Ruotsin yö: räjähdyksiä ja raiskauksia

Kuvakaappaus - 2019-08-08 09-02-39

Yön kului hurjanpuoleisesti kuningaskunnassa. Ainakin raiskauksia ja isompi räjähdys saatiin aikaan.

Tukholman Hässelbyssä raiskattiin nainen klo 01.00 aikaan. Teko tapahtui huoneistossa. Poliisi ei kerro tapahtumista tutkinnallisista syistä sen enempää. Paikanpäältä otettiin kiinni useita henkilöitä epäiltynä teosta. Asiaa tutkitaan törkeänä pahoinpitelynä.

Landskronassa taas räjäytettiin kaupungintalo. Isku tapahtui illala klo 23.00 aikaan. Kaupungintalon nurkalle oli viritelty jonkinlainen pommi tai kranaatti. Räjähdys rikkoi rakennuksen ikkunat ja sisäänkäynti vaurioitui. Henkilövahingoilta vältyttiin.

Talon ympäristö eristettiin yöllä pommiryhmää varten, joka haravoi ympäristön mahdollisten suutarien varalta. Asiaa tutkitaan vaaran aiheuttamisena eikä ketään ole otettu kiinni epäiltynä teosta.

 

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

11 thoughts on “Ruotsin yö: räjähdyksiä ja raiskauksia

 1. Hässelbyn raiskautta tutkitaan törkeänä raiskauksena, uhri on alaikäinen. Kolme on saatu kiinni, neljättä etsitään.

  Landskronassa oli jopa talon edessä oleva taideteos haljennut paukun voimasta.

  19
 2. Onko Suomen valtamedialla kusi sukassa kun Landskronan räjäytyksestä ei kerrota mitään!

  29
  1
  1. Räjähdykset, autopalot ja ammuskelut ovat niin yleisiä Ruotsissa, että ne eivät ylitä uutiskynnystä Suomessa. Esimerkiksi Yle ei ole julkaissut yhtään Ruotsia koskevaa ulkomaan uutista viimeisten kolmen päivän aikana. Jostain syystä kuitenkin eräs murhasta epäilty kanadalainen lakia karussa oleva kaksikko on saanut hyvin paljon huomiota.

 3. Pommi kaupungintalon edessä Landskronassa heijastelee asettajansa asennetta: me emme välitä paskaakaan ruotsalaisesta demokratiasta.

  28
  1. Tuota ei enää voi selitellä syrjäytyneisyydellä tai rikollisjengien välienselvittelyllä. Se on suora hyökkäys ruotsalaista yhteiskuntaa kohtaan. Miksi sitä ei voi myöntää?

   23
   1. Koska silloin myönnettäisiin että me ”rasistifasistinatsit” olemme olleet oikeassa alusta asti.

    19
   2. Koska media, poliittinen koneisto ja viranomaiset ovat aktiivisia osallistujia kyseiseen hyökkäykseen. Syypäitä ja syyllisiä. Tietoisesti marxilais-kgb:läistä vallankumouksen ”käsikirjaa” noudattaen kohdevaltiota ja kansaa raadellen. Keharit ja islam ovat vain työkaluja.

Comments are closed.