PS:n Tavio: Ulkomaalaisten raiskausaalto pysäytettävä

Perussuomalaisten eduskuntaryhmän puheenjohtaja Ville Tavio katsoo, että ulkomaalaisten tekemistä lapsenraiskauksista on muodostunut Suomessa jatkuva ilmiö.

Helsingissä tuli hiljattain ilmi epäily 64-vuotiaan marokkolaismies “enon” pitkään jatkuneista raiskauksista ja lasten hyväksikäytöistä. Toinen juuri ilmi tullut tapaus on Satakunnasta, missä käräjäoikeus vangitsi tiistaina 24-vuotiaan ulkomaalaismiehen todennäköisin syin epäiltynä kolmesta törkeästä lapsenraiskauksesta. Mies on ollut aiemminkin syytettynä lapseen kohdistuneesta törkeästä raiskauksesta ja hänellä on taustallaan 1 vuoden ja 6 kuukauden ehdollinen tuomio lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

Tavion mielestä lastenraiskaajien tuomiot ovat liian lyhyitä ja on huutava vääryys, että tuomionsa istuneet ulkomaalaiset saavat usein jäädä maahan.

Tavio korostaa, että ulkomaalaisten lastenraiskaajien maahantulo voidaan lopettaa vain maahanmuuttopolitiikkaa tiukentamalla.

Tavio laittaisi myös lastenraiskauksista tuomitut kärsimään pidemmät tuomiot, joiden istumisen hän järjestäisi henkilöiden kotimaan vankiloihin. Esimerkiksi marokkolainen lastenraiskaaja kuuluisi hänestä ensisijaisesti marokkolaiseen vankilaan.

– Kansa ei salli enää kauan ulkomaalaisten raiskaajien päästämistä Suomeen, saati että tuomittujen annetaan jäädä. Tavallisten kansalaisten mitta on täysi, Tavio sanoo.

– Perussuomalaiset eivät hyväksy, että lasten raiskaaminen on “uusi normaali”, Tavio sanoo.

Ville Tavio

Kansanedustaja (ps.)

Subscribe
Notify of
guest
25 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Sirpa-Tuula

RAISKAUS ON IHMISOIKEUS!!!!!!!!! EI SUOMALAISIA RAISKAAJIAKAAN KARKOITETA MAROKON VANKILOIHIN!!!!!!!! TÄMÄ ON RASISMIAAAAAAAAAAA!!!!!!!! HÄVETTÄÄ OLLA SUOMALAINEN!!!!!!

Peltiheikki

Alkaa olla päivänselvää, että ylemmällä taholla on päädytty hallintomääräykseen, jolla raiskausten uhrien ihmisoikeudet on supistettu minimiin. Edellytyksenä on raiskaajien matutausta. Tämä tietysti keventää rikollisten saamia tuomioita. Muuta selitystä vallitsevaan tilanteeseen ei liene löydettävissä.

jukka pölönen

tiedustelupuoli on mielestäni kokonaisuus johon sisältyy yksittäistapaukset, joita ei pyydetä anteeksi. Jatkossa suomalaiset tiedusteluviranomaiset pystyvät antamaan ja saamaan tietoa, ilman, että heille nauretaan “neitseellisen maaperän syndroomasta”.

Anonymous

Joopa joo, sitä ollaan taas laittamassa Arkadianmäellä asioita kuntoon, jos siellä Hallituksen ykkösasia on Ilmasto niin suksikaa vittuun…

PastoriNikulainen

Jep! Vittuun koko ilmastöhömppä! Se on pelkkää paskapuhetta
ja huomion poisviemistä oikeista ongelmista, toistaiseksi
ja onneksi vielä kristityssä maassamme. Ilmastohuijjaus on ihmiskunnan suurin huijjaus
erään toisen hoaxin rinnalla. Amen.

Jani Vainio

Meinasitko tolla toisella 6.miljoonaa iljettävää valhetta?

PastoriNikulainen

Vähän sitäkin ja toki kuuhuijjaustakin. Onhan noita hoaxeja maailma täynnä.

JKH1975

youtube.com/watch?v=CA4Ye702BaA

Anonymous

Ihmettelen miksi matujen julkisilla paikoilla harjoittamasta groomauksesta ei ole julkaistu videoita tai kuvia.
Kun päättäjät ja poliisi eivät tee mitään miten olisi kansalaisaktivismi? Eli porukka voisi käydä asemilla ja kauppakeskuksissa kuvaamassa salaa tätä toimintaa.
Julkaiseekohan esim PT-media jos joku lähettää kyseistä materiaalia?

fatwantarkistaja

Luultavasti siinä on lapsi toisena osapuolena, jolloin videon julkistaminenkin voi olla rikos? Vaikka gruumattavan pikselöisi miten, ikätoverit tunnistavat jo sen muslimin perusteella tytön ja alkaa melkoisen painostavat ajat koulussa, kotona, harrastuksissa…
Jos kaikki pikselöidään, todistusarvoa on yhtä paljon kuin pelkällä suullisella kerronnalla, ylikomisario Taposen Jartsa (nimi muutettu) kertoo äärioikeiston vaikuttamisyrityksistä ja oliko Jusa Huhtela (nimi muutettu), joka kertoo kuvan olevan Bahrainista.
Siitä en sitten tiedä, jos täysikäinen esiintyisi 13-vuotiaana ja antaisi matulauman houkutella johonkin tapaamiseen, johon menisi isoja ukkoja antamaan taustatukea. Poliisille materiaali ehkä kävisi todisteesta ja toisi pitkiä ehdollisia vankeusrangaistuksia, julkaisusta ehtoolliset saattaisivat mennä väärään kurkkuun, kuten tilanteen eskaloituessa väkivaltaisuuksiksi. Joku muuten joskus kertoi, ettei täysikäisenä saanyt pakolaisilta yhteydenottopyyntöjä treffipalstalla, mutta annas ku valehteli olevansa lapsi, johan laitteet piippaavat.
Että kehityskelpoinen idea laittaa matuille loukut ja antaa toisen läpsäyttää sandaalinsa siihen. Normaali aikuinen kieltäytyy kohteliaasti “lapsen” lähestyessä, eikä näin joudu kiusalliseen tilanteeseenkaan. Ihan itse aiheutettu häpeä, mikäli lapseen ryhtyy.

Anonymous

mihin odinien tempaus aiheesta jäi?

Anonymous

Mikä tempaus? Linkkiä?

Anonymous

Höpöhöpö. Homma toimii yleensä niin että alaikäisen tyttölauman ympärillä häärää matulauma. Matut esittävät fiksua ja filmaattista ja vonkaavat tyttöjen yhteystietoja. Kun yhteystiedot on saatu groomaaminen jatkuu netissä. Tyttö lähtee tapaamiseen helpommin kun ollaan jo tavattu kasvotusten. Noista julkisilla paikoilla tapahtuvista laumasoidinmenoista voisi ottaa kuvia ja poistaa alaikäiset kuvista.

Uuno Arvo Vassarinen

Täytyy ottaa myös huomioon kulttuurin rikastava vaikutus. Korkeakulttuurisissa maissa jo 9-vuotias on valmis sukupuoliyhdyntään ja matalakulttuurisissa maissa (esimerkiksi Suomessa) ei lainsäädäntö ole vielä ehtinyt mukaan uuteen normaaliin. On pelkästään rasistifasistinatsista laittaa korkeakulttuurin airueita vankilaan, Suomen homehtuneiden lakien määräämänä.

"Rehellistä ihmistä ei voi huijata"

Koko ongelman ydin on uskonnoksi tekeytynyt monirikollinen kultti islam, jota ei kaikkialla maailmassa tunnusteta edes uskonnoksi. Sen opit ovat heppoisesti tekaistuja ja tökeröitä. Islamin olemus on etenkin seksuaalirikollinen, jo sen perustajaa, “profeetta” Muhamedia myöten.
Muka “uskontoonsa” vedoten sen rikolliset vaativat itselleen oikeudet rikostensa harjoittamiseen. Nk. suvakit taas ovat kulloistenkin maiden, islamin rikoksille tukensa antavia, omia seksuaalipervoja ja -rikollisia. Tämän yhteisrikoksensa he ovat keksineet tehdä “demokratian” nimissä ja joihinkin vedätys menee täydestä, niihin, jotka itse eivät ole kaikessa rehellisiä.

Jaakko Posri

Rikollinen rahajärjestelmä on epärehellisen mutta toistaitoisen valtiovallan erityisessä suojeluksessa. Vallan kolmijako on kokonaisuudessaan sille alisteinen. Neljäs valtionmahti on sen äänitorvi. Viides kolonna sen armeija.

Anonyymi

Islam ei ole pelkkä uskonto, vaan samalla yhteiskuntajärjestys, joka määrää kaikesta ihmisen elämässä. Maallista lakia ei ole, on vain sharia, joka tulee Koraanista ja siinä etenkin naiset ovat todella heikoilla. Naisen todistus on vain puolet miehen todistuksesta ja tapahtuneen raiskauksen todistamiseenkin vaaditaan neljä silminnäkijää.

Fakta

Ei islamia ole olemassa. On vain sairaita keksittyjä sääntöjä jota pilkuntarkasti seuraavat mielenvikaiset naistenhakkaajat ja pedofiilit. Koko “islam” on tehty rumille, tyhmille, vittumaisille miehille jotka eivät ikinä koskaan missään saisi naista omilla avuillaan. Varta vasten kehitetty ja muotoiltu niin että muslimimies saisi niin paljon pillua kuin haluaa sekä saa määräillä ja orjuuttaa naisia mielensä mukaan. Ja sitä sairasta luolamies-asetelmaa sitten suojellaan säännöllä: tapa kaikki muut jotka eivät tähän systeemiin suostu. Ja huvittavia sivusääntöjä on monenmoista, joista hassuin/hauskin on: Tapa itsesi ja samalla ei-muslimeita niin saat ihan helvetisti neitsytpillua “taivaassa”. Näin päästään eroon niistä ihan tyhmimmistä muslimimiehistä ja myöskin kätevästi kilpailevasta panomiehestä. Naiset säkissä on myöskin top 5 huumoriasteikolla, tarkoituksena taas ainoastaan pitää kilpailevat panomiehet muslimimiehen omaisuudesta erossa. Pakkonussimiseen ja sen eläimellisen väkivaltaisesti suojelemiseen perustettu miesten kerho. Orjuus/Raiskaus-kultti. Muuta islamissa ei ole.

Anonymous

tässähän se tiivistettynä

Aappa

Se tietysti riippuu siitä halutaanko arvostaa enemmän länsimaiseen sivistykseen kuuluvia arvoja ja oikeuksia, vai ”törkeen siistii safkaa”.

Riku Rantala

Syökää te vaan siellä tylsässä takapajula natsilandella rasistisia karjalan-pillupiirakoita ja tekopyhiä keenerilerssi-mustamakkaroita, ME TÄÄLLÄ COOLISSA JÄNNÄSSÄ STADISSA SYÖDÄÄN TÖRKEEN SIISTII SAFKAA JA DIGGAILLAAN VITUN SIISTII ARABI-RÄPPII !!!

KARI GRÖHN

Ja me suomalaiset olem🇫🇮eleitä
Vai…

KARI GRÖHN

Eli me suomalaiset olemme enkeleitä.
Vai…

Anonymous

mine olla vahä cp

Van, Mie

“…Ulkomaalaisten raiskausaalto…”
Eikö ulkomaalaisia saakaan enää raiskata? 😀 😉