Norjassa jonkilainen moskeijaisku – yksi haavoittunut

Kuvakaappaus 2019-08-10 20-08-10.png

Norjassa Oslon naapurikaupungissa Bærumissa on tapahtunut jonkinlainen aseisku moskeijaan. Poliisi sai hälytyksen klo 16.45 paikallista aikaa moskeijaan, jossa asemies oli avannut tulen.


 
Bærumissa sijaitseva al-Noor Islamilainen keskus joutui jonkinlaisen hyökkäyksen kohteeksi. Poliisin mukaan valkoihoinen mies, joka oli pukeutunut kypärään ja jonkinlaisen uniformuun, ampui ainakin yhden laukauksen, joka haavoitti yhtä moskeijassa olevaa henkilöä. Poliisi vahvistaa, että ampuja oli etninen norjalainen ja valkoihoinen.
Moskeijassa olleet vierailijat saivat ylipuhuttua ampujan ja poliisi otti epäillyn nopeasti kiinni.
Samassa yhteydessä moskeijasta löydettiin useita aseita, mutta mistään ei tule ilmi miten tämä liittyy asiaan. Ei siis tiedetä olivatko aseet ampujan vai kenen. Poliisin mukaan tekoon ei liity muita epäiltyjä.

Subscribe
Notify of
guest
14 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
ei leikitä

Eipä tainnut olla tosissaan, kun ei ruumiisiin hukuttu.

Aappa

Koko Norja, tai oikeastaan kaikki pohjoismaat, vähintään, kannattaa nyt laittaa hälytystilaan, koska kysymys on äärimmäisen hurjasta rasismista. Tällä kertaa vältyttiin joukkotuhonnalta.

PastoriNikulainen

Onx tää taas näit false flagejä tääki? Aseet pois kantiksilta touhuu..
Noi moskeidat on muuten noitten hiekkisten asevarastoja ihan vaan kaikkien tiedoksi.
Mk ultra…

Anonymous

Torrakon käyttäjä siis valkoinen norjalainen, varautukaamme YLEn massiiviseen oksennukseen valkoisesta rasistista joka suoritti VIHARIKOKSEN.

Luca

Joo tää on just tätä, jos joku kantanorjalainen tai joku muu kantapohjoismaalainen vähänkin tekee jotain, niin jo on kissankokoiset otsikot jokaisessa valtamedia otsikossa, mutta mitään ei kerrota noista päivittäisistä ruotsin tapahtumista, joissa uusruotsalaiset ovat pääosissa.

Anonyymi

Huvitti, kun Yle uutisoi asiasta kaksissa uutisissa, jotka tavoistani poiketen uskalsin osittain katsoa. Se, että Ruotsissa sattuu ja tapahtuu joka päivä, ei ylitä uutiskynnystä. Kupletin juoni tässä olikin se, että nyt ammuttiin ilmeisesti muslimia moskeijassa ja uhri melkein kuoli. Tällaista ”journalismia” verorahoilla Yle tuottaa!

tira

Siis moskeijasta löydettiin useita aseita, ja poliisi ei tiedä miten liittyy mihinkään. Miten, miksi ja kuinka tämä ampuja olisi saanut salakuljetettua aseita moskeijaan? Lähteekö poliisi sille tutkintalinjalle, että rauhanuskonnon tyyssijaaan aseet on salakuljetettu jonkun valkoisen oikeistolaisen toimesta? Aseet moskeijassa ovat mielestäni aika selkeä viesti: niitä tullaan myös käyttämään kun aika on otollinen.

Sam Colt

Tätä ei tietenkään voida kuitata yksittäistapauksena, koska kaikki muistavat Utöyan ampumisen. Kysymys on siis valkoihoisten natsien kapinasta islamin väistämätöntä nousua vastaan. Jos Norja olisi EU:n jäsen, niin kyllä tulisi tukkapöllyä!

Albertti

…Saattaa olla ihan vain ajan kysymys milloin tapahtuu kollektiivinen kilahdus jos ei päättäjät hiljennä euroopassa menoa, mutta sitä todennäköisesti kaikella varmaan haetaankin. Eipä tälle suunnitellulle kehitykselle ja valtaväestön laskelmoidulle syrjimiselle muuta syytä keksi.

Kempedumt

Joku norrmannitoope asialla. Nyt löydettiin myös kuollut nainen jolla on kytkös ampujaan.

Sami

Kirjoitetaan juttu paremmin todellisuutta vastaavaan muotoon…
—————-
Norjassa vapaaehtoinen terrorisminvastainen yksikkö hyökkäsi vahvastiaseistatuneiden islamistiterroristien tukikohtaan ja terrorisminkoulutuskeskukseen.
Operaatiossa loukkaantui yksi islamistiterroristi. Operaation päätteeksi islamistiterroristien pesäkkeestä takavarikoitiin lukuisia laittomia aseita.

Anonymous

Mies puri koiraa.

Anonymous

Miks etnisyys mainittiin…rasismia

NYT-liite

Laajennamme suosittua Kuin kaksi marjaa-sarjaa:comment image
https://collections.ushmm.org/search/catalog/pa1133328