Kristianstadissa hyvin merkillinen väkivaltatapaus

Kristianstadissa tapahtui tänään joitan kummallista, josta ei toistaiseksi ole päästy ihan perille, että mitä oikeastaan tapahtui. Viisi henkilöä joka tapauksessa vietiin sairaalaan.

Poliisi sai hälytyksen klo 11.30 aikaan, että Kristianstadin keskustassa kaksi alastonta miestä oli liikkeellä jonkinlaisten lyöntiastaloiden kanssa. Miehet olivat tietojen mukaan olleet ensin kerrostalon huoneistossa, mutta siirtyneet sieltä talon katolle.

Poliisi yritti nyt ottaa henkilöitä kiinni ja kaksikko saatiinkiin kiinni. Tässä yhteydessä yksi poliisimies sai vammoja. Tapahtumapaikalta vietiin neljä henkilöä loukkaantuneena sairaalaan. Plus poliisi, eli yhteensä viisi.

Tapahtumien kulku on jotakuinkin seuraava: Huoneiston asukkaat oleskelivat huoneistossa kun kuulivat jonkinlaisen mätkähdyksen toisessa huoneessa. Kun asukkaat alkoivat tutkimaan mistä ääni kuului niin viereisestä huoneesta löydettiin loukkaantunut ja verinen mies ilman vaatteita. Koska huoneiston ikkunan kautta ei pääse maatasosta niin luultavaa on, että mies heivautti itsensä sisälle katon kautta.

Mies kertoi asukkaille, että oli joutunut kidutuksen uhriksi ja pääsi pakenemaan.

Poliisi aloitti etsinnät ja löysi yhden alastoman miehen lisää. Tällä hetkellä tämä on kaikki mitä asiasta saa irti.

Seurataan tilannetta jos homma muuttuu vieläkin mielenkiintoisemmaksi.

POLISEN

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

9 thoughts on “Kristianstadissa hyvin merkillinen väkivaltatapaus

 1. Alastomia kidutettuja miehiä mätkähtelee lattialle ja tupsahtelee sieltä täältä, hmmmm…
  Sairasta!

  43
 2. Mikään ei enää ihmetytä kun on Ruotsista kysymys. Kun porukka on hullua ovat teot sen mukaiset. Jokainen päivä ilman murhia, ampumisia, puukotuksia, raiskauksia jne on poikkeuksellinen päivä. Niitä on yhä harvemmin.

  Onneksi Medborgarplatsenin moskeijassa on turvallista. Eilen siellä oli SVTn Tukholman paikallisuutisten mukaan kokonaista 12.000 kävijää ja iso liuta poliisiautoja vahtimassa ulkopuolella sekä sankka joukko vapaaehtoisia. Moskeija(t) vaatii nyt myös enemmän rahaa valtiolta suojelutoimenpiteisiin.(SVT Lokala Nyheter Stockholm kl.19.55)

  46
  1. Kun katsotaan ruotsin kohdalla miehityskarttaa, siis moskeijakarttaa niin varmasti melkoinen summa kruunuja siihenkin saadaan kohdistettua.

   36
 3. Eihän tuossa mitään kummallista ole. ”Alastijuoksukilpailu pitkin kattoja, vapaasti valinnaiset astalot käsissä”.

  14
 4. Ahmedit heitti homoa katolta mutta meni vähän ohi. Homot olivat ilmeisesti yllätetty kesken aktin.

  10
 5. Köyhiä olivat, verokarhu oli vienyt vaatteetkin päältä. Tämä se on meidänkin kohtalomme.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.