Brysselin terrori-iskun esitutkinta valmis, uusruotsalainen syytteeseen

5591beebd6ba3e1a7d73a7549462c0d237f0cb19cdb69a2b7ee5711809121d4b

Belgian poliisi on saanut valmiiksi huhtikuussa 2016 Brysselissä tehdyn terrori-iskun esitutkinnan. Asia etenee nyt syyttäjälle, joka päättää mistä ketäkin vangittua syytetään. Yksi epäilty on uusruotsalainen Osama Krayem.

Maaliskuun 22. päivä 2016 islamilainen terrorijärjestö isis iski Zaventemin lentoasemalle ja Maelbeekin metroasemalle kaksi iskua. Iskuissa kuoli 32 ihmistä ja 340 haavoittui. Osama Krayem oli Maelbeekin metroasemalla, jossa hän tallentui valvontakameroihin. Krayemin pommi klikkasi eikä räjähtänyt, joten hän jäi henkiin. Eri lähteiden mukaan Krayem on sanonut kuulusteluissa, että katui viime hetkellä eikä räjäyttänyt pommia, tai että ei kadu tekoa ja pommi klikkasi.
Osama Krayemia epäillään myös osallisuudesta Pariisin 12. marraskuuta 2015 tehtyyn iskuun, jossa 130 ihmistä kuoli. Syytteitä ei kuitenkaan ole vielä nostettu. Belgian iskuista epäiltyjen penkillä istuu kaiken kaikkiaan 12 henkilöä.
Kvällspostenin mukaan oikeudenkäynnin odotetaan alkavan aikaisintaa 2020 syksyllä ja se tullaan pitämään Naton päämajan erikoistiloissa. Tämä siksi, että oikeudenkäynnin turvaamiseksi Naton kiinteistö on pommivarma.
Osama Krayem on lähi-itätaustainen nyt 26-vuotias Ruotsissa syntynyt nuorukainen, joka radikalisoitui Malmön Rosengårdissa. Krayem oli monikulttuurisuusmaskotti ja kova potkupallon pelaaja. Jostain syystä hän kuitenkin lähti isiksen kelkkaan ja terrori-iskuhommiin.

Subscribe
Notify of
guest
22 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Sensuroimaton Totuus
Sensuroimaton Totuus
5.8.2019 14:42

”Naton päämajan erikoistiloissa”
-kaveria ei jätetä.

INNOVAATIO Swedestanista
INNOVAATIO Swedestanista
5.8.2019 15:01

Tämä on sitä ruotsalaista uusvientiä nyt kun pitää INNOVOIDA, kuten Röven sanoo.
Uutisissa eilen (Rapport 19.30) belgialainen mies sanoi että jokaisesta satasesta jonka sossu maksaa ulos menee 80% Euroopan ulkopuolelta tuleville loisille ja että se on suoranaista ryöstämistä. Pitääpä katsoa se uudelleen ja tarkemmin.

Vlaams Belang
Vlaams Belang
5.8.2019 21:07

Mies joka sanoi että sossun maksamista 100 eurosta 80 menee Euroopan ulkopuolisille matuille ”mikä on hyvinvointimme ryöstämistä” on Guy D’haeseleer joka on Vlaams Belang- puolueen paikallinen puheenjohtaja Ninoven kunnassa (paikallisosasto Forza Ninove).
Vaikka saivat viime vaaleissa 40% äänistä on heidät silti suljettu pois vaikutusmahdollisuuksista keksimällä jonkinlainen vippaskonsti- erityislaki.

Anonymous
Anonymous
5.8.2019 21:55
Vastaa...  Vlaams Belang

Kun esim oy suomi finland ab:n osalta julkistettaisiin paljonko tämä unelma hulluus on tullut maksamaan sekä tulee maksamaan nykymenolla, olisiko intoa maksella veroja? Esim veikkauksen rahoista hyvin suuri osa menee maahanmuuttajille mitä ihmeellisimpiin kohteisiin. Kun tähän lisätään kehitysapu rahat sekä kaikki rikosten aiheuttamat kulut jotka maksavat työssäkäyvät sekä kaikki veroja maksavat kantasuomalaiset, on summa järisyttävä. Kaikki on ihan prkl:n kallista. Siis eläminen. Jo työssä käyminenkin ei ole melkein kannattavaa. Tämä yritys oy suomi finland ab on menossa kohti helvettiä. Suomella ei ole teollisuutta ja varallisuutta kuten ruotsilla, norjalla sekä tanskalla. Seiraava lama on ovella koputtelemassa ja meillä 500 000 työtöntä sekä miljoona köyhyydessä elävää ihmistä. Ja hallituksen arvot ovat afrikka sekä suuri sympatia isis terroristeja kohtaan. Vmp.

Anonymous
Anonymous
5.8.2019 22:15
Vastaa...  Anonymous

Jakovaraa ei ole. Sitä toistetaan toistamasta päästyä. Yksi miljardi on 1000 miljoonaa euroa. Kun leipäjonot pitenevät sekä lasten huostaanotot lisääntyvät( mikä sekin on bisnes) , kantasuomalaisten syntyvyys on romahtanut, itsemurhia tehdään paljon. Järkyttävissä velkataakoissaan käyvät työssä, ja matut porskuttavat. On vitun hienoa autoa sekä keskustakämpät. Ja rahaa lähetellään ulkomaille esim somaliaan jossa sitten käydään lomalla. Ja työssäkäyvät maksavat. Lista olisi loputon. Puhutaan miljardeista. Täyttä hulluutta sekä tietoista politiikkaa.

Potuttaa vaan olla samassa veneessä
Potuttaa vaan olla samassa veneessä
6.8.2019 09:25
Vastaa...  Anonymous

Suomi tulee vajoamaan peruuttamattomasti köyhyyteen, kurjuuteen ja sekasortoon. Siihen ei enää tule muutosta. Tästä kuuluu etenkin kiitos naisille. Akkavallan nousu ja etenkin helsinkiläisten naisten into äänestää Vihreitä – vielä nykyisinkin kuvastaa vain miten sokeita typeryksiä ovat.

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
6.8.2019 12:27

Just näin ikkään. Kaikki miehet äänestivät persuja, mutta naisia on 80% kansasta.
Sama syyttää jutkuja kaikesta terrorismista, muslimit ovat tietenkin syyttömiä.

Anonymous
Anonymous
5.8.2019 15:09

ja kun naapureita haastatellaan niin varmaan oli mukava ja leppoinen mies,ei ikinä räjäytellyt pommeja asunnossaan ja pelasi jalkapalloa.

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
6.8.2019 12:51
Vastaa...  Anonymous

Ei käynyt moskeijassa ja sillä oli.. shortsit jalassaan!

Shitwedestan
Shitwedestan
5.8.2019 15:51

Ruotsilla tuo vienti vetää, että riittää terroristeja jo vientiinkin….

Suomi Finland
Suomi Finland
5.8.2019 17:01

On niin helvetin hienoa, että kaikki nämä erittäin kielteiset siirtolaisuuden seuraukset eivät huoleta lainkaan suurinta osaa päättäjiä länsimaissa.
Lainaus Kansalaisen kirjoituksesta:
”Ilmastomuutos ja epäsuhta tulonjaossa sekä epävakaat olot tuovat maailmaan lisää siirtolaisia, jotka etsivät itselleen parempaa tulevaisuutta.”
’Epävakaat olot’ -> ajatellaankohan tässä, että siirtolaisuus lopulta pysähtyy kun vain hankitaan kaikkialle tasaisen epävakaat olot.
’Epäsuhta tulonjaossa’ -> On itse asiassa maailman suurin pyramidihuijaus. Tulot eivät ikinä voi jakautua tasaisesti kaikkialla maailmassa, koska ihmisiä on yksinkertaisesti liikaa. Tai siis toki voivat, kunhan kaikilla menee yhtä kurjasti, eli elintasoeroja ei ole, kun siirtolaiset isoin laumoin ottavat itselleen oman osansa väkisin, kunhan heitä on tarpeeksi paljon tekemään vastarintaa paikalliselle poliisille siinä määrin, että poliisi ei enää hallitse massoja, koska nämä ovat aseistautuneet vähintään yhtä hyvin kuin poliisi. Kun ihmisten määrä kasvaa räjähdysmäisesti, liudentuu maailman varallisuus koko ajan. Tasajako voidaan suorittaa vain siten, että kaikille lyödään käteen kymmenen tuhatta euroa ja se on sitten siinä. Tosin arvoahan tuossa tilanteessa rahalla ei varmaankaan enää ole.
’Ilmastonmuutos’ -> koettelee alueita sitä vähemmän, mitä vähemmän ihmisiä alueella asuu. Tietenkin muutama tuhat ihmistä Suomen kokoisella alueella voi olla jo liiankin vähän tehokasta yhteistyötä varten, mutta joku 100.000.000 ihmistä kehitysmaassa on liikaa millä tahansa mittarilla tarkasteltuna.
Siirtolaisuuden mukana tulee myös kaikkialle islamilainen terrorismi. Kansojen tulee äänestää tuollaiset siirtolaismyönteiset päättäjät hevon vittuun. Siirtolaisuus pitää sallia vain hyvin koulutetuille ihmisille vieläpä valvottuna siten, etteivät edes hyvinkoulutetut muuttele mielensä mukaan, jos heillä on rikollinen tausta.

Kaitsu
Kaitsu
5.8.2019 20:50
Vastaa...  Suomi Finland

Tuo tasajako ei toimi silloinkaan vaikka kaikille jaettaisiin se kymppitonni..Ei menisi kauaakaan,ninn osalla ei olisi mitään ja muutamalla senkin edestä..Kas kun ”Kannettu vesi ei kaivossa pysy”..

Ei mitään siirtolaisuutta
Ei mitään siirtolaisuutta
6.8.2019 09:30
Vastaa...  Suomi Finland

Ei tässä tarvita mitään siirtolaisuutta. Koko siirtolaisuus -sanan on vain synonyymi nykyisenkaltaiselle matutukselle tai siirtoloisuudelle.

Suomi Finland
Suomi Finland
6.8.2019 10:38

Ajattelinkin lähinnä länsimaalaisten ihmisten muuttamista länsimaiden sisällä. Ei missään tapauksessa mitään kehitysmaihin liittyvää.
Kaikki kehitysmaihin liittyvä aiheuttaa vain kuluja kulujen päälle.

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
6.8.2019 13:01
Vastaa...  Suomi Finland

Neuvostoliittolainen surkeus kaikille! Jokapuolella on likaa, kumarassa kulkevia apaattisia ihmisiä, syöpäläisiä kuhisee tuvissa, naisilta kuivuu rinnat suolanpuutteeseen… Mutta kaikkialla on sinkkiämpäreitä ja politrukkeja! Poliittiset upseerit vahtivat, että kaikki viihtyvät, eivätkä ainakaan ajattele väärin, polpo.
Tuolloin kyllä loppuu kansainvaellukset taikuuden siivittäminä, tulee pakkosiirrot tilalle. Neekerit tykkää, kun ne viedään väkisin Siperiaan harjoittelemaan pakkaskestävyyttä. Tai suomalainen tyrkätään Saharaan laskemaan dyynejä, siellä se kaivo jossain on.

PastoriNikulainen
PastoriNikulainen
5.8.2019 18:00

Kunnon käikäle sinä kuvassa. Sanovat spr:llä notta nuilla on söpöt ruskiat silmät.
Mulkkuhan se siinä jöpöttää.

Lemminkäinen
Lemminkäinen
5.8.2019 18:22

Jos sanoisi näin että kun yksinkertaisella polkumoottorilla varustettu yksilö kehuu että tunnen oikein mukavan ja rehellisen Lähi-Idästä tulleen maahanmuuttajan ja sitten kun tämä maahanmuuttaja syyllistyy vaikka terrori-iskuun, niin yksinkertainen yksilö ihmettelee monttu levällään että eihän se voi olla mahdollista ja se täytyy johtua jostakin ja se jostakin on tietysti VHM-rasisti. Yksinkertainen yksilö ei ota ollenkaan huomioon, minkälaisesta kulttuuriympäristöstä mukava kaveri/terroristi on lähtöisin ja että mukavan kaverin/terroristin identiteetti/mentaliteetti on kehittynyt vastaamaan oman kulttuuriympäristön arvoja ja tapoja. Kulttuuri/identiteetti/mentaliteetti on se avain mikä aukaisee kulttuurien/erilaisten todellisuuksien ymmärryksen luukun.

Anonymous
Anonymous
5.8.2019 21:08

Siinäpä ”mussukka”. Olisiko sellainen big brother mitään että näitä ihquja sekä siiderivalaita laitettaisiin samaan formaattiin?

ed karvinen
7.8.2019 01:11
Vastaa...  Anonymous

tulevassa BB talossa nähdään varmaan näitä maahantunkeutuvien kultamunia ja näitä nussivia siidervalaita. Kittos median ja mainos….tvn.

Bussifirma ei vastaa valitukseen
Bussifirma ei vastaa valitukseen
5.8.2019 22:36

Sen huomaa hyvin Ruotsissa miten ennen jopa kohteliaat musut ovat nyt muuttuneet koska tuntevat olevansa niskan päällä. Todellinen minä tulee esiin, enää ei tarvitse hymyillä ja esittää mukavaa.
Värmdössä musubussikuski piti rukoushetkeä lapsiensa kanssa bussissa- työaikana illalla myöhään- eikä päästänyt naismatkustajaa sisään. Matkustaja sai odottaa ulkona kunnes rukous oli valmis. Kuski sai sen jälkeen raivarin ja alkoi valokuvata naisen tutun autoa ja rekisterinumeroa:
https://samnytt.se/busschauffor-holl-muslimsk-bon-i-sl-buss-vagrade-slappa-in-kvinna/

Anonymous
Anonymous
5.8.2019 23:13

Niin. Naisen olisi pitänyt kilistellä avaimia sekä alkaa hokea pää, olkapää, peppu, polvet, varpaat jne. Tai sitten yksinkertaisesti nöyrtyä ja kumartua ja hokea kyllä isäntä. Pahoittelen että loukkasin teidän suuruuttanne. Jumala on suuri.

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
6.8.2019 13:10

Innovaatio! Dösistä penkit pois ja kokolattiamatto. Kuski kääntää aina ajoneuvon motarille poikittain, tai mihin se vauhtimittarin korvaava kompassinneula kulloinkin sojottaakaan. Kaikki rukoilevat, tai kävelevät ja rukoilevat. Ne yksityisautoilevatkin osoittavat perseensä Mekkaa kohti, muuten seisovat koko päivän siinä bussin takana, sillä bussikuskin työmääräykset ovat sellaiset.
Jos noilla nousukauteen.