivat olla jopa paljon todennäköisempiä selityksiä jollekin asialle. Taannoinhan jotkut tahot vihjailivat, että punkkien levittämät taudit olisivat saaneet alkunsa jossain CIA:n laboratoriossa. Uskokoon sii, joka tahtoo.

rtellinen
rtellinen
4.8.2019 16:05
Vastaa...  Jani

Ei nyt sentään ihan. Vain demokraattien(suvakkifasistien) vaalikampanjan lähtölaukaus.

Anonymous
Anonymous
4.8.2019 19:57
Vastaa...  Jani

Nykyään useimmat alkavat epäillä että näissä ampumisissa on kyse Deep Staten paniikkioireista. Deep Staten ns.ihmiset kuten Kissinger, Rumsfeldt jne.elävätkin niin Saatanan vanhoiksi….

rtellinen
rtellinen
4.8.2019 20:39
Vastaa...  Anonymous

Deep state, illuminaatti-jutuilla vain saadaan marxilaisen suvakkifasismin vastustajat julkaisuineen näyttämään suljetulle osastolle kuuluvilta hörhöiltä. Taposet, Elfgrenit ym. Kohmeloiset ja Haloskat ovat erittäin mielissään agendaansa vastustavien illuminaatti-jutuista. Voivat jopa itse hörötellen kirjoitella niitä tai laittaa kätyrinsä kirjoittelemaan. Porukkaahan ja resursseja politisoituneella miliisillä on.

Pottunokka
Pottunokka
4.8.2019 16:47

No tästähän on sitten ensiviikolla ylen aamu tv , päiväuutiset sekä iltauutiset että a-studiot pullollaan juttua että mikä saa valkoisen miehen ampumaan ihmisiä. Ja että 5 miljoonaa muslimia sekä afrikkalaisia tuotava eurooppaan heti. Kaikki muu on rasismia.

Acc358
Acc358
5.8.2019 13:49
Vastaa...  Pottunokka

“No tästähän on sitten ensiviikolla ylen aamu tv , päiväuutiset sekä iltauutiset että a-studiot pullollaan juttua että mikä saa valkoisen miehen ampumaan ihmisiä.”
Juuri näin on jo käynyt. Suvakit löytävät syyksi Trumpin. Ohessa Uusisuomi.fi -otsikoita:
2019-08-05 Suomalaistutkija Ylellä: ”Valkoisten radikalisoituminen on tapahtunut Trumpin aikana”
2019-08-04 Tutkijat: USA:n joukkoammuskelut ovat huolestuttava merkki – ”Milloin alamme puhua valkoisen ylivallan terrorismista?”
2019-08-04 ”Kuinka monia meidän pitää surra ennen kuin toimimme?” – USA:ssa kaksi joukkoammuskelua 24 tunnin sisällä, myös Donald Trump syytösten kohteena
Sitä ei kerrota, että Daytonan ampuja oli rekisteröity demokraatti. Myös 4.8.2019 tapahtunut Chicagon joukkoammuskelu jää medialta huomiotta. Sellä nyt ammutaan muutenkin ahkerasti ja kyse on paremmasta ampumisesta. https://theunitedfree.com/archives/216437

Acc358
Acc358
5.8.2019 14:25
Vastaa...  Acc358

Vasemmistoliitto pärjää hyvin hulluuskisoissa. Persujen syytähän nämä joukkoampumiset ovat.
https://www.kansanuutiset.fi/artikkeli/4120462-perussuomalaisten-irtisanouduttava-viharikoksista
////
”Perussuomalaisten irtisanouduttava viharikoksista”
Vasemmistonuorten puheenjohtaja muistuttaa Jussi Halla-ahon puhuneen ”väestönvaihdoksesta”, joka oli myös El Pason murhaajan motiivi.
////

Anonymous
Anonymous
5.8.2019 14:57
Vastaa...  Acc358

Oli jostain syystä arvattavissa tuo KUseksijan kirjoitus.

Sensuroimaton Totuus
Sensuroimaton Totuus
4.8.2019 16:59

Ankkalinnassa on hermot pinnassa. Jäämme odottamaan eliitti-pedofilien seuraavaa hämäysoperaatiota -muutaman vuorokauden kuluessa on järjestelmäuskovaisille tulossa uutta ihmeteltävää…

hiutusen yksipuolinen näkökanta taas
hiutusen yksipuolinen näkökanta taas
4.8.2019 18:04

Äärioikeistolaisten iskut eivät ole vain Yhdysvaltojen ongelma – Asiantuntija: Valkoisen ylivallan kannattajien viharikokset ovat terrorismia
mitäs näiden latuno jengien rikokset sitten ovat
joihin ihmiset ovat lopen kyllästyneet
se huume väkivalta latinojen tekemät rikokset
ovat se perisyy tähän kosto toimintaan
jonka yle taas jätää kokonaa pois juttunsa yhtälöstä
ihan kuin tälle teolle ei olisi mitään motiivia syytä
se motiivi voi piileä tässä
https://www.youtube.com/watch?v=riwmM21TXtQ

Anonymous
Anonymous
4.8.2019 18:35

Ylenannon nettisivuilla heti ensimmäisenä lehmän kokoinen otsikko:
“Ää­rioi­keis­to­lais­ten iskut eivät ole vain Yhdysvaltojen ongelma – Asiantuntija: Valkoisen ylivallan kannattajien viharikokset ovat terrorismia”
Tästä sitä riittääkin mässäiltävää punavihreille toimittelijoille maailman pahimmasta ongelmasta ainakin kuukaudeksi.

Anonymous
Anonymous
4.8.2019 18:48
Vastaa...  Anonymous

Ei riitä. Vuosiksi. Kun seuraatte esim iltapaskan kommentti osioita, voitte heti kiinnittää huomiota siihen jotta a) kommentit sallitaan b ) sallitaan kommentit joissa agendaa voidaan pönkittää. Simsalabim. Lyön vetoa että haavisto on ensiviikon sankari mediassa. Isis mussukat suomeen. Ja lyön lisäksi vetoa siitäkin, että se suurmoskeija hanke etenee kulisseissa.

Suomi Finland
Suomi Finland
4.8.2019 19:38

https://yle.fi/uutiset/3-10905769
“Tulevaisuustutkija Markku Wilenius tietää, että 10 vuoden päästä elämme täysin erilaisessa maailmassa: “Suuri herääminen on selvästi tapahtumassa”
“Professorin mukaan ihmisille pitää palauttaa kyky ymmärtää, miten fyysinen maailma toimii.”
– Kaikki nämä maailman ongelmat syntyvät siitä, että jäämme jumiin perustarpeiden ylityydyttämisen vuoksi.
Wilenius uskoo kuitenkin, että nyt tästä jumista ollaan pääsemässä irti ja ihmiskunta voi ottaa seuraavan loikan. Se tarkoittaa, että ihmiset eivät enää itsekkäästi ajattele, mitä maailma voi antaa minulle, vaan alkavat kiinnostua omasta panoksestaan maailman hyväksi.”
Eikä sanaakaan väestönkasvusta. Näin sitä kätevästi estetään rasistien ääneen pääseminen. Oma tulevaisuuden visioni on se, että tämä vaikeneminen väestönkasvusta ja sen aiheuttamista ongelmista aiheuttaa lopulta hirvittävän katastrofin.
Ja se ei kyllä sitten ole rasistien syy.

Anonymous
Anonymous
4.8.2019 19:55
Vastaa...  Suomi Finland

Riittää kun lukee historiaa. Churchil oli oikeassa. Jos islam päästetään eurooppaan.

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
5.8.2019 00:26
Vastaa...  Suomi Finland

Toivottavasti sille maksetiin 700 000€ räpellyksestään ja annettiin kaunis huivi. Muuten meni hukkaan koko loikka. Mitähän Himaselle kuuluu, jokohan se on rahansa ryypännyt?

Suomi FInland
Suomi FInland
5.8.2019 20:18
Vastaa...  fatwantarkistaja

Pitipä oikein tarkistaa. Arvatkaapas mitä Wikistä löytyi:
Global Dignity
In 2006, he established Global Dignity with Haakon, Crown Prince of Norway and John Hope Bryant. Global Dignity is an independent, non-political organization that promotes the universal right of every human being to lead a dignified life.
Eli näyttää siltä, että Himanenkaan ei puhu väestönkasvusta yhtään mitään noissa tulevaisuuden visioissaan. Niistä vaietaan oikein huolella, kun ei haluta, että muukalaisvihamielisyys saa kansoissa mitään sijaa.
Ja luonnollisesti kaikki tulevaisuusvisiot, jotka eivät sisällä mainintaa väestönkasvusta ja sen vaikutuksesta maapallon kansojen tulevaisuuteen, ovat pelkkää arvotonta paskaa.
Kukaan tutkija ei edes varmaan uskalla sivuta aihetta, koska totuuden puhumisesta saisi rasistileiman.
Tässä kylvetään länsimaiden tuhon siemeniä.

80%?
80%?
4.8.2019 19:42

Kuinkahan monta % USA:n vangeista on latinoja ja mustia!

vajakki journalismia
vajakki journalismia
4.8.2019 20:22

tutkijat: SIIS TAAS SE SAMA YKSI SUOMI TUTKIJA
1000 kerran aukomassa valtamediassa päätään
USA:n joukkoammuskelut ovat huolestuttava merkki – ”Milloin alamme puhua **valkoisen ylivallan** terrorismista?”
Uusi Suomi
eu jumalauta he pitävät D,T Sanomisia vihan lietsotana poistaebn kokonaan faktat mitä nämä latino jengit tekevät naapuristoissa
uusi suomi ei ole vilaissut usan etnisten vähemestöjen rikos tilastoja
saatikka kertoisi näiden veijareiden veri teoista sanakaan
mitä valtaa ….
terrorismia tämä
***pimitetty fakta*** edustaa
Valtamedian superman demla
vaki vikisiä Mika Aaltola
An MS-13 member killed a man on a New York subway platform
. The gang dates back to the 1970s.
mietikää tämän M13 Jäsenen mielipiteitä thrumphista
joita mika Aaltolat valkopyykaavat vaippat täynnä
D.T Anti psykoosi kuraa
MS-13’s Active Members Are Laughing At Trump’s Crackdown
8 760 552 näyttökertaa
pätkän on nähnyt enenmmän populaa kuin suomessa asukaita
mutta ei suomen valtamediasta
tästä ei hiiskuta sanaakaan näissä jutuissa
akenda joirnalismin pomot ovat kieltäneet sen
libraali ääri vasemmistolaisissa kabineteisaan
lyöden päänsä yhteen anifojen kanssa …
tukevatko he siis näitä latino murhaajia …kysymys
https://www.youtube.com/watch?v=H_bmFJRcseg

PastoriNikulainen
PastoriNikulainen
4.8.2019 20:25

Bum jäkäläkä… On tää nii villii. Luoti sinne luoti tänne.
Ihan sika siistii. Amen.

vajakki journalismia
vajakki journalismia
4.8.2019 20:43

Veitsi pojan kurkulle, tyttöystävä paiskattiin seinään –
**Jengi ryösti **15-vuotiaan Ison Omenan lähellä
Tänään klo 20:12
– Anna reppu tai mä viillän sun kaulan auki! 15-vuotiasta poikaa takaapäin kuristanut ryöstäjä sähisi pitäen veistä uhrin kaulalla.
Isossa Omenassa oleillut neljän nuoren jengi ryösti 15-vuotiaan pojan kauppakeskuksen lähellä.
Yksi ryöstäjistä kuristi uhria ja piti veistä tämän kurkulla uhaten tappaa.
Apuun yrittänyt tyttöystävä paiskattiin julmasti seinään ja maahan
voisiko tuon amerikan joukko ampujan motiivit liityä joihinkin samoihin kokemuksiin
latino kriminaaleista *kosto*
eikä sillä ole mitään tekemistä valkoisen ylivallan kanssa

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
5.8.2019 00:31

Pelkkiä latinojako se ampui? Silloin ehkä.

NotMeToo
NotMeToo
5.8.2019 11:01

On sivustoja, jotka näyttävät näitä maasta/alueelta toiseen siirtyviä kriisinäyttelijöitä, joiden muka kuolleet ruumiit ovat kuvissa. Samaa roskaa kaikki koko pelottelu.
Oikeita ruumiita ovat islamin uhrit. Heidän (islamin) velvollisuutensa on tappaa vääräuskoiset. Siksi omat tytöt parvekkeelta alas, jos esiaviollista seksiä, siksi ensimmäisinä helpot länsimaiset mummot nurin, siksi ryöstetään paikalliset mitkä tahansa.
Ja tulet sinä poliitikkokin tämän kohtaamaan, tai sukulaisesi. Vaan et usko, nyt vielä.

RottenTomatoes
RottenTomatoes
5.8.2019 12:26

Josko nyt sivustonpitäjä aluksi opettelisi käsitteen “deep state”?.
Olisiko sen jälkeen paljon helpompaa? Siellä ovat aseteollisuuden kanssa kimpassa esim. CIA ja FBI ja yksi ulkomaanvaltio…

RottenTomatoes
RottenTomatoes
5.8.2019 13:42
Vastaa...  Paavo/ Pt-media

Kiitos! Ymmärrän, että jos sivuston pitäjän tietämys on tuolla tasolla, on ehkä aiheellista poistua.
Suosittelen sivuston pitäjälle oman ajattelunsa päivitystä: suurin osa siitä, mitä aikoinaan väitettiin “salaliittoteorioksi”, on nykyään täyttä totta.
Kaikkea toteutetaan täydessä päivänvalossa. Enää ei tarvitse “salaliittoja”. Älykännyköihiinsä uppoutuneita zombieita ei enää tarvitse aivopestä.

RottenTomatoes
RottenTomatoes
5.8.2019 14:06
Vastaa...  RottenTomatoes

No kerro nyt, mikä se “Deep State” on? Vai onko sitä?

kanander
5.8.2019 14:55

Minä pidän näitä joukkomurhaajia hulluina eli mielenterveyshäiriöisinä, ihan kuin Arabianrannan pikkupojan murhaajaa oikeuskin pitää.