Tilanne Kankaanpäässä alkaa lämpenemään raiskausten takia

hZD3nVM_2pux3kclK3sy

Tilanne Kankaanpään kaupungissa on lämpenemään päin viikolla ilmitulleiden lapsiraiskausten takia. Voi hyvällä syyllä sanoa, että nyt liikutaan melko räjähdysherkällä alueella.

Vihjeen mukaan ihmiset eivät enää aio ohittaa asioita pelkällä kuittauksella yksittäistapauksesta. Pahimpia kuumakalleja ollaan toistaiseksi pystytty pitämään kiinni. Mutta kyse ei ole enää yksittäisistä vihaisista ihmisistä vaan myös vanhempikin porukka hakkaa nyrkkiä pöytään. Lisäksi uudet turvapaikanhakijat, jotka ovat saaneet Kankaanpäästä kuntapaikan, saattavat olla viimeinen pisara kaupunkilaisille.
Jos vertaa Oulua ja viime syksynä ilmitulleita raiskauksia Kankaanpäähän niin tilanne on hieman eri. Kankaanpään tapauksessa asioita ei voi ohittaa enää kuittaamalla teot yksittäistapauksiksi tai väittämällä suomalaistenkin raiskaavan. Ero on siinä, että Oulu on iso kaupunki ja asiat ”hukkuvat” helpommin kaupungille. Kun taas Kankaanpää on pieni kaupunki ja ihmiset tuntevat toisensa paremmin. Yhteisöllisyys on lujempaa kuin isoissa kaupungeissa. Nyt ollaan sitten hypitty ihmisten silmille niin perusteellisesti, että…
Voi vain ihmetellä ja kysyä, että kuinka pitkälle valtiovalta ja turvapaikka-aktivistit aikovat puolustaa kolmansista maista tulleita miehiä ja heidän tekosiaan? Voi vain ihmetellä, että kuinka pitkälle he uskaltavat jatkaa ennenkuin ihmisten mitta tulee täyteen.