Ilmastoahdistus levisi afgaaninuoriin

Ilmastoguru Greta Thunbergin aloittamat lakot ovat levinneet ympäri maailmaa ja nyt jopa Afganistanissa Kabulissa nuorukaiset lakkoilevat ilmaston puolesta.

Thunberg twiittasi twiitin, jossa filminpätkällä sadat kabulilaiset nuorukaiset ovat huolissaan ilmaston tilasta. ”Ei ole vaihtoehto B:tä”, plakaateissa kerrotaan.
On mielenkiintoista, että toisaalta afgaaninuoret Afganistanissa pitävät ihan julkista mielenosoitusta ilmaston puolesta. Kukaan, ei edes talibaanit puutu mielenosoitukseen. Toisaalla Euroopassa lihapatojen ääressä olevat afgaanit osoittavat mieltään pakkopalautuksia vastaan takaisin kotimaahan.

Subscribe
Notify of
guest
27 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Rupusakki nr. 1
Rupusakki nr. 1
11.8.2019 11:45

Se on muodikasta olla ilmastoaktivisti ja se parantaa mahdollisuutta päästä Greta Thunberg- maahan Swedestaniin. Sen jälkeen voikin sitten jo lyödä lekkeriksi ja ryhtyä vaikka myymälä- ja taskuvarkaaksi huumepäissään.
ASAP Rockyn tuomio julistetaan 14.8. Roska-afgaanin vaatima vahingonkorvaus on yli kaksi kertaa enemmän kuin mitä Akilovin terroriuhrit saivat.

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
11.8.2019 13:24
Vastaa...  Rupusakki nr. 1

ASAPin teko oli sata kertaa julmempi, afgaanille kuuluisi loppuelämän huumebileet horoineen. #emmeunohda #rapefugeesareallright

Kari Ilmarinen
Kari Ilmarinen
11.8.2019 12:03

Afgaanipallerot ovat Ruotsin hallituksen erityissuojeluksessa. Mutta voimme olla rauhallisin mielin, koska Ruotsin Keskustapuolueen puheenjohtaja Annie Lôöf tuntee kaikki nämä ”lukiolaispojat” ja takasi noin 60.000:lla todistetusti laittomilla ja väärillä tiedoilla tulleille paperittomille (=laittomille) miehille luvan jäädä niin ruotsalaisten lukiolaistyttöjen kuin ”jennkituristien” (=ASAP Rocky) riemuksi ainakin kolmeksi vuodeksi Ruotsiin..

Sosialismilla rakennetun Olkiluodon suurilmastopamausta odotellessa
Sosialismilla rakennetun Olkiluodon suurilmastopamausta odotellessa
11.8.2019 12:13

No, onhan tuossa tekosyytä olla menemättä töihin. Sopii jos keille, niin afgaaneille. Miten nuo lakot muuttavat ilmastoa? Luulevatko nuo typerykset, että ökyrikkaat, joiden käsissä ovat asiat, jotka vaikuttaisivat ilmaston tuhoamiseen, että he muutamankin tuhannen läpsyn laiskanpäivistä piittaisivat? Greta kumppaneineen käyttää ilmastomuutosta tekosyynä aivan muiden asioiden ajamiseksi, eli maapallon saattamiseksi levottomuuksien valtaan, jolloin mellakoijia voisivat nuo samat suurjohtajat manipuloida. Hyvän tekosyyn käyttämistä pahaan. Sossuiltahan tämä aivan kokemuksella käy. Heitä taas taustalla johtaa itse Riistäjä, Itte Pääkapitalistit, joita paskapuheistaan huolimatta, itse todellisuudella palvelevat.
Itseänikin muuten, noin jossain määrin, ”huolestuttaa” ilmastomuutoksemme, mutta ei sitä punikkien perinteisellä väkivallalla muuteta. Juuri itse sosialistimaat, tehtaidensa piittaamattomine savupiippuineen, ovat pääosin olleet pilaamassa maapallon ilmastoa. Muistan jo kauan sitten, kommunistisen, nk. itäblokin läpi retkeillessäni, (muist. maa oli Tsekkoslovakia), hirvittävät tulet ja savut jotka rinnakkain nousivat suurien, sosialististen tehtaiden pitkistä savupiipuista kohti muutoin puhtaita sinitaivaita. Se oli helvetti maan päällä. Mutta kommarithan eivät koskaan katso omaan peiliinsä. Syy omaan sikailuun on aina ”porvarissa”, jossa kieltämättä myöskin on oma syynsä. Juuri nuo halvasti rakennettujen kommunistitehtaiden helvetinsavut ympäri maapalloa ovat luoneet ilmastomuutoksen.

Hardie
Hardie
11.8.2019 13:00

Saasteet on kokonaan toinen asia kuin CO2.
Voimme huoletta polttaa kaikkea fossiilista järkevissä kohteissa, toki fossiiliset olisi parasta säästää liikkuviin kohteisiin.

AdAstra
AdAstra
11.8.2019 12:55

Tämä vanhempiensa omiin tarkoituksiinsa hyväksikäyttämä Greta on surullinen tapaus, mutta ikävä siinä mielessä, että saa paljon julkisuutta, tavalla, jota ei moni ymmärrä feikiksi.

Sam Colt
Sam Colt
11.8.2019 13:01

Minulla oli sellainen käsitys, että suurin osa Ruotsiin läpsytelleistä afgaanipojista oli tullut Iranista, eikä Afganistanista. Afgaanipoikien tärkein työkalu on Kalashnikov, joka toki on ympäristöystävällisempi kuin atomipommi.
Vielä täytyy verrata paria Amerikan-matkaa: Asap-Roska lähti Ruotsista yksityiskoneella ja Down-Greta lähtee purjeveneellä…

sama
sama
11.8.2019 14:06
Vastaa...  Sam Colt

ymmärrän ja en ymmärrä. asap on kait usa:n kansalainen. ja joku stara kait? luulisin et omilla rahoilla läks. kenen rahoilla greta kuljeskelee?

ympäristöTietoinen ääriOikea
ympäristöTietoinen ääriOikea
11.8.2019 14:21
Vastaa...  sama

Ympäristöhölmöjä vastustamattoman Kansan rahoilla, tietenkin. Ympäristökommarit itse eivät tietenkään maksa mitään.

ike
ike
11.8.2019 18:52
Vastaa...  Sam Colt

En ole mikään rap-musiikin fani mutta en näe mitään pahaa siinä että omalla työllään rahansa ansainnut voi käyttää niitä kuten haluaa. Jos se on yksityiskone niin olkoon niin.Ruotsin taholta näen tämän niin että tämä oli harkittu (aika harvoin voi ruotista puhua tällä sanalla) veto. Pääsivät pälkähästä. Olivat toimineeet kaikkien oikeusvaltioperiaatteiden vastaisesti.

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
11.8.2019 13:57

Afgaaneille pedataan siis ilmastoa, jota vain vääräuskoisten maassa on jäljellä. Taas tiedossa lisää veroja ja mustatukkaisia ostokeskuspoikia, ei yhtään tyttöjä. Kenen luulette askarrelleen noiden plakaatit? Ei ne täälläkään osaa kirjoittaa millään kielellä, jostain ne on noille lähetetty.
Saas nähdä mitä tuo tarkoittaa. Yritetäänkö tuota levittää pitkin kehitysmaita laajemminkin. Tulee ihmisille semmoinen fiilis, että ei tästä mitään tule, lopetetaan koulu, aletaan ilmastomellakoimaan ja pistämään paikkoja paskaksi, kunnes joku länsimaa ottaa vastaan. Sitten aletaan tuhoamaan sitäkin maata, muttei enää muisteta miksi.
Turvapaikka-aktivistien juonia tämäkin.

Anonymous
Anonymous
11.8.2019 15:06

Afgaaninuori välittää ilmastosta buah hah haa, afgaaninuori ei ymmärrä mistään muusta kuin omasta edusta valkoisen ihmisen kustannuksella.

PastoriNikulainen
PastoriNikulainen
11.8.2019 15:34

Ketä uskoo pikkukakaran houruiluihin, joka näkee näkyjä olemattomiista?
Vittu, en minä ainakaan!!!

Juuso
Juuso
11.8.2019 16:08

Ilamstouskoisen viherpipertäjäperheen autistinen lapsi onn nyt kaikkien julkaisujn kannessa. V.ttu tämä maailma on hulluuden partaalla. Koska järki voittaa?
Vaikka PS olsikin suurin puolue kannatukseltaan, ei sekään ole mikään voitto, jos loput kansaa ei halua yhteistyötä tehdä tolkunpuhujien kanssa. Ovat propagandatuuttien luomassa ilmastouskossa niin tiukasti kiinni. Se ahdistaa tässä.

Aappa
Aappa
11.8.2019 16:44

No, pistäkääpä alkajaisiksi Kabulin päästö- & jätehuolto kondikseen, niin palataan sitten asiaan.

Nestori Lundahl
Nestori Lundahl
11.8.2019 20:22
Vastaa...  Aappa

Kabulin jätehuolto on ollut kondiksessa jo ainakin 3 000 vuotta. Sen nimi on Kabul-joki.

Valtsu
Valtsu
11.8.2019 17:07

Jos on käynyt vuoden koraanikoulua, muuten on tullut paimennettua vuohia ja tarkkailtua, ettei naisen nilkka vilahda, niin seuraavassa kuvassa ei mietitä ilmastonmuutosta.

Särmääjä
Särmääjä
11.8.2019 17:23

Mikähän ruotsalainen delegaatio noi on käyny valjastamassa tohon propagandafilmiin? Eihän tommosessa perslävessä kukaan edes osaa englantia tai tiedä mitä ilmastonmuutos tarkottaa.

Janis Petke
Janis Petke
11.8.2019 17:32

Haetaan hyväksyntää raiskauksille, ”kun muutoin ovat niin valveutuneita”.

Anonymous
Anonymous
11.8.2019 18:20

Perkele, missä on se otsonikato jota meille varoiteltiin koulussa 20 vuotta sitten. Mihin se on hävinnyt? Mitä lieneekään. No nyt on tämä…

PastoriNikulainen
PastoriNikulainen
11.8.2019 18:59
Vastaa...  Anonymous

Jep. Muistan jo uinu Piina leffassa kohdan jossa
hullu ämmä puhuu nuoskakelillä otsoonikadosta.
Eivät puhu enää? Kissako kielen vei?

AdAstra
AdAstra
11.8.2019 20:08

Enää 1,5 vuotta jäljellä näiden ilmastosekopäiden kanssa. Sitten vapaus jossain järkeään käyttävässä maassa.

PastoriNikulainen
PastoriNikulainen
11.8.2019 23:09
Vastaa...  AdAstra

Onnea valitsemallanne tielle. Itsellä ei fyffet valitettavasti anna periksi
muutta tyyliin Unkariin Vicin hoiviin.

Anteeksi
Anteeksi
11.8.2019 23:23

Minä en nyt kyllä ymmärrä, mikä tässä ilmastohuolessa on niin ”pahaa” kuin jotkut tähän reagoivat. Kuuntelin ekan kerran Gretan oman puheen youtubella ja aivan asiallisestihan hän puhui. Nuoreksi ruotsalaistytöksi todella hyvää englantia, kaiken lisäksi. Miksi tämä ilmastokysymys on jakanut ihmisiä? Täytyy kysyä täällä, koska en ole aikoihin lukenut enkä kuunnellut valhemedioita.
Miksi jotkut vähättelevät tätä ilmastohuolta? Katastroofihan lähestyy, tämä on tosiasia. Jotain täytyy tehdä ja nopeasti. Tekevätkö sitten he, jotka sen voisivat, vai onko kyseessä vain tekopyhä ilmiö, jossa suurkapitalistit ja Antifa yhdessä vain hymyilevät suloista sudenhymyään herttaiselle Gretalle. Greta itse luultavasti on asiassa ainoa vilpitön.
Ja mua ottaa päähän se aikuinen, Laajasalon Enoa muistuttava matu, joka kuvassa nojailee alaikäisen Gretan olkapäätä vasten. Matuthan väijyvät juuri hiukan vammaisia ja herkkäuskoisia lapsia. Näin käsittääkseni tapahtui mm. Oulussa. Kuva lienee peräti Antifan oma mainosjuliste ja ”kertoo Antifastakin enemmän kuin tuhat sanaa”.
Anteeksi.

Agfa Color
Agfa Color
12.8.2019 03:46

201 afgaa on pakkopalautettu 29.7 mennessä! Hyvä vaikka 1-2 nollaa perään, kiitos.
https://www.svt.se/nyheter/utrikes/granspolisen-blir-allt-effektivare-i-arbetet-med-utvisningar-till-afghanistan

Hyss hyss
Hyss hyss
12.8.2019 03:48
Vastaa...  Agfa Color

Siis tänä vuonna ja se on suurempi määrä kuin mitä 2018 vastaavana aikana.

AdAstra
AdAstra
12.8.2019 11:48

Kävin alakouluni 1970-luvulla. Silloin meitä peloteltiin uudesta jääkaudesta. Ja oli ”kylmä sota” Neuvostoliiton ja USA:n välillä.
Mutta:
Kotiin tuli vain tilattuna paikallislehti.
TV:ssä näkyi 2 kanavaa, joita ainakaan meillä kotona edes ei katsottu klo 21 jälkeen arkisin.
Viime vuoden WEU:ssa (World Economic Forum), maailman eliitti päätti, että kansalaiset pitää pelotella kankeiksi tästä ”ilmastonmuutoksesta” (jota ensin nimitettiin ”ilmastonlämpenemiseksi”, mutta kun se perhana ei lämpenekään…).
Omaan kouluaikaani verrattuna nykylapset ja nuoret ovat jatkuvan propagandan kohteena kaikista mahdollisista mediasuunnista, koskien vaikka tätä ”ilmastonmuutosta”. Ei ihme, että turha syyllisyyden tunne ja mielenterveysongelmat…
Maailman eliitillä on tarkoitus päästä rahastamaan tällä ”ilmastonmuutoksella” oikein reippaasti.
Googlailla voi vaikka ”owning the weather by 2025”.