Ruotsin yö: räjähdyksiä ja raiskauksia

Kuvakaappaus - 2019-08-08 09-02-39

Yön kului hurjanpuoleisesti kuningaskunnassa. Ainakin raiskauksia ja isompi räjähdys saatiin aikaan.

Tukholman Hässelbyssä raiskattiin nainen klo 01.00 aikaan. Teko tapahtui huoneistossa. Poliisi ei kerro tapahtumista tutkinnallisista syistä sen enempää. Paikanpäältä otettiin kiinni useita henkilöitä epäiltynä teosta. Asiaa tutkitaan törkeänä pahoinpitelynä.
Landskronassa taas räjäytettiin kaupungintalo. Isku tapahtui illala klo 23.00 aikaan. Kaupungintalon nurkalle oli viritelty jonkinlainen pommi tai kranaatti. Räjähdys rikkoi rakennuksen ikkunat ja sisäänkäynti vaurioitui. Henkilövahingoilta vältyttiin.
Talon ympäristö eristettiin yöllä pommiryhmää varten, joka haravoi ympäristön mahdollisten suutarien varalta. Asiaa tutkitaan vaaran aiheuttamisena eikä ketään ole otettu kiinni epäiltynä teosta.
 

Subscribe
Notify of
guest
11 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Heja Sverige

Swisis > kaupungintalo!

Details

Hässelbyn raiskautta tutkitaan törkeänä raiskauksena, uhri on alaikäinen. Kolme on saatu kiinni, neljättä etsitään.
Landskronassa oli jopa talon edessä oleva taideteos haljennut paukun voimasta.

Heja Sverige

Onko Suomen valtamedialla kusi sukassa kun Landskronan räjäytyksestä ei kerrota mitään!

Anonymous

laittakaa kaikki juttuvinkkejä lehtiin näistä.

M

Räjähdykset, autopalot ja ammuskelut ovat niin yleisiä Ruotsissa, että ne eivät ylitä uutiskynnystä Suomessa. Esimerkiksi Yle ei ole julkaissut yhtään Ruotsia koskevaa ulkomaan uutista viimeisten kolmen päivän aikana. Jostain syystä kuitenkin eräs murhasta epäilty kanadalainen lakia karussa oleva kaksikko on saanut hyvin paljon huomiota.

kanander

Pommi kaupungintalon edessä Landskronassa heijastelee asettajansa asennetta: me emme välitä paskaakaan ruotsalaisesta demokratiasta.

Erkkaope

Tuota ei enää voi selitellä syrjäytyneisyydellä tai rikollisjengien välienselvittelyllä. Se on suora hyökkäys ruotsalaista yhteiskuntaa kohtaan. Miksi sitä ei voi myöntää?

Heja Sverige

Koska silloin myönnettäisiin että me ”rasistifasistinatsit” olemme olleet oikeassa alusta asti.

rtellinen

Koska media, poliittinen koneisto ja viranomaiset ovat aktiivisia osallistujia kyseiseen hyökkäykseen. Syypäitä ja syyllisiä. Tietoisesti marxilais-kgb:läistä vallankumouksen ”käsikirjaa” noudattaen kohdevaltiota ja kansaa raadellen. Keharit ja islam ovat vain työkaluja.

kirjoittaja

pakkopalautukset käyntiin armeijan koneilla, PLEASE!