Ruotsalaisnuorukaiset käräjille heilaamisesta

6631589-650x.jpg

Pt-mediaa kritisoidaan usein siitä, että esille tuodaan vain ulkomaalaisten tekemiä rikoksia. Se ei pidä paikkaansa. Tuomme esille asioita mahdollisimman tasapuolisesti. Seuraavakin juttu perustuu kantaruotsalaisiin nuorukaisiin.

Viime vuoden marraskuun 30. päivä vietettiin eräässä tuhkolmalaisessa koulussa liikunnallisia iltamia, johon osallistui parikymmentä ruotsalaista nuorukaista. Sisäpiirin eli kaveripiirin juttu siis.
Illan päätteeksi päätettiin hieman pilailla, eli på svenska; skoja. Tekohetkellä kaikki oppilaat olivat 16-vuotiaita nuorukaisia. Nuorukaiset menivät jumppasalin keskelle riviin ja tekivät “seppolehdot” eli “morotettiin”. Toisin sanoen otettiin reipas leikkimielinen heilaus. Lisäksi useimmat laittoivat vasemman käden etu- ja keskisormet suun eteen “hitler-viiksiksi”.
Sitten räpättiin yhteisselfie ja se jaettiin porukan suljettuun Snapchat-ryhmään, jossa oli vajaa 100 seuraajaa. Vitsi nauratti pari päivää. (Katso kuva yllä)

Sitten alkoi itku.

Nimittäin joku oli ottanut Snapchatin päivityksestä kuvakaappauksen ja näyttänyt sitä koulun rehtorille. Rehtori lainkuuliaisena henkilönä tietenkin teki asiaankuuluvan ilmoituksen poliisille ja ilmoituksen vastaanottanut poliisi katsoi asiaankuuluvasti, että rikoshan se siinä. Ilmiselvä kiihotus.
14 nuorukaista kutsuttiin kuulusteluihin epäiltynä kiihottamisesta kansanryhmää vastaan. Kaikki oppilaat myönsivät kyllä olleensa mukana tapahtuneessa, ja että teonkuvaus oli oikea. Mutta että kyseessä olisi kansanryhmää vastaan kiihotus, sen kaikki kiistivät. Osa sanoi ottaneensa osaa heilauskuvaan ihan vain vitsinä, koska muutkin. Osa taas sanoi, että kyse oli sisäpiirin vitsi ja jotkut sanoivat, että eivät edes voi käsittää miksi tällainen muka on rikos. Syyttäjä Eugene Alm on ottanut kuitenkin kovan linjan ja kertoili ruotsalaisille medioille:
–Pääsääntö on, että se ei ole mikään puolustus sanoa, että en tiennyt teon olevan laitonta.
Vitsi tai ei, kiihotus kansanryhmää vastaan on vakava asia. Niinpä syyttäjä päätti nostaa syytteen kuvassa näkyviä 13 oppilasta vastaan. Neljästoista, eli kuvaaja sai syytteen niin ikään. Eli vaikka ei edes heilannut. Otti vain kuvan.
Asia etenee lähiaikoina Tukholman käräjäoikeuteen, jossa rikollisnuorukaisia syytetään kiihotuksesta kansanryhmää vastaan.
Seurataan tilannetta ja katsotaan tuomio.
Alla kuvassa oikeanlaista heilaamista Seppo Lehdon tyylillä. Opetelkaa heilaamaan!
seppo_lehto.jpg
 

Subscribe
Notify of
guest
54 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Anonymous

Koko ruotsi on vitsi.

Rehellinen mielipide

Ruotsistahan näyttään tulleen täysi Paskastan, jos ihmisiä syytetään jo mustasta huumorista. Kim Jong Il on ylpeä.
Varmaan ainoa asia mihin Ruotsin poliisin ammattitaito riittää nykypäivänä…

rtellinen

Kaikki pottunokat kasvattamaan vitsinä hitlerin viiksiä. Pohjola tarvitsee viiksikäräjiä. Hukuttakaamme syyttäjät, tuomarit, toverimediat ja poliisi viiksikarvoihin. Ennen oli ruotsi-suomessa hatut ja myssyt, nyt viikset. Puhaltakaamme pohjolan demla viiksillä nurin. Levittäkää sanaa. Nyt on viiksikapinan aika. Mars. Mars. Eläköön. Hip hip hurraa.

Suomi Finland

88 tykkäystä. Se on juuri sopiva määrä tähän kommenttiin. Älkää enää muuttako lukumäärää.

Mauri Hyhkö

Ja menetetty tapaus.

Mona Misu

Hyvä! Nämä nuorukaiset ei enää ikinä usko järjestelmään. He tulevat näkemään vallitsevan oikeusjärjestelmän ainoastaan vitsinä. Heillä on niin paljon onnettavaa. Nuoret ovat tulevaisuus. Paljon onnea Ruotsi!

savonsulttaani

“Neljästoista, eli kuvaaja sai syytteen niin ikään. Eli vaikka ei edes heilannut. Otti vain kuvan.”
Otti vihakuvan, se vastaa tuhatta vihapuhetta☝

Voltaire

Kuva on vaarallisempi kuin joukkoullatus.
Päivitetty sanonta nykyaikaan kynä on miekkaa terävempi.

rocky

Eli jos näkee matujen raiskaavan tai irroittamassa päätä joltakulta niin ei kannata otta kuvaa todisteeksi.Tulisi aika kova rangaistus.

fatwantarkistaja

Hän oli neljästoista. Neljätoista sanaa? Fäcking päänatsihan se on ja syypää holokaustiin ja kaikkeen hirmuiseen.

T

Numero 14 on vihanumero. Se tulee poistaa numerojärjestelmästä

Moonman

Mutta kun muslimit kerääntyvät sadoittain torille julistamaan tuhoa ja kuolemaa vääräuskoisille sekä kalifaattia, niin ei aiheuta toimenpiteitä. Sen sijaan kun vaarattomat ruotsalaisnuoret läpällä heilaavat, niin kyllä rehtori ja kaikki muutkin tietävät ettei siinä oikeasti mitään leirejä ja uuneja suunnitella, mutta heilaaminen ja rasismibasismifasismi on nykyään sama asia kuin noituus keskiajalla: Juttu on alun alkaenkin voinut olla vitsi, perustua epäselviin lähteisiin tai kuulopuheisiin, mutta kun kirkossa tai tässä tapauksessa EU:ssa julistettua moraalisäännöstöä on rikottu, niin mitään resursseja ei säästetä asian selvittämiseksi. Tärkeintä ei ole oikeus ja järjenkäyttö vaan esimerkin antaminen tuomion kautta. Se on annettava, jotta tyhmä kansa näkee että nyt on niin vakavasta asiasta kyse, että varokaa muut tekemästä samoin. Miten tällaiseen pelleilyyn on päädytty 2000-luvulla? Taustalla voi olla, timo soinin sanoin: “Niin ylhäältä tullut käsky ettei voi edes sanoa”

Vainottu puhe

Uutta Malleus Malleficarumia odotellessa.
Eiköhän kiihko vasemmisto sellaisen vielä pieraise vainojen edistämiseen.

rtellinen

Kaksi herraa, kaksi ideologiaa. Itävaltalainen viiksimies vs jammu-setä kertaa miljoona. Kummallisen yksipuolista ja sairaan vääristynyttä tämä vihervasemmistolaisten natsien, ns “suvaitsevaiston” harjoittama moralisointi. Jammu-setä ideologian syliin ovat tukka putkella tuuppaamassa niin omat kuin naapurien lapsetkin. Viiksimiehen pelossa ovat sitten jo mittailemassa koululaisten kädenheilautusten kulmia. Tätä menoa varmaan kanttismiesten viiksetkin joutuvat vielä poliisitarkastusten kohteeksi.

Sami Riekki

Heinolasta heilaten, minä heilan itselleni löysin..heil

Vihasanoja

Kohta sanakirjasta poistetaan sanat uusideologian mukaisesti:
HEILi
HEILle
HEILlä
🤣

Anonymous

Kun olet bussibusäkillä ja heilautat kättäsi jotta kuski pysähtyisi, samaan aikaan nenääsi kutittaa. Vieressä oleva ituhippi tms alkaa räksyttää että natsi, natsi!!

Frank

Siis mikä kansa tuosta nyt sitten kiihoittui? Ymmärrän kyllä jos ruotsalaiset kiihottuu kun näkee kyrpäni se kun sattuu aina silloin tällöin olemaan natsitervehdyksessä, mutta se on synti se nimittäin on mun muijan ja sitä ei pidä himoita toisen puolisoa.

pöh

suvakkikansa kiihottui niin että pöksyt kastui.

M

Eräs (((kansa))), jonka nimeä ei kenenkään tule mainitseman.

Sami

Ruotsalaiset nuoret vain sattuivat tekemään käsimerkin tarkoituksenaan osoittaa myötätuntoa kommunistien tappamille yli 200 miljoonalle punavihreyden uhrille. Aatu taisteli nimenomaan kommunismia ja vain kommunismia vastaan. Aatu johti rauhan ja rakkauden liikettä mielisairasta vihavasemmistoa vastaan.

T

Juuri näin.
The Greatest Story Never Told. Tärkein dokumentti maailmassa.

Anonymous

Kannattaa katsoa myös uudempi dokkari “europa the last battle”

T

Kiitos vihjeestä. (((youtube))) poistaa videoita suurella vimmalla….

Late

Siis aivan käsittämätöntä paskaa!
Umpipaskaa!
Kyseistä tervehdystä käytettiin jo muinaisessa Roomassa. Samoin Usa:ssa, Bellamy-tervehdystä. Lopettivat sen käytön kai kun Hitler otti sen käyttöön.
Järjetöntä panikointia. Sama koskee kaikkea kansallissosialismiin liittyvää.
Miksi HAKARISTI on kauhistus ja SIRPPI&VASARA vain hauskaa RETROA?
Stalin sentään tapatti ENEMMÄN kuin HITLER.
Ja tapattihan Churchill, ja Roosewelt ja moni muu sotapäällikkö.

Anonymous

Sinä et varmaan hurmiossasi ymmärtänyt, että nuoret eivät olleet mitään kansallissosialisteja ja natsipellejä. Tuskin edes tajuavat mitä kansallissosialismi tarkoittaa ja tuskin edes tuntevat natsi-saksan historiaa. Heilausjuttu oli joku nuorten pelleily-juttu, jonka aikuiset ottivat tosissaan.
Nuoret eivät siis symppaa natseja tässä.

rtellinen

Rooseveltin toisen maailmansodan aikaisessa hallituksessa oli muuten aikamoinen liuta neukkulaan kallellaan olevia kommunisteja. Osa taisi myöhemmin kärähtääkin. Kannattais perehtyä asiaan ajatuksen kanssa ja lukea historiaa rivienkin välistä. Moni sodan aikainen asia, amerikkalaisten tekemisissä, viivyttelyt tietyissä kohdin, itäeuroopan luovutus ryssälle, muurmannin saattueet jne saavat uuden merkityksen. Mahdoton oli saksan selvitä kun stalin röhnötti niin moskovassa kuin Washingtonissakin. Pahimmalta skenaariolta ilmeisestikin pelasti rooseveltin kuolema sodan loppupuolella. Kun suomalaiset näinä päivinä katselevat yhdysvaltain suuntaan niin kannattaa pitää edellä kerrottu mielessä.

Svenskä Pöliissen

Mukavaa nähdä ettei Ruotsin poliisi ole sentään ihan saamaton kun kaikenlaiset pommien paukuttelijat sekä rynnäkkökiväärillä toisten koteihin ammuskelijat pääsevät aina livahtamaan, mutta sentään vielä ne vakavimmat ja kovemman luokan rikolliset saadaan yhä kuitenkin vastuuseen julmista teoistaan.
Ei ole Ruotsi vielä ihan täydessä laittomuuden tilassa! Toivoa on.

Swedistans polisen

Ruotsin kuuluisa Ballerina-ryhmä tutkii näitä kansakuntaa kaikkein eniten järkyttäneitä rikoksia.
https://mvlehti.net/2016/09/29/ruotsin-poliisi-sulki-kasista-riistaytyneen-kommentoinnin-facebook-sivullaan/

PastoriNikulainen

Greatest story never told.

PastoriNikulainen

…Suosittelen katsomaan jos löytyy jostain.

Murhaajia päästetään vapaaksi mutta poikia rankaistaan pilailusta???

Uskaltaako vastaisuudessa ripustaa pyykkiä ulos narulle? Vittumainen naapuri voi tehdä ilmoituksen heilaamisesta.

Mitä? Olet ripustamassa ja vielä narulla. Selvää vihatoimintaa.
Äläkä nyt helkatissa vaan mitään sinivalkoista pyykkiä laita..;)

Anonymous

Saahan siitä tehokkaan kuvan, kun ripustaa lakanaa narulle.
Suomessa on ehkä syytä pidättäytyä laulamasta ulkona: “Heil, Karjalasta Heil´in minä löysin.”

fatwantarkistaja

Lakana ja kädenojennus, KKK-natsi.

Ööö
Noniin

“–Pääsääntö on, että se ei ole mikään puolustus sanoa, että en tiennyt teon olevan laitonta.”.
Totta kai on puolustus. Miksi pitäisi pääsääntöisesti olettaa, että mielipiteen ilmaisu tai pilailu ovat laittomia?

M

Esimerkiksi loukkaavan mielipiteen ilmaisu on kunnianloukkaus paitsi silloin kun se kohdistuu puolueen äänestäjiin.

Anonymous

Jos oleete islamisteja ja mustia vastaan, miksi naytatte hitlertervehdysta? Miten juutalaiset kuuluu tahan?

Suomi FInland

Ei mitenkään. Enkä minä ainakaan ole kenenkään ihonväriä vastaan. Käytös on se mikä ratkaisee.
Rikoksena pidän Hitler tervehdystä kuitenkin tasan en yhtään, jos vaikkapa vertaa huumeiden diilaamiseen.
Matut tulevat pyytämättä joka sekin on hyvin härskiä, mutta sitten suuri osa ei osaa edes käyttäytyä. Jotkut tietenkin voivat olla jopa hyödyksi sen lisäksi että osaavat käyttäytyä, mutta kun paskasakista ei näköjään pääse enää eroon millään, niin siinä on jo tarpeeksi suuri syy tehdä asioihin tuntuvia muutoksia.
Jos joku nyt nostaa kätensä vähän etukenoon ja tekee viiksisymbolin, niin on se aika naurettavaa siitä pistää syytteeseen kiihottamisesta kansanryhmää vastaan. Oikeusjärjestelmän resurssien täydellistä tuhlaamista.

Death my only friend

Ja muslimit nauraa, etusormi pystyssä, kaikille muille kuolemaa avoimesti missä vaan laillisesti julistaen! Ja se on meille idiooteille oikeastaan ihan oikein kun tyhmästi uskomme muslimien valheita sekä annamme heille ilmaista rahaa vuosikymmenestä toiseen.

Isomyy

Jos ei heilaa helluntaina, niin ei heilaa koko kesänä.

Swedistan´s polisen

Jos ei heilaa helluntaina, koppi kolahtaa maanantaina.

En mikää helluntaiheila

Jos heilaa helluntaina, ei heilaa koko vuotena.

Suomi Finland

Jos ei heilaa helluntaina, niin Stalin ja Molotov kylässä koko kesän.

Dan Antifa

Hallituksestamme päätellen eivät ole kylässä, vaan asumassa seuraavat neljä vuotta.

Maltillinen Suometar

Meille vanhastaan esitettyä demokratiaa, eli “kaikinpuolista tasa-arvoahan”, tämä Ruotsin viranomaisten toiminta ei ole, mutta jo paljastunutta aitodemokratiaa kylläkin! Sitä, mitä nk. demokraatit todellisuudessa ovat, eli kaikinpuolisen sikailun ja rikollisuuden tukemista “monimuotoisuutena” ja epätasa-arvoa tämän tuomitsevia, kunnollisia ihmisiä, toisinajattelijoita vastaan. Todelliseen epädemokratiaan, kuten naisten, lasten, eläinten ja luonnon riistoon sekä näiden vastaiseen väkivaltaan – kuten nyt vallalla olevaan monirikolliskultti islamiin -, nk. “demokraatit” eivät puutu, vaan antavat sille jopa täyden tukensa, syyllistäen kaiken tuollaisen vastustajat muka “rasisteina”.
Itse tuo ruotsalaispoikien heilaaminen ja kuvaaminen oli epäilemättä tyhmyyttä ja ajattelemattomuutta, – tuskin mikään “väkivaltaviesti” – ja tämän viranomaistenkin on täytynyt tajuta, joten tuomio ei tule siitä, mitä väitetään, vaan rohkeudesta toisinajatella. Samalla kiihotus-logiikalla tulisi samoin pidättää paljon vaarallisemmat, esim. poliittiset ja uskonnolliset kiihottelijat, jotkut jopa poseeraten kuvissa aseineen.
En itse koskaan “heilaisi”, en tue hakaristilippua enkä natsiaatetta. En tue myöskään äärisosialismia enkä sen provokatiivista vihatunnusta, kansojen vereen kastettua punalippua. Joskus nuorempana itsekin uskoin vasemmiston valheet, mutta myös “joukoissa seisten”, rehellisesti ympärilleni katsellen ja kuunnellen, sittemmin heräsin ja järkiinnyin.

fatwantarkistaja

Mää kyllä heilaan, kännissä ja läpällä. Ei se oikein mitään tarkoita, jos niin teen. Jos saan jonkun kusipään kilahtamaan sillä, niin sitten ainakin heilaan niin prkeleesti.
Kaikissa ismeissä sama perusongelma, et saa ajatella itse. Pitää lukea joku wikipedia artikkeli, omaksua mantra ja mennä niillä loppuun asti, koko ajan radikalisoituen pikkaisen lisää. Ei mitään järkeä. Kyllä pitää saada kyseenalaistaa ja toppuutella innokkaimpia koheltajia, muutenhan me ollaan sodassa keskenämme jonain päivänä vielä.

Aappa

Sen verran karmea rikos kantiksilta, että Pt-media voi hyvällä omallatunnolla julkaista pelkästään ‘uuskansalaisten’ kepposia ainakin seuraavat 10 vuotta.

sitä saa mitä tilaa

Mitä tästä opimme?No sen että heilaamisen sijaan kannattaa suoraan joukkoraiskata kommarihuorat ja heidän lapsensa sekä käyttää heitä kohtaan silmitöntä väkivaltaa aina ja kaikkialla.Varmasti pienempi tuomio ja varmasti hauskempaa.

ääriOikea omatunto

Nyt ei mennyt ihan putkeen tuo ajatuskuvio. Olisit itsekin kuin matut ja suvakit? Eikä ainakaan tällaisten rikosten uhrien, kuten ei varmaankaan aitoOikeidenkaan näkökulmasta tuossa muutoinkaan ole mitään “hauskaa”.

fatwantarkistaja

Jos lasten joukkoraiskaaminen on mielestäsi hauskaa, vietät varmaankin tällä hetkellä lomaasi al-Holin kesäleirillä. Onko kiva olla Hintti-Haaviston armon varassa? Saatko passin milloin paikalliseen R-kioskiin ja millä nimellä olet ajatellut tulla Suomeen jatkamaan harrastuksiasi?
Varmaankin provo, tai sitten kommarihuoran yritys kaataa tämä sivusto, tai muu, mikä?

ei ole

Tuo valtio on läpimätä, korruptoitunut ja sairas.
Ruotsia riivaa ideologinen äärivasemmistolainen sokeus. Aivan kamala maa nykyään.