Husu Husseinin twiiteistä ei esitutkintaa

Helsingin poliisi tiedottaa, että Husu Husseinin heinäkuun lopulla julkaisemista twiiteistä ei tulla tekemään esitutkintaa, koska poliisi ei epäile asiassa rikosta.

Hussein julkaisi 18. -19.7. twiittejä, joissa kertoi kaikkien perussuomalaisten ja perussuomalaisia äänestäneiden olevan rasisteja.
Tutkinnanjohtaja perustelee päätöstään sillä, että puolue, puoleen äänestäjät tai puolueen kannattajat eivät muodosta sellaista ryhmää, joka vakaumuksen tai minkään muunkaan perusteen nojalla nauttisi kiihottamisrikossäännöksen tarjoamaa suojaa. Twiitit eivät kohdistu tunnistettavaan ja rajattuun ihmisryhmään, joten asiassa ei ole syytä epäillä myöskään kunnianloukkausta.

Subscribe
Notify of
guest
64 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Terhomatti Hämeenkorpi
Terhomatti Hämeenkorpi
6.8.2019 16:28

Eipä tämä yllätä. Toiset vaan ovat tasa-arvoisempia kuin toiset. Niin ja onhan olemassa parempaa ja huonompaakin väkivaltaa. Hussein ja klaaninsa rikastattakoot suomea vaan kaikessa…

peräpää
peräpää
6.8.2019 21:06

Tietenkin. Huhu on demari, niin kuin poliisitkin.

Rasisti
Rasisti
6.8.2019 23:40

Samalla logiikalla väitän, että kaikki demarit ovat pedofiileja, raiskaajia ja huijareita. Syökööt paskaa ja kuolkoot pois.

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
7.8.2019 01:14
Vastaa...  Rasisti

Rasisti Rasismi ei ole rikos, raiskaus on, sitä ei voine käyttää. SDP:stä voidaan siten rehellisesti ja yleistäen kertoa, että se on pedofiilipuolue, jok’ikinen äänestäjänsä ja kannattajansa ovat pedofiileja. ”Kaipaat todisteita? Katso teidän historia…” Husulainaus päättyy.
Pidän Hususta. Se on somali. Kun somali sanoo jotain ja se on hyväksyttävää, se muuttuu hyväksyttäväksi kielenkäytöksi meille kaikille. Husu on sananvapauden sankari, pioneeri joka raivaa meille tietä. Tasan ja ainoastaan Husun ansiosta saamme solvata mitä tahansa puoluetta, sen äänestäjiä/kannattajia yleisesti vaikkapa pedofiileiksi (pedofilia ei itsessään ole rikos). Saamme tehdä noin täysin julkisesti vaikkapa Husulle itselleen, kunhan emme mainitse ketään nimeltä herra varjele. Lopuksi Husuterveiset päälle. Ai että mikä nautinto kun tietää Husun jo koeponnistaneen sananvapauden puolestamme, ei ole huolen häivää tavan tallaajallakaan.
Husulle tulisi luovuttaa erittäin kookas zuurnalistipalkinto, joku monumenttikin kävisi, sellainen jossa Husu on näytillä, kuten Vileeni mausoleumissaan.

rtellinen
rtellinen
7.8.2019 00:19

Käykäämme tämän kunniaksi vääntämässä husut.

Aikki.
Aikki.
7.8.2019 09:32

Outoa ettei 500 000 perussuomalaista olisi kansanryhmä siinä, kuin 30 000 somalia on. Minä ainakin kiihotuin ja mieleni pahoitin Husun twiitistä . Mutta kuten olemme saaneet huomata, ei meillä ole enää oikeuksia maassamme, velvollisuuksia vain. Husu on ylimielinen somali, kuten suurin osa tänne elätettäviksi päätyneistä somaleista. Taisi Husu kaivaa tällä kertaa verta nenästään.

jippos123
jippos123
6.8.2019 16:39

Ei yllätä, Suomessahan on noiden patjahuuliperseilijöiden kohdalla muutenkin ihan oma laki. Ihan sama vaikka Husu vaatisi kaikkien persujen listimistä niin joku virkakyösti sanoisi ”hajaantukaa,mei aihetta mikinkään koska suojaväri”.
Demla suojelee lemmikkejään maailman tappiin asti.

Kiitos siitä
Kiitos siitä
6.8.2019 20:34
Vastaa...  jippos123

Kerrankin joku joka on vain Suomessa mutta ei Ruotsissa.

El Comandante Cero
El Comandante Cero
6.8.2019 16:44

Tuo ratkaisu oli selvä etukäteen, Husu ei harjoita vihapuheita vain kivapuheita. Edistyksellisen sanoman julistajana miesoletetulla on ostostv:stä tuttu cerafit pinnoitus ei tartu paska kun levittää.

Matias Väisänen
Matias Väisänen
6.8.2019 16:50

Hyvä näin.
Nyt voin siis hyvällä mielin kertoa sen totuuden, että kaikki SDP:n kannattajat ovat natsisikoja, rasisteja ja fasisteja.

ike
ike
6.8.2019 18:19

Tuosta fasismista puhuen, Kokemus ratkaisee. Rautaesirippu on suojellut entisiä itäblogin maita tältä kehitykseltä koska he tietävät mitä fasismi on. Vaikka sillä ei ole yleisesti hyväksyttyä määritelmää niin vihervasemmiston tapa on aina siitä huutaa oikeiston kohdalla koska se on varmin tapa estää ihmisiä tutkimasta historiaa ja huomaamasta miten se on syntynyt ja että se on pitkälti sosialismiin liittyvä ilmiö.

Anonymous
Anonymous
6.8.2019 20:43

Tilastojen mukaan todella rasistista porukkaacomment image

Jääräpääministeri
Jääräpääministeri
6.8.2019 16:59

Minun vankka mielipiteeni on se että ruskeat ihmiset eivät ole valkoisia ihmisiä. Tätä en peru, enkä suostu väittelemään asiasta. En erityisesti mitenkään pidä ruskeista ihmisistä, enkä ole siihen mielestäni velvoitettukaan. Mikään laki ei myöskään minua siihen pakota. Tätäkään en peru, enkä suostu väittelemään asiasta.

Musu Mussein
Musu Mussein
6.8.2019 17:05

Kaikki Vihreiden, Demareiden, Kokoomuksen, Keskustan, Sinisten, Kristillisten sekä RKP:n äänestäjät ovat kommunisteja, alkoholisteja ja pedofiilejä. Insesti ja eläimiinsekaantuminenkaan ei ole heille vierasta puuhaa.

Anonymous
Anonymous
6.8.2019 17:07

Joo, mitä nyt uskaltaakaan sanoa vihervassareista, joiden toimien seurauksia oli pakko lähteä pakoon Helsingin seudulta. Siellä ei enää uskalla eikä siedä asua. Rööperiläisyys on valloittanut koko stadin ja naapurikunnat. Sen seurauksena köyhälistöalueilla siis asuu näitä millaisiksi heitä luonnehtisi ei-rasisteja uhkailemassa, häiriköimässä ja toimeenpanemassa yötäpäivää. Ei lepoa yöllä eikä rauhaa päivällä. Jo viiden jälkeen pelotti lähteä kauppakeskukseen, jos olisi ollut tarvis. Ihan sama, millä nimellä ketäkin ja mitäkin porukkaa kutsutaan, tosiasiat puhuvat.

Anonymous
Anonymous
7.8.2019 01:06
Vastaa...  Anonymous

Tarkoitin tosiasioilla, että teot puhuvat totta. Puhe on aina katsottavissa pelkäksi lallatukseksi ja röhkimiseksi.

Aikki.
Aikki.
7.8.2019 09:41
Vastaa...  Anonymous

Vantaalaisena käytän stadia kauttakulkuväylänä matkalla Tallinnan laivalle. Matkan kuljemme omalla autolla sivuille vilkuilematta.

Klarsyn
Klarsyn
6.8.2019 17:11

Vähemmistöryhmiemme sananvapaus on saanut täyttymyksensä, oikeusvaltioperiaate toimii, vähemmistöjen oikeudet loukata kantaväestöä niin häpäisevästi kuin kykenevät ilman seurauksia on nyt täyttä totta. Eivät nämä ryhmät osaa lukea päätöksestä kuin sen, että kantaväestön ryhmät ovat heille vapaata riistaa, mutta itse he onneksi saavat suojelua jopa tosiasioiden lausumista vastaan kiihotuspykälästä. Yhdenvertaisuus lain edessä ei toteudu yksilöiden eikä ryhmien suhteen.

Puolueeton
Puolueeton
6.8.2019 17:39
Vastaa...  Klarsyn

Lain ei tarvitse olla looginen ja kaikille sama. Ennen oli tokaisu: Niin on laki, kuin on ystävät ja suku. Valehteleminen ja liioittelu on typeryksille lain sallima etu ja paikkansa pitävän tiedon levittäminen tietäville rikos.

näinsitäpitääsuomessakin
näinsitäpitääsuomessakin
6.8.2019 17:28

Nämä hiekkakirput kuten Hussein on Suomelle rasite taloudellisesti ja värilllisesti

NähtyOn
NähtyOn
6.8.2019 17:30

Tuo oli osoitus siitä että jos suomen niin kutsuttu okeuslaitos meinaa alkaa syyttämään suomalista jostain helvetin vihapuheesta, voi ottaa heti esiin syöpaskaa husseinin jutun ja jutun täytyy kuivua siihen.

Lebensraum
Lebensraum
6.8.2019 17:38

Persut teki kyllä naurettavuuden maailmanennätyksen takertumalla Husun heittämään täkyyn. Huutista pillimehupersuille joka tuutista. :))

Anonymous
Anonymous
6.8.2019 18:51
Vastaa...  Lebensraum

Trolli on pesinyt tännekin jo, maksaako Antifa palkkaa ja äiti on iloinen kun ”poeka” löyti viimeinkin työharjoittelupaikan….

Sensuroimaton Totuus
Sensuroimaton Totuus
6.8.2019 22:49
Vastaa...  Lebensraum

Persujen uhriutumiseen perustuva taktiikka on kauniisti sanoen ”epäuskottava”

Pessimisti
Pessimisti
6.8.2019 17:43

Husu on Saatanaa palvovan uskontokultin edustaja, joten en ota kantaa tähän väkeen. Helsingin poliisi on uhka Suomelle ja sananvapaudelle.

Sensuroimaton Totuus
Sensuroimaton Totuus
6.8.2019 22:37
Vastaa...  Pessimisti

Husun sanomisien arvo on tasan nolla -ja viikkokausia jatkunut spekulointi hukkaan heitettyä aikaa. Todellinen ongelma on suomen tämänhetkinen tilanne joka mahdollistaa maahamme tunkeutuneiden muukalaisten täällä olemisen. Erityisesti somalit ovat ryhmä jonka suomessa notkumiselle ei ole minkäänlaisia perusteita.
Ainut hyväksyttävissä oleva tavoite on somaleista vapaa Suomi. ”Avoin suomalaisuus” tai sanoista uhriutuminen ovat kaksi tehokkainta tapaa varmistaa ettei tuota tavoitetta saavuteta.

Jossakin mättää
Jossakin mättää
6.8.2019 17:44

”Twiitit eivät kohdistu tunnistettavaan ja rajattuun ihmisryhmään”. Entäs mm. Laura Huhtasaari ja Jussi Halla-aho! Molemmat kuuluvat ryhmään ”Perussuomalaiset” ja heidät on helppo tunnistaa.

Kaitsu
Kaitsu
6.8.2019 22:47

Kyllä,tuo väite on aivan käsittämätön..Jos joku ihmisryhmä on tunnistettava ja rajattu,niin nimenomaan puolueen jäsenet ja äänestäjät..Meillähän on jopa puolueen jäsenkortti taskussa,toisin kun taas esimerkiksi ”mustat” tai ”negridit” jotka ovat hajanainen joukko,mutta siitä huolimatta käsitellään kansanryhmänä kun tuomioita jaetaan.

jokuvaan
jokuvaan
6.8.2019 18:11

Ei tosiaan yllätä. Eliitin poliisilla on kahdet säännöt.

NähtyOn
NähtyOn
6.8.2019 18:20

Ainostaan suvakit ja liimanimppaajat luottaa enää poliisiin.

Anonymous
Anonymous
6.8.2019 18:38

Onhan se nyt selvä ettei itse ole kirjoittanut. Eihän tuommoinen mölyapina edes osaa mitään suomea

Anonymous
Anonymous
6.8.2019 18:40

”Sananvapaus on myös minulla”, voi vittendale. Polliisi ei uskalla tehdä Husun lausunnoista ensimmäistä rikosasiaa koskien ”Kunta Kinten” lausumia ja oivalluksia. Seuraavana Itsenäisyyspäivänä saa jonkin kunniamerkin Sananvapauden airueena.

Anonymous
Anonymous
6.8.2019 18:40

Jaa kommentti katosi matkalle. Niin ei kai tuo itse mitään ole kirjoittanut. Tuskin mölyapina edes osaa suomea

PastoriNikulainen
PastoriNikulainen
6.8.2019 18:49

Hussukan käikäleshän se siellä hymyilee ja välillä tekee mieli vähän pyllistelläkkin.
Milloin tuo ”mussukka” kotoutuu kristityn maan tapoihin?

Nestori Lundahl
Nestori Lundahl
6.8.2019 19:15

Yksikään valkoinen, vielä vähemmän n€€k€ri, ei ole Suomessa synnyttänyt niin paljon rasismia ja rotuvihaa, varsinkin somaleja kohtaan, kuin Husu.
Suuret kiitokset Husu. Me rasistit kiitämme sinua. Jatka vain hyvää työtäsi.

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
7.8.2019 01:30
Vastaa...  Nestori Lundahl

Husu on siitä hieno mies, että vaikka lukisi kommenttisi ja ymmärtäisi sen, hän ei aio lopettaa loistavia ulostulojaan. Ja hyvä niin, sanam_vapaushan hänelläkin on.

Anonymous
Anonymous
6.8.2019 19:28

Olisiko aika palauttaa Suomeen oikeusvaltio ja yhdenvertaisuus lain edessä takaisin?Ei se puhumalla palaa.

Ärsyyntynyt kansalainen
Ärsyyntynyt kansalainen
6.8.2019 19:40

Ei mulla tähän uutiseen lisättävää kokonaisuudessaan, mutta luin uutisen täältä missä oli juttua autogrilleistä, että miksi ei meidän mediat tartu Suomen tapahtumiin ja PT-median toimitus vastasi, että Ruotsissa ei paljoa Suomesta uutisoida.
Kysymykseni toimitukselle kuuluu että onko siellä tällaisen vastamedian uutisia – poislukien nämä suomalaisille tutut; tämä ja esim. Norden? Eli sellaisia, mitkä seuraavat miten Suomi ottaa turpaan? Kiitos hyvästä työstä ja me kyllä tuetaan mahdollisuuksien mukaan.

Hähhähhääääääää
Hähhähhääääääää
6.8.2019 19:42

Käsittääkseni nyt voi ihan vapaasti sanoa että kokkarit ja demarit ovat kaikki talousrikollisia, vasurit mielenvikaisia juoppoja, vihertävät stalinistisia homonatseja, jne.

White Boy Bubby
White Boy Bubby
7.8.2019 09:34

Niin voi, mutta ainoastaan sillä ehdolla että olet jonkun muun värinen kuin valkoinen. Valkoisille on eri säännöt, paljon tiukemmat ja rangaistukset ovat nopeita sekä ankaria.

Aikki.
Aikki.
7.8.2019 09:50

Toukohan tuon viimeisen nimityksesi meille, jo todisti.

SuomiUgritar
SuomiUgritar
6.8.2019 20:11

Tiedämme nyt, että on meneillään valtava, maailmanlaajuinen rikos. Tiedämme, ketkä ovat tekijöitä, ketkä rikollisten suojelijoita, ketkä uhreja. Itse en enää jaksa ottaa stressiä. Mutta, kuten historiasta myös tiedämme, nämä vaiheet kestävät vain tietyn aikansa, vuotensa ja sitten asiat muuttuvat. Kärsivällisesti odottakaamme. Tässä maailmassa on paljon pahaa, mutta silläkin on määräaikansa. Ehkä 10-15 vuotta, sitten kansa jälleen nousee vastarintaan ja paha tuomitaan ja hävitetään. Tämä tapahtuu ihmiskunnassa n. 70 vuoden sykleissä. Tämän päivän tapahtumat on syytä painaa syvälle muistiin, eikä koskaan unohtaa.

Anonymous
Anonymous
6.8.2019 20:45

Husuterveiset husulle vaan.

PastoriNikulainen
PastoriNikulainen
6.8.2019 21:25
Vastaa...  Anonymous

Samat sanat hussukalle! Hussukka is not welcome in our country no longer.
Go homegottage hussukka!!! Amen.

somp anssit kotiin
somp anssit kotiin
6.8.2019 21:31

”Twiitit eivät kohdistu tunnistettavaan ja rajattuun ihmisryhmään”
Muslimit, somalit, demarit ja poliisit eivät myöskään muodosta tunnistettavaa rajattua ihmisryhmää.
Kaikki ovat vain mielenvikaisia jälkeenjääneitä per*een nuolijoita.

Aappa
Aappa
6.8.2019 21:50

Tummempia ulkomaalaistaustaisia on ainakin vaikea tunnistaa, varsinkin jos on pimeää. Mutta joo, kyllähän perussuomalaisten aiheuttama kiihottuneisuus on ollut aivan omaa luokkaansa.

kalpeanaama
kalpeanaama
6.8.2019 22:04

Outoa että pari miljardia Muslimia kymmenistä eri kansoista on rajattu vähemmistökansanryhmä jos arvostelet olet pian käräjillä niinkuin monet ovat.

Pelti
Pelti
6.8.2019 22:05

Somaleita hyysitään, taputellaan mediassa, annetaan erityisvapauksia, arvostelu kieltoja ja muuta aiheetonta etua niin paljon ettei se ole enään normaalilla järjellä selitettävissä. Somalien on oltava yksi kadonneista juutalaista heimoista. Kovin on sanankaltainen median ja oikeuslaitoksen kohtelu. Kummankin ryhmän rikoksia pyritään salaamaan ja panetelemaan jo. ryhmien arvostelua. #HASBARA

Anonymous
Anonymous
6.8.2019 22:42

En oikein ymmärrä mitä porukka narisee. Hameporukkaa? Jos Husu sanoo että persut ovat rasisteja niin so what. So fucking what. Antaa Husun sanoa ja sanokaamme me sitten, että kaikki sossut ovat persreikiä ja vihreät kulliliimaa. Sillähän tästä pääsee.
Kun aina ulisette siitä sananvapaudesta niin eikö Husulla pidä olla samanlainen sananvapaus kuin muillakin? Vai mitä tytö?

Kaitsu
Kaitsu
6.8.2019 22:58
Vastaa...  Anonymous

Muuten hyvä,mutta asia ei taida mennä niin yksikertaiseksi.Saattaa jopa olla että tästä tapauksesta tulee räikeimpiä esimerkkejä kaksoisstandardista,eli vaikka Husun puheita ei tutkita,niin kantaväestön tehdessä saman asian,niin käräjille mennään.

Sensuroimaton Totuus
Sensuroimaton Totuus
6.8.2019 23:06
Vastaa...  Anonymous

Juuri näin. Viikkotolkulla on taas vatkailtu jonkun random somalin sanomisia -ainakin minulle on edelleen epäselvää mitä vouhkaamisella oli ylipäätään tarkoitus saavuttaa?

äitykki
äitykki
7.8.2019 00:49

Tarkitus viedä kansaa kuin pässiä narussa, ettei vahingossakaan mikään oikeasti tärkeä asia nouse puheenaiheeksi.

nokikeppi
nokikeppi
6.8.2019 23:23

Jään odottelemaan tuomiota lausumasta, jossa kaikkien somaleiden todetaan olevan työttömiä sosiaalipummeja ja ÄO60-kastia…
Tälläinen aiheuttaa taatusti esitutkinnan ja huudetaan naama vääränä rasismista & fasismista.
Jonkun somalin sanomiset nyt eivät itseäni hetkauta suuntaan eikä toiseen ja olisin ollut enemmän yllättynyt, jos edes esitutkintaan asti olisi mennyt. Hävettäisi silti olla virkamies näiden päätösten takana.
#sendhimback

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
7.8.2019 01:42
Vastaa...  nokikeppi

Somalista et voi noin sanoa, koska somalit ovat ihmisryhmä. Perussuomalaiset äänestäjineen/kannattajineen eivät ole ihmisryhmä, somalikin saa äänestää persuja, jolloin on rasisti. Ko somali kuuluu tiettyyn puolueeseen, sitä kautta saa haukkua ties miksi, mutta Husun nimeä ei saa mainita, eikä muuten ilmaista, että juuri sinä siinä olet äärimmäisen haiseva, vaan pitää sanoa että te kaikki olette.

Right is right
Right is right
7.8.2019 09:42
Vastaa...  nokikeppi

Täytyy olla ovela kuten kiintiöväriläiskä-Husu. Älä hauku somaleita suoraan, hauku ”niitä jotka äänestivät somalipakolaisten vastaanottamisen puolesta” ja sitten ovelasti ujutat lauseeseen sossupummailua sekä alhaista älykkyysosamäärää ja rikollisuustaipumuksia. Älä kohdista vaan yleistä. Älä astu vasemmistomiinaan, käytä heidän omia aseitaan. Anna heidän kaivaa omaa kuoppaansa, he tekevät sitä kovin aktiivisesti. Se että loisiva somali saa vapaasti haukkua ELÄTTÄJIÄNSÄ rasisteiksi tekee vasemmistolle katastrofaalista hallaa. Ensi vaaleissa heille tulee niin helvetin saatanasti turpaan että naurattaa jo nyt.

Kiitos sdp
Kiitos sdp
7.8.2019 04:49

Kaikki husua äänestävät ovat todella rumia ja iljettäviä, sekä erittäin tyhmiä.

somalin paskaama
somalin paskaama
7.8.2019 10:00
Vastaa...  Kiitos sdp

Ne ei olekaan ihmisryhmä vaan aivottomia ameeban klooneja.

Anonymous
Anonymous
7.8.2019 13:56
Vastaa...  Kiitos sdp

Nusua äänestävät työtä vieroksuvat sosiaalisomput (ei ole kansanryhmä, ei ainakaan Suomen).

Aikki.
Aikki.
7.8.2019 09:22

Nyt olisi syytä vaihtaa tutkinnanjohtaja henkilöön, jolla ei ole vihervasemmistolainen tausta.

Varmaan pääkin täynnä sitä
Varmaan pääkin täynnä sitä
7.8.2019 09:34

Husun väristä päätellen on se syönyt itse sitä mitä käski muiden syödä.

Late
Late
7.8.2019 15:31

Sitten kun nämä kehitysmaalaiset ovat enemmistö Suomessa, eli 40-50 vuotta eteenpäin, meiltä valkoihoisilta viedään KAIKKI OIKEUDET.
Ehkä meidät tapetaan tai karkotetaan Suomen kalifaatista?

Anonymous
Anonymous
7.8.2019 23:06

Löytyisipä stadin persukannattajista edes kaksi käytännön rasistia mutta eipä ole asiasta tullut uutista.

Kiitos niin perkeleesti! Tack som fan!
Kiitos niin perkeleesti! Tack som fan!
8.8.2019 11:02

Minä muutin Suomesta ennen näitä husuhusseeneja ja nyt en enää voi muuttaa takaisin juuri niiden takia.