Yön aikana on taas leikitty tulitikkuleikkejä ja heitelty molotoveja

Kuvakaappaus 2019-08-06 11-14-40.png

Värmdössä sijaitsevaan sotalasten orpokotiin tehtiin viime yönä polttopulloisku. Autopalojen rintama näyttää siirtyneen Västeråsiin, jossa leimahti useita autoja.

Klo 01.00 aikaan Värmdön Hemmestassa sijaitsevan sotalasten orpokodin ympärillä hiippaili kummallisia henkillöitä. Orpokodin seiniin heitettiin useita molotovin koktaileja eli palopommeja. Tuli otti talon julkisivuun kiinni, mutta asukkaat saivat sammutettua palon nopean toiminnan ansiosta. Poliisi tutkii asiaa murhapolttona, jossa on mukana viharikosmotiivi. Kukaan ei loukkaantunut tapahtumassa eikä toistaiseksi ole kiinniottoja epäillyistä.
Teon takana ei tietenkään ole mikään valkoinen ylivalta, vaan kyseessä on yksintulleiden sotalasten keskinäinen välienselvittely. On hyvin vaikea kuvitella, että joku ruotsalainen lähtisi polttopullojen kanssa syttyhommiin.
Yhtä kaikki, sotalapset asuvat Värmdössä hulppeissa olosuhteissa. Orpokodin päärakennus on vanha kartano ja sen ympäristössä on erilaisia asuin- ja kokoustiloja. Meri kera oman uimarannan vieressä. Mikäpä siinä on paeta sotaa, vainoa ja kidutusta kun saa asua kuin kuningas. Kannattaa ottaa 3D-ilmakuvanäkymä.
 
[googlemaps https://www.google.com/maps/embed?pb=!4v1565078964187!6m8!1m7!1sUQb79aHpeweDIij6_KoMbQ!2m2!1d59.34144527518579!2d18.47701879538098!3f189.68958436740016!4f-1.9997534309437128!5f1.4799011413463368&w=600&h=450]  
Västeråsissa taas poltettiin autoja. Klo 03.40 aikaan tuikattiin yksi auto, josta palo levisi viereiseen roskakatokseen. Vajaa tunnin päästä sytytettiin edelleen yksi auto tuleen. Silminnäkijä näki kaksi henkilöä juoksevan paikalta. Ei kiinniottoja.
Västeråsissa on palanut nyt useana yönä peräkkäin. Odotamme isompaa roihua.

Subscribe
Notify of
guest
12 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Uuno Arvo Vassarinen

Noin paljon metsää! Tämähän on skandaali. Hiekka-aavikoilta ja suurista kaupungeista tulleiden pakolaisten henkinen tasapaino järkyttyy ilman muuta näin rajusta muutoksesta ja järkytys purkautuu (kuten tiedetään) useasti negatiivisina ilmiöinä yhteiskuntaa vastaan. Toivottavasti Ruotsi ottaa opikseen pakolaisten turhautumisesta johtuvat iskut yhteiskuntaa vastaan ja alkaa kohtelemaan pakolaisia inhimillisesti ja säädyllisesti.

Musta makkara

Lapsilla ei ole tekemistä.
Yhteiskunta mars soittovehkeitä ostelemaan. Syntyy uusi tyyli kehitysmaapunk ja aggressiivisuus purkautuu siihen.
Ehkäpä tulee jopa kansainvälistä menestystä ja maailmankiertueita. Toivossa on hyvä elää.

Mitä paremmat olot, sitä röyhkeämmät kemut

Onko tämä se sama orpokoti joka olevinaan myytiin jossakin vaiheessa ja jota pyöritti matu (jolla hämärä tausta) ja musta heppu? Sijaitsi muistaakseni Älvsalassa, Hemmestan lähellä. Uskomattomant luksustilat, monta sataa neliötä, kuntosaleineen kaikkineen (Paavolla oli kuvia).
Siellä on hyvä vetää huumeita ennenkuin lähtee Tukholman Cityyn ahdistelemaan ja ryöstämään turisteja ja kantiksia. Mitä paremmat olot, sitä röyhkeämmät kemut.

Säkkijärven polkka

Juu, olispa kiva jos näkisi listan esim. Tukholman läänin kaikista orpokodeista ja sen sellaisista jotta näkisi minkälaisia tyyppejä kotinurkilla oikein majailee.
Yleensä sotapakolaisasuntoloista ollaan kunnan taholta hyvin hissukseen mutta bussissa matkustellen pikkuhiljaa alkaa huomata miten aina samoilla pysäkeillä liikkuu tietynsorttisia hiippareita, yleensä joko afgaaneja kuulokkeet korvilla tai sitten säkkiporukkaa.

Paskastanilaiset

Tuttuni näki muutama päivä sitten miten Värmdön Hemmestassa, COOPin ulkopuolella, afgajätkät heittivät kivellä kaupan eteen sidottua koiraa. Pienempi koira olisi saattanut kuolla mutta tämä oli onneksi rotevampaa tekoa.Tuttuni ei uskaltanut sanoa mitään koska jätkiä oli monta mutta jäi paikalle odottamaan jätkien poistumista ja vahtimaan etteivät varasta koiraa.
Älkää hyvät ihmiset jättäkö koirianne sidottuina kaupan eteen!

Esa

Itse olisin palauttanut kiven sille jonka kädestä se sattui tippumaan. Sen verran vihaan koiran rääkkääjiä

Suomi Finland

Sama vika. Kammottavia paskiaisia.

Värmdössä joku alkanut suivaantua?

Onko siitä todisteita että orpokotilapset itse sytyttivät tulipalon? Värmdössä meinaan tapahtuu yhtä sun toista nykyään.
Lauantaina katosi 12- vuotias afrikaanopoika Mahmoud lähellä Gustavsbergiä (Ösbydalen) ja löytyi maanantaina kuolleena. Poikaa oli etsimässä iso joukko, oli Missing People, helikopterit, koirat jne. Poliisi tutkii asiaa alustavasti murhana koska kuolinsyy on epäselvä.

Less is more

Kelpaa sekin 😀

PastoriNikulainen

Oli kiva syntyä tänne paratiisiin juuri oikeaan hetkeen kun tekniikkakaan ei enää ollut puujuna joululahjaksi.
Eurooppa oli jopa vielä ennen 2015:kin vielä suht sieto-paikka.
Miksi piti joskus liittyä eu:hun rikollisesti ilman demokratiaa….?
Petturit tulisi roikututtaa vanhan kunnon sanonnan mukaan “kulleistaan lähimpään lyhtypylvääseen”.
Voisivat siellä sitten miettiä maailman vilistessä silmiissä, notta mitä aikaan saivat. Äämen.