Afgaaneilla nousemassa uusi istumalakkoaalto, nyt lakkoillaan "perheiden" puolesta

67824362_461561748000550_1281173578867277824_n
Afgaanikomitea osallistui Pride-marssille vaatimaan ilmaista elatusta ruotsalaisten veronmaksajien kustannuksella. 

Kesällä 2017 pidettiin Tukholmassa suuri istumalakko, jossa afgaanit vaativat oleskelulupia Ruotsiin. Lakkoilijoita kutsuttiin ensin yksintulleiksi lapsiksi, mutta kun medialle selvisi, että siellä ei ollut lapsia, alettiin heitä kutsumaan yksintulleiksi nuoriksi. Kun nuorikaan ei ihan täysin kuvannut asiaa niin lopulta he olivat yksintulleita.

Lakko levisi ympäri Ruotsia ja lähes joka kylällä oli afgaanipataljoona, joka päivysti kylän torilla kera kylttien “No nation, no border, Stop deportation”. Joku voisi sanoa, ettei tällaisilla torimielenosoituksilla ole mitään vaikutusta mihinkään. Mutta afgaanien kohdalla sillä oli suunnaton vaikutus. Lakkolaiset saivat siinä määrin kovasti sympatiaa, että lopulta puolentoista vuoden jälkeen suuresta lakkokesästä maahan saatiin aikaan ns. afgaanilaki tai koululaki, jolla noin 10 tuhatta yksintullutta sai väliaikaisen oleskeluluvan opiskelun perusteella. Tuo oleskelulupa voidan muuttaa sitten elinikäiseksi kun opinnot ovat loppuneet.
Istumalakoilla oli siis vaikutusta. Lakkojen puuhapetterit osasivat mediapelin ja sympatia syötettiin suoraan valtamedian toimittelijoiden lapaan. Sen jälkeen valtamedia tuplasi sympatia- ja säälipisteet eikä tarvinnut kuin odotella, että politiikot alkavat toimeen.

Kuva yllä: Norra Bantorgille on haalittu lapsia, joita esitellään medialle: “Nämä lapset karkoitetaan kuolemaan”.

 
Nyt afgaanitoimikunta on laittanut päälle uuden pelin. Tällä kertaa oleskelulupaa vaaditaan perheille. Tukholmassa ollaan istumalakkoiltu jo ainakin kuukausi. Mediakin alkaa pikkuhiljaa huomaamaan lakkolaiset ja äänenpainot kovenevat: perheiden pitää saada jäädä.
Lakko on nyt osoitetulla paikalla Norra Bantorgilla. Paikalle on rahdattu kymmeniä pikkulapsia ikäänkuin vakuuttamaan asiaa: “Katsokaa, nämä lapset tullaan karkoittamaan kuolemaan”.
Luultavasti lakon tarkoitus on jotain sellaista, että saadaan Afganistanista ja Iranista suora automaatti Ruotsiin. Eli kun tulijalauma esittää perhettä niin sen jälkeen lätkäistään automaattisesti oleskelulupa. Nimittäin perhe, joka tulee oikeasti Afganistanista saa joka tapauksessa oleskeluluvan. Siksi on luultavaa, että tässä haetaan nyt jotain isompaa automaattia.
Lakon pääpuuhapetterinä on tuttu Fatema Khavari, joka oli 2017 yksintulleiden lakossakin pääpuuhamies.
Tällaisia kuvia levitetään mediaan ja someen, joilla kerätään sympatiapisteitä ennenkuin aletaan varsinaisiin tositoimiin. “Perhe karkoitetaan kuolemaan”.
67946867_463577917798933_7607678552112103424_n
 

Subscribe
Notify of
guest
20 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
pate+pojat

Pommeja pommeja joka kordinaattiin missä edes joskus on kuultu olevan muslimisaastoja. Jos, kun, siinä menee myös kalleja sekä annbritteja, sori siittä.

Übersturm

Missähän vaiheessa Svedupellet keksii sen, että raha jossakin vaiheessa loppuu kaikkien maailman siivelle tulijoiden elättämiseen? Onhan varmaan kivaa ja hauskaa kerätä kaikki elätettäviksi, mutta raja kai tulee joskus vastaan. Sitten kai aletaan vaatimaan, että muut tekevät osansa ja alkavat sponssaamaan Ruotsiin haalattujen loiseläjien elättämisessä.
2015 Ruotsiin rahdattiin MaTu:ja niin, että niitä alettiin valtiosopimuksella(Soini kävi sopimassa asiasta Suomen hallituksen edustajana) ajamaan junilla Tornion kautta Suomeen. Sama tulee jossakin vaiheessa eteen, kun Svedupelleiltä talous kyykkää kun maksajat ei enää riitä. Sitten suomalaiset maksaa Ruotsiin haalattujen MaTu:jen elättämisen. EU:ssa asian sopiminen on jo pitkällä…

Anonymous

Bittiraha ei lopu koskaan, sitä saa aina “kassaan” lisää muutamalla näppäimen napsuttelulla ja sitten vaan Enter…

El Comandante Cero

Kaatuuko Ruotsin hallitus ja elinkeinoelämä tähän lakkoon? Aiheuttaako häiriötä nuuskan toimituksissa kuluttajajille entä hapansilakan?

fatwantarkistaja

Ruatsiin pitäisi kipata kaikki valehtelevat muslimit, elikkä kaikki muslimit. Sitten rajat kiinni ja antaa luonnon hoitaa. Kauppaa voimme tehdä, mutta yksikään sielu ei saa päästä siitä paratiisista koskaan pois.
Saa ja pitää olla ihmisellä haaveita, ruotsalaisillakin on lastensa päänmenoksi (kirjaimellisesti) kaikenlaista suunnitteilla.

pöh

pitää ne perheet saada, kipeä tarve jengiläisistä kun heitä koko ajan ammutaan. kohta loppuu huumekauppiaat toreilta eikä puskissakaan suhise.

Nestori Lundahl

Lakko!
Mistä ne lakkaa?
Lakkaavat ottamasta vastaan ilmaista rahaa?
Töitähän ne tuskin tekevät joten siitä ne eivät voi lakata.

fatwantarkistaja

Yksi ihmelapsi on Nasalla töissä. Jos se lakkaa, talous sakkaa heti.

Minä

“Sillä, joka pakenee, ei ole valinnanvaraa.”
Vaan, kun näillä eri ollut tarvetta paeta. Köyhyys ei oikeuta sosiaaliturvapaikkaan.
Muutahan ne eivät paenneet, vaikka suvakit ihan muuta puhuvat.
“Yksikään ihminen ei ole laiton.”
Tämä on yksi suvakkien hupaisimmista typeryyksistä. Eihän kukaan ole koskaan puhunut “laittomista” ihmisistä. Nämä ovat laittomasti maassaolevia. jotkut ovat laittomasti maassa.
Ja sitten tunteillaan, että lapsia lähetetään kuolemaan, joka on silkka valhe. Ei noiden suvakkien tarinoilla ole mitään rajaa. Keksivät tarinoita, siis valehtelevat päin naamaa surutta, jotta heidän pyrkimyksensä hyväksyttäisiin.
Nyt puhutaan paljon valepoliiseista, jotka huijaavat hyväuskoisia vanhuksia. Saavat saaliiksi tuhansia.
Ne ovat melko amatöörejä verrattuna suvakkeihin, jotka huijaavat kokonaisia hyväuskoisia kansoja ja putsaavat kansojen kukkaroita miljardeilla.

Jari-P

Hauskoja tämä työssäkäymättömien lakot.

Istukaa ihan rauhassa

Onhan heillä aikaa lakkoilla. Pakkasella voi tulla kylmä istuskella torilla.

Tane

Ei kun antaa tulla vaan Ruåtti täyteen vaan noita matuja.. Se on sit sen valtion loppu.. Toivottavasti pian..

Realisti.

Olisiko Greta ollut innoittajana?
Toinen juttu, Ruotsi on kuningaskunta. Se päivä, kun Ruotsin valtiotaloudesta huolehtivilla politiikoilla loppu rahat kassoista, Ruotsissa on Kuningas, joka pelastaa kansakuntansa pulasta. Niin menee saduissa. Saduissa menee niinkin, että Kuningas pistää stoppeja kansalaisten idioottimaisille teoille ja ärähtää. Miksi Kuningas ei näytä olemassaoloaan mm. afgaanipoloisille?
Onko Ruotsissa menossa hassu kissa-hiiri leikki?
Joo, kiva se päivä, kun mm. sadattuhannet poloiset hakevat apua Kuninkaalta.

fatwantarkistaja

Bhumibol Adulyadej harvoin virkkoi mitään Siamin asioihin liittyvää. Kun hän niin joskus teki, kansalla ei ollut juuri muita vaihtoehtoja kuin totella, olihan ennen näkemätön virhe nousta suuresti kunnioitettua kuningasta vastaan.
Se tosielämästä, Ruotsilla on keisarin uudet vaatteet, eikä edes Greta uskalla huutaa sen kulkevan munattomana.

Anonymous

Aikoinaan Rooman valtion romahduksen suurin syy oli kansainvaellukset. Sama kohtalo näyttää koituvan Euroopallekin. Suomikin alkaa olla jo mennyttä.

todella outoa

suurin syy valtakuntien romahtamiseen on älymystön pienempi sikiävyys sukupolvien saatossa verrattuna köyhälistöön

Anonymous

Mutta nykyisin se tyhmyys tuntuu löytyvän älymystön päästä. Jos päätökset tehtäisiin tosiasioiden pohjalta yhteiskunnassa niin hyvin menisi. Maalaisjärki kunniaan!

Aappa

Alakuvan lastenvaunuissa istuva tyttö ei ole vielä oppinut syyllistävää ilmettä.

Miksi nämä on päästetty tänne vaikkei kukaan niistä tykkää?

Sitä voisi kutsua afgaani-apatia- ilmeeksi. Tai kuten Ruotsissa sanotaan: ”Sålt smöret och tappat pengarna”
eli ”Myynyt voin ja hukannut rahat”.
Huomenna saamme sitten nähdä onnistuuko huumeafgaani nyhtämään ASAP Rockyltä korvauksen jolla voi rahoittaa seuraavan vuoden pundaamisen.

Ei kuulu meilli

Ei pohjoismaalaisilla ole mitään velvoitteita Afganistania kohtaan. Ei kuulu meille hiukkaakaan. Menkööt naapurimaihinsa ruinaamaan jos eivät löydä parempaa paikkaa omasta maastaan. Eipä ole meidän päänvaivamme vaikka poliitikot kaikin keinoin niin haluavat.
Katselin eilen kodittoman kantismiehen haastattelua, ikä noin 60 vuotta. Hänellä oli uraputki ja hyvä palkka, sitten tuli avioero ja loppuunpalaminen. Kukaan ei auta, hän nukkuu kaduilla ja rappukäytävissä. Kertoo että kaduilla on hyvin turvatonta matujen ja EU- mustalaisten takia jotka ryöstävät jopa kodittomaltakin sen vähän mitä hänellä on repussaan.