Kristianstadin väkivaltateko oli mahdollisesti kidutusta

Eillisen Kristianstadin väkivaltateko alkaa paljastua huvikidutukseksi. Postimies joutui satunnaisesti jonkinlaisen kidutuspartion uhriksi, mutta pääsi pakenemaan paikalta.

Kristianstadin lehden mukaan tapahtumien kulku on jotakuinkin seuraavanlainen. Postimies kaapattiin jossain vaiheessa vangiksi huoneistoon ja riisutettiin alasti. Sen jälkeen hän joutui väkivallan uhriksi. Postimiestä oli pahoinpidelty ja häneen oli kohdistettu kidutuksenomaisia toimia. Tapahtuma kesti useita tunteja.
Postimiehen työpaikalla huomattiin, että työntekijään ei saada puhelinyhteyttä. Sen sijaan häneltä saapui käsittämätön tekstiviesti, jonka sisältöä ei ymmärretty. Postimiestä lähdettiin etsimään, mutta matkan varrelta löytyi vain postivaunut.
Jossain vaiheessa postimies onnistui pakenemaan huoneistosta kattoikkuna kautta katolle. Sieltä hän heivautti itsensä toiseen huoneistoon, jossa pyysi paniikissa asukkaita soittamaan apua. Kun poliisi lähti kuvioon mukaan niin ensin otettiin kiinni kaksi miestä. Sittemmin selvisi, että toinen miehistä oli itsekin tapauksessa uhri. Pidätettynä on nyt siis yksi 25-vuotias mies.
Tämä on mitä Kristianstadbladet tuo esiin. Edelleenkään ei tiedetä muiden loukkaantuneiden osuutta asiaa.