Expressen: Muslimiviha on kuin myrkkyä, jota vastaan pitää taistella

Kuvakaappaus 2019-08-12 00-07-46

Expressen ottaa kantaa Norjan moskeijaiskun myötä. Artikkelissa “Muslimiviha on myrkkyä, jota vastaan pitää taistella”.

Pääkirjoitus alustetaan kertomalla kuinka äärioikeisto on aktivoitunut ja tekee nyt väkivaltaisia iskuja ympäri maailmaa. Iskuista mainitaan Uuden Seelannin moskeijaisku ja Yhdysvaltain El Pason joukkomurha. Pääkirjoituksen mukaan on erittäin huolestuttava kehitys, että äärioikeistolaiset terroristit motivoituvat toistensa iskuista ympäri maailmaa. Erilaisia manifesteja jaellaan tarkoituksena radikalisoitua entistä enemmän.
Teksti on jonnijoutavaa jorinaa islamofobiasta, mutta sen loppukappale on hyvä:
– Lähtökohtaisesti pitää kuitenkin hyväksyä se, että islamilla on paikka yhteiskunnassamme [Ruotsissa]. Muslimien pitää kokea olonsa vapaaksi kun he menevät moskeijaan, heidän pitää saada rukoilla tauolla tai peittää hiuksensa tai olla peittämättä. Se, joka yrittää kiistää tällaiset oikeudet, hänelle pitää lujasti sanoa: Näpit irti moskeijoistamme!


 
Mitäpä tähän on muuta lisättävää: Näpit irti moskeijoista. Rasistit.

Subscribe
Notify of
guest
25 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Nisse-Nasse
Nisse-Nasse
12.8.2019 00:34

Itsepetos on vahvassa.
Seuraavaksi varmaan alkavat ajaa ristin poistoa lipusta, että musulmaanipalleroisilla olisi kotoisammat olot.
Vaikea silti hahmottaa, että maan kansa (ja sen myötä valtiokin nykymuodossaan) on päättänyt kummassa joukkoharhassa lakata olemasta ja luovuttaa paikkansa muualta tuleville.

Anonymous
Anonymous
13.8.2019 04:42
Vastaa...  Nisse-Nasse

pian kalifaatti kirjoittaa,näpit irti meidän ruotsalaisista

Anonymous
Anonymous
12.8.2019 00:55

Olisiko kuitenkin fiksumpaa lähettää porukka joka on yli tuhat vuotta yrittänyt valloittaa Eurooppaa sinne mistä tulivatkin?
Porukka jonka idoli numero yksi on yli tuhat vuotta ollut profeetta joka oli pedofiili ja tappoi satoja juutalaisia ja kristittyjä omin käsin. Porukka joka haluaa tappaa vääräuskoiset, heittää homot katolta ja säkittää ja alistaa naiset koiraa alemmaksi.
Porukka jonka elämä on yli tuhat vuotta pyörinyt koraanin, muhammedin ja allahin ympärillä eikä näytä muuksi muuttuvan.
Olisi järjetöntä odottaa integraatiota tai merkittävää muutosta meidän elinaikanamme.

Hähhähhäääääää
Hähhähhäääääää
12.8.2019 01:24

Ei ole ollenkaan järjetöntä odottaa että integroituisimme elinaikanamme.

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
12.8.2019 14:31

Me muslimithan olemme integrotuneet. Te ette halua nähdä sitä kuinka hyvin olemmekaan. Nyt on teidän vuoronne. Integroitukaa, tai itkekää sapelimaakarin edessä polvistuneina. Se kaikki lähtee itsestä. Ellei kykene sopeutumaan nykypäivän haasteisiin, saa syyttää itseään. Monikulttuuri on rikkaus.. ja alistumista. Ellette alistu, alistamme teitä kyllä ihan Koraanin pohjalta niin perkeleesti.

Acc358
Acc358
12.8.2019 01:37

Ruotsin valtaapitävät eivät tajua, että muslimeilla on omat maansa missä voivat mielimäärin muslimoida. Tehkööt niissä mitä haluavat.

Vääristelty totuus...
Vääristelty totuus...
12.8.2019 05:59

Näpit irti tytöistämme/naisistamme ja yleensä yhteiskuntarauhamme rikkomisesta….olisi oikea kirjoitus Exprssenillekkin mutta sitä ei koskaan julkaista….Muslimit tekee sen vihan ihan itse…

Minä
Minä
12.8.2019 06:41

Muslimit ovat itse sen myrkyn keittäneet. Turha siitä on syyttää muita. Jos olisi jotain arvostettavaa, sitten arvostettaisiin, mutta ei ole mitään arvostettavaa, paitsi suvakkien mielestä, jotka ovat aivan lääpällään muslimien tuomaan parempaan sivistykseen.

Van, Mie
Van, Mie
12.8.2019 16:41
Vastaa...  Minä

“Muslimiviha on kuin myrkkyä, jota vastaan pitää taistella”
Minun mielestäni pitää kysyä myös: Mikä saa muslimit vihaamaan niin paljon että heidän vihaansa vastaan pitää taistella?

Anonymous
Anonymous
12.8.2019 07:02

Lukekaa ‘Islam yhdestoista vitsaus’. Kirjastosta.

muslimi=terroristi suvakki=saastaa
muslimi=terroristi suvakki=saastaa
12.8.2019 07:47

Tämä koko muslimi jutska ratkeaa omia aikojaan. Ensin vain hävitetään hyyssärisuvakit planeetalta, kaikki. Sen jälkeen muslimien metsästyksen tapporaha käyttöön. Sitten vaan homa käyntiin. Vihaan rasismia ja vihapuheita sekä kiroilua niin saatanan vitusti.

Anonymous
Anonymous
12.8.2019 07:49

Muslimi on kummallinen yhdistelmä reppanaa ja sadistia joka uskaltaa kiusata, rääkätä ja kiduttaa pikkutyttöjä/poikia ja eläimiä. Oma lukunsa on sitten muslimien perhe/suku-yhteyksissä tapahtuvat “kepposet”.

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
12.8.2019 14:41
Vastaa...  Anonymous

Nettivalepoliisi kertoo tykkäämisen voivan olla vihateko, hui. Norjalassa se oli johtanut siihen, että ääriääriäärioikeisto – kaikki ne, yksilöitä ei tässä genressä ole – oli näpelöinyt moskeijaa, näpit irti!
Muslimi-isku on aina yksilön suorittama, vaikka olisi porukalla päätetty, suunniteltu ja tehty. Muslimi on aina kiva kaveri, sillä on mielenterveysongelmia ja sillä on shortsit moskeijan ohi kävellessään. Mikään ei siis viittaa islamiin.

pöh
pöh
12.8.2019 08:30

Rauhalliset (pääosin) sivistyneet länsimaalaiset ei vihaisi islamia, jos ei siihen olisi syytä.
Ihan ovat käytöksellään sen itse aiheuttaneet.

Anonymous
Anonymous
12.8.2019 10:55
Vastaa...  pöh

Paitsi käytös, syy on myös väkivaltainen ideologia. On niin naaiiveja tälläiset expressenin kaltaiset kirjoitukset sekä toimittelijat.

Sossuapinat häkkiin
Sossuapinat häkkiin
12.8.2019 10:08

Eli muslimit ovat nyt hermostuksissaan valittaneet vasemmistolle. Lisätkää propagandaa niin me saamme rauhassa terrorisoida teitä, ei se ole KIVAA että te rupeatte vastarintaan hei! Me saamme tappaa teitä, mutta te ette saa tappaa meitä. Vedämme silloin hihastamme RASISTIKORTIN ja Allah voittaa jälleen kerran! PS: Sossurahaa olisi nyt tämän UHAN takia aiheellista korottaa noin 300-400%, tänx!

Nokka Mekkaan
Nokka Mekkaan
12.8.2019 11:15

Ruotsin kirkko ja kansa tekee jo tilaa islamille, esim. tavalliset kristilliset hautausseremoniat ovat katoamassa ja yhä useampi ruumis ajetaan suoraan sairaalasta krematorioon ja haudataan anonyymisti. Kristilliset kirkonmenot eivät siis enää kiinnosta.
Lähde: https://www.svt.se/nyheter/inrikes/gravsattning-utan-ceremoni-allt-vanligare
Tilalle tulee aikaa myöten muslimihautajaiset eli arkku kuoppaan, vainaja kieppaistaan arkusta ulos paljaaseen maahan nokka kohti Mekkaa. Eikä Ruotsin kirkon papeilla ole mitään tätä vastaan, päinvastoin, toivovat tulevaisuudessa saavansa uuden työpaikan moskeijasta!

Vihervassarit laskussa
Vihervassarit laskussa
12.8.2019 12:01

Tuore mielipidemittaus Ruotsista, INIZION tekemä (sossumielinen gallupinstituutti):
https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/8mjrwW/valjarbarometer-fran-inizio

kanander
12.8.2019 13:28

Expressenille pitäisi lähettää tämä taulukko muslimiterroristien hyökkäyksistä. Siihen tulee uusia tapauksia joka päivä.
https://www.thereligionofpeace.com/attacks/attacks.aspx?Yr=Last30

Aappa
Aappa
12.8.2019 13:59

Nämä ”äärioikeistolaiset” iskut vaikuttaa olevan enemmänkin yksittäisiä mielenterveys- tai päihteissä tehtyjä juttuja, mutta periaatteessa otsikon siis pitäisi kuulua: ”Islam on myrkkyä, jota vastaan pitää taistella”.

Helppo vihata ja vaikea rakastaa
Helppo vihata ja vaikea rakastaa
12.8.2019 14:04

Muslimiviha on yhtä suurta myrkkyä kuin muslimien palvominen ja suosiminen. Valitettavasti se johtuu muslimien käytöksestä että heitä on helppo vihata ja vaikea rakastaa.
Kristitty ASAP Rocky on tosi fiksu jätkä, tässä hänen kommenttinsa vankilassaolosta livenä konsertissa:
https://www.svt.se/kultur/asap-rocky-1

jarppe
jarppe
12.8.2019 16:37

Paperittomien muslimien määrä Suomessa kasvanut
Asiantuntijoiden arvion mukaan Suomessa on jo noin 130 000–150 000 paperitonta muslimia eli ilman oleskelulupaa Suomessa elävää henkilöä.
Paperittomien muslimien määrä on kasvanut vuoden 2015 jälkeen, jolloin Suomeen saapui yli 50 000 muslimi turvapaikanhakijaa.
Asiantuntijat puhuvat uuspaperittomien muslimien joukosta. He ovat kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneita, jotka eivät halua palata kotimaahansa.
Kaikkia kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneita muslimeita ei pystytä pakkopalauttamaan kotimaihinsa. Esimerkiksi Irak on kieltätynyt välillä ottamasta vastaan muita kuin vapaaehtoisesti palaavia tai rikoksesta tuomittuja.

Anonymous
Anonymous
12.8.2019 19:06

Nuo luvut ovat perseestä. Siis vahvasti liioiteltuja.

Anonymous
Anonymous
12.8.2019 20:49

Nainen raiskattu Jämsässä hohhoijaa ei tarvi edes lukea juttua loppuun kun tietää mies ulkomaalainen. Kolkytä vuotta sitten tälläinen uutinen olisi aiheuttanut kohun nyt se on jokapäiväistä leipää johon meidät on totutettu .Pitää vaan tottua niinkuin Ruotsin poliisi sanoi. .Ihmisistä on tullut täysin munattomia pää pensaaseen kunhan ei vaan minua koske.peli lienee menetetty tässäkin maassa väkivältakulttuuri alistaa aina heikomman.se tulee hyysäreillekin vielä eteen.

Särmääjä
Särmääjä
13.8.2019 00:54

Kyllä nyt Ruotsistanissa antifatoimittajat tietää että äärioikeistolaiset terroristit motivoituvat toistensa iskuista ympäri maailmaa kun ihan vasta äskettäin tai siis neljä vuotta sitten heillä Trollhättänissa miekkamies myös natsilarppausuniformussa iski kouluun viharikosmielessä. Sitä kutsuttiin kouluhyökkäykseksi tätä terrori-iskuksi. Ruotsistanin antifamedia ei kuitenkaan löydä siihen mitään yhteyttä vaan sitä lähdetään hakeen jostain toiselta puolen maapalloo tapauksista joilla on vielä vähemmän mitään tekemistä Norjan tapauksen kanssa eikä edes vielä kauempaa Breivikiin löydy yhteyttä. Ja USA taas on iha oma maailmansa kaikkine monimuotosine iskuineen milloin kenenkin toimesta milloin ketäkin vastaan.
Mutta kun äärioikeistolaiset terroristit motivoituvat toistensa iskuista ympäri maailmaa niin sen oltava silloin niin ja yksittäisnuorukaiset on ihania palleroita. Kyllä niitäkin nyt pelottaa.