Landskronan isku ei ainoa pommi-isku Juutinrauman alueella – myös Kööpenhaminassa iso pommi

Kuvakaappaus 2019-08-08 12-49-11.png

Landskronan kaupungintalon räjäytyksellä on mielenkiintoisia piirteitä. Sitä ei voida laskea rikollisten keskinäiseksi välienselvittelyksi. Kuten myöskään minkäänlainen muistutus ei tule kyseeseen, jossa suojelurahan perijät muistuttavat maksamattomista provisioista.

Aamun lehdistötilaisuudessa selvisi, että kaupungintalon pääsisäänkäynnin tuntumaan oli viritetty pommi. Mistään pikkupoikien paukkupommista ei ollut kyse vaan kunnon jytkystä. Kiinteistön ikkunat lensivät pihalle ja sisäänkäynnin rakenteet menivät täydelliseen remonttiin.
Linkin takaa SVT:n uutisista voi katsoa kuvia millaista jälkeä räjähdys sai aikaan.
Räjähdys oli sen verran kovanpuoleinen, että lähitalot tärisivät ja räjähdyksen ääni kuului koko kaupungin yli. Pt-median Landskronan kirjeenvaihtaja kertoo:
– Asun kilsan päässä ja silti ikkunat helisivät reilunpuoleisti ja räjähdyksen ääni kuului. Arvasin heti, että kyseessä ei ole mikään paukkupommi vaan kranaatti tai joku. Jotenkin heti tajusi, että kunnon jytky.
Poliisin mukaan räjähdyksellä ei suoraan näyttäisi olevan yhteyttä aiemmin viikolla tapahtuneisiin räjähdyksiin ja ammuskeluihin. Yleisesti kerrotaan, että räjähdys oli isku suoraan yhteiskuntaa ja demokratiaa kohtaan. SVT
Mielenkiintoinen seikka, joka ei liity välttämättä Landskronaan, on se, että eilen keskiviikkoiltana räjäytettiin lahden toisella puolella Kööpenhaminassa veroviraston konttori. Österbron alueella sijaistevan veroviraston rappusille viriteltiin voimakas pommi, joka löpsäytti koko rakennuksen julkisivun remonttikuntoon.
Kööpenhaminan räjähdys oli myös hurjanpuoleinen. Kuvia voi katsoa Extrabladetin artikkelista.
Yhteyttä ei välttämättä ole, mutta se tiedetään, että uusruotsalaisilla ja -tanskalaisilla on hyvät välit lahden yli ja yhteistyötä tehdään molempiin suuntiin.
 

Subscribe
Notify of
guest
12 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
annasofia
annasofia
8.8.2019 13:38

Miten ei tälläisesta terrori-isku kampanjasta ole sanaakaan suomen mediassa?

TUHONTIE
TUHONTIE
8.8.2019 14:08
Vastaa...  annasofia

Koska ilmastonmuutos ja valkoinen ylivalta.

OnneaVaan
8.8.2019 14:14
Vastaa...  annasofia

Miksi kerrottaisiin? Aivopesu väestön vaihdosta ei toimi, jos kerrotaan että naapurissa homma on haukannut paskaa pehemman kerran. Kerrotaan vaan positiivisia uutisia ja ihmetarinoita huippuosaajista, voimavaroista, pelastajista ja kaiken autuudesta.Ruottissa on jo saatu hajoitettua kansa, jolloin vallassa olevat voivat keskittyä imuiroimaan rahat ja omaisuus tyhmiltä svessoneilta, jotka kiltisti suostuvat siihen. Kukaan ei uskalla enää nousta kapinaan.
Sama on edessä Suomessa eli palkan ja omaisuuden sosialisointi tulee vaan kiihtymään, seuraamme Neuvostoliiton mallia. Aikanaan se romahtaa, kun rahastettavaa ei enää ole. Sitten osalle kusettajia käy huonosti, osa ehtii pakenemaan rahojen kanssa, kuten Neukkulassakin aikoinaan kävi. Saddam ja Muamar eivät ehtineet ajoissa pakoon, loppu vihaisen kansan käsissä oli nopea…

Mr.Reese
Mr.Reese
8.8.2019 15:24

Svt:n videolla näkyi kuinka postilaatikko oli säilynyt ehjänä. Monikulttuurivarma innovaatio.

Anonymous
Anonymous
8.8.2019 15:33

Pom..pom Pommac….

Nestori Lundahl
Nestori Lundahl
8.8.2019 17:08

Esimakua alkavasta?

Gissaren
Gissaren
8.8.2019 17:17

Onkohan kaukaa haettua että Landskronan SOSSU sijaitsee kyseisessä rakennuksessa? Ja silloin voisi vetää johtopäätöksen että sossumuslimi on ollut sossutädin päätökseen hieman tyytymätön..?

Anonymous
Anonymous
8.8.2019 17:43

LOL . Opetelkaa uimaan, hypätkää junaan.

jippos123
jippos123
8.8.2019 17:52

Ahmedit harjoittelevat isompia paukkuja varten ja antaa dhimmeille samalla muistutuksen siitä kuka on uusi isäntä.
Kohta alkaa lennellä Svanteja ja Monicoja jokaisen paukun yhteydessä, allahu agbar.

Anonymous
Anonymous
8.8.2019 18:27

Olen riittävän vanha muistaakseni kuinka pääminitseri Löfven noin vuosi sitten jyrisi että nyt riittää rikollisten keppostelut ja kuinka hallitus ottaa tilanteen haltuunsa.
Sosialisteihin voi aina luottaa.

Uuno Arvo Vassarinen
Uuno Arvo Vassarinen
8.8.2019 22:17
Vastaa...  Anonymous

Olemme ylpeitä että luotat meihin. Meillä on valmis suunnitelma kuinka parannamme kaikkien asemaa. Esimerkiksi tulemme vaatimaan että Afrikkaan lähetetään n. 2 miljardia euroa enemmän mitä nyt ja että suojellaksemme ilmastoa, niin bensan hinta täytyy korottaa noin kolmeen euroon litralta.

PastoriNikulainen
PastoriNikulainen
9.8.2019 00:09

Vitun lapsellisella tasolla nää matut kun pitää paukutella kuin aina olis ikuinen uus vuosi.
Äö ei voi olla kovin korkea kun sitä pedofiilin blaadaamaa paskaa kirjaakin on pällistelty alituiseen. Amen.