Norjan moskeijaiskun tutkinnassa tuli esille yksi kuollut

Kuvakaappaus 2019-08-11 10-21-19

Norjan moskeijaiskun ympärille kehittyy kummallinen draama. Ampujan kotoa löydettiin illalla ruumis. Oslon poliisin mukaan ampujalla ja ruumiilla oli perhesuhde, mutta sen enempää sukulaissuhteita ei ole avattu.

Tapahtumien kulku on suurinpiirtein seuraava. Ampuja asteli Oslon kupeessa sijaitsevan Bærumin kaupungin Al-Noorin islamilaiseen keskukseen ja ampui ainakin yhden laukauksen klo 16.00 jälkeen paikallista aikaa. Yksi moskeijassa ollut vierailija loukkaantui lievästi. Muut moskeijavieraat saivat taltutettua ampujan ja pitelivät tätä poliisi tuloon asti.
Kun epäilty, noin 20-vuotias mies, oli otettu poliisin säilöön ja tämän kotiin tehtiin kotietsintä niin siinä yhteydessä asunnosta löydettiin kuollut nainen. Poliisi kertoo mm. Norjan yleisradioyhtiö NRK:lle, että nainen oli kirjoilla osoitteessa ja ovat jakaneet yhteisen talouden. Heillä oli perhesuhde. Vaikka asia ilmoitetaan hyvin poliisikielellä, tarkoittaa uhri joko puolisoa tai äitiä.
Poliisi kertoi tiedotustilaisuudessa, että ampuja oli ladannut sosiaaliseen mediaan ja keskustelupalstoille erilaisia ampumiseen viittaavia tai vihjailevia tekstejä. Niiden sisältö ei kuitenkaan ole tullut julkisuuteen. Poliisi ei poissulje myöskään terrori-iskun mahdollisuutta.
Moskeijasta löytyi iskun jälkeen kaksi muuta asetta. Tästäkään ei ole saatu tietoa, että mikä näiden aseiden osuus oli. Kuuluivatko siis ampujalle vai olivatko moskeijan omaisuutta.
Eri skandinaavisilla keskustelupalstoilla asiasta on nähty yhteyksiä Breivikiin. Mutta onko niitä? Breivikin uhreina ei ollut muslimeja ja ulkomaalaisia kun taas eillisen ampujan kohteena oli.
Kuvakaappaus 2019-08-11 10-21-45
 


 
Kaikki kommentit, joissa yritetään oikeuttaa tällaiset iskut, poistetaan. Sellaisia kommentteja voi laittaa omille vaikkapa Facebook-sivuilleen.

Subscribe
Notify of
guest
20 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Parta Pasi 2007

Haiskahtaa kolmiodraamalta ; eukko ollut liian anteliaalla päällä jonkun maahanmuuttajan kanssa, niin ensin kärsiä sai emäntä, ja sitten ukko lähti kostoreissulle mutta viina ehti haihtua päästä ja sen myötä raivo.

El Comandante Cero

Norjaan värvättiin viitisenkymmentä vuotta sitten pakistanilaisia joiden kotoutumisen laita on vähän niin ja näin. Eiköhän siinä ole joku karokaro perheen ja suvun kunnian vaatima teko.

Puosuvaari

Tuolta se haiskahtaa, Suomen valtamedian poliittinen korrektius suorastaan lemuaa: Iltalehti – vastoin heidøn normaalia julkaisupolitiikkaansa – kertoi heti ampujan olleen “etninen norjalainen..” Mutta hei, näitähän ei saanut sanoa ettei olisi sitä vihaa lisäävää kansanryhmää kohtaan.
Toiser kansanryhmät ovat tosiaan toisia kansanryhmiä arvokkaampia.

Norjassakin syrjäydytään

Norjalaiset ovat erilaista porukkaa kuin esim. ruotsalaiset. Norjassa on myös aika paljon psyykkisesti huonosti voivia ihmisiä. Ennen öljymiljardeja Norja oli köyhä maa, sitten tuli yhtäkkinen nousu, alettiin menestyä ja vaadittiin menestymistä kaikilta. Moni ei ole pärjännyt mukana.
Asiasta toiseen: Kööpenhaminan pommittaja on selvä somppu tai ainakin hiekkis. Sen näkee heti videosta:
https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/Jo3koR/video-visar-bombmannen-vid-polisstationen

kanander

Ilmeisesti moskeijassa yhden laukauksen ampunut oli tappanut aikaisemmin naisensa, äitinsä tai siskonsa. Draaman kärki oli siis se, että norjalainen tappoi norjalaisen. Kenen olivat aseet moskeijassa? Perusvarustusta koraanin kanssa?

Uuno Arvo Vassarinen

On ihme että korkeamman kulttuurin kehdoissa ei ole varalta konepistooleja, yleensäkin automaattiaseita, kranaatteja, kemiallisia aseita ja miekkoja, koska äärioikeisto ei halua heidän julistavan rauhan sanomaa vääräuskoisten tappamisesta, luonnollisista raiskauksista kevyesti pukeutuneita länsimaisia huoria kohtaan ja revityn pillun autuudesta oikeauskoiselle. Äärioikeisto haluaa riistokapitalistisella kiihkollaan turmella ja hapattaa oikeauskoisen herkän mielen.

Kari Ilmarinen

Poliittisesti korrektin valtamedian uutisointi tosiaan ihmetyttää: Kamppi-Ruoholahden ampumistapauksessa oli tosiaan tekijänä valtamediassa pitkään “espoolaismies”, joka nyt tosiasiassa oli kosovo-albaani tai jotain sinnepäin – mutta ei varmasti espoolainen (vaikka osoite ehken siellä olikin). Vuosaaren nuorisojengit ovat niin median kuin poliisinkin mielestä ihan tavallisia nuorisojengejä kuten ennenkin. Jokainen tervejärkinen normaali suomalainen tietää porukan multikullan ja itse Itäkeskuksessa ja Vuosaaressa kanta-asukkaana 1980-lluvulla asuneena tiedän, että MIKÂÂN ei noilla alueilla ole enää kuin ennen.. Jopa Puhoksen puolelle saattoi vielä 1980-luvulla mennä lasten kanssa syömään vaikka Carrollsin hampulaisen kaikessa rauhassa..
Mutta Norjan moskeija-ammunnassa on tosiaan keskeistä uutisoita ampujan olevan valkoinen ja parhaassa toivossa ja uskossa (ennen kuin edes tutkittu) ja vieläpä etninen norjalainen..

PastoriNikulainen

Iskun tehnyt hihhuli ei varmasti osuisi edes ladon seinään.

Löveneni rientää auttamaan

Ei hätää! Nyt tarjoaa Löveeni tukeaan Norjan kauhean terroriteon vuoksi. On se hyvä että meillä on tuo Löveeni, mitä olisimmekaan ilman häntä. Koko Eurooppa, eikun koko Maailma kiittää!

peräpää

ja Pipilä menee shokkiin…

Fullacces

Todella knneton räpellysyritys. parempi jättää tekemättä jos tulos on tällänen. liian isot seuraukset niin parempi olis tehdä kerralla kunnolla
#Myötähäpeä🤭🙄

Särmääjä

Ampuja oli jonkinlainen natsilarppaaja ja kohdistaa iskunsa moskeijaan. Mahtoikohan edes tietää että hänen ihailemansa natsit oli juurikin liitossa muslimien kanssa aikanaan. Ja tällä rajauksella ei ole Breivikin kanssa mitään tekemistä. Nämä hyvinkin sekalaista porukkaa jotka näitä keksii joskus tempaista.

Moskeijan sankarit
rane58

Se on ollut joku sivari kun ei osunut useampaan….?

Sanoo Stefan tänään

“Minä ymmärrän ja jaan muslimien tunteman pelon sekä Norjassa että Ruotsissa, varsinkin kun muslimien juhla id al-adha on juuri alkamassa. On perustavanlaatuinen ja itsestäänselvä oikeus saada harjoittaa uskontoaan vapaasti ja turvallisesti” (Stefan Löfven, SVT)
“Jag förstår och delar oron hos muslimer i både Norge och Sverige, inte minst som den muslimska högtiden id al-adha just inleds. Det är en grundläggande och självklar mänsklig rättighet att kunna utöva sin religion i frihet och trygghet.”

Puosuvaari

Onkohan Löfven ollut itse koskaan läsnä id al-adhan vereltä maisuvissa juhlissa? Meinaan kun siinä kurkut kileiltä aukeaa ja veri roiskuu oikeaoppisen halal-tyylin mukaisesti…

Groyper

Olisikohan ase mennyt jumiin? Aika hullua lähteä tekemään jotain Brentoneita vain yhdellä aseella. Jos tämä nyt edes oli mikään terrori-isku. Outoa, että taaskaan ei kerrota suoraan kunnolla mitä on tapahtunut.

Näpit irti moskeijoista

Expressenin päätoimitus kirjoittaa tänään: ”Lähtökohtana pitää aina olla että islam kuuluu yhteiskuntaamme. Muslimeilla on oikeus mennä moskeijaan, rukoilla työtauollaan ja peittää hiuksensa tai olla tekemättä sitä. Sille joka yrittää kieltää sen oikeuden pitää sanoa: ”Älä kajoa meidän moskeijoihimme!”
”Men utgångspunkten måste alltid vara en grundläggande acceptans för att islam har en plats i vårt samhälle. Muslimer måste känna sig fria att gå till moskén, be på sin rast eller täcka sitt hår likaväl som de kan välja att avstå.
Den som försöker undergräva den rätten bör bemötas med ett tydligt budskap: Rör inte våra moskéer!”(Expressen)

rane58

Niin, kirkothan saavat olla rauhassa näissä suvaitsevaisissa rauhanuskonnon muslimimaissa….?

Särmääjä

Pääimaami Thomas Mattssonin päivälehti Ruotsistanissa kiteyttää asian jämäkästi! Vielä kun olisivat toivottaneet koko toimituksen voimin hyvää id al adhaa lampaan veressä uiden rätit ja kaavut päällä.