PS:n Tavio: Käynnissä kristittyjen vaino – Tavio vaatii Rinteen hallitukselta toimi

Kristittyihin kohdistuvia vainoja tutkivan ihmisoikeusjärjestö Open Doorsin mukaan maailmassa on yli 200 miljoonaa kristittyä, jotka joutuvat kokemaan sortamista uskonnostaan johtuen.

Perussuomalaisten eduskuntaryhmän puheenjohtaja Ville Tavio pitää äärimmäisen vakavana, että kristittyjä sorretaan jopa kymmenissä maailman maissa. Joka päivä keskimäärin 11 kristittyä tapetaan uskonnollisista syistä.

Tavio aikoo nostaa eduskunnassa esiin kysymyksen, miten Rinteen hallitus aikoo reagoida käynnissä oleviin kristittyjen vainoihin.

Tavion mielestä hallituksen tulee reagoida asiaan sekä sisä- että ulkopolitiikassa. Tavio toivoo Suomelta tiukempaa linjaa kristittyjä sortavien maiden hallituksiin ja toivoo vainotuiksi tunnettujen kristittyjen asettamista etusijalle, mikäli turvapaikkajärjestelmää ja pakolaiskiintiötä jatketaan.

Tavion mielestä Suomen kansan olisi syytä tiedostaa maailmalla käynnissä oleva kirkkojen polttaminen ja kristinuskon tuhoaminen tietyillä alueilla. Siksi Tavio pitää aiheellisena, että Suomessa myös valtamedia kertoisi kattavammin siitä, kuinka vainottuja kristityt ovat monilla alueilla.

Kristittyjen elämä on vaarallista varsinkin Afrikan ja arabimaiden islamistisesti hallituilla alueilla. Muita kuin islamistisesti motivoituneita maita, joissa kristittyjen uskonnonvapautta sorretaan, ovat etenkin Intia, Kiina ja Pohjois-Korea.

Tavio katsoo myös, että Rinteen hallituksen kasvavat panostukset kehitysyhteistyöhön on käytävä läpi kristittyjen aseman näkökulmasta.

– Suomen ei pidä kehitysyhteistyön kautta auttaa sellaisia hallituksia pysymään vallassa, jotka eivät kunnioita uskonnonvapautta, Tavio linjaa.

Ville Tavio

Kansanedustaja (ps.)

Subscribe
Notify of
guest
15 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Mikael Ahonen
Mikael Ahonen
8.8.2019 10:05

Suomen hallitus on osa sitä kansainvälistä liikettä, jonka tarkoituksena on tuhota kristinusko.

Valtsu
Valtsu
8.8.2019 10:06

Se on täällä Suomessa: Vein poikani aamusta ei-maahanmuuttajavaltaisen kouluun. Tytöistä ehkä 10 % käytti huivia, ehkä neljännes oppilaista oli kehitysmaamuslimeita. Kouluavustajat taisivät kaikki olla hunnutettuja fatimoita. Poikani luokan enemmistö on kehitysmaamuslimeita.
Millähän helvetin keinolla opetan lapsilleni tasa-arvoa, jos luokkakaverit ovat siveyspussitettuja? Millä koulu varmistaa, ettei opetus mene viisi sanaa suomea puhuvien, lukutaidottomien vanhempien lasten tahdissa?
Voin vain kuvitella, mikä on meininki jossain Meri-Rastilassa. Ei taida pääkommunikointiväline olla suomi.
Multikulti eli kehitysmaamuslimit (katson ettei termi ole minkään tarkasti rajatun ryhmän määrite, eikä halveeraava, eikä sen käyttö siksi ole lain tarkoittamasti herjausta, vrt. case persut) jyräävät meitä ihan täällä Suomessa.

Ei paluumuuttoa meikäläiselle
Ei paluumuuttoa meikäläiselle
8.8.2019 11:06
Vastaa...  Valtsu

Onko tosiaankin kuvauksesi suomalaisesta koulusta? Järkyttävää!

Pessimisti
Pessimisti
8.8.2019 11:20
Vastaa...  Valtsu

Ruokoilen, että saisit lapsesi johonkin muualle normaaliin suomalaiseen kouluun. Keharikoulussa ei kunnon eväitä elämään saa.

Anonymous
Anonymous
8.8.2019 16:06
Vastaa...  Pessimisti

Ei saa kun opetuksen tasoa pitää laskea alaspäin kun muslimikakarat eivät opi samaan tahtiin kuin kristityt lapset.

14
14
9.8.2019 21:11
Vastaa...  Valtsu

Helsingin kouluissa ihan normi meno. Huonommilla alueilla vielä merkittävästi raaempi. Ostin tontin ja rakensin talon perus omakotilähiöön, ei ole riittävästi mutiksia omasta takaa niin niin lastentarhaan ohjataan mutis muksuja viereisestä lähiöstä jotta sen tarhat eivät olisi 100% mamuja. Tietyillä pääkaupunkiseudun alueilla tarhoissa kaikki mamuja ja meno sen mukaista, vanhemmat vastii että tytöt ja pojat pitää nukuttaa eri huoneisiin yms. Monikulttuurisuus on rikkaus.

jarppe
jarppe
8.8.2019 14:14

Ruotsissa kehitysmaalaiset tekevät useita kymmeniä rikoksia yhdessä päivässä. Vuodessa useita kymmeniätuhansia. Mikä surullisinta vain jäävuorenhuippu murto-osa tulee julki, koska ruotsin poliisi ja media salaavat suurimman osan. Kehitysmaalaiset maksavat paljon. 33 0000 kehitysmaalaista 2015 vuonna maksoi Suomella vuodessa yli miljardi euroa.
Kehitysmaalaisten, jotka elävät sosiaalietuuksilla kustannukset Suomessa.
33 000 keharia 1 miljardia euroa vuodessa.
100 000 keharia 3 miljardia euroa vuodessa
500 000 keharia 15 miljardia euroa vuodessa.
Miljoona keharia 30 miljardia vuodessa.
Nykyisin sosiaalietuuksilla Suomessa elävät kehitysmaalaiset, joista osa lasketaan Suomen kansalaisiksi niitä on yli 500 000 ja kustannukset vuodessa noin 15 miljardia euroa vuodessa.
Se mitä Ruotsissa tapahtuu tulee tapahtumaan Suomessa, koska koko ajan tulee lisää kehitysmaalaisia pakolaisina, turvapaikanhakijoina, laittomasti maahan ja perheenyhdistämisen kautta noin 60 000 – 80 000 vuodessa kaikki yhteensä. Ruotsin romahtaessa 20 vuoden päästä miljoonat kehitysmaalaiset suuntaavat Suomeen ja avoimien rajojen ja suvakki puolueiden takia kaikki otetaan. Niin rajat ovat aukia koko ajan joka päivä ja kuka tahansa rikollinen, terroristi, elintasopakolainen voi tulla Suomeen koska tahansa elämään sosiaalietuuksilla koko elämänsä. 90% Suomessa olevista kehitysmaalaisista tulee elämään koko elämänsä sosiaalietuuksilla, eivät ne tule ikinä tekemään mitään työtä.
Hälyyttävä tilasto Helsingissä alle 10 vuotiaista lapsista on jo yli puolet muslimeita. Sama on Helsingin lähikaupungeissa. Islamisaatio leviää vauhdilla Suomessa. Suomessa yli 100 moskeijaa ympäri Suomea. Muslimeita tulee joka päivä lisää turvapaikanhakijoina, pakolaisina, perheenyhdistämisenkautta sekä laittomasti maahan noin 60 000- 80 000 vuodessa lisää. Kuka tahansa rikollinen, terroristi, elintastopakolainen voi tulla Ruotsin kautta Suomeen ilman mitään henkilöpapereita elämään koko elämänsä sosiaalietuuksilla Suomessa. Noin 90% muslimeista elää koko elämänsä sosiaalietuuksilla ja pysyy työttömänä.

Suomi Finland
Suomi Finland
8.8.2019 14:16

https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000006198105.html
”RUOKATURVAN näkökulmasta kaikkein haavoittuvimmassa asemassa ovat Afrikan, Aasian ja Latinalaisen Amerikan maat.
Nyt kolmasosa kaikesta maailmassa tuotetusta ruuasta menee hukkaan, raportti kertoo. Tuotettu ruoka ei jakaudu tasaisesti maailman väestölle. Kaksi miljardia ihmistä on ylipainoisia, kun taas yli 800 miljoonaa ihmistä kärsii akuutista nälästä.
Vähentämällä ruokahävikkiä ja lihansyöntiä ja keskittymällä monipuolisen kasvispohjaisen ruuan tuottamiseen, ihmisen on helpompi sopeutua muuttuvan ilmaston maailmaan ja samalla edistää globaalia tasa-arvoa.”
Kirjoitan uusiksi tuon viimeisen kappaleen:
Ryhtymällä äkkiä ja päättäväisesti toimeen globaalin väestönkasvun hillitsemiseksi, voidaan yrittää minimoida globaalin tasa-arvon jyrkkä väheneminen. Pistämällä kehitysmaat kuriin väestönkasvun ja korruption suhteen yhteiskunnat tulevat kykeneviksi huolehtimaan itse omista kansalaisistaan. Keinona painostaa kehitysmaita tarvittaessa voidaan leikata kehitysapua tai evätä se totaalisesti.

Anonymous
Anonymous
8.8.2019 18:34
Vastaa...  Suomi Finland

Ei tarvitse kuin katsoa ympärilleen jossain isossa Marketissa niin näkee useita huomattavan paljon ylipainoisia kärryt täynnä ruokaa ja pinon päällimmäisenä iso paketti wc-paperia.

Anonymous
Anonymous
8.8.2019 15:52

Herra Tavio, Rinteen Jallitus on jo alkanut perua vaalilupauksiaan eikä esim. Li Janderssonia kiinnosta kristityn asiat pätkääkään. Nykyään kaikki Arkadianmäellä kuuluu samaan sakkiin mutta Show Must Go On…

Katso ja kauhistu
Katso ja kauhistu
8.8.2019 18:42

”11 päivittäin”? Olen joitain vuosia sitten lukenut: n. 250 000 kristittyä kuolee vuosittain nimenomaan kristillisen uskonsa vuoksi. Pääasiassa kommunistisissa ja islamilaisissa maissa. Tämän lisäksi kymmeniä miljoonia vainotaan, on vankiloissa, sorretussa asemassa yhteiskunnassa ja esim. kidutetaan eri tavoin, nimenomaan kristillisen uskonsa vuoksi. En tiedä, voiko tähän laittaa suoria linkkejä, mutta hakusanalla: Christian persecution löytyy tai suoraan esim. eräälle sivustolle: World Watch List – Open Doors. On myös esim. suomenkielinen sivusto: Marttyyrien Ääni.

joodejoode
joodejoode
8.8.2019 19:38

Hei missä lokan ja wiikin sivut?

Anonymous
Anonymous
8.8.2019 23:25
Vastaa...  joodejoode

Internetissä…

seant
seant
8.8.2019 23:40

Eu on tämän takana, joka tulee esille eurooppa sairausvakuutuskortin mainosvideossa, jossa ristit on poistettu.rakennuksista.
https://www.facebook.com/Charlie.Weimers/posts/10151220051439996

Siniristin kansatar
Siniristin kansatar
9.8.2019 11:34
Vastaa...  seant

Ei tuosta pidä liikaa ahdistua. Sivumennen sanoen, Raamatun UT (Uusi testamentti) on jo vajaat 2000 vuotta sitten ennustanut nämä tapahtumakuviot, joten mitenkään uutena uutisena nämä eivät tietyille kristityille tule. Asiassa valveutuneet krisut ovat jo kauan tienneet nämäkin tapahtumat, mitä tulee tapahtumaan, sekä vielä tästäkin eteenkin päin, myös länsimaissa. Mikäli joku haluaa tässä tietää, että no, mitä se eteenpäin ennustaa, niin: paljon pahempaa on vielä tulossa. Mutta, tämä pahin kestää vain tietyn ajan, muutamia vuosia, sitten tulee varsin suuri muutos parempaan. Mutta sitä muutosta ei saa aikaan perSut, vaan Jeesus Kristus itse. Kirjoitan näin maltillisesti, jottei muuttuisi nk. (kristilliseksi) saarnaksi, eli julistukseksi.
Yritetään me kukin itse vaikuttaa, minkä voimme, eli katsoa ”kenen / minkä asian joukoissa seisomme, kenen lippua kannamme” (näin suvakki-komm.viisua lainatakseni). Sillä sillä on merkitystä, vaikka kunkin meidän yksilövoimamme olisivatkin vähäiset, millä puolella itse olemme. Meitä, nk. ”ääriOikeitakin” on monenlaisia: me kaikki emme välttämäti halua esim. ”heilata” tai halua marssia nk. ”hämähäkkilipun” takana, puhdasta isänmaallisuutta on monenlaista. Oma lippuni on itsenäisen Suomenkansan oma, kaunis Suomen lippu.