Mistä takavuosien Muhammed-pilakuvajupakassa tarkastiottaen oli kysymys?

Jyllands-Posten-pg3-article-in-Sept-30-2005-edition-of-KulturWeekend-entitled-Muhammeds-ansigt.png

Tanskalainen päivälehti Jyllands-Posten julkaisia syyskuun lopussa 2005 pilakuvia profeetta Muhammedista, ”Muhammedin kasvot”. Kuvien joukossa oli mm. Kurt Vestergaardin piirtämä maailmankuulu turbaanipommimies.

Heti kuvien julkaisun jälkeen Tanskassa asuvat sotaa, vainoa ja kidutusta paenneet muslimit saivat raivokohtauksen. Useat islamilaisen maailman Tanskassa olevat suurlähettiläät lähettivät kirjelmän Tanskan tuolloiselle pääministeri Anders Rasmussenille. Mukana oli ehta-aitoja islamisteja, jotka saarnaavat moskeijoissaan kalifaattia, sharia-lakia ja kuolemaa vääräuskoisille, kuten Ahmed Akkari ja Abu Laban.
Muslimit vaativat pääministeriä keskustelemaan asiasta ja kuvien poistamista lehdistä. Pääministeri ei ottanut valtuuskuntaa vastaan vaan kertoi, että Tanskassa on lehdistönvapaus eikä pääministeri voi puuttua asiaan.
Tästä varsinaisesti alkoikin se suuri myräkkä. Reaktio oli käsittämätön
Useat Tanskassa asuvat vaikutusvaltaiset imaamit matkustivat Lähi-itään. Heillä oli mukanaan kolme alatyylistä pilakuvaa, mutta näitä kuvia ei oltu julkaistu Jyllands-Postenissa. Imaamit olivat itse väärentäneet muutaman kuvan. Valehtelevat imaamit siis tekaisivat itse koko jupakan. Imaamit esittelivät näitä kuvia islamilaisessa maailmassa ja kiihottivat muslimeja vihaan tanskalaisia kohtaan. Kuvilla, joita ei siis oltu julkaistu Jyllands-Postenissa. Imaamit antoivat ymmärtää, että Tanskalaiset ovat vihamielisiä muslimeja kohtaa. He kiersivät maasta toiseen kertoen tätä samaa tarinaa.
Tämän seurauksena islamilaisessa maailmassa levisi raivoaalto. Monissa maissa pidettiin masiivisia mielenosoituksia, joihin osallistui kymmeniä-, jopa satoja tuhansia naamat punaisena huutavia muslimeja. Tanskan ja Norjan lippuja poltettiin. (Vaikka Norja ei ollut millään tavalla mukana tapahtumissa!) Palestiinalaisalueilla Gazassa työskentelevät Skandinaavit joutuivat poistumaan aleueelta. He saivat suoria uhkauksia. Muslimit ympäri islamilaista maailmaa vaativat kuolemaa tanskalaisille. Suurin osa Googlesta löytyvistä naurettavista kuvista, joissa muslimit esittelevät kylttejä ”kuolema vääräuskoisille” ovat pilakuvajupakan tiimoilta ympäri maailmaa pidetyistä mielenosoituksista.
Alkoi seuraava vaihe.
Jyllands-Posteniin sateli tappouhkauksia ja pommiuhkauksia. Islamilaisen maailman arvovaltaiset imaamit kehoittivat terrori-iskuihin Tanskaa kohtaan. Useat pakistanilaiset imaamit kertoivat moskeijoiden perjantairukouksissa Tanskan olevan itse vastuussa tulevasta terrori-iskusta maassaan. Syyrialaiset polttivat Damaskoksessa sijaitsevan Tanskan suurlähetystörakennuksen ja olivat polttamassa myös Norjan lähetystöä, mutta poliisi esti toiminnan. Vaikka Norjalla ei siis ollut tapahtuman kanssa yhtään mitään tekemistä. Myös Ranskan suurlähjetystöön yritettiin tunkeutua.

112022_600_980_0_31_2000_1250.jpg
Tasnkan lähetystö Syyriassa tulessa.
Afganistanissa afgaanit tunkeutuivat rauhanturvaajien leiriin ja kaksi norjalaista loukkaantui. Tanska joutui sulkemaan useimmat islamilaisessa maailmassa olevat lähetystöt, Norja muutaman ja esimerkiksi Ruotsi joutui nostamaan valmiutta lähetystöissään.
Tanksaa ja Norjaa vastaan masinoitiin isoja boikotteja islamilaisissa maissa. Myös Suomen islamilainen yhteisö ilmoitti, että se boikotoi tanskalaisia tuotteita.
Pääministeri Rasmussen kertoi olevansa mykistynyt Tanskasa asuvien muslimien reaktioista. Hän sanoi, että ne muslimit, joille on annettu turvapaikka Tanskasta ja vapaus asua maassa, ovat nyt lietsomassa ympäri islamilaista maailmaa vihaa tanskalaisia vastaan. Ahmed Akkari peruteli väärennettyjen kuvien käyttöä sillä, että sillä todistettiin kuinka vihamielisiä tanskalaiset olivat muslimeja kohtaan. Myös suomalainen Jaakko Hämeen-Anttila puolusteli muslimien tapaa toimia epärehellisesti.

”Myös suomalainen Jaakko Hämeen-Anttila puolusteli muslimien tapaa toimia epärehellisesti”

Tanskalaiset muslimijärjestöt nostivat syytteen Jyllands Postenia vastaan, mutta juttu meni nurin kaikissa oikeusasteissa. Pilakuvien julkaisu aiheutti paniikkia myös Suomessa ja Ruotsissa. Sverigedemokraattien silloinen lehti SD-kuriren saatiin kiinni viranomaisten toimesta, koska sen pelättiin julkaisevan kuvia. Suomen Sisu julkaisia kuvat, josta seurasi, että Matti Vanhanen pyyteli tapahtunutta anteeksi ja Tarja Halonen oli pahoillaan.
Näin siis Muhammed-pilakuvajupakka lyhykäisyydessään. Juttu osoittaa hyvin kuinka matalaotsaista porukkaa muslimit tosiasiassa ovat. Kuka tahansa voi piirtää minkälaisen kuvan tahansa Jeesuksesta, eikä se sen seurauksena synny maailmanlaajuisia mellakoita.  Naurettava jankutus rauhanuskosta on puhdasta valetta. Muslimit itse kiihottivat itsensä vihaan länsimaita kohtaan tekaistulla syyllä. Se osoittaa islamin perusluonteen.
Tämä on hyvä pitää mielessä silloin tällöin.

Subscribe
Notify of
guest
34 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Puosuvaari
Puosuvaari
28.9.2017 16:39

Koko islamilainen maailma on kuin suoraan otettu Eläinten Vallankumouksesta (Orwell, Animal Farm). Vaikka kirjailija tuolloin 1940-luvun alussa viittasikin teoksellaan pääasiassa stalinismiin, niin se kuvaa tänäkin päivänä erittäin hyvin mitä hyvänsä totalitaarista liikettä, missä toiset ovat vain ”tasa-arvoisempia” kuin toiset. Eikä mistään muusta uskonnosta kuin islamista julisteta niin paljon hyvänuskoista puppua kuin islamista. Uskonnoista islam on ilman muuta se muita tasa-arvoisempi (totalitaarinen alistusjärjestelmä) josta ei pahaa sanaa voi, eikä saa sanoa.

DUMARI
DUMARI
28.9.2017 18:37

Uskonto islam ei ole millään muotoa, koska curaanissa kehoitetaan tappamaan vääräuskoiset. Se on poliittinen alistusjärjestelmä, totalitäärinan sellainen.

Liisa Silvennoinen
Liisa Silvennoinen
11.8.2018 23:46
Vastaa...  DUMARI

täsmälleen.

Jarppa
Jarppa
28.9.2017 20:08

Islam on aivovaurio, joka saadaan jo geeneissä. Ei kyseistä mielisairautta oikein muutoin voi kuvailla. Rauhan kanssa sillä paskalla ei ole mitään tekemistä ja jos joku väittää olevansa ”maltillinen muslimi” tai tavanneensa sellaisen puhuu täyttä paskaa ja on samalla lähtökohtaisesti hengenvaarallinen ihminen.

Anonymous
Anonymous
5.8.2018 19:24
Vastaa...  Jarppa

Ideologiat ei ole geneettisiä vaan aivopesun aikaansaannoksia.

Aina veljeään vastaan
Aina veljeään vastaan
12.8.2019 12:41
Vastaa...  Jarppa

Ismailin villiaasigeenit potkii.

Kari Lehto
Kari Lehto
28.9.2017 22:48

Islam on vastenmielisen persoonan, joka ei onnistunut kauppiaana, kehittämä kultti jolla hän sai seuraajia tullakseen menestyksekkääksi rosvopäälliköksi ja ryöstääkseen paremmin menestyneitä kauppiaita.

koivu
koivu
28.9.2017 23:18

”Pääministeri ei ottanut valtuuskuntaa vastaan vaan kertoi, että Tanskassa on lehdistönvapaus eikä pääministeri voi puuttua asiaan.”
– Näin pääministerin kuuluukin tehdä… Meanwhile in Finland ->
Kai rakkaat lukijat muistavat mitä cuckold-Vanhanen teki tämän pilakuvajupakan yhteydessä 🙂

Sami
Sami
3.10.2017 13:14

Muhammed pilapiirroskohu oli pelkkää etukäteen käsikirjoitettua valtapoliittista teatteria.
Kaverini oli tuohon aikaan SDP:n sisäpiirissä ja sai paljon salaista tietoa jota ei lehdistä voinut lukea.
Kaverini kertoi ETUKÄTEEN että kohta koko euroopassa alkaa lähi-idästä johdetut suuret muslimi mielenosoitukset joiden tarkoitus on pönkittää muslimien valtaa, osoittaa heille itselle ja meille kuinka paljon heillä on valtaa, ja euroopan poliittiset johtajat painetaan polvilleen muslimien edessä.
Kysyin sitten kaveriltani että mikä on muslimien mielenosoitusten ja vallan-näytön aihe? Kaverini vastasi että aihetta ei ole vielä päätetty. Muslimit seuraavat tilannetta, ja tulevat ottamaan minkä tahansa keppihevosen, jolla sitten ratsastetaan koko eurooppa polvilleen.
Minusta koko juttu kuulosti täysin absurdilta ja uskomattomalta. Mutta kaikki toteutui täsmälleen niinkuin SDP:läinen tuttuni oli ETUKÄTEEN sanonut jo viikkoja etukäteen.
Eturivin poliitikot siis tiesivät ETUKÄTEEN millainen lähi-idästä johdettu muslimi teatteri ja vallan-näyttö on tulossa, mutta omat poliitikkomme osoittivat taas kerran huonoa (täysin ala-arvoista) johtajuutta vajoamalla polvilleen lattialle anteeksi pyytelemään, -juuri niinkuin lähi-itäläiset muslimijohtajat olivat tarkoittaneetkin.
Ottelun tulos: Lähi-itä voitti 100 – Eurooppa hävisi 0

vittuuntunu
vittuuntunu
12.8.2019 13:41
Vastaa...  Sami

Unelmakonsertti oli etukäteen suunniteltu, odotti vain lähtölaukausta ja se lähtölaukaus oli Olli Immonen.

Anonymous
Anonymous
5.8.2018 13:55

MUHAMMED=HITLER ,VAIN HITLER EI RAISKA LAPSIA .

rotudiileri
rotudiileri
5.8.2018 14:26

Ikävä kyllä vaikuttaa siltä, että Adolf Hitler oli viimeinen eurooppalainen johtaja, joka toimi rotunsa hyväksi.
Sitten voi mietiskellä, kenen oksaa sahattiin ja kuka lopulta voitti.
Vasta, kun omaan rotuun kohdistunut halveksunta loppuu, alkaa tapahtua.

Riku Sipilä
Riku Sipilä
5.8.2018 14:43

Olen shokissa. MUT NE TEKEE TÖRKEEN SIISTII SAFKAAA !!!!!!!

Anonymous
Anonymous
12.8.2019 12:47
Vastaa...  Riku Sipilä

Syön mielelläni puuroa – vaikka naisille ja koirille sopivaa .

Muistatko Paavo? Suomi hyvin edustettuna
Muistatko Paavo? Suomi hyvin edustettuna
5.8.2018 17:08

Ruotsista lähti kolmen musun porukka tappamaan Jyllands-Postenin toimittajia mutta jäivät kiinni. Yhdellä heistä oli/on suomalainen, Haukiputaalla syntynyt anoppi joka oli Ruotsin muslimineuvoston puheenjohtaja:
https://sv.m.wikipedia.org/wiki/Helena_Hummasten
Ja entäs Guantanamo-ruotsalainen joka on puoleksi suomalainen…

kivapuhevapaus on ilmaherruutta
kivapuhevapaus on ilmaherruutta
5.8.2018 18:37

Tuolloin tehtiin YKSI vakava virhe.
Ideologien väärennös kuvien perusteella syntyi täydelliset perusteet hävittää planeetalta:1. Kaikki punkkioletetut, jotka edes ajattelivat, että muslimipaskat edustavat muka jotain uskontoa. 2. Joka ikinen muslimipaskapunkki (yli 1,7 mrd sontaläjää). 3. Joka ikinen poliittista nuorisojärjestöä koskaan missä tahansa tilanteessa tietoisesti tahi sattumalta kuullut (ei edellytä että olisi kuunnellut)
Mitäkö tekemistä tuolla kohdan 3. ryhmällä on asian kanssa. No, eihän Norjallakaan ollut mitään tekemistä loistavan riemukkaan muhammetti pedofiili kusipää älykääpiön rienaamisjutun kanssa.

tiina
tiina
5.8.2018 18:43

Minulle oli uutta tietoa että kuvat oli väärennetty, eikä niitä oikeasti ole julkaistu missään.

Samanlaista paskaa 13 vuotta jälkeenpäin
Samanlaista paskaa 13 vuotta jälkeenpäin
5.8.2018 19:31

Tanska ei ole oppinut mitään 2005 alkaneista tapahtumista vaan on edelleenkin sallinut massamaahanmuuton. Sehän tässä on kaikkein kummallisinta. Ei olisi burkajuttujakaan tarvinnut nyt vatvoa jos olisivat jo 2005 sanoneet ”NYT RIITTI TÄMÄ HULLUTUS TÄSSÄ MAASSA! RAJAT SULJETAAN!”

huugo
huugo
6.8.2018 05:42

No omasta mielestäni kuvat kertoivat hauskalla tavalla islamilaisen kulttuurin perusajatuksen, vähän kuin kamala luonto sarjakuva.

Karmin Happale
Karmin Happale
12.8.2018 00:08

Oikeastaan olisi syytä aloittaa islamin ja muslimien suuri mustamaalaus ja halveksinta kampanja. Muslimit ja islam on kulttuurimarxistien toimesta nostettu euroopassa jalustalle ja kaikki islamin arvostelu ja muslimien perseilyn julkituominen on rasismia ja vihapuhetta. Marxilaiset roistot käyttävät ihan samaa stradegiaa kuin koko rasismi sana keksiä kasaarijuutalainen Lev Trotski, oik. Bronstein aikoinaan, eli tarkoituksena rasistia hokemalla ja julistamalla kaikki islamin ja muslimien arvostelu vihapuheeksi on tukahduttaa kaikki keskustelu hallitsemattoman massamaahantunkeutumisen mielekkyydestä. Muuta tarkoitusta millään vihapuhepoliisillakan ei ole kuin keskustelun tukahduttaminen ettei vaan massat saa euroopassa päähänsä, ettei musuista ole muuta kuin haittaa.

Anonymous
Anonymous
15.8.2018 11:04

Hienoa. Tässä ei tainnut kukaan kirjoittaa uskonnon nimeä isolla alkukirjaimella. Nyt kun vielä opitte (artikkelin kirjoittaja etupäässä), että kansallisuuksien nimet kirjoitetaan pienellä alkukirjaimella, kuten tanskalaiset, suomalaiset, englantilaiset, niin muuten hyvien artikkelien lukeminen alkaa sujua ilman tuskallista oloa. Siis paikannimi Tanska mutta tanskalaiset ihmiset jne. Ja kun käännät englannista, tajua, että suomen kielen oikeinkirjoitus on suomen kielen sääntöjen mukainen, ei englannin kielen. Et varmasti noudata siinä englannin sääntöjä, että kirjoittaisit sanan minä isolla lauseen keskellä.

Anonymous
Anonymous
12.8.2019 12:55
Vastaa...  Anonymous

Suomen kieli kunniaan. Totta puhut. Nyt vielä kun opitaan, että suomeksi kirjoitetaan suomen kieli ja englannin kieli tai suomi ja englanti, kun tarkoitetaan kieltä. Tulee vakuuttavamman näköistä.

Anonymous
Anonymous
12.8.2019 16:28
Vastaa...  Anonymous

Miksi ei voi käyttää edes osittain oikein isoja kirjaimia? Auttaa tekstin ymmärtämistä. Alapeukuttajatkin ovat sentään oppineet käyttämään pisteitä ja niiden jälkeisiä isoja kirjaimia. Loogisuutta, hei, peukutteluunkin. Tietysti, onhan se kurjaa, kun ei osaa tai kun on väärässä, ja siitä huomautetaan. Iäkkäät pikkupojat! Suomen kieli on yksi häviämässä olevia kieliä. Eikös suomalaisuus kiinnostakaan?

Anonymous
Anonymous
12.8.2019 21:22
Vastaa...  Anonymous

Vai että islam pitäisi kirjoittaa isolla? Vedä peräsuoli päähäsi. Itse kirjoitan aina islamin, muhammedin yms tarkoituksella pienellä osoittaakseni syvän halveksuntani.

Anonymous
Anonymous
19.8.2018 15:13

Norjan ja tanskan liput muistuttavat väreiltään toisiaan..siksi Norjakin tulilinjalle.

trackback

[…] Mistä takavuosien Muhammed-pilakuvajupakassa tarkastiottaen oli kysymys? […]

Carl
31.5.2019 03:58

Tässä on hyvä itsekunkin miettiä suomen tulevaisuutta tämän jälkeen. Me suomen kansa ollaan nyt altavastaajia. Kiitos nykyisen hallituksen ja tulevan. Voi jo sanoa kiitos SDP ja Kokkarit ja pöpilä. Suomalaisten tulevaisuus on mennyt ja annamme lastemme kärsiä ja tyttäriemme joutua raiskatuksi. Euvaalit sen osoittivat. KIITOS suomen suvakkihallitus.

Ari Paaso
Ari Paaso
6.7.2019 20:20

Suvakit on mukavaa sakkia, seksi luistaa ja ruoka maittaa.

FUCKtheEU.S.S.R
FUCKtheEU.S.S.R
12.8.2019 11:42
Vastaa...  Ari Paaso

fuck the eu.s.s.r

Valtsu
Valtsu
12.8.2019 11:40

Maissa, joiden mediassa oltiin sitä mieltä, että pilakuva ei ole hyväsyttävä syy tappaa pilapiirtäjä, julkaistiin pilakuvat tuen osoituksena. Suomessa ei ollut sellaista mediaa.

Lartsa
Lartsa
15.8.2019 06:35

Miksi yksikään sivistysvaltio pitää lähetystöä yhdessäkään paskalandiassa?
Ai niin, ÖLJY!

Peltsikka
Peltsikka
5.9.2019 20:27
Vastaa...  Lartsa

olennaisin kysmys oli, kuka oli Jyllands postenin Fleming Rose? Valemedia valehtelee tanskassakin, aina.

Piiteri
Piiteri
5.9.2019 20:43
Vastaa...  Lartsa

ei ruotsissa ole öljyä, eikä Saksassa tai Rasnkassa. Tai missään muussakaan eurooppalaisessa stasilandiassa