Tunnelmakuvia Helsingin Vuosaaresta: Vastaantulijan kivitys

Tunnelmainen videonpätkä Vuosaaresta. Tekstitetty suomeksi, Junes Lokan tekstitys.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

50 thoughts on “Tunnelmakuvia Helsingin Vuosaaresta: Vastaantulijan kivitys

 1. Video pitäisi näyttää keskustan äänestäjille. He äänestävät keskustaa, mutta heillä ei ole selkärankaa kohdata äänestyskäytöksensä seurauksia. Kok. SDP, ym äänestäjät sentään joutuvat asumaan kaupungeissa ja kohtaamaan äänestyskäytöksensä seuraukset, ainakin jossain määrin.

  100
  1. Itse asun Vuosaaressa, enkä ole ikinä törmännyt tuollaseen. Tääl on ihan rauhallista, Typerää alueen mustamaalausta. Tämä on laaja alue, missä asuu lähes 50 000 ihmistä. Tuollanen voi tapahtua missä päin Helsinkiä tahansa.

   4
   93
   1. Kuvista päätellen tapahtui Vuosaaressa. Se, että juuri sinä et ole törmännyt tuohon, on aika merkityksetön tieto. Minusta sinun pitäisi olla enemmän huolissasi siitä, milloin osuu omalle kohdalle.

    130
   2. Muslimit käyttäytyvät aivan eri lailla riippuen henkilön sukupuolesta ja uskonnosta yms.
    Vääräuskoisiin miehiin suhtaudutaan vihamielisesti, agressiivisesti, uhkailevasti, painostavasti, haastavasti, riidanhaluisesti. Vääräuskoisiin naisiin lipevästi jos halutaan seksiä/raiskauspaikkaa tai törkeästi ja loukkaavasti jos halutaan näyttää kaapinpaikka.
    Johtoasemissa oleville esitetään uhria ja taviksille kuningasta joka määrää.
    Tietysti (suurin?) osa vaikuttaa neutraaleilta mutta ilmeistä huomaa silti usein omituista kireyttä ja uhkaavuutta mistä huomaa että kaikki ei ole ok.

    69
   3. Ani Ongelma on siis huomattavasti pahempi mitä annetaan ymmärtää, koska joka puolella Helsinkiä pedofiilikulttilaisten laumat kivittävät suomalaisia.

    Täällä on ihan rauhallista (Keravalla), huumejäbä ei siis raiskannut ja murhannut 16-vuotiasta lasta? Typerää oli uutisoida tuollaista? Ei mua ole raiskattu ja murhattu, fakenews?

    Olisipa mullakin auto, en näkisi rääkyviä muslimeja ollenkaan, kun kävisin maaseudulla kaupassa.

    34
   4. ”…Typerää alueen mustamaalausta. Tämä on laaja alue, missä asuu lähes 50 000 ihmistä. Tuollanen voi tapahtua missä päin Helsinkiä tahansa.”

    AIVOTON, TOIVOTON ÄÄLIÖ. TUOLLAISTA EI SAA TAPAHTUA MISSÄÄN PÄIN SUOMEN NIEMEÄ.

    Eivät nuo tottele paskapuheita. Tähtäin vyön korkeudelle, vai miten se vänrikki Koskela neuvoi?

    48
   5. Ja missä päin Turkuakin. Että ihan typerää mielestäsi ja vieläpä mustamaalaustakin. VAU! Itse teinitytön pelastettuani vietin 2 vk tyksissä ja sä vielä edes kehtaat saatanan (varmaankin pikkupimu, isiltä ja äidiltä kaiken saanut)väittää, etteikö noi saatanat olisi nurkkakuntaa muuttaneet…die!..tille dille!

    30
    1. Tuon pissiksen täytyy olla helvetin ruma, kun ei ole musuille edes kelvannut ja nehän nussii jopa lampaita vuohista puhumattakaan.

   6. Oletkos Ani koskaan ollut liikenteessä, kun nuo niin sinulle rakkaiksi tuntuvat tekevät naispuolisille(sinusta en tiedä, vain nimi)sitä, mikä heistä on heille oikeutettua, vaikka täällä laissa kiellettyä? 3 ystävääni raiskattu Pansio-Pernossa ym. vähemmän mukavaa ryöstö-ja väkivaltasettiä. Mitä sä oikein horiset? Taidat olla niiden horo?

    33
    1
   7. ”Ani sanoo:13/08/2019 20:05
    Itse asun Vuosaaressa, enkä ole ikinä törmännyt tuollaseen.
    . . .
    Tuollanen voi tapahtua missä päin Helsinkiä tahansa.

    ✝ ✝ ✝
    Eipä TODELLAKAAN voi tapahtua – ’missä päin Helsinkiä tahansa.’

  1. On hyvä, ettei sotaveteraani isäni ja lottana ollut äitini ole näkemässä tätä Suomen alasajoa. Hekin puolustivat tätä maata kolmessa sodassa. Talvi-, jatko- ja Lapin sodassa. Isä haavoittui, mikä vaikeutti hänen loppu elämäänsä. Mutta henki sentään säilyi. Kuinka moni menetti henkensä, eli uhraus maamme puolesta oli todella suuri. Ja se ei tänä päivänä näytä merkitsevän mitään, ei mitään.. Todella surullista, suorastaan kammottavaa ja uskomatonta.

   157
  2. Vielä perempi ettei ola saamassa nyrkin kokoista kiveä päähänsä. Äänestä kuulee että kivet ovat isoja ja tuossa on tappamistarkoitus.

 2. Libanisoitumisaste kohoaa päivä päivältä. Nyt markkinarako mihin iskeä, noille voisi alkaa myymään aseita. Ei mitään säälittäviä pislareita vaan samantien konetuliaseita ja sinkoja.
  Saataisiin nopsasti Ruotsin sivistysastetta kirittyä kiinni.
  Ei muuta kuin paskaksi vaan kaikki ja palamaan.

  90
  1. Vuosaaressa mainostetaan myynnissä olevia uusia asuntoja. Suu vinossa mietin, kuinkahan hyvin kauppa käy. Minä kyllä en muuttaisi neekerilähiöön.

   90
   1
   1. Olisipa miljardi rahaa. Ostaisin kaikki kämpät tuolta ja vuokraisin somaleille. Varma maksaja ja remonteille kanssa. Kun tilanne perkelöityy, ne voi kaikki tyhjentää ja myydä rempatut asunnot valtiolle kahdeksalla miljardilla. Pakko niiden on ostaa, koska sompuille tarttee luukut jokaiselle. Ruotsissakin on myyjän markkinat muslimialueilla nyt ja ikuisesti.

    26
    1
  2. Sellaisia aseita vaan, joissa lukko lentää ampujan otsaan, jolloin saadaan aikaan ählyhautajaiset. Se olisi kaikkien kantiksien onni.

 3. Nyt riskit kaverit päivystämään Vuosaareen!!! Suomalaiset miehet tekee helposti selvää kivittäjärääpäleistä, raiskaajista, varkaista ja koko helvetin paskasakista!!! Poliisi on kädetön ja munaton, se on jo nähty! Kantaväestö kärsii, sietää, kestää….miksi? Peräänkuulutamme järjestystä, rauhaa, vapaata liikkumista, eli normaali elämää! Meillä on kaikki oikeus puolustaa kotiamme, lapsiamme, naisiamme, miehiämme…..!!!

  110
  1. Mutta kun nuo ovat lapsia, jos menet lyömään saat kyllä kauhean ihmisen maineen, pelkkiä rääpäleitä
   mutta laumassa ovat kova vastus yksinäiselle.

   30
   1
   1. Suomessa kun on tuo pykälä hätävarjottelun liiottelusta. Eli täällä itsesuojelu ei ole laillista. Ai niiin ketkähän siitä päättävät, tietenkin suvakkituomarien lauma.

    20
  2. Raatteen tien meininki päälle vaan. Mä voin tulla täyttämään lippaita ja irrottaa sokkia käsikranateista.

 4. Pitää käydä kypärä päässä kaupassa jos tuolla aikoo selvitä hengissä.
  Kohta ihmiset joutuvat hankkimaan ampuma-aseet selvitäkseen.

  82
 5. Huomionarvoista on paitsi se, että baskeripää saa mennä vapaasti, myös se että hän ei puutuun tilanteeseen mitenkään.

  78
 6. Saisko päivitystä siihen, mitkä nykyään ovat ne pahimmat asuinalueet pääkaupunkiseudulla. Hki, espoo & vantaa?

  46
  1. Helsinki: rastila, itäkeskus, vuosaari, kontula, mellunmäki, myllypuro, roihuvuori, siilitie, malmi, kannelmäki, pasila. Espoo: espoon keskus, matinkylä, leppävaara. Vantaa: puistola, tikkurila, korso, myyrmäki. Siinä ei välttämättä ole kaikkia mutta varmasti pahimmat.

   51
   1
   1. Koko Helsinki on samanlainen,,,.. jopa Pakilassa on nykyisin maahanmuuttajia. Yleensä ne ei kyl tee mitään, sit on nuo nuoret sekopäät milloin missäkin päin Helsinkiä… Vuosaari on laaja alue, ja täällä asuu lähes 50 000 ihmistä, eli kaikenlaista porukkaa. Oma kotini sijaitsee erittäin rauhallisella alueella.

    9
    20
    1. Malmön Rosengårdissakin on idyllistä omakotitalotaluetta, jossa tuskin pahemmin on ongelmia verrattuna siihen muuhun taistelutantereeseen. Omassakin kotikaupungissa on kaupunginosa, jossa on rauhallista omakotitaloaluetta ja sitten on elementtikerrostalojen puoli joka on aina vaan enemmän pakkautunut täyteen matuja ja puliukkoja. Ero kun yöllä ja päivällä asua sen läävän keskellä mitä omakotitalopuolella.

     16
 7. Helsinki on ollut lähes aina kallein kaupunki mitä tulee asuntoihin, nyt näkyy jo miten asunnot on alkeneet halpenemaan, kohta ko kaupunki ja lähialueet on asumisessa suomen halvin, sillä kukaan järkevä ei halua asua lähelläkään helsinkiä.

  50
 8. Ei ole tumman pojan helppo olla täällä kylmässä rasistien maassa. Näkeehän heidän voivan pahoin kun noin käyttäytyvät. Ainoa oikea humaani teko olisi lempata joka sorkka äkkiä takaisin kotiin Paskastaniin.

  44
 9. Käypä mielessä sellainen että niin kauan kuin päättäjät eivät saa tehtyä tälle kotimaamme sisäiselle turvallisuusuhalle mitään, tulisi jokaisen ainakin suomalaismiehen ryhdistäytyä ja treenata itselleen vähän kokoa ja taistelutaitoa että voisi paremmin pärjätä kaduilla kulkiessaan. Usein pelkkä tiukka katsekin riittää, karismalla on pärjätty usein. Mutta silloin kun se ei riitä, pitäisi olla varmuutta voiman ja tekniikan kautta.

  Näistä se Ruotsin meininki kuitenkin alkaa. Ensin on näitä ulkomaalaisten pieniä laumoja katujen varsilla notkumassa, elellään yhteiskunnan tuilla, ei haeta töitä eikä opetella kieltäkään. Sitten nämä laumat alkavat ahdistella ja pahoinpidellä tavallisia ihmisiä. Sitten tulee raiskaukset, ryöstöt ja räjäyttelyt. Näitäkin on jo Suomessakin ja lisääntymään päin. Vielä tähän voitaisiin tarttua jos kiinnostaa kantasuomalaisten turvallisuus kotimaassaan.

  Kantasuomalaisten turvallisuus kotimaassaan. Se on se mitä haluan itselleni, muillekin, varsinkin lapsilleni.

  47
 10. Tilanne ei korjaannu jos kansa ei todella oikeesti lähde liikkeelle, Olen itse lähestynyt tuntemiania kristillisen puolen (ei homo siiven) tunnetuimpia henkilöitä. Näitä on mm. kristillisessä rock genressä, joitakin lähetystyössä jne. Osa näistä on ollut rauhanturva tehtävissä ja tuntevat islamin. Nyt on kesälomat pidetty ja siis käyttäkää kaikki jouto aikanne esim. näihin seikkoihin. -Lähestykää ihmisiä, puhukaa heille, älkää väsyttäkö heitä vaan myös kuunnelkaa, Pahin asia on provosoitua ja alkaa vinkumaan – puhukaa rauhallisesti ja käyttäen viisautta. Aika on vähissä, tilanne on karannut käsistä, mutta jaksetaan uskoa kun muuta ei voi.

  23
  1. Yksi tärkeä osa tässä sodassa on media. Suosittelen ihmisille(työajan ulkopuolella) esim tätä mediaa. Olen jutellut ihmisten kanssa joilla on nuiva maailmankuva, kuten itsellä, mutta eivät ole ikinä kuulleetkaan Pt-mediasta tai muistakaan vaihtoehtomedioista.

   15
 11. Vittu kun nuo on noin saatanan väkivaltaisia jo piltteinä ja silti kivikautisia muinaisjäänteitä.
  Eikun lisää vaan, koska ruatsikin – tuumii suvakki sillävälin.
  Kaikki oli niin paljon paremmin, ennen 2015 miehitystä, että..-80 luku se vasta lunkkia olikin.
  Pitääkö tässä vain rukoilla pyhää henkeä ja käännellä poskia muukalaisille kivikaudelta?
  Ei tämä kyllä hyvältä näytä eikä tunnu, paitsi jos olet suvakki.

  28
 12. Itseasiassa Vuosaari on 90-luvulla rakennettu ja hienoin ja modernein lähiö mitä olen koskaan nähnyt. Etenkin Aurinkolahti.
  Ei voi kuin ihmetellä miksi Helsingin kaupunki on käytännössä luovuttanut nuo alueet matuille. Samoin kuin pohjoismaiden suurimman kauppakeskuksen Itiksen.

  42
 13. Kyllä mahtaa suomalaisia naisia v*tuttaa oikein huolella kun näiden matu-nilkkien häiriköintiä saadaan kuvattua ja levitettyä netissä. Ei pysty suomalaisiet naiset enää mitenkään selittelemään näitä juttuja parhainpäin. Hah hah! 😀

  14
  1
  1. Näiden raketti-insinöörien kanssa kulkevat suomalaisnaiset usein nauravat avoimesti suomalaisia miehiä, mitä heidän lahoissa päissään sitten liikkuukaan.
   Mutta suomalaisen miehen ei kannata olla mitenkään katkera asiasta paitsi huoltosuhteen vuoksi, sillä nämä rakettimiehiin innostuneet ja heidän kanssaan lisääntyvät ovat yleensä sitä suomalaisnaisten heikointa geenipoolia joilla ei ole ollut suomalaistaustaisilla miesmarkkinoilla vientiä, joten päätyvät sitten rakettimiesten patjoiksi ja yleisen halveksinnan kohteiksi.

   Kukaan itseään kunnioittava suomalaismies ei edes kuse moisten jätösten päälle, saati että erehtyisi lisääntymään heidän kanssaan ja tekemään mahdollisen jälkeläisensä elämästä aivan paskan.

   19
  2. Älä yleistä, ”Totuus paljastuu”. Kyllä Suomessa on tosi paljon haittamaahanmuuttokriittisiä naisia. Asteet ja vivahteet vaihtelevat. Itse olen kantasuomalaisen miehen vaimo, hyväksyn hyvin käyttäytyvien mamujen pienen joukon. Muslimimaista pakolaisia tai siirtolaisia otettaessa pitäisi olla äärimmäisen varovainen ja määrä pitäisi pitää minimissä. Häiriöporukat pitäisi laittaa välittömästi kuriin viranomaistoimin.

   Tunnen ja tiedän lisäksi naisia, jotka eivät haluaisi päästää maahamme sen paremmin ketään työperäisiä maahanmuuttajia kuin pakolaisiakaan, koska loppupeleissä heistä voi aina olla harmia.

 14. Kyllähän vuosia sitten Paavo Väyrysen faija oli ihan oikeassa kun totesi että noiden mutujen älykkyys on edelleen apinoiden tasolla.

 15. Taisi olla muuten Tatu Vanhanen, ei Väyrynen. Prosenteissa vajaus on noin 25% luokkaa ihmisiin verrattuna.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.