Uussuomalaisia nuorukaisia ryöstökäräjillä

Kuvakaappaus 2019-08-05 18-02-20.png

Espoossa tehtiin viime syksynä ryöstö, jossa kvartetti nuorukaisia ryösti vielä nuoremman. Neljä afrikkalaista ryöstäjää hyökkäsi kahden suomalaisen teinin kimppuun.

Afrikkalaiset vuonna 2000 syntynyeet Maslah ***, Zakaria ***,  Ahmed *** ja 2001 syntynyt Aidan *** olivat viime syksynä lokakuun 8. päivä Espoossa ryöstötuulella. Uhriksi valittiin suomalainen 15-vuotias nuorukainen. Eli siis kvartettia muutama vuoden nuorempi nuorukainen.
Oltiin Espoossa Ison Omenan kauppakeskuksen kulmilla. Kvartetti yhytti suomalaisen ja alkoi tupakan pummaaminen. Tämä oli hämäystä. Seurasi, että yksi afrikaanoista otti suomalaista takaapäin kurkusta kiinni kuristusotteeseen. Yksi piti puukkoa suomalaisen kaulalla. Afrikaanot uhkasivat nyt viiltää suomalaiselta kaulan auki, jos tällä ei olisi tarjota huumeita tai rahaa. Samaan aikaan käytiin suomalaisen taskut läpi ryöstettävän tavaran toivossa.
Suomalaispojan seurassa ollut suomalainen tyttö yritti puolustaa poikaa, mutta osa afrikaanoista oli nyt hyökännyt tytön kimppuun ja painaneet tämän maahan, jotta hän ei voinut auttaa pulassa olevaa poikaa. Kaksi afrikaanoista pahoinpiteli tytön siten, että tyttö heitettiin rajunpuoleisesti maahan tämän noustessa maasta ylös. Lisäksi tyttöä lyötiin useita kertoja nyrkillä kasvoille.
Lopulta afrikaanot saivat yliotteen ja poistuivat paikalta. Mukaansa he ottivat pojan repun, jossa oli kaiutin. Afrikaanokvartetti oli suunnitellut teon etukäteen.
Näine hyvine käräjäoikeus tuomitsi Maslahin ryöstöstä 9 kuukauden ehdolliseen vankeuteen, Aidanin 6 kuukauden 15 päivän ehdolliseen vankeuteen nuorena henkilönä tehdystä ryöstöstä ja pahoinpitelystä ja Ahmedin 1 vuoden ja 6 kuukauden ehdolliseen vankeuteen nuorena henkilönä tehdystä törkeästä ryöstöstä. Ainoa, jolle häkki heilahti oli Zakaria, joka tuomittiin ryöstöstä ja pahoinpitelystä 11 kuukauden ehdottomaan vankeuteen, koska Zakarialla oli allaan ehdollinen tuomio vuonna 2017 tehdystä ryöstöstä, josta oli tullut tuolloin 5 kuukautta ehdollista.
Lisäksi tuomittiin maksettavaksi muutama tuhat euroa erilaisia kipukorvauksia sekä kadoksiin jääneistä ryöstetyistä tavaroista.

Subscribe
Notify of
guest
30 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Minä
Minä
5.8.2019 18:12

Ehdollisia vaan, vaikka yksi tapaus osoitti, että eipä ne ehdolliset mitään vaikuta.
Minkähänlainen olisi tilasto noiden ehdollisten toimivuudesta näiden suvakkien lemmikkien kohdalla?

ike
ike
6.8.2019 08:26
Vastaa...  Minä

Koskahan kansakunnan itsepuolustus alkaa toimia niin että nuo idiootit heitetään välittömästi ulos ja rajavalvonta palautetaan. Ai niin idiootelilla en tarkoittanut tuomareita (leikki, leikki, tarkoitin myös heitä).. Sama vika täällä.

PastoriNikulainen
PastoriNikulainen
5.8.2019 18:12

Mv??!! Karkotus niskaperseotteella tai ihmislingolla rajan yli
sinne mistä ovat tänne luikerrelleetkin mokomat kusipäät.

Nestori Lundahl
Nestori Lundahl
5.8.2019 18:28

Nuo eivät sentään ammuskelleet kuten Ruotsissa on tapana, ja uhrikin jäi henkiin.
El Pasossa, Daytonassa ja Chicagossa on sen sijaan ammuskeltu lujasti.
Missä päin Ruotsia nuo El Paso, Dayton ja Chicago mahtavat olla?

Anonymous
Anonymous
5.8.2019 19:33
Vastaa...  Nestori Lundahl

Eivät vielä ammuskele kun ei saa aseita ostettua ”tuntemattomilta miehiltä” vielä yhtä helposti kuin Mama Ruotsissa mutta pikku hiljaa….

Acc358
Acc358
5.8.2019 18:30

Ehdollista saaneet mennevät päivystämään Isoon Omenaa ja varmaan naureskelevat nähdessään uhrinsa.
Tuomiot ovat lievyydessään paskanhieromista suomalaisten naamaan. Sadismia suorastaan. Onkohan noiden tuomarien ideana saada suomalaiset kansana raivostumaan ja täysin menettämään malttinsa.

yksi
yksi
5.8.2019 20:00
Vastaa...  Acc358

Kansan vastaus tulee sitten kohdistumaan ulkomaalaisiin ja eliittiin kun sama tahti jatkuu. Suomen oikeuslaitos ei ole puolueeton. Suomen oikeuslaitos suojelee ulkomaalaisia rikollisia.

Anonymous
Anonymous
5.8.2019 21:10
Vastaa...  yksi

Ja siitä on järisyttävät todisteet.

Puolueeton
Puolueeton
5.8.2019 21:14
Vastaa...  Acc358

Voi kuvitella, jos ihon sävyt olisivat olleet päin vastaiset, olisi rasismi vaikuttanut tuomioihin.
Jos suomalaiset nuoret olisivat puolustaneet ryöstön uhreja, olisi auttajiakin tuomittu, voisi kuvitella.

Sensuroimaton Totuus
Sensuroimaton Totuus
6.8.2019 04:06
Vastaa...  Acc358

Se on tarkoituksena.

Ei eka eikä vika tapaus
Ei eka eikä vika tapaus
5.8.2019 18:36

Ison Omenan nimeksi voisi muuttaa Iso Ullatus.

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
6.8.2019 13:18

Missään nimessä ei kannata mennä sinne, ellei ole huumeita matkassa. Toistan: huumeitta ei ole mitään asiaa kauppakeskuksen liepeille pörräämään. Oikeuslaitoshan sen totesi, en minä.

näinseon
näinseon
5.8.2019 19:27

Ainoa mikä tässä auttaa on pysäyttää vanhempiensa toimeetulo siis kela rahat ja sitä ei enään takaisin saa

4. Dhu Al-Hijjahkuuta 1440 H هـ (Islamilaisen kalenterin mukaan)
4. Dhu Al-Hijjahkuuta 1440 H هـ (Islamilaisen kalenterin mukaan)
5.8.2019 20:30
Vastaa...  näinseon

Tämänpäiväinen päivämäärä on väärin. Sen pitää tietenkin olla 4. Dhu Al-Hijjahkuuta 1440 H هـ

Suomi Finland
Suomi Finland
5.8.2019 20:10

No mutta voi voi. Heillä ei ole minkäänlaista sidettä kotimaassaan ja heidän kaikki läheiset sukulaisensa asuvat Suomessa. Eihän heitä voi karkottaa. Sehän olisi todella väärin heitä kohtaan ja liian oikein meitä kohtaan.
Missä ovat heidän ihmisoikeutensa? Missä on pulla ja kahvi ja pään silittely? Kai tuomiossa on otettu huomioon se, ettei heidän kulttuurissaan ole vääräuskoisella mitään arvoa ja ei heitä voi sen vuoksi syyttää mistään, koska kaikki kulttuurit ovat saman arvoisia.
No jos minulta kysytään, niin ulkomaalainen (ei Suomen kansalainen) rikollinen joutaa aina ulos, jos ei kaita tie kiinnosta…

Anonymous
Anonymous
5.8.2019 20:25

EI huolta! Taponen tuntee nuorison. Tekijät tunnetaan varmaankin paremmin nimillä ”Markku”, ”Setä”, ”Timo” ja ”Juhani”

Aappa
Aappa
5.8.2019 20:30

Valtamedian uutisoinnista pystyi sokeakin näkemään, että asialla on ollut insinööriporukka – mutta kiva että edes jotkut mediat antavat uussuomen kantaville voimavaroille ansaitsemansa huomion.

Anonymous
Anonymous
5.8.2019 20:49

Vessanpöntössä on nuppi jota painamalla kuona lähtee liukkaasti oikeaan suuntaan. Vielä kun olisi sellainen nuppi mitä painamalla nuo lähtisivät sinne minne pitäisi.

Sensuroimaton Totuus
Sensuroimaton Totuus
6.8.2019 04:17
Vastaa...  Anonymous

Tarvittavat laitteet siivouksen suritramiseen on olemassa mutta varaston avain väärän ”miehen” taskussa.

ed karvinen
7.8.2019 00:30
Vastaa...  Anonymous

Joku suvakki täällä laittaa alapeukkua näihin keskusteluihin.. ei voi kuin sääliä lapsenuskovaisuutta hyvästä elämästä. Onnea tulevaisuuteen, toivottavasti ei muslimit raskaa sinua!!

Anonymous
Anonymous
5.8.2019 21:18

Erittäin tehokas tapa tehdä rasisteja. En suosittelisi. Suomalaiset eivät ole ruotsalaisia, täällä raja kulkee jossain. Ehkä kaverit saavat piilopalkkaa perussuomalaisten puoluetoimistolta? Tällä väännön määrällä saadaan perussuomalaisten kannatus nostettua lähemmäs 30% ensi vaaleissa. Tehokasta työtä pojat, ei muuta kuin keep on smiling ja keep on going!

pöh
pöh
5.8.2019 22:01

3/4 oli nimestä päätellen somaleita, vai pitäisikö heitä kutsua suomalaisiksi?
Ei Hakkaraisestakaan tullut Hondurasissa hondurasilaista.

Anni Vantaalta
Anni Vantaalta
5.8.2019 22:26

Höpö höpö. Rehellisiä ja tunnollisia tulevia veronmaksajia, rasistit vaan rellestää ja haukkuu.

El Comandante Cero
El Comandante Cero
6.8.2019 00:42

Ehdolliset tuomiot enää ei puutu kuin dialogpolisen pitämään vakavapuhuttelu. Uskooko ne että gangstan alut ottavat ehdolliset tuomiot vakavissaan. Jotenkin on tunne että nauretaan harvinaisen räkäisesti viranomaisten hölmöydelle.

Pennuille Jaffaa
Pennuille Jaffaa
6.8.2019 08:38

Ihanaa aktivoitumista, ovat omatoimisesti alkaneet hankkia rahaa eikä vain pelkästään luukuttaa Kelaa

Sirpa-Tuula
Sirpa-Tuula
6.8.2019 09:50

Tämä on RASISMIA!!!! Koska valkoiset Suomalaiset KELA-NATSIT eivät anna tarpeeksi sossurahaa niin nämä nuoret viattomat, seksikkäät RASISMIN UHRIT ovat pakotettuja LAINAAMAAN tavaroita rikkailta Suomalaisnuorilta. Sitäpaitsi nämä poloiset, viattomat yhteiskunnan rääkkäämät, rasismin takia nurkkaan ajetut super-älykkäät voimavarat, olivat varmasti epätoivoisten LIEVIEN väitettyjen tekojensa jälkeen HYVIN PAHOILLAAN!!!!!!!!!
HÄVETTÄÄ OLLA SUOMALAINEN!!!!!!

Patu
Patu
6.8.2019 10:17

Raukat käyvät porukalla vuosia nuoremman kimppuun ja vielä aseistautuneina. On siinä kyllä varsinaisia velliperseitä pelkureita. Vetelykset vielä hakkaavat tuttöäkin. Kyllä asia on vaan niin, että lähtökohtaisesti ihmisoikeudet on jokaisella, mutta ne voi itse omalla toiminnallaan menettää. Kuka käyttäytyy kuin pelkkä eläin ei voi nauttia mistään ihmisille kuuluvista oikeuksista. Hullut rakkikoirat tulee lopettaa samantien. Jos nuo olisivat ihmisiä niin ajattelisivat ainakin minkä häpeän ovat perheelleen tuottaneet raukkamaisella käytöksellään. Miehet kun ei tuollaista tee. Ei mulla muuta.

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
6.8.2019 14:35
Vastaa...  Patu

Minkä ihmeen häpeän? Noiden klaanit palvoo noita sankareina. Alistavat vääräuskoisia, kuten muslimin kuuluukin. Tietty joukkoraiskaamattomuudesta koituu selkäsauna, mutta arvoasteikolla pojat nousevat ”Enon” jalanjäljille ja suunta on lupaava.

Anonymous
Anonymous
7.8.2019 00:39

Ruotsin perässä mennään. Nämä maahanmuuttonuorten muodostamat katujengit tulevat olemaan tulevaisuutta, niin hesassa kuin muuallakin suuremmissa kaupunkeissa. Voi vain toivoa ettei tule kohdalle!!! Tosin täällä kyllä tulee puukosta hätäseen!!

ed karvinen
7.8.2019 00:44
Vastaa...  Anonymous

….piti sanoa että puukosta tulee heti jos henkeä tai omaisuutta uhataan. Kotona saa jopa luodin otsaansa…tai kirveen 😉