Mistä takavuosien Muhammed-pilakuvajupakassa tarkastiottaen oli kysymys?

Jyllands-Posten-pg3-article-in-Sept-30-2005-edition-of-KulturWeekend-entitled-Muhammeds-ansigt.png

Tanskalainen päivälehti Jyllands-Posten julkaisia syyskuun lopussa 2005 pilakuvia profeetta Muhammedista, ”Muhammedin kasvot”. Kuvien joukossa oli mm. Kurt Vestergaardin piirtämä maailmankuulu turbaanipommimies.

Heti kuvien julkaisun jälkeen Tanskassa asuvat sotaa, vainoa ja kidutusta paenneet muslimit saivat raivokohtauksen. Useat islamilaisen maailman Tanskassa olevat suurlähettiläät lähettivät kirjelmän Tanskan tuolloiselle pääministeri Anders Rasmussenille. Mukana oli ehta-aitoja islamisteja, jotka saarnaavat moskeijoissaan kalifaattia, sharia-lakia ja kuolemaa vääräuskoisille, kuten Ahmed Akkari ja Abu Laban.
Muslimit vaativat pääministeriä keskustelemaan asiasta ja kuvien poistamista lehdistä. Pääministeri ei ottanut valtuuskuntaa vastaan vaan kertoi, että Tanskassa on lehdistönvapaus eikä pääministeri voi puuttua asiaan.
Tästä varsinaisesti alkoikin se suuri myräkkä. Reaktio oli käsittämätön
Useat Tanskassa asuvat vaikutusvaltaiset imaamit matkustivat Lähi-itään. Heillä oli mukanaan kolme alatyylistä pilakuvaa, mutta näitä kuvia ei oltu julkaistu Jyllands-Postenissa. Imaamit olivat itse väärentäneet muutaman kuvan. Valehtelevat imaamit siis tekaisivat itse koko jupakan. Imaamit esittelivät näitä kuvia islamilaisessa maailmassa ja kiihottivat muslimeja vihaan tanskalaisia kohtaan. Kuvilla, joita ei siis oltu julkaistu Jyllands-Postenissa. Imaamit antoivat ymmärtää, että Tanskalaiset ovat vihamielisiä muslimeja kohtaa. He kiersivät maasta toiseen kertoen tätä samaa tarinaa.
Tämän seurauksena islamilaisessa maailmassa levisi raivoaalto. Monissa maissa pidettiin masiivisia mielenosoituksia, joihin osallistui kymmeniä-, jopa satoja tuhansia naamat punaisena huutavia muslimeja. Tanskan ja Norjan lippuja poltettiin. (Vaikka Norja ei ollut millään tavalla mukana tapahtumissa!) Palestiinalaisalueilla Gazassa työskentelevät Skandinaavit joutuivat poistumaan aleueelta. He saivat suoria uhkauksia. Muslimit ympäri islamilaista maailmaa vaativat kuolemaa tanskalaisille. Suurin osa Googlesta löytyvistä naurettavista kuvista, joissa muslimit esittelevät kylttejä ”kuolema vääräuskoisille” ovat pilakuvajupakan tiimoilta ympäri maailmaa pidetyistä mielenosoituksista.
Alkoi seuraava vaihe.
Jyllands-Posteniin sateli tappouhkauksia ja pommiuhkauksia. Islamilaisen maailman arvovaltaiset imaamit kehoittivat terrori-iskuihin Tanskaa kohtaan. Useat pakistanilaiset imaamit kertoivat moskeijoiden perjantairukouksissa Tanskan olevan itse vastuussa tulevasta terrori-iskusta maassaan. Syyrialaiset polttivat Damaskoksessa sijaitsevan Tanskan suurlähetystörakennuksen ja olivat polttamassa myös Norjan lähetystöä, mutta poliisi esti toiminnan. Vaikka Norjalla ei siis ollut tapahtuman kanssa yhtään mitään tekemistä. Myös Ranskan suurlähjetystöön yritettiin tunkeutua.

112022_600_980_0_31_2000_1250.jpg
Tasnkan lähetystö Syyriassa tulessa.
Afganistanissa afgaanit tunkeutuivat rauhanturvaajien leiriin ja kaksi norjalaista loukkaantui. Tanska joutui sulkemaan useimmat islamilaisessa maailmassa olevat lähetystöt, Norja muutaman ja esimerkiksi Ruotsi joutui nostamaan valmiutta lähetystöissään.
Tanksaa ja Norjaa vastaan masinoitiin isoja boikotteja islamilaisissa maissa. Myös Suomen islamilainen yhteisö ilmoitti, että se boikotoi tanskalaisia tuotteita.
Pääministeri Rasmussen kertoi olevansa mykistynyt Tanskasa asuvien muslimien reaktioista. Hän sanoi, että ne muslimit, joille on annettu turvapaikka Tanskasta ja vapaus asua maassa, ovat nyt lietsomassa ympäri islamilaista maailmaa vihaa tanskalaisia vastaan. Ahmed Akkari peruteli väärennettyjen kuvien käyttöä sillä, että sillä todistettiin kuinka vihamielisiä tanskalaiset olivat muslimeja kohtaan. Myös suomalainen Jaakko Hämeen-Anttila puolusteli muslimien tapaa toimia epärehellisesti.

”Myös suomalainen Jaakko Hämeen-Anttila puolusteli muslimien tapaa toimia epärehellisesti”

Tanskalaiset muslimijärjestöt nostivat syytteen Jyllands Postenia vastaan, mutta juttu meni nurin kaikissa oikeusasteissa. Pilakuvien julkaisu aiheutti paniikkia myös Suomessa ja Ruotsissa. Sverigedemokraattien silloinen lehti SD-kuriren saatiin kiinni viranomaisten toimesta, koska sen pelättiin julkaisevan kuvia. Suomen Sisu julkaisia kuvat, josta seurasi, että Matti Vanhanen pyyteli tapahtunutta anteeksi ja Tarja Halonen oli pahoillaan.
Näin siis Muhammed-pilakuvajupakka lyhykäisyydessään. Juttu osoittaa hyvin kuinka matalaotsaista porukkaa muslimit tosiasiassa ovat. Kuka tahansa voi piirtää minkälaisen kuvan tahansa Jeesuksesta, eikä se sen seurauksena synny maailmanlaajuisia mellakoita.  Naurettava jankutus rauhanuskosta on puhdasta valetta. Muslimit itse kiihottivat itsensä vihaan länsimaita kohtaan tekaistulla syyllä. Se osoittaa islamin perusluonteen.
Tämä on hyvä pitää mielessä silloin tällöin.

Subscribe
Notify of
guest
34 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Puosuvaari

Koko islamilainen maailma on kuin suoraan otettu Eläinten Vallankumouksesta (Orwell, Animal Farm). Vaikka kirjailija tuolloin 1940-luvun alussa viittasikin teoksellaan pääasiassa stalinismiin, niin se kuvaa tänäkin päivänä erittäin hyvin mitä hyvänsä totalitaarista liikettä, missä toiset ovat vain ”tasa-arvoisempia” kuin toiset. Eikä mistään muusta uskonnosta kuin islamista julisteta niin paljon hyvänuskoista puppua kuin islamista. Uskonnoista islam on ilman muuta se muita tasa-arvoisempi (totalitaarinen alistusjärjestelmä) josta ei pahaa sanaa voi, eikä saa sanoa.

DUMARI

Uskonto islam ei ole millään muotoa, koska curaanissa kehoitetaan tappamaan vääräuskoiset. Se on poliittinen alistusjärjestelmä, totalitäärinan sellainen.

Liisa Silvennoinen

täsmälleen.

Jarppa

Islam on aivovaurio, joka saadaan jo geeneissä. Ei kyseistä mielisairautta oikein muutoin voi kuvailla. Rauhan kanssa sillä paskalla ei ole mitään tekemistä ja jos joku väittää olevansa ”maltillinen muslimi” tai tavanneensa sellaisen puhuu täyttä paskaa ja on samalla lähtökohtaisesti hengenvaarallinen ihminen.

Anonymous

Ideologiat ei ole geneettisiä vaan aivopesun aikaansaannoksia.

Aina veljeään vastaan

Ismailin villiaasigeenit potkii.

Kari Lehto

Islam on vastenmielisen persoonan, joka ei onnistunut kauppiaana, kehittämä kultti jolla hän sai seuraajia tullakseen menestyksekkääksi rosvopäälliköksi ja ryöstääkseen paremmin menestyneitä kauppiaita.

koivu

”Pääministeri ei ottanut valtuuskuntaa vastaan vaan kertoi, että Tanskassa on lehdistönvapaus eikä pääministeri voi puuttua asiaan.”
– Näin pääministerin kuuluukin tehdä… Meanwhile in Finland ->
Kai rakkaat lukijat muistavat mitä cuckold-Vanhanen teki tämän pilakuvajupakan yhteydessä 🙂

Sami

Muhammed pilapiirroskohu oli pelkkää etukäteen käsikirjoitettua valtapoliittista teatteria.
Kaverini oli tuohon aikaan SDP:n sisäpiirissä ja sai paljon salaista tietoa jota ei lehdistä voinut lukea.
Kaverini kertoi ETUKÄTEEN että kohta koko euroopassa alkaa lähi-idästä johdetut suuret muslimi mielenosoitukset joiden tarkoitus on pönkittää muslimien valtaa, osoittaa heille itselle ja meille kuinka paljon heillä on valtaa, ja euroopan poliittiset johtajat painetaan polvilleen muslimien edessä.
Kysyin sitten kaveriltani että mikä on muslimien mielenosoitusten ja vallan-näytön aihe? Kaverini vastasi että aihetta ei ole vielä päätetty. Muslimit seuraavat tilannetta, ja tulevat ottamaan minkä tahansa keppihevosen, jolla sitten ratsastetaan koko eurooppa polvilleen.
Minusta koko juttu kuulosti täysin absurdilta ja uskomattomalta. Mutta kaikki toteutui täsmälleen niinkuin SDP:läinen tuttuni oli ETUKÄTEEN sanonut jo viikkoja etukäteen.
Eturivin poliitikot siis tiesivät ETUKÄTEEN millainen lähi-idästä johdettu muslimi teatteri ja vallan-näyttö on tulossa, mutta omat poliitikkomme osoittivat taas kerran huonoa (täysin ala-arvoista) johtajuutta vajoamalla polvilleen lattialle anteeksi pyytelemään, -juuri niinkuin lähi-itäläiset muslimijohtajat olivat tarkoittaneetkin.
Ottelun tulos: Lähi-itä voitti 100 – Eurooppa hävisi 0

vittuuntunu

Unelmakonsertti oli etukäteen suunniteltu, odotti vain lähtölaukausta ja se lähtölaukaus oli Olli Immonen.

Anonymous

MUHAMMED=HITLER ,VAIN HITLER EI RAISKA LAPSIA .

rotudiileri

Ikävä kyllä vaikuttaa siltä, että Adolf Hitler oli viimeinen eurooppalainen johtaja, joka toimi rotunsa hyväksi.
Sitten voi mietiskellä, kenen oksaa sahattiin ja kuka lopulta voitti.
Vasta, kun omaan rotuun kohdistunut halveksunta loppuu, alkaa tapahtua.

Riku Sipilä

Olen shokissa. MUT NE TEKEE TÖRKEEN SIISTII SAFKAAA !!!!!!!

Anonymous

Syön mielelläni puuroa – vaikka naisille ja koirille sopivaa .

Muistatko Paavo? Suomi hyvin edustettuna

Ruotsista lähti kolmen musun porukka tappamaan Jyllands-Postenin toimittajia mutta jäivät kiinni. Yhdellä heistä oli/on suomalainen, Haukiputaalla syntynyt anoppi joka oli Ruotsin muslimineuvoston puheenjohtaja:
https://sv.m.wikipedia.org/wiki/Helena_Hummasten
Ja entäs Guantanamo-ruotsalainen joka on puoleksi suomalainen…

kivapuhevapaus on ilmaherruutta

Tuolloin tehtiin YKSI vakava virhe.
Ideologien väärennös kuvien perusteella syntyi täydelliset perusteet hävittää planeetalta:1. Kaikki punkkioletetut, jotka edes ajattelivat, että muslimipaskat edustavat muka jotain uskontoa. 2. Joka ikinen muslimipaskapunkki (yli 1,7 mrd sontaläjää). 3. Joka ikinen poliittista nuorisojärjestöä koskaan missä tahansa tilanteessa tietoisesti tahi sattumalta kuullut (ei edellytä että olisi kuunnellut)
Mitäkö tekemistä tuolla kohdan 3. ryhmällä on asian kanssa. No, eihän Norjallakaan ollut mitään tekemistä loistavan riemukkaan muhammetti pedofiili kusipää älykääpiön rienaamisjutun kanssa.

tiina

Minulle oli uutta tietoa että kuvat oli väärennetty, eikä niitä oikeasti ole julkaistu missään.

Samanlaista paskaa 13 vuotta jälkeenpäin

Tanska ei ole oppinut mitään 2005 alkaneista tapahtumista vaan on edelleenkin sallinut massamaahanmuuton. Sehän tässä on kaikkein kummallisinta. Ei olisi burkajuttujakaan tarvinnut nyt vatvoa jos olisivat jo 2005 sanoneet ”NYT RIITTI TÄMÄ HULLUTUS TÄSSÄ MAASSA! RAJAT SULJETAAN!”

huugo

No omasta mielestäni kuvat kertoivat hauskalla tavalla islamilaisen kulttuurin perusajatuksen, vähän kuin kamala luonto sarjakuva.

Karmin Happale

Oikeastaan olisi syytä aloittaa islamin ja muslimien suuri mustamaalaus ja halveksinta kampanja. Muslimit ja islam on kulttuurimarxistien toimesta nostettu euroopassa jalustalle ja kaikki islamin arvostelu ja muslimien perseilyn julkituominen on rasismia ja vihapuhetta. Marxilaiset roistot käyttävät ihan samaa stradegiaa kuin koko rasismi sana keksiä kasaarijuutalainen Lev Trotski, oik. Bronstein aikoinaan, eli tarkoituksena rasistia hokemalla ja julistamalla kaikki islamin ja muslimien arvostelu vihapuheeksi on tukahduttaa kaikki keskustelu hallitsemattoman massamaahantunkeutumisen mielekkyydestä. Muuta tarkoitusta millään vihapuhepoliisillakan ei ole kuin keskustelun tukahduttaminen ettei vaan massat saa euroopassa päähänsä, ettei musuista ole muuta kuin haittaa.

Anonymous

Hienoa. Tässä ei tainnut kukaan kirjoittaa uskonnon nimeä isolla alkukirjaimella. Nyt kun vielä opitte (artikkelin kirjoittaja etupäässä), että kansallisuuksien nimet kirjoitetaan pienellä alkukirjaimella, kuten tanskalaiset, suomalaiset, englantilaiset, niin muuten hyvien artikkelien lukeminen alkaa sujua ilman tuskallista oloa. Siis paikannimi Tanska mutta tanskalaiset ihmiset jne. Ja kun käännät englannista, tajua, että suomen kielen oikeinkirjoitus on suomen kielen sääntöjen mukainen, ei englannin kielen. Et varmasti noudata siinä englannin sääntöjä, että kirjoittaisit sanan minä isolla lauseen keskellä.

Anonymous

Suomen kieli kunniaan. Totta puhut. Nyt vielä kun opitaan, että suomeksi kirjoitetaan suomen kieli ja englannin kieli tai suomi ja englanti, kun tarkoitetaan kieltä. Tulee vakuuttavamman näköistä.

Anonymous

Miksi ei voi käyttää edes osittain oikein isoja kirjaimia? Auttaa tekstin ymmärtämistä. Alapeukuttajatkin ovat sentään oppineet käyttämään pisteitä ja niiden jälkeisiä isoja kirjaimia. Loogisuutta, hei, peukutteluunkin. Tietysti, onhan se kurjaa, kun ei osaa tai kun on väärässä, ja siitä huomautetaan. Iäkkäät pikkupojat! Suomen kieli on yksi häviämässä olevia kieliä. Eikös suomalaisuus kiinnostakaan?

Anonymous

Vai että islam pitäisi kirjoittaa isolla? Vedä peräsuoli päähäsi. Itse kirjoitan aina islamin, muhammedin yms tarkoituksella pienellä osoittaakseni syvän halveksuntani.

Anonymous

Norjan ja tanskan liput muistuttavat väreiltään toisiaan..siksi Norjakin tulilinjalle.

Carl

Tässä on hyvä itsekunkin miettiä suomen tulevaisuutta tämän jälkeen. Me suomen kansa ollaan nyt altavastaajia. Kiitos nykyisen hallituksen ja tulevan. Voi jo sanoa kiitos SDP ja Kokkarit ja pöpilä. Suomalaisten tulevaisuus on mennyt ja annamme lastemme kärsiä ja tyttäriemme joutua raiskatuksi. Euvaalit sen osoittivat. KIITOS suomen suvakkihallitus.

Ari Paaso

Suvakit on mukavaa sakkia, seksi luistaa ja ruoka maittaa.

FUCKtheEU.S.S.R

fuck the eu.s.s.r

Valtsu

Maissa, joiden mediassa oltiin sitä mieltä, että pilakuva ei ole hyväsyttävä syy tappaa pilapiirtäjä, julkaistiin pilakuvat tuen osoituksena. Suomessa ei ollut sellaista mediaa.

Lartsa

Miksi yksikään sivistysvaltio pitää lähetystöä yhdessäkään paskalandiassa?
Ai niin, ÖLJY!

Peltsikka

olennaisin kysmys oli, kuka oli Jyllands postenin Fleming Rose? Valemedia valehtelee tanskassakin, aina.

Piiteri

ei ruotsissa ole öljyä, eikä Saksassa tai Rasnkassa. Tai missään muussakaan eurooppalaisessa stasilandiassa