Uppsalassa neljäs raiskaus muutaman päivän sisällä

Kuvakaappaus 2019-08-07 11-15-20.png

Uppsalassa näyttää olevan raiskausepidemia tai sitten liikkeellä on sarjaraiskaaja. Viime yönä tehtiin neljäs samankaltainen puskaraiskaus muutaman päivän sisällä.

Tekoaika oli kahden aikaan yöllä. Sivulliset kuulivat kun nainen huusi apua ja teko kesketyi. Poliisin kuvauksen mukaan nainen oli jalan liikkeellä Uppsalan keskustassa Linnegatanilla kun hänelle tuntematon mies hyökkäsi takaapäin kimppuun ja yritti raahata naista pensaikkoon.
Teko keskeytyi kun nainen kirkui ja tekijä poistui paikalta. Teko kirjattiin raiskauksen yrityksenä eikä tekijää ole tavoitettu.
Uppsalan keskustan alueella on tehty vastaavia puskaraiskauksia tai niiden yrityksiä useita muutaman päivän sisällä:
3.8. Lufthagesplanadet, klo 01.05, raiskauksen yritys.
3.8. Sysslomansgatan, klo 02.30-03.30, raiskaus.
5.8. Stadsparken, raiskaus.
7.8. Yllä mainittu raiskaus.
Poliisi ei ole antanut julkisuuteen tekijän tai tekijöiden tuntomerkkejä.

Subscribe
Notify of
guest
20 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Nauttikaa suvakkiämmät

Ruotsalaistytöt ja naiset saa sitä mitä tilaa. Samaa tulee lisääntyvissä määrin Suomeenkin.

Minä

Tarkemmin sanoen saavat mitä poliittinen eliitti on median vahvalla tuella tilannut ja saanut valtuudet huijaamalla ruotsalaisia härskisti.

Anonymous

Suomen poliisin pitäisi lähettää se video, miten estää tulemasta raiskatuksi. Kilistele avaimia jne.

PastoriNikulainen

“Nauttikaa suvakkiämmät”
Nauttiihan ne. Videomateriaalia löytyy kulla. Amen ja öitä…..

Moniullattaja liikkeellä

Puska ullatus kuuluu Unelmaan™

Ennen oli ”markka tai laatikko”

”Puskakullitus, nykyajan ullatus”

Hullujenhuone a la Swedestan

Sitten on näitä pöhköjä jotka tykkäävät että voimme antaa kaikille pysyvän rikostelu/rakastelupaikan:
Suvakit masinoivat nyt jonkinlaista yleistä amnestia matuille ja varsinkin afgaaneille. Se näkyy Twitterissä ”Vi står inte ut”- ryhmässä ja Mitti-i- lehdessä jossa 6.8 sivulla 9 mielipidepalstalla TYCK TILL ”tukipilariksi” (”Stöttepelaren Stockholm”) itseään kutsuva Ann-Sofie vaatii että kaikille Ruotsissa VUODEN+ oleskelleille ”nuorukaisille” on annettava amnesti eli pysyvä oleskelulupa.
Lisäksi hän kirjoittaa ettei meillä mitään KRIISIÄ koskaan ole ollutkaan, pakolaisilla se kriisi on eikä meillä. Emme me tarvitse mitään HENGÄHDYSTAUKOA, pakolaiset tarvitsevat hengähdystauon eli turvapaikan pois uhkauksista, väkivallasta ja sodasta.
Tukipilari kuvailee nykyistä aikaa kaikkein epähumaanimmaksi kuin mitä koskaan on ollut! ”Miten voidaan heittää maasta ulos VALMIITA SAIRAANHOITAJIA ja rakennustyöläisiä?”. ”Amnesti kaikille nuorille jotka ovat olleet maassa yli vuoden!”. (Mitt-i- lehdet 6.8)

Minä

Vai heitetään ulos maasta niitä hyvätasoisia ammattilaisia ja koulutettuja… niinpä, edelleen elävät suvakit kuvitelmissa, että sieltä tuli osaajia.
Osasivat mitä osasivat, pitää niiden mennä rakentamaan omia maitaan, joissa niille on tiedossa ihmisarvoinen elämä sen sijaan, että ovat Ruotsissa sopeutumattomina ja kyvyttöminä elätteinä slummeissa.

12 Points

Naulan kantaan!

Aikki.

Osaavathan ne ainakin raiskata ja lisääntyä.

T

Äänestäjät saavat mitä halusivatkin. Vaikeaa keksiä mikä on saanut ihmisten ajattelumaailman turmeltua paitsi 200v jatkunut rauha ja pumpulielämä. Unkarissa ihmiset ovat 50 vuotta kestäneen kurituksen jälkeen paljon tervejärkisempiä.

Aikki.

Mutta Unkarin isänmaallisuudesta ei Tytti Tuppurainen, eikä hyvän arvopohjan omaava Antti Rinne tykkää.

Tommy the Who

Jospa Tytti tykkäisikin tallustella Uppsalan öisillä kaduilla, jospa jotain jänskää tapahtuisi. Lokan pitää järjestää rahakeräys Tytin matkaa varten.

rtellinen

Marxilais-kgb:läinen propagandamyllytys. Punakaartin harjoittama solutus ja punakaartin haltuunsa ottaman viranomaiskoneiston harjoittama värväystoiminta.
Kuvitelma siitä, että vasemmiston maailmanvallankumouksellinen puhti olisi lopahtanut neuvostoliiton kaatumisen tai sosialistisen talousmallin epäonnistumisen seurauksena on täysin väärä. Punakaartien itse mielellään ruokkima väärä luulo.
Punakaartilaisten päänuppi on sellainen, että elleivät he pääse taloon etuovesta he ryntäävät takaoven kautta. Mikäli talonomistaja ehtii lukita takaoven punakaarti särkee ikkunat ja änkeää sieltä. Mikäli ikkunatkin on tukittu, he luikertelevat savupiipusta taloon. Elleivät sieltä pääse he luikertelevat avaimenreiästä. Ellei sekään onnistu alkaa hirvittävä rynkytys ulkoapäin. Mikäli punakaartin löyhkää on päässyt sisälle jostain reiästä, talon seinien kaataminen alkaa myös sisältäpäin. Ja siihenhän länsimaalainen demokratia on antanut kaikki mahdollisuudet.
Kivijalkojen alta kaivetaan maata sisältä ja ulkoa vaikka minkälaisin verukkein, tasa-arvo, samanarvoisuus, yhdenvertaisuus, suvaitsevaisuus, “pitää auttaa”, rasismin vastustelu jne. Sinänsä hyvältä kuulostavien arvojen kautta mutta jotka todellisuudessa ovat punanatsien työkalupakkiin kuuluvia talon särkemiseen tarkoitettuja työkaluja.
Työkalupakkiin kuuluu myöskin velkaannuttaminen, pääomien haltuunotto, länsimaalaisen varallisuuden jako ja tuhlailu ympäri maailmaa, pankkikriisien järjestäminen niitä seuraavine omaisuuksien ja tuotannontekijöiden haltuunottoineen, sokerina pohjalla punaiseen piiriin kuulumattomien yksityisyritysten teurastus.
Elleivät vasemmistofasistit saa yhteiskuntaa haltuunsa työmiehen raappahousuissa, kiväärinpiippujen ja panssareiden kautta he ottavat sen pankkiireina, lipilaareina, talouslipilaareina, suvakkeina, “hyväntekijöinä”, toimittajina, kapitalisteina, kepulaisina, kokkareina, demokraatteina, pastoreina, poliiseina jne.
Ellei länsimaalainen kapitalisti ole tarpeeksi paha ja ahne vasemmistoprogandan tarpeisiin he ryhtyvät itse pahaksi amerikkalaiseksi kapitalistiksi. Työkalupakin välineistölle ei edes mielikuvitus aseta rajoja.
Mikäli kohteena oleva “talo” on aiheuttanut harmia vallankumoukselle, vastustanut neuvostovaltaa, osoittanut kunnioituksen puutetta, näyttänyt keskisormea kommareille, ollut historian aikana pitkään tulppana punarosvojen sisäpiiriläisten maanhankinnalle, haltuunotto viedään loppuun asti kunnes talo on rosvottu putipuhtaaksi ja jäljellä ovat vain savuavat rauniot. Silläkään ei ole niin väliä ketkä(islam) vievät koston loppuun asti. Kunhan vain vievät.
Kaikki tämä on käynyt länsimaissa toteen. Edellä kirjoitettu tapahtuu parhaillaan silmiemme edessä. Maailman historian suurin puhallus. Suurin rosvoretki. Merkittävin hävitysoperaatio. Rosvoretki , joka eteneekin seuraavaksi ilmaston muutoksen torjunnan merkeissä, jonka ainoa todellinen maksumies jälleen kerran, yllätys, yllätys on länsi.

Suomi Finland

“Poliisi ei ole antanut julkisuuteen tekijän tai tekijöiden tuntomerkkejä.”
Rasismin lisääntymisen pelosta tuntomerkkejä ei anneta. Se taas johtaa päätelmään. että omien kansalaisten suojeleminen ei ole niin tärkeää, että se menisi edelle. Ja tämän huomaaminen on se, mikä sitä rasismia lisää.
Hyssyttely ja salailu on saanut aikaan oman ‘rasismini’. Tiedoksi vaan päättäjille.
Ei uskota, että oma kansa olisi niin fiksua, ettei syyttelisi heti kaikkia jonkun etnisyyden edustajia, jos rikollisen etnisyys paljastetaan ja se sattuu olemaan vähämmistöryhmään kuuluva.
Voin kyllä kertoa, että niin kauan kuin tuollaista paapomista harrastetaan, ei ole mitään toivoa, että alkaisin suhtautua yhtään tämän positiivisemmin vieraisiin ihmisiin ja vieraisiin kulttuureihin. Vaikka jollain sattuisi olemaan ihan aidot insinöörin paperit.

fatwantarkistaja

Mitä hyötyä olisi kertoa pakolaisen tuntomerkit, niitähän luuhaa joka hel**tin kulmalla nykyään. Kaikkiko ne otetaan kiinni ja kuunnellaan seuraava vuosi **ttuilua etnisestä profiloinnista, vaikka etnisyyksiä ei ole koskaan ollut.

Stefan Löfven

Jag är chockad.

Stefan är aldrig chockad

Nej, du skall säga ”det här är helt oacceptabelt, det här är en attack mot det öppna samhället.”

Henrik Schyffert

Men dom gör ju så förbaskat sjysst käk !!!

PastoriNikulainen

Mitäs tuumitte jos pannaan noitten kullit pölkylle
ja hupsistakeikkaa loppuu se muukalais-kulttuurin toteuttaminen?
Ei muuten raiskoo ennää kettööö.