Ilmastoahdistus levisi afgaaninuoriin

Ilmastoguru Greta Thunbergin aloittamat lakot ovat levinneet ympäri maailmaa ja nyt jopa Afganistanissa Kabulissa nuorukaiset lakkoilevat ilmaston puolesta.

Thunberg twiittasi twiitin, jossa filminpätkällä sadat kabulilaiset nuorukaiset ovat huolissaan ilmaston tilasta. ”Ei ole vaihtoehto B:tä”, plakaateissa kerrotaan.

On mielenkiintoista, että toisaalta afgaaninuoret Afganistanissa pitävät ihan julkista mielenosoitusta ilmaston puolesta. Kukaan, ei edes talibaanit puutu mielenosoitukseen. Toisaalla Euroopassa lihapatojen ääressä olevat afgaanit osoittavat mieltään pakkopalautuksia vastaan takaisin kotimaahan.

Mainokset

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

27 thoughts on “Ilmastoahdistus levisi afgaaninuoriin

 1. Se on muodikasta olla ilmastoaktivisti ja se parantaa mahdollisuutta päästä Greta Thunberg- maahan Swedestaniin. Sen jälkeen voikin sitten jo lyödä lekkeriksi ja ryhtyä vaikka myymälä- ja taskuvarkaaksi huumepäissään.

  ASAP Rockyn tuomio julistetaan 14.8. Roska-afgaanin vaatima vahingonkorvaus on yli kaksi kertaa enemmän kuin mitä Akilovin terroriuhrit saivat.

  71
  1. ASAPin teko oli sata kertaa julmempi, afgaanille kuuluisi loppuelämän huumebileet horoineen. #emmeunohda #rapefugeesareallright

   21
 2. Afgaanipallerot ovat Ruotsin hallituksen erityissuojeluksessa. Mutta voimme olla rauhallisin mielin, koska Ruotsin Keskustapuolueen puheenjohtaja Annie Lôöf tuntee kaikki nämä ”lukiolaispojat” ja takasi noin 60.000:lla todistetusti laittomilla ja väärillä tiedoilla tulleille paperittomille (=laittomille) miehille luvan jäädä niin ruotsalaisten lukiolaistyttöjen kuin ”jennkituristien” (=ASAP Rocky) riemuksi ainakin kolmeksi vuodeksi Ruotsiin..

  48
 3. Sosialismilla rakennetun Olkiluodon suurilmastopamausta odotellessa sanoo:

  No, onhan tuossa tekosyytä olla menemättä töihin. Sopii jos keille, niin afgaaneille. Miten nuo lakot muuttavat ilmastoa? Luulevatko nuo typerykset, että ökyrikkaat, joiden käsissä ovat asiat, jotka vaikuttaisivat ilmaston tuhoamiseen, että he muutamankin tuhannen läpsyn laiskanpäivistä piittaisivat? Greta kumppaneineen käyttää ilmastomuutosta tekosyynä aivan muiden asioiden ajamiseksi, eli maapallon saattamiseksi levottomuuksien valtaan, jolloin mellakoijia voisivat nuo samat suurjohtajat manipuloida. Hyvän tekosyyn käyttämistä pahaan. Sossuiltahan tämä aivan kokemuksella käy. Heitä taas taustalla johtaa itse Riistäjä, Itte Pääkapitalistit, joita paskapuheistaan huolimatta, itse todellisuudella palvelevat.

  Itseänikin muuten, noin jossain määrin, ”huolestuttaa” ilmastomuutoksemme, mutta ei sitä punikkien perinteisellä väkivallalla muuteta. Juuri itse sosialistimaat, tehtaidensa piittaamattomine savupiippuineen, ovat pääosin olleet pilaamassa maapallon ilmastoa. Muistan jo kauan sitten, kommunistisen, nk. itäblokin läpi retkeillessäni, (muist. maa oli Tsekkoslovakia), hirvittävät tulet ja savut jotka rinnakkain nousivat suurien, sosialististen tehtaiden pitkistä savupiipuista kohti muutoin puhtaita sinitaivaita. Se oli helvetti maan päällä. Mutta kommarithan eivät koskaan katso omaan peiliinsä. Syy omaan sikailuun on aina ”porvarissa”, jossa kieltämättä myöskin on oma syynsä. Juuri nuo halvasti rakennettujen kommunistitehtaiden helvetinsavut ympäri maapalloa ovat luoneet ilmastomuutoksen.

  27
  1. Saasteet on kokonaan toinen asia kuin CO2.
   Voimme huoletta polttaa kaikkea fossiilista järkevissä kohteissa, toki fossiiliset olisi parasta säästää liikkuviin kohteisiin.

   24
 4. Tämä vanhempiensa omiin tarkoituksiinsa hyväksikäyttämä Greta on surullinen tapaus, mutta ikävä siinä mielessä, että saa paljon julkisuutta, tavalla, jota ei moni ymmärrä feikiksi.

  34
 5. Minulla oli sellainen käsitys, että suurin osa Ruotsiin läpsytelleistä afgaanipojista oli tullut Iranista, eikä Afganistanista. Afgaanipoikien tärkein työkalu on Kalashnikov, joka toki on ympäristöystävällisempi kuin atomipommi.

  Vielä täytyy verrata paria Amerikan-matkaa: Asap-Roska lähti Ruotsista yksityiskoneella ja Down-Greta lähtee purjeveneellä…

  15
  8
  1. ymmärrän ja en ymmärrä. asap on kait usa:n kansalainen. ja joku stara kait? luulisin et omilla rahoilla läks. kenen rahoilla greta kuljeskelee?

   26
   1. Ympäristöhölmöjä vastustamattoman Kansan rahoilla, tietenkin. Ympäristökommarit itse eivät tietenkään maksa mitään.

    23
  2. En ole mikään rap-musiikin fani mutta en näe mitään pahaa siinä että omalla työllään rahansa ansainnut voi käyttää niitä kuten haluaa. Jos se on yksityiskone niin olkoon niin.Ruotsin taholta näen tämän niin että tämä oli harkittu (aika harvoin voi ruotista puhua tällä sanalla) veto. Pääsivät pälkähästä. Olivat toimineeet kaikkien oikeusvaltioperiaatteiden vastaisesti.

   11
 6. Afgaaneille pedataan siis ilmastoa, jota vain vääräuskoisten maassa on jäljellä. Taas tiedossa lisää veroja ja mustatukkaisia ostokeskuspoikia, ei yhtään tyttöjä. Kenen luulette askarrelleen noiden plakaatit? Ei ne täälläkään osaa kirjoittaa millään kielellä, jostain ne on noille lähetetty.

  Saas nähdä mitä tuo tarkoittaa. Yritetäänkö tuota levittää pitkin kehitysmaita laajemminkin. Tulee ihmisille semmoinen fiilis, että ei tästä mitään tule, lopetetaan koulu, aletaan ilmastomellakoimaan ja pistämään paikkoja paskaksi, kunnes joku länsimaa ottaa vastaan. Sitten aletaan tuhoamaan sitäkin maata, muttei enää muisteta miksi.

  Turvapaikka-aktivistien juonia tämäkin.

  38
 7. Afgaaninuori välittää ilmastosta buah hah haa, afgaaninuori ei ymmärrä mistään muusta kuin omasta edusta valkoisen ihmisen kustannuksella.

  42
 8. Ketä uskoo pikkukakaran houruiluihin, joka näkee näkyjä olemattomiista?
  Vittu, en minä ainakaan!!!

  24
  1
 9. Ilamstouskoisen viherpipertäjäperheen autistinen lapsi onn nyt kaikkien julkaisujn kannessa. V.ttu tämä maailma on hulluuden partaalla. Koska järki voittaa?

  Vaikka PS olsikin suurin puolue kannatukseltaan, ei sekään ole mikään voitto, jos loput kansaa ei halua yhteistyötä tehdä tolkunpuhujien kanssa. Ovat propagandatuuttien luomassa ilmastouskossa niin tiukasti kiinni. Se ahdistaa tässä.

  27
 10. No, pistäkääpä alkajaisiksi Kabulin päästö- & jätehuolto kondikseen, niin palataan sitten asiaan.

  27
  1. Kabulin jätehuolto on ollut kondiksessa jo ainakin 3 000 vuotta. Sen nimi on Kabul-joki.

   12
 11. Jos on käynyt vuoden koraanikoulua, muuten on tullut paimennettua vuohia ja tarkkailtua, ettei naisen nilkka vilahda, niin seuraavassa kuvassa ei mietitä ilmastonmuutosta.

  27
 12. Mikähän ruotsalainen delegaatio noi on käyny valjastamassa tohon propagandafilmiin? Eihän tommosessa perslävessä kukaan edes osaa englantia tai tiedä mitä ilmastonmuutos tarkottaa.

  17
 13. Perkele, missä on se otsonikato jota meille varoiteltiin koulussa 20 vuotta sitten. Mihin se on hävinnyt? Mitä lieneekään. No nyt on tämä…

  18
  1. Jep. Muistan jo uinu Piina leffassa kohdan jossa
   hullu ämmä puhuu nuoskakelillä otsoonikadosta.
   Eivät puhu enää? Kissako kielen vei?

   13
   1. Enää 1,5 vuotta jäljellä näiden ilmastosekopäiden kanssa. Sitten vapaus jossain järkeään käyttävässä maassa.

    1. Onnea valitsemallanne tielle. Itsellä ei fyffet valitettavasti anna periksi
     muutta tyyliin Unkariin Vicin hoiviin.

 14. Minä en nyt kyllä ymmärrä, mikä tässä ilmastohuolessa on niin ”pahaa” kuin jotkut tähän reagoivat. Kuuntelin ekan kerran Gretan oman puheen youtubella ja aivan asiallisestihan hän puhui. Nuoreksi ruotsalaistytöksi todella hyvää englantia, kaiken lisäksi. Miksi tämä ilmastokysymys on jakanut ihmisiä? Täytyy kysyä täällä, koska en ole aikoihin lukenut enkä kuunnellut valhemedioita.

  Miksi jotkut vähättelevät tätä ilmastohuolta? Katastroofihan lähestyy, tämä on tosiasia. Jotain täytyy tehdä ja nopeasti. Tekevätkö sitten he, jotka sen voisivat, vai onko kyseessä vain tekopyhä ilmiö, jossa suurkapitalistit ja Antifa yhdessä vain hymyilevät suloista sudenhymyään herttaiselle Gretalle. Greta itse luultavasti on asiassa ainoa vilpitön.

  Ja mua ottaa päähän se aikuinen, Laajasalon Enoa muistuttava matu, joka kuvassa nojailee alaikäisen Gretan olkapäätä vasten. Matuthan väijyvät juuri hiukan vammaisia ja herkkäuskoisia lapsia. Näin käsittääkseni tapahtui mm. Oulussa. Kuva lienee peräti Antifan oma mainosjuliste ja ”kertoo Antifastakin enemmän kuin tuhat sanaa”.

  Anteeksi.

  2
  2
 15. Kävin alakouluni 1970-luvulla. Silloin meitä peloteltiin uudesta jääkaudesta. Ja oli ”kylmä sota” Neuvostoliiton ja USA:n välillä.
  Mutta:
  Kotiin tuli vain tilattuna paikallislehti.
  TV:ssä näkyi 2 kanavaa, joita ainakaan meillä kotona edes ei katsottu klo 21 jälkeen arkisin.

  Viime vuoden WEU:ssa (World Economic Forum), maailman eliitti päätti, että kansalaiset pitää pelotella kankeiksi tästä ”ilmastonmuutoksesta” (jota ensin nimitettiin ”ilmastonlämpenemiseksi”, mutta kun se perhana ei lämpenekään…).
  Omaan kouluaikaani verrattuna nykylapset ja nuoret ovat jatkuvan propagandan kohteena kaikista mahdollisista mediasuunnista, koskien vaikka tätä ”ilmastonmuutosta”. Ei ihme, että turha syyllisyyden tunne ja mielenterveysongelmat…

  Maailman eliitillä on tarkoitus päästä rahastamaan tällä ”ilmastonmuutoksella” oikein reippaasti.

  Googlailla voi vaikka ”owning the weather by 2025”.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.