Allekirjoittanutkin joutuu toisinaan vainon kohteeksi

lost-places-1928727_960_720.jpg

Nykyään päivän on sana on vainoaminen. Monia eri ihmisiä vainotaan mielipiteidensä, ajatuksiensa, poliittisten suuntautuneisuuksien ja esimerkiksi seksuaalisten erilaisuuksien tai samanlaisuuksien takia.

Voin nyt paljastaa, että allekirjoittanut joutuu myös aika ajoin kauhistuttavan vainon kohteeksi. Tämä vaino on brutaalia, väkivaltaista ja hirvittävää, joskus jopa kidutusta. Yleensä kun vaino alkaa niin siinä menee pari kolme yötä hikoilessa tuskasta. Viimeisimmällä vainojaksolla sain jopa pahoja rytmihäiriöitä, sen verran kovaa vaino oli eli otti siis pumpun päälle. Yön aikana joutui pari kertaa vaihtamaan hiestä läpimärän paidan, niin tuskaista vaino oli.
Viimeisin tällainen vainokausi sijoituu viime viikolle – viikon ryyppyputken jälkeen.
Ensimmäinen selvä yö ei ole pahin vaan seuraava, ja sitä seuraava. Kun silmänsä sulkee ja uneen vaipuu niin vainoajat tulevat ja vievät usein erilaisiin maanalaisiin kellareihin tai luolastoihin. Monesti niissä on ikuisuuksien aikana kertyneitä hämähäkin verkkoja. Joskus luolastoissa on kuumia hiilihehkuja, jotka lämmittävät ilman niin kuumaksi, että joutuu haukkomaan henkeä.
Vainoajat käyvät harvoin päälleni fyysisesti, mutta ujuttavat päähäni erilaisia radioaallonkaltaisia säteitä, jotka vaikuttavat toimintaani, ja sitä myöten saavat minut murhaamaan ihmisiä. Tämä vainoamisen laji on kauhistuttavaa. Minua ei ole koskaan kidutettu mikroaaltouuneilla, mutta se kidutuksen laji ei varmasti ole kaukana noista pääni sisälle syötetyistä murha-ajatuksista.
Kun vaino etenee niin se muuttuu yleensä siten, että minut siirretään toisena tai kolmantena yönä vesipetiin. Vesipeti on sänky, jossa on pienet laidat, mutta patjan tilalla on vettä. Veden viskositeetti taas on pieni, eli vesi on enempi sellaista limaista mönjää. Mutta märkää yhtä kaikki, ei sellaisessa voi nukkua.
Lopulta vaino aina loppuu ja elämä voittaa.
Älkäämme vainotko toisiamme. Ja toimittajia.
gang-4335429_960_720.jpg
 

Subscribe
Notify of
guest
25 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
El Comandante Cero

Isä vainaa karkasi aina välille mökille ja piti aikansa ryssänkirkkoa siellä. Sanoi että kun pihassa rupeaa pyörimään vaalenpunaisia elefantteja vedetään korkki kiinni ja hikoillaan pari kolme päivää kunnolla niin kyllä sen aikamies kestää matokuurin päälle. Minulla taas on pieni sukuvika kardiologi sanoi ettei viinan värillä ole väliä ja yhden ehkä kaksi tai kolmekkin ryyppiä saa ottaa illassa tekee vain hyvää mutta krapula tappaa.

Anonymous

Täh?

Katri

Paavolta ilmeisesti puuttuu naisimmeinen pitämään jotain rotia silloin kun uhkaa siirtyä taju kankaalle.

Hämäläinen

voi , tuttua tohinaa ja se siitä..

Nestori Lundahl

Minua ei ole koskaan vainonnut muut kuin verottaja ja pari entistä naisystävää.
Nyt on helpompaa kun eläkeläisellä ei ole pahemmin verotettavia tuloja, ja nuo naisystävätkin kulkevat jo potkukelkalla kesäisinkin.

Janis Petke

Saakeli Nestori, ollaankos me tulossa vanhoiksi? Vielä vähän aikaa sitten pärjäsin nuorimmalle pojalleni, mutta toipumiseen meni enemmän aikaa. Nyt en enää pysty samaan, kun poika aikuistui armeijassa ja sen jälkeenkin.
Mutta kun päivän rempoo, niin yöllä tietää olevansa hengissä. Sitten jos Burana tuntuukin tehoavan, täytyy alkaa lukea kuolinilmoituksia, olisiko päässyt lehteen.

Hutisalo

Tuosta toimittajien vainoamisesta: Siis älkää vainotko PT-median, Oikean Median, Suomen Uutisten tomittajia. Mutta vainotkaa ns. suvakkimedian toimittajia etunenässä ylenanto, tsadin pravda, pöllölaakson ruåttalaisten omistamat jne. Mv-median panus jutkonen menee siinä rajoilla, donbassin uutimet tulee suoraan moskovasat kuten ko. median rahoituskun nykyisin. Ainakin juttujen mukaan: sen lauluja laulat kenen hlebuskaa syöt.

Nestori Lundahl

Kriittinen medialukutaito on tärkeä tänä päivänä.

Sensuroimaton Totuus

Koskee KAIKKIA medioita -myös Suomen uutisia ja Oikea mediaa.

rtellinen

Kummallisen pontevasti suomen suvakkipoliisi järjesti mv-median Janitskinilta suoraan Kremlin taskuun. Siis SUVAKKIPOLPO. Intoa riitti kuin nkvd:llä pientalonpoikien(suomalais-ugrilaisia maaseudun asukkaita) lahtaukseen. Varsinainen miliisi. Eikös näiden pitänyt jahdata ryssän trolleja eikä TEHDÄ medioista ryssän trolleja????
Mitä vainoamiseen tulee niin kyllähän sitä on. Joka suunnalta kansallismielisyyttä vastaan tunkevaa painostusta tai suorastaan median kautta järjestettyä ajojahtia. Mita muuta se on kuin vainoa?
Kaikkein ongelmallisinta vainoamista vainon kohteille lienee “turvallisuuspoliisien” harjoittama vaino, suoranainen rottailu. Siitä ei voi avautua, siitä ei voi kertoa. Mikäli kerrot, saat välittömästi vastaasi kysymyksen “oletko sairas”.
Rottailu voidaan toteuttaa niin, että kohde varmasti ymmärtää olevansa polpoloisten rottailun kohteena. Mikäli ryhdyt julkisesti kertoilemaan asiasta, saat hullun leiman, kuin myöskin mielipiteesi saavat leiman, “höperön höpinöitä”. Kotipihaasi voi jopa tupsahtaa “kaveripiirin” järjestämä ambulanssi.
Sitä voidaan harjoittaa niin kattavasti ettei kohde voi enään koskaan olla varma onko kyseessä vaino, vahinko vaiko sattuma.
Kohteen elämä, läheiset ja elinpiiri voidaan ottaa niin kattavasti, vaikkapa “kansallisen turvallisuuden” verukkeella tai jopa kohteen “suojelun tarpeella” perustellen rottakerhon haltuun niin ettei kohdehenkilö voi olla koskaan enään varma elämässään vastaan tulleista tapahtumista, tilaisuuksista tahi ihmisistä ovatko ne paskalakkien järjestämiä vaiko ei.
Tällaiseen ruuvipenkkiin joutuneelle jää vaihtoehdoksi vain, joko täydellinen eristäytyminen, elämänsä elämättä jättäminen, elämässä vastaan tulevien tilaisuuksien torjuminen tai sitten mukautua paskalakkien tahtoon, kirjoitella ja politikoida supoloisten asettamien reunaehtojen sisällä, lossuttaa marxilaista paskaa punaisen valpon tarjoilemasta rapakaukalosta ja hyväksyä se, että kainaloosi änkeävät karrapäät ovat järkiään paskalakkien tyrkyttämiä äpäröitä.
Edellä kerrottu on totuus suomen nykytilasta, tiedustelua harjoittavan viranomaiskoneiston resurssien käytöstä ja ennen kaikkea sen johtoportaan täydellisestä mädännäisyydestä.

fatwantarkistaja

Siinä se meni oikeisiin näppeihin MV, ettei tarvitse juuri kenenkään arpoa onko Kremliä vähän hommissa, vaiko ei. Venäjä aiheiset uutiset kannattaa lukea juuri siltä pohjalta. Muutenhan tuossa taitaa olla asiaakin, mitä sitä uutta harvemmin enää lukenut.

rtellinen

Alapeukuttaja varmaankin kuuluu kyseistä häirintää, psykologista sodankäyntiä harjoittavaan rottakerhoon.

Aappa

Ei suvakkitoimittelijoita tarvitse erikseen vainota, koska niiden mielestä tosiasioiden kertominen on sitä.

Anonymous

Ennen sitä on krapulassakin kuin selvinpäin, sanoi ykstuttu aikanaan.

Johnny

Tarvitaan lukupakettien lisäksi vainopaketteja, jotta vapina loppuu.

Aappa

”Lopulta vaino aina loppuu ja elämä voittaa”
Kas drinksut sille! 😉

Anonymous

Turvapaikka Mogadishusta voisi olla ratkaisu?

Terhomatti Hämeenkorpi

Joo, jotenkin tuntuu niinku tutulta. Se on krapulassa / veckanefterissä vähän sama kuin traktorin perässä liikenteessä:
Eka auto siinä perässä ei tee jonoa, mutta toinen ja siitä eteenpäin…Tsemppiä! Muuten olen noin niinkuin vajaan sadan vuoden kokemuksella huomannut, että ne sakemannit ovat oikeassa: Wein auf Bier – das rat´ ich Dir, aber: Bier auf Wein – das lass´ sein! Ettäs tiät! Ja vielä: Kirkas voittaa aina samean tai värikkään. Palaillaan Räävelissä vielä ennen syksyn tuloa.

fatwantarkistaja

Se on vielä sekin edessä, jolloin et uskalla lopettaa ryyppäämistä. Tuntuu meinaan herätessä ihan oikeasti siltä, että sydän pettää justiinsa. Kun saa taas parisen promillea alle, helpottaa. Sitten se alkaa taas alusta.
Miltähän alkoholin väärinkäyttäjästä tuntuu? Toivottavasti ei siihen tarvitse mennä. Pikku-ukkoja, kärpäsiä ja ähmähäkkejä…
P.S. Onneksi ei ole ollut resursseja kaataa enää viikkoihin, pari kaljaa unta vasten, ehkä neljä.

Kehari kaataa juopon helposti

”Viina on viisasten juoma mutta tyhmät sitä eniten käyttävät”
Olen nähnyt miten kanarialinnunkeltaiselta maksakirroosiselta alkoholistilta juoksutetaan 20 litraa kudosnestettä letkulla mahasta ja miten tuskainen hänen kuolemansa lopulta oli.
Suomalaisilla on päihderiippuvuus geeneissä joten ei kannata treenata juomista, voi jäädä koukkuun. Mites sitten meinaatte pärjätä kun tosimeno alkaa?

PastoriNikulainen

Hei jotain kunnioitusta kuolleille.
Se voit joskus olla kukavain kuka siellä hikisessä ja ahtaassa sängyssä on pötsi täynnä nestettä.
Miikka ei muuten ollut juoppo, jos sitä vihjailit.