Husu Husseinin twiiteistä ei esitutkintaa

Helsingin poliisi tiedottaa, että Husu Husseinin heinäkuun lopulla julkaisemista twiiteistä ei tulla tekemään esitutkintaa, koska poliisi ei epäile asiassa rikosta.

Hussein julkaisi 18. -19.7. twiittejä, joissa kertoi kaikkien perussuomalaisten ja perussuomalaisia äänestäneiden olevan rasisteja.
Tutkinnanjohtaja perustelee päätöstään sillä, että puolue, puoleen äänestäjät tai puolueen kannattajat eivät muodosta sellaista ryhmää, joka vakaumuksen tai minkään muunkaan perusteen nojalla nauttisi kiihottamisrikossäännöksen tarjoamaa suojaa. Twiitit eivät kohdistu tunnistettavaan ja rajattuun ihmisryhmään, joten asiassa ei ole syytä epäillä myöskään kunnianloukkausta.

Subscribe
Notify of
guest
64 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Terhomatti Hämeenkorpi

Eipä tämä yllätä. Toiset vaan ovat tasa-arvoisempia kuin toiset. Niin ja onhan olemassa parempaa ja huonompaakin väkivaltaa. Hussein ja klaaninsa rikastattakoot suomea vaan kaikessa…

peräpää

Tietenkin. Huhu on demari, niin kuin poliisitkin.

Rasisti

Samalla logiikalla väitän, että kaikki demarit ovat pedofiileja, raiskaajia ja huijareita. Syökööt paskaa ja kuolkoot pois.

fatwantarkistaja

Rasisti Rasismi ei ole rikos, raiskaus on, sitä ei voine käyttää. SDP:stä voidaan siten rehellisesti ja yleistäen kertoa, että se on pedofiilipuolue, jok’ikinen äänestäjänsä ja kannattajansa ovat pedofiileja. “Kaipaat todisteita? Katso teidän historia…” Husulainaus päättyy.
Pidän Hususta. Se on somali. Kun somali sanoo jotain ja se on hyväksyttävää, se muuttuu hyväksyttäväksi kielenkäytöksi meille kaikille. Husu on sananvapauden sankari, pioneeri joka raivaa meille tietä. Tasan ja ainoastaan Husun ansiosta saamme solvata mitä tahansa puoluetta, sen äänestäjiä/kannattajia yleisesti vaikkapa pedofiileiksi (pedofilia ei itsessään ole rikos). Saamme tehdä noin täysin julkisesti vaikkapa Husulle itselleen, kunhan emme mainitse ketään nimeltä herra varjele. Lopuksi Husuterveiset päälle. Ai että mikä nautinto kun tietää Husun jo koeponnistaneen sananvapauden puolestamme, ei ole huolen häivää tavan tallaajallakaan.
Husulle tulisi luovuttaa erittäin kookas zuurnalistipalkinto, joku monumenttikin kävisi, sellainen jossa Husu on näytillä, kuten Vileeni mausoleumissaan.

rtellinen

Käykäämme tämän kunniaksi vääntämässä husut.

Aikki.

Outoa ettei 500 000 perussuomalaista olisi kansanryhmä siinä, kuin 30 000 somalia on. Minä ainakin kiihotuin ja mieleni pahoitin Husun twiitistä . Mutta kuten olemme saaneet huomata, ei meillä ole enää oikeuksia maassamme, velvollisuuksia vain. Husu on ylimielinen somali, kuten suurin osa tänne elätettäviksi päätyneistä somaleista. Taisi Husu kaivaa tällä kertaa verta nenästään.

jippos123

Ei yllätä, Suomessahan on noiden patjahuuliperseilijöiden kohdalla muutenkin ihan oma laki. Ihan sama vaikka Husu vaatisi kaikkien persujen listimistä niin joku virkakyösti sanoisi “hajaantukaa,mei aihetta mikinkään koska suojaväri”.
Demla suojelee lemmikkejään maailman tappiin asti.

Kiitos siitä

Kerrankin joku joka on vain Suomessa mutta ei Ruotsissa.

El Comandante Cero

Tuo ratkaisu oli selvä etukäteen, Husu ei harjoita vihapuheita vain kivapuheita. Edistyksellisen sanoman julistajana miesoletetulla on ostostv:stä tuttu cerafit pinnoitus ei tartu paska kun levittää.

Matias Väisänen

Hyvä näin.
Nyt voin siis hyvällä mielin kertoa sen totuuden, että kaikki SDP:n kannattajat ovat natsisikoja, rasisteja ja fasisteja.

ike

Tuosta fasismista puhuen, Kokemus ratkaisee. Rautaesirippu on suojellut entisiä itäblogin maita tältä kehitykseltä koska he tietävät mitä fasismi on. Vaikka sillä ei ole yleisesti hyväksyttyä määritelmää niin vihervasemmiston tapa on aina siitä huutaa oikeiston kohdalla koska se on varmin tapa estää ihmisiä tutkimasta historiaa ja huomaamasta miten se on syntynyt ja että se on pitkälti sosialismiin liittyvä ilmiö.

Anonymous

Tilastojen mukaan todella rasistista porukkaacomment image

Jääräpääministeri

Minun vankka mielipiteeni on se että ruskeat ihmiset eivät ole valkoisia ihmisiä. Tätä en peru, enkä suostu väittelemään asiasta. En erityisesti mitenkään pidä ruskeista ihmisistä, enkä ole siihen mielestäni velvoitettukaan. Mikään laki ei myöskään minua siihen pakota. Tätäkään en peru, enkä suostu väittelemään asiasta.

Musu Mussein

Kaikki Vihreiden, Demareiden, Kokoomuksen, Keskustan, Sinisten, Kristillisten sekä RKP:n äänestäjät ovat kommunisteja, alkoholisteja ja pedofiilejä. Insesti ja eläimiinsekaantuminenkaan ei ole heille vierasta puuhaa.

Anonymous

Joo, mitä nyt uskaltaakaan sanoa vihervassareista, joiden toimien seurauksia oli pakko lähteä pakoon Helsingin seudulta. Siellä ei enää uskalla eikä siedä asua. Rööperiläisyys on valloittanut koko stadin ja naapurikunnat. Sen seurauksena köyhälistöalueilla siis asuu näitä millaisiksi heitä luonnehtisi ei-rasisteja uhkailemassa, häiriköimässä ja toimeenpanemassa yötäpäivää. Ei lepoa yöllä eikä rauhaa päivällä. Jo viiden jälkeen pelotti lähteä kauppakeskukseen, jos olisi ollut tarvis. Ihan sama, millä nimellä ketäkin ja mitäkin porukkaa kutsutaan, tosiasiat puhuvat.

Anonymous

Tarkoitin tosiasioilla, että teot puhuvat totta. Puhe on aina katsottavissa pelkäksi lallatukseksi ja röhkimiseksi.

Aikki.

Vantaalaisena käytän stadia kauttakulkuväylänä matkalla Tallinnan laivalle. Matkan kuljemme omalla autolla sivuille vilkuilematta.

Klarsyn

Vähemmistöryhmiemme sananvapaus on saanut täyttymyksensä, oikeusvaltioperiaate toimii, vähemmistöjen oikeudet loukata kantaväestöä niin häpäisevästi kuin kykenevät ilman seurauksia on nyt täyttä totta. Eivät nämä ryhmät osaa lukea päätöksestä kuin sen, että kantaväestön ryhmät ovat heille vapaata riistaa, mutta itse he onneksi saavat suojelua jopa tosiasioiden lausumista vastaan kiihotuspykälästä. Yhdenvertaisuus lain edessä ei toteudu yksilöiden eikä ryhmien suhteen.

Puolueeton

Lain ei tarvitse olla looginen ja kaikille sama. Ennen oli tokaisu: Niin on laki, kuin on ystävät ja suku. Valehteleminen ja liioittelu on typeryksille lain sallima etu ja paikkansa pitävän tiedon levittäminen tietäville rikos.

näinsitäpitääsuomessakin

Nämä hiekkakirput kuten Hussein on Suomelle rasite taloudellisesti ja värilllisesti

NähtyOn

Tuo oli osoitus siitä että jos suomen niin kutsuttu okeuslaitos meinaa alkaa syyttämään suomalista jostain helvetin vihapuheesta, voi ottaa heti esiin syöpaskaa husseinin jutun ja jutun täytyy kuivua siihen.

Lebensraum

Persut teki kyllä naurettavuuden maailmanennätyksen takertumalla Husun heittämään täkyyn. Huutista pillimehupersuille joka tuutista. :))

Anonymous

Trolli on pesinyt tännekin jo, maksaako Antifa palkkaa ja äiti on iloinen kun “poeka” löyti viimeinkin työharjoittelupaikan….

Sensuroimaton Totuus

Persujen uhriutumiseen perustuva taktiikka on kauniisti sanoen “epäuskottava”

Pessimisti

Husu on Saatanaa palvovan uskontokultin edustaja, joten en ota kantaa tähän väkeen. Helsingin poliisi on uhka Suomelle ja sananvapaudelle.

Sensuroimaton Totuus

Husun sanomisien arvo on tasan nolla -ja viikkokausia jatkunut spekulointi hukkaan heitettyä aikaa. Todellinen ongelma on suomen tämänhetkinen tilanne joka mahdollistaa maahamme tunkeutuneiden muukalaisten täällä olemisen. Erityisesti somalit ovat ryhmä jonka suomessa notkumiselle ei ole minkäänlaisia perusteita.
Ainut hyväksyttävissä oleva tavoite on somaleista vapaa Suomi. “Avoin suomalaisuus” tai sanoista uhriutuminen ovat kaksi tehokkainta tapaa varmistaa ettei tuota tavoitetta saavuteta.

Jossakin mättää

“Twiitit eivät kohdistu tunnistettavaan ja rajattuun ihmisryhmään”. Entäs mm. Laura Huhtasaari ja Jussi Halla-aho! Molemmat kuuluvat ryhmään “Perussuomalaiset” ja heidät on helppo tunnistaa.

Kaitsu

Kyllä,tuo väite on aivan käsittämätön..Jos joku ihmisryhmä on tunnistettava ja rajattu,niin nimenomaan puolueen jäsenet ja äänestäjät..Meillähän on jopa puolueen jäsenkortti taskussa,toisin kun taas esimerkiksi “mustat” tai “negridit” jotka ovat hajanainen joukko,mutta siitä huolimatta käsitellään kansanryhmänä kun tuomioita jaetaan.

jokuvaan

Ei tosiaan yllätä. Eliitin poliisilla on kahdet säännöt.

NähtyOn

Ainostaan suvakit ja liimanimppaajat luottaa enää poliisiin.

Anonymous

Onhan se nyt selvä ettei itse ole kirjoittanut. Eihän tuommoinen mölyapina edes osaa mitään suomea

Anonymous

“Sananvapaus on myös minulla”, voi vittendale. Polliisi ei uskalla tehdä Husun lausunnoista ensimmäistä rikosasiaa koskien “Kunta Kinten” lausumia ja oivalluksia. Seuraavana Itsenäisyyspäivänä saa jonkin kunniamerkin Sananvapauden airueena.

Anonymous

Jaa kommentti katosi matkalle. Niin ei kai tuo itse mitään ole kirjoittanut. Tuskin mölyapina edes osaa suomea

PastoriNikulainen

Hussukan käikäleshän se siellä hymyilee ja välillä tekee mieli vähän pyllistelläkkin.
Milloin tuo “mussukka” kotoutuu kristityn maan tapoihin?

Nestori Lundahl

Yksikään valkoinen, vielä vähemmän n€€k€ri, ei ole Suomessa synnyttänyt niin paljon rasismia ja rotuvihaa, varsinkin somaleja kohtaan, kuin Husu.
Suuret kiitokset Husu. Me rasistit kiitämme sinua. Jatka vain hyvää työtäsi.

fatwantarkistaja

Husu on siitä hieno mies, että vaikka lukisi kommenttisi ja ymmärtäisi sen, hän ei aio lopettaa loistavia ulostulojaan. Ja hyvä niin, sanam_vapaushan hänelläkin on.

Anonymous

Olisiko aika palauttaa Suomeen oikeusvaltio ja yhdenvertaisuus lain edessä takaisin?Ei se puhumalla palaa.

Ärsyyntynyt kansalainen

Ei mulla tähän uutiseen lisättävää kokonaisuudessaan, mutta luin uutisen täältä missä oli juttua autogrilleistä, että miksi ei meidän mediat tartu Suomen tapahtumiin ja PT-median toimitus vastasi, että Ruotsissa ei paljoa Suomesta uutisoida.
Kysymykseni toimitukselle kuuluu että onko siellä tällaisen vastamedian uutisia – poislukien nämä suomalaisille tutut; tämä ja esim. Norden? Eli sellaisia, mitkä seuraavat miten Suomi ottaa turpaan? Kiitos hyvästä työstä ja me kyllä tuetaan mahdollisuuksien mukaan.

Hähhähhääääääää

Käsittääkseni nyt voi ihan vapaasti sanoa että kokkarit ja demarit ovat kaikki talousrikollisia, vasurit mielenvikaisia juoppoja, vihertävät stalinistisia homonatseja, jne.

White Boy Bubby

Niin voi, mutta ainoastaan sillä ehdolla että olet jonkun muun värinen kuin valkoinen. Valkoisille on eri säännöt, paljon tiukemmat ja rangaistukset ovat nopeita sekä ankaria.

Aikki.

Toukohan tuon viimeisen nimityksesi meille, jo todisti.

SuomiUgritar

Tiedämme nyt, että on meneillään valtava, maailmanlaajuinen rikos. Tiedämme, ketkä ovat tekijöitä, ketkä rikollisten suojelijoita, ketkä uhreja. Itse en enää jaksa ottaa stressiä. Mutta, kuten historiasta myös tiedämme, nämä vaiheet kestävät vain tietyn aikansa, vuotensa ja sitten asiat muuttuvat. Kärsivällisesti odottakaamme. Tässä maailmassa on paljon pahaa, mutta silläkin on määräaikansa. Ehkä 10-15 vuotta, sitten kansa jälleen nousee vastarintaan ja paha tuomitaan ja hävitetään. Tämä tapahtuu ihmiskunnassa n. 70 vuoden sykleissä. Tämän päivän tapahtumat on syytä painaa syvälle muistiin, eikä koskaan unohtaa.

Anonymous

Husuterveiset husulle vaan.

PastoriNikulainen

Samat sanat hussukalle! Hussukka is not welcome in our country no longer.
Go homegottage hussukka!!! Amen.

somp anssit kotiin

“Twiitit eivät kohdistu tunnistettavaan ja rajattuun ihmisryhmään”
Muslimit, somalit, demarit ja poliisit eivät myöskään muodosta tunnistettavaa rajattua ihmisryhmää.
Kaikki ovat vain mielenvikaisia jälkeenjääneitä per*een nuolijoita.

Aappa

Tummempia ulkomaalaistaustaisia on ainakin vaikea tunnistaa, varsinkin jos on pimeää. Mutta joo, kyllähän perussuomalaisten aiheuttama kiihottuneisuus on ollut aivan omaa luokkaansa.

kalpeanaama

Outoa että pari miljardia Muslimia kymmenistä eri kansoista on rajattu vähemmistökansanryhmä jos arvostelet olet pian käräjillä niinkuin monet ovat.

Pelti

Somaleita hyysitään, taputellaan mediassa, annetaan erityisvapauksia, arvostelu kieltoja ja muuta aiheetonta etua niin paljon ettei se ole enään normaalilla järjellä selitettävissä. Somalien on oltava yksi kadonneista juutalaista heimoista. Kovin on sanankaltainen median ja oikeuslaitoksen kohtelu. Kummankin ryhmän rikoksia pyritään salaamaan ja panetelemaan jo. ryhmien arvostelua. #HASBARA

Anonymous

En oikein ymmärrä mitä porukka narisee. Hameporukkaa? Jos Husu sanoo että persut ovat rasisteja niin so what. So fucking what. Antaa Husun sanoa ja sanokaamme me sitten, että kaikki sossut ovat persreikiä ja vihreät kulliliimaa. Sillähän tästä pääsee.
Kun aina ulisette siitä sananvapaudesta niin eikö Husulla pidä olla samanlainen sananvapaus kuin muillakin? Vai mitä tytö?

Kaitsu

Muuten hyvä,mutta asia ei taida mennä niin yksikertaiseksi.Saattaa jopa olla että tästä tapauksesta tulee räikeimpiä esimerkkejä kaksoisstandardista,eli vaikka Husun puheita ei tutkita,niin kantaväestön tehdessä saman asian,niin käräjille mennään.

Sensuroimaton Totuus

Juuri näin. Viikkotolkulla on taas vatkailtu jonkun random somalin sanomisia -ainakin minulle on edelleen epäselvää mitä vouhkaamisella oli ylipäätään tarkoitus saavuttaa?

äitykki

Tarkitus viedä kansaa kuin pässiä narussa, ettei vahingossakaan mikään oikeasti tärkeä asia nouse puheenaiheeksi.

nokikeppi

Jään odottelemaan tuomiota lausumasta, jossa kaikkien somaleiden todetaan olevan työttömiä sosiaalipummeja ja ÄO60-kastia…
Tälläinen aiheuttaa taatusti esitutkinnan ja huudetaan naama vääränä rasismista & fasismista.
Jonkun somalin sanomiset nyt eivät itseäni hetkauta suuntaan eikä toiseen ja olisin ollut enemmän yllättynyt, jos edes esitutkintaan asti olisi mennyt. Hävettäisi silti olla virkamies näiden päätösten takana.
#sendhimback

fatwantarkistaja

Somalista et voi noin sanoa, koska somalit ovat ihmisryhmä. Perussuomalaiset äänestäjineen/kannattajineen eivät ole ihmisryhmä, somalikin saa äänestää persuja, jolloin on rasisti. Ko somali kuuluu tiettyyn puolueeseen, sitä kautta saa haukkua ties miksi, mutta Husun nimeä ei saa mainita, eikä muuten ilmaista, että juuri sinä siinä olet äärimmäisen haiseva, vaan pitää sanoa että te kaikki olette.

Right is right

Täytyy olla ovela kuten kiintiöväriläiskä-Husu. Älä hauku somaleita suoraan, hauku “niitä jotka äänestivät somalipakolaisten vastaanottamisen puolesta” ja sitten ovelasti ujutat lauseeseen sossupummailua sekä alhaista älykkyysosamäärää ja rikollisuustaipumuksia. Älä kohdista vaan yleistä. Älä astu vasemmistomiinaan, käytä heidän omia aseitaan. Anna heidän kaivaa omaa kuoppaansa, he tekevät sitä kovin aktiivisesti. Se että loisiva somali saa vapaasti haukkua ELÄTTÄJIÄNSÄ rasisteiksi tekee vasemmistolle katastrofaalista hallaa. Ensi vaaleissa heille tulee niin helvetin saatanasti turpaan että naurattaa jo nyt.

Kiitos sdp

Kaikki husua äänestävät ovat todella rumia ja iljettäviä, sekä erittäin tyhmiä.

somalin paskaama

Ne ei olekaan ihmisryhmä vaan aivottomia ameeban klooneja.

Anonymous

Nusua äänestävät työtä vieroksuvat sosiaalisomput (ei ole kansanryhmä, ei ainakaan Suomen).

Aikki.

Nyt olisi syytä vaihtaa tutkinnanjohtaja henkilöön, jolla ei ole vihervasemmistolainen tausta.

Varmaan pääkin täynnä sitä

Husun väristä päätellen on se syönyt itse sitä mitä käski muiden syödä.

Late

Sitten kun nämä kehitysmaalaiset ovat enemmistö Suomessa, eli 40-50 vuotta eteenpäin, meiltä valkoihoisilta viedään KAIKKI OIKEUDET.
Ehkä meidät tapetaan tai karkotetaan Suomen kalifaatista?

Anonymous

Löytyisipä stadin persukannattajista edes kaksi käytännön rasistia mutta eipä ole asiasta tullut uutista.

Kiitos niin perkeleesti! Tack som fan!

Minä muutin Suomesta ennen näitä husuhusseeneja ja nyt en enää voi muuttaa takaisin juuri niiden takia.