Uppsalan poliisi kehoittaa naisia varovaisuuteen kaupungilla raiskausten takia

Kuvakaappaus 2019-08-07 23-01-18.png

Uppsalan poliisi kehoittaa naisia suureen varovaisuuteen viime päivien raiskaustapausten tiimoilta.  Varokaa puistoja ja kujia, poliisi kehoittaa mm. SVT:n pääuutisissa.

Neljän raiskausta ja raiskauksen yritystä muutaman päivän sisällä on saanut ihmiset varovaisiksi. Poliisi kehoittaa naisia suureen varovaisuuteen.

– Naisten ei pidä lopettaa liikkumista ulkosalla, mutta yksin ei pidä liikkua. Lisäksi pitää kulkea valaistuja katuja pitkin ja välttää pieniä kapeita pimeitä sivukujia ja puistoja.

Poliisin mukaan raiskaaja tai raiskaajat etsivät yksin liikkuvia naisia. Siksi poliisi kehoittaakin naisia kulkemaan mieluummin auto- tm kyydillä tai kulkemaan isompina ryhminä. Niin ikään kehoitetaan käyttämään hyväksyttyjä liikennöintiyhtiöitä, jos liikkuu julkisilla.

Pääuutisten mukaan poliisi tutkii tällä hetkellä tekoja neljänä erillisenä tapahtumana eikä usko sarjaraiskaajaan. Tosin tilanteet muuttuvat eikä tämän hetkinen tutkintalinja ole kiveen hakattu.


 

Uppsalan keskustassa on ollut jo vuosia suuria häiriöitä afgaanitaustaisista yksintulleista, jotka ahdistelevat systemaattisesti nuoria naisia.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

32 thoughts on “Uppsalan poliisi kehoittaa naisia varovaisuuteen kaupungilla raiskausten takia

 1. Kannattaa varmuuden vuoksi olla valmiina sanomaan jämäkkä kieltosana, ja pahimmassa tapauksessa helistelemään avaimia, jos”Ei Ketään” yrittää tehdä lähempää tuttavuutta.

  49
  1. Huippukoulutetut Upsalan ekonomit ne vaan tahtoo mittailla neitokaisia talaoustutkimuksen nimissä (lakupatukoilla). Ei kannata huolestua ollenkaan, kun se on sitä rikasta moniluttuurista (mätänevää) unelmayhteiskuntaa. Toinen syy näihin tapauksiin on ilmoituskynnyksen alentuminen ja monesti myös rasismi.

   Ruottalaisten pitää keksi ’hän’ sanan sukupuolettoman version lisäksi ”ei kukaan” / ”kenetön” termi kuvaamaan rikollista, josta ei ole (=ei saa julkaista) mitään tietoja tai tuntomerkkejä. Rikokset jatkossa tapahtuvat itsestään tai olisiko ne jumalan/allahin armosta sattuvia tapahtumia?

   45
  2. Mitä sitä nyt varottelemaan ja varomaan. Minihameet vaan päälle ja pyölyt heilumaan. Tätähän ruotsalaiset ovat halunneet niin kovasti. Sama neuvo myös suomalaisille kaupunkilaisnaisille. Lopuksi vinkki helsinkiläisnaisille. Menkää nyt elokuisina iltoina seksikkäissä vaatteissa Kaisaniemen puistoon niin saatte kokea ihanaa monikulttuurisuutta.

   27
 2. Naisia ahdistellaan ja raiskataan. Silti eletään täysillä unelmaa, joka saavuttaa täyttymyksensä sitten, kun ruotsalaiset ovat kuolleet sukupuuttoon ja maa on etelästä pohjoiseen kehitysmaalaisten kansoittama. Ei helvetti mitä touhua.

  70
  1. Jos ne olisi edes pelkkiä kehitysmaalaisia niin ne integroituisivat ajan kanssa. Suurin ongelma on se että suurin osa tulijoista on muslimeja jotka eivät integroidu koskaan vaan tulevat valloittamaan ja muuttamaan maan islamilaiseksi ja raja Suomeen auki.

   57
   1. Miksi meidänkin pitää sietää raiskaukset Tuomiot niin pitkät että uskoo ja karkoitus aina

 3. Kuka pistäisi pelin poikki? Hallitukselta on turha odottaa yhtään mitään sanoo:

  Naisten kimppuun on helpompi käydä ja sehän keharille sopii.

  Lilla Edetissä, Göteborgissa, on pahoinpidelty törkeästi naisia jotka ulkoiluttavat koiriaan niin että veri lentää. Myös koiria on potkittu. Asialla jengi, ei vaikeata arvata millainen jengi. Poliisi ei tiedä mitään. (Aftonbladet)

  56
    1. Tähän on saatava stoppi sanoo rootsalainen. Kuinkahan tuo stoppi tullaan asettelemaan?
     Koirien pitokielto ja kaapuun pukeutuminen. 😆

     13
    1. Ovatko jotkut niin avuttomia etteivät osaa itse hakea mitään?

     Ovat, näköjään. Googlen tms. hakuun sana Lilla Edet ja vaikkapa myös ”hund” (jos kielitaitoa riittää) ja työkaluista haetaan aikarajoitus ”vuorokauden kuluessa” tai mikä se nyt sitten Suomessa onkin (senaste dygnet).

     12
 4. Oikeasti Ruotsi, siis ruatsi alkaa kuulkaas olla jo taputeltu. Amen.

  43
 5. Landskronan kaupungintalolla jysähti!

  Siis: kun kaikkea tätä paskaa lukee päivittäin aamusta iltaan niin ei voi kun ihmetellä.
  Häpeäisin silmät ja korvat päästäni jos olisin päättävässä asemassa oleva poliitikko tai poliisi.

  46
  1. Eivät he häpeä, vaan nauttivat. Kostaminen on kommarin mieli työtä. Ja näin se tapahtuu. Ellei psykopaattia koko kansa kumarra. Psykopaatti laittaa lahtipenkkiin koko kansan.

 6. Uppsalan saatanallisuus ei tosiaankaan ole mikään uusi ilmiö -kaupungin synkkä menneisyys on vuosisatoja vanhaa perintöä. Kannattaa tutustua aiheeseen -pintaa hieman raaputtamalla selviää ettei kyse välttämättä olekaan mistään idyllisestä yliopistokaupungista…

  Todellinen Ruåtsi paljastaa ruman naamansa. Tilanne tulee menemään todella hulluksi…

  20
 7. Kyllä joku vielä keksii ehdottaa, että jätesäkki päällä ei tule raiskatuksi. Kalle-Kustaan Kalifaatti tekee tuloaan… se ei ole enää edes vitsi, että Ruotsin hallitsija on apinoiden kuningas.

  35
 8. Jos mies tai nainen kuitenkin joutuu kulkemaan yksin Uppsalan yössä, niin ajatuspajamme ”Päät Yhteen” suosittelee heitä käyttämään hihamerkkiä missä lukee ”En ole rasisti ja Refugees Welcome” ja jos yksin tullut lapsi/lapset kadulla tavatessa haluaa harrastaa laajennettua seksuaalisuutta niin hänelle/heille voisi hellävaraisesti ojentaa vaikka tuhat kruunua tai puhelimen ja kiittää mielenkiintoisesta tarjouksesta.

  22
 9. Normaalia valloittajien käyttäytymistä. Ruotsalaisten tulee vaan tottua tähän suvakkien parempaan yhteiskuntaa. Voisi tietysti nousta barrikadeille, kaataa hallituksen ja heittää suvakkien paremman yhteiskunnan tuomat hankalat vieraat pois maasta.

  38
 10. Mutta tiedottaminen siitä minkä VÄRINEN ja minkä USKONNON edustaja tämä sarjaraiskaaja 99.999999999999999999999999999999999% todennäköisyydellä on, se ei KÄY! Sillä se on rasismia! Annetaan sen nyt vaan raiskailla, ja toivottavasti se myös vähän murhailee kans, kunnes se kyllästyy tai joku vahingossa saa sen jopa kiinni. Spekuloidaan vasta sitten, ja ollaan shokissa ja epäuskossa kun ei kotoutuminen taaskaan ihan mennyt nappiin. Eiköhän kuitenkin paras suojautuminen, 100% varma suoja tässä tapauksessakin, olisi se että ruotsalaisnaisia kehotetaan pukeutumaan burkaan..

  19
  1. Ei se ole yksi ainoa sarjaraiskaaja vaan niitä on monta.

   12
 11. YLE Manipuloi ja hinaa valheelisesti
  vihreiden kannatus lukuja ylöspäin väitän
  tai se on maalaisjärjellä varustetusta ihmisestä täysin selvä asia
  kun mietii
  miten helvetissä tälläiset asiat voivat muka nostaa vihreiden kannatusta
  MTV 3
  Ulkoministeri Haaviston mukaan al-Holin leirillä olevilla suomalaisilla on oikeus palata kotimaahan: ”Jos he pääsevät sieltä 300 kilometrin päähän,
  niin kyllä heille passi kirjoitetaan”
  Suomi yrittää puheenjohtaja­maana ratkaista Välimeren siirtolais­kiistan,
  mutta torstaina ei vielä otettu suuria harppauksia
  ***Maria Ohisalon johdolla*** kokoontuneet EU-sisäministerit eivät tehneet läpimurtoa Välimeren tilanteen ratkaisussa, mutta Ohisalon mukaan jäsenmaiden välillä on nyt ”luottamuksen ilmapiiri”.
  kun on lukenut näiden juttujen yhteydessä olevia kommenteja

  pekka haaviston kritiikki on armotonta ja ennemistön esitämänä
  sama juttu Maria Ohisalon kohdalla
  eli vihreiden kannatus MUKA nousee
  ja YLe jauhaa samanaikaisesti
  puna vihervasuri akendansa hurmoksessa
  ilmastonmuutoksesta hysteerisella paatokesella 24H
  Veneilijät italiasta suomeen ISIS Rouvien kera *vihreiden akenda*
  Niin mietikää omilla aivoilanne onko vihreiden nousu aitoa
  vai manipuloitua propagandaa

  13
 12. > Poliisi kehoittaa naisia
  > suureen varovaisuuteen.

  Mielenkiintoista tässä on havaita, että Ruotsin islamisaatiossa on jo edetty vaiheeseen, jossa viranomaiset kohdistavat kansalaisiin toimenpiteitä heidän sukupuolensa perusteella.

  23
  1. Nyt on valtioninisteri Rövenin johtamassa FEMINISTISESSÄ maassa päästy siihen että naiset ja miehet ovat ERIARVOISESSA ASEMASSA.

   LOISTAVA SAAVUTUS FEMINISTIHITSARILTA.

   20
 13. Ruotsin multikulti-sosialisti, pääministeri Stefan Löfven puolueineen aikoo kuulemma ”pelastaa” Ruotsin uudelleen. Ovat kuulemma sosialistien historian mukaan nostaneet Ruotsin kukoistukseen jo viime vuosisadalla. Eiköhän maan kuitenkin ole nostaneet suuret malmivarat, vesivoima, ensiluokkaiset keksijät ja tiedemiehet sekä rautainen insinööritaito. Tietysti sosialistisen hallituksen myötävaikutuksella käyty kauppa natsi-saksan kanssa toi lisänsä pottiin. Kultaa Ruotsiin ja rautaa Saksaan. Itse Löfven ei kuitenkaan ole tehnyt merkittäviä keksintöjä. Mutta onpas tietenkin! Hän on hallituksineen toivottanut tervetulleeksi mittavat määrät Pohjois-afrikkalaista ja Lähi-itäläistä insinööritaitoa! Mitä siitä jos puistot on menetetty, lenkkipoluille ei ole asiaa, pimeät kujat ovat haram, pommit paukkuu kuin aikoinaan Mannilan harjuilla, naisia raahataan raiskattavaksi ja yöntimojen veitset ja aseet puhuvat kolkkoa kieltään yön pimeydessä. Mutta nämä ovat vain sivuseikkoja sosialistien nostaessa Ruotsin aivan uuteen monikulttuuriseen loistoonsa!

  19
 14. Oletteko huomanneet että kun raiskaaja on kantis on hän yleensä psyykkisesti sairas tai häiriytynyt tai ainakin sosiaalisesti syrjäytynyt. Ei siis mikään normaalikantis.

  Kun raiskaaja on matu niin hän on vain matu, normaalimatu. Hän tekee teon sekä seksuaalisella (jatkuva nussimispakko) että aggressiivisella motiivilla eli näyttääkseen valtansa, kostaakseen, nöyryyttääkseen.

  13
 15. Naiset saavat kulkea missä haluavat ja ovat timantteja. Kuulitte eka täältä.

Comments are closed.