Asap Rockylle ehdollinen tuomio pahoinpitelystä

lataus

Tukholman käräjäoikeus julkisti hetki sitten Asap Rockyn jutun päätöksen ja tuomioksi tuli ehdollista. Kaksi muuta henkilöä Asap Rockyn seurueesta tuomittiin niin ikään ehdolliseen.

Käräjäoikeuden mukaan kaikkien kolmen osalta pahoinpitely tuli toteennäytetyksi. Todisteina pidettiin tapahtumasta kuvattuja kännykkäfilmejä sekä läheisen ravintolan valvontakameranauhalle taltioitunut filmi. Lisäksi todistajien lausunnot, kolmikon keskenään lähettämät tekstiviestit ja valokuvat kokonaisuutena katsottiin riittävän langettavan tuomion kannalle.

Oikeuden mukaan syytettyjen väitteet itsepuolustuksesta eivät ole uskottava, sillä asianomistaja ei käynyt syytettyjen kimppuun sillä tavalla väkivaltaisesti, että se olisi edellättynyt voimatoimia. Käräjäoikeuden mukaan oikeudessa pitkään väiteltyä pullon iskua asianomistajan päähän ei kuitenkaan ole todisteiden valossa tapahtunut.

Asap Rocky alias Rakim Mayers, Bladimir Comiel ja David Rispers Jr tuomittiin yhteisesti maksamaan asianomistajalle eli Mustafa Jafarille korvauksia 12 500 kruunua (1 250 euroa). 2 500 kruunua kivusta ja särystä, (rispektin)loukkauksesta 10 000 kruunua.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

32 thoughts on “Asap Rockylle ehdollinen tuomio pahoinpitelystä

 1. Harmittaa Asapin puolesta, että joutuu maksamaan niille huumehörhö afgaaneille, jotka eivät suostuneet sitten millään jättämään heitä rauhaan useista pyynnöistä huolimatta.

  68
 2. Afgaanit sai vähän älämölörahaa. Ei muuta kun uutta uhria etsimään, Ruotsi puolustaa “omiaan”.

  62
 3. Asapin kaltaislle julkkiksille, joille Ruotsi ei ole tuttu paikka, pitää varata yksityinen vartioitu ulkoilualue jatkossa jottei tälläistä pääse enää tapahtumaan. Ja ei kai kukaan täysjärkinen , joka vähääkään tietää millaista Ruotsin kaupunkien kadulla nykyään on, lähde sinne katselemaan mitään, koska mitään järkevää katseltavaa ei enää ole.

  61
 4. Se joka provosoi ja aloitti more or less tappelun saa korvauksia. Mahdollista vain Hitsaajamaisterin tutkinnon suorittaneen Stefan “kumipää” Lövenin, vai mikä vittu se nimi on, Ruotsissa.

  52
  1. Kyllä se noin toimii Suomessakin. Uliset, vingut, saat silmillesi, saat **tolliset korvaukset.

   Täytyy itsekin kokeilla joskus, kaljarahaa.

 5. En tiedä kuka aloitti sen haistattelun mutta joka lyö takaisin aloittaa tappelun.. Taitaa olla hitsari Löfven esikuntineen ottaneen Kontra-Virtasen vanhan hitin sanat kirjaimellisesti (vaikka huumoriksi tarkoitettu) ja afgaaniahdistelijat ja häiriköt eivät saaneet edes syytettä – ei vaikka koko dokumentoitu filmi- ja todistusmateriaali kertoo yksinomaan heidän olleen häiriköinä ja aloitteen tekijöinä.
  Ei totta tosiaan ole enää Ruotsin kadut turvallisia. Paitsi tietenkin afgaanilapsille..

  37
  1. nih..kerrankin on synpatiat neekerin puolella..sitäpaitti tuolla näyttää kuvasta päätellen olevan suhteellisen älykäs katse..neekerisksi..joskin tosin niingö agressiivinen, joka tietty kuuluu “kulttuuriin”

   1. afkaani raiskari vai jenkki neekeri. ei ois raiskari afkaanin pitäny saada senttiököön

 6. No. Toiset ovat tasa-arvoisempia kuin toiset. Eli olet “paennut” hirveyksiä ja kasittämätöntä vääryyttä ja joudut kokemaan sitä vielä ruotsin kaduilla vaikka vittuilet avoimesti sekä provosoit. Koska uskosi nyt on vain parempaa. Ja olet ylempiarvoinen uskosi mukaan.

  24
 7. Vaan aatteleppa ite. Onneksi sai vain ehtoolista. Arvaapas mitä olisi ollut kohtalo jos ja kun olisi tullutkin kovennettua? No kaveri on tulossa Suomeen keikalle, ja jos olisi tuomio päällä niin hetihän se kentällä haettaisiin polpon tiloihin ruåtsiin luovuttamista varten. Saattaa ne yrittä vieläkin, on nää polpot sen varran hulluja

  26
  1. Niin. Olisiko yllätys, jos tulisi ilmoitus että: “marssille! ” . ” Boikotoikaa ! ” . Ja loppujen lopuksi joku ituhippi keksisi että: ” natsi! “.

   10
  2. Ei takuulla tule keikalle, tai voi tulla, muttei keikkaile. Suvakit järjestävät itkukimaran ja järjestäjä peruu, koska ei muuten järjestä edes lasten mehukestejä. Lisäksi kolme autoaan palaa ja vessanpönttö tukitaan sementillä.

 8. Asapilta rangaistus pois ja passitetaan afkaanipuppeli palautusleirinkautta
  takaisin tanssimaan miehille naisen puvussa, oman kulttuurinsa tapaan.
  Miltäs kuulostaa?

  27
 9. Ruotsihan oli paniikissa. Mitäs jos olisi signaloitu, että “saa lyödä takaisin”? Nyt on tilanne se, että kaikki tietävät, ketkä ja mitkä saavat kyllä lyödä vaikka ensinkin, ja ketkä ja mitkä missään nimessä eivät saa lyödä edes takaisin.

  24
 10. Koko vangitsemis-oikeudenkäyntisirkuksen tarkoitus oli voidella matuja ja ärsyttää Trumpia ja saada Trump sanomaan tai tekemään jotakin mitä sitten olisi voitu arvostella ja pilkata. Ruotsin vihervassarihallitushan vihaa Trumpia.

  Normaalisti Ruotsin poliisi viis veisaa noin 90% tällaisista tappeluista ja syyttäjä pistää pahempiakin juttuja roskakoriin liukuhihnatyönä jos asiat jostakin ihmeen syystä kulkevat syyttäjälle asti.

  Ainoa syy siis tehdä miten tehtiin on
  a/ ärsyttää Trumpia
  b/ kerätä ääniä afgaani- ja muilta matuporukoilta

  21
 11. Mistähän MTV:n 7-uutiset oli löytänyt kaksi kanta ruotsalaista naista haastatteluun, kun kumpikin oli sitä mieltä tuomio liian lievä, ehdotonta olisi pitänyt olla ja korvaukset paljon suuremmat. Onko tosiaan nämäkin naiset niin tietämättömiä, etteivät tienneet tapahtuman todellista kulkua.

  21
  1. Ne akat maksaisivat luultavasti joukkoraiskaajilleenkin kiitollisina.. etukäteen.

 12. Ruotsalaisten pitäisi ottaa käytäntö että jokainen joka pystyy täräyttää sitä afgaania päin näköä joka kerta tavattaessa niin kauan kuin ymmärtää mennä kotiinsa. Edes uusruotsalaisten räppärien.

  Olisi muuten hauska harrastus tekaista feikki fb-profiili tämän afgaanin nimellä ja kuvalla ja mennä vittuilemaan niille uusruotsalaisille asemiehille. Jos osaisi riittävästi ruotsia. Sitten ei muuta kuin popcornit esiin ja katselee kuinka kauan tämä matu isottelee.

  12
 13. “tuomittiin yhteisesti maksamaan asianomistajalle”

  Tuohan se oli alunperin tarkoituskin. Afgaanit tunnisti julkkiksen ja onnistuivat junailemaan homman “kotiin”

  13
 14. melkein DEMLAn tasoista toimintaa….vahinko ettei pulloa löytynyt ja todistajat olivat mitä olivat…mutta pääasia oli
  että tuomio saatiin, tosin väärälle henkilölle.

 15. OIKEIN!!!! EIHÄN SE VOI MENNÄ NIIN ETTÄ JOKU LYÖ VIATTOMIA SEKSIKKÄITÄ MUSLIMEITA!!!! TÄMÄ ON RASISMIAAAAAAA!!!!! ..eiku ööö, siis tuota ööö… TÄSSÄ TAPAUKSESSA KAIKKI OSAPUOLET OVAT VIATTOMIA!!!! SYYLLISET OVAT RASISTISET VALKOISET NATSIT!!!!!!! HÄPEÄ RUOTSI!!!!!!!!!

 16. Persekärpänen on nyt päättänyt valittaa oikeuden määräämän vahingonkorvauksen pienuudesta eli haluaa että hänen vammansa arvioidaan suuremmiksi ja rahnaa tippuu enemmän huumetilille. Suvakkipimp(er)ot ovat tietenkin mukana hejjaamassa ja kannustamassa.

  ASAP Rockylla on 10 miljoonaa seuraajaa Twitterissä. Jos olisin parasiittinä Tukholmassa pitäisin suuni kiinni.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.