Kööpenhaminan veroviraston räjäytyksestä pidätetty ruotsalainen

Kuvakaappaus - 2019-08-14 14-43-40

Kööpenhaminan poliisi on pidättänyt 6.8. tehdystä Kööpenhaminan veroviraston pommi-iskusta ruotsalaisen miehen. Toinen on etsintäkuulutettu, mutta toistaiseksi häntä ei ole saatu kiinni.

Kööpenhaminan verovirastoon tehtiin tiistai-iltana 6.8. pommi-isku, jossa koko kiinteistön julkisivu vahingoittui rakenteita myöten. Henkilövahingoilta vältyttiin, vaikka rakennuksessa oleskeli räjähdysaikaan ihmisiä. Rakennus muistuttaa tällä hetkellä kuin tykkikeskityksessä ollutta kiinteistöä, sen verran iso pommi oli.
Muutaman päivän hiljaiselon jälkeen Tanskan poliisi etsintäkuulutti kaksi ruotsalaiseksi kutsuttua miestä, joista molemmat ovat kirjoilla Malmössä. Toinen, 22-vuotias ruotsalainen otettiin kiinni eilen Malmössä ja asia siirtyy nyt Kööpenhaminan poliisin tutkintaan. Toinen, 23-vuotias mies on kansainvälisesti etsintäkuulutettu, mutta häntä ei ole vielä saatu kiinni. Asiasta pidettiin aamulla lehdistötilaisuus.
Samalla viikolla räjäytettiin myös ongelmalähiö Nørrebrossa poliisiaseman ulko-ovi, mutta poliisin mukaan veroviraston ja poliisiaseman räjäytyksellä ei toistaiseksi nähdä yhteyttä, eli tutkitaan erillisinä tekoina.

Subscribe
Notify of
guest
13 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Tommy the Who

On se nyt perkele, kun Svante ja Gunnar keppostelevat jo naapurimaissakin. Toisaalta nimiä artikkelissa ei mainittu, joten voihan tekijöinä olla Björn tai Calle.

A.Stubb_rikastaja

Itse pelkään pahoin, että uutisesta jäi tarkentava osa pois… Eli “Kööpenhaminan veroviraston räjäytyksestä pidätetty ruåttalainen papu-ukko” olisi oikea uutisen teksti.
Jostakin kumman syystä tuo tarkenne on jäänyt pois kaikista uutisista?!?
Tosin voihan se olla minimaalinen mahdollisuus, että tunelbanapojkarnat Sven och Åke ajoivat “puppejunalla” Köpikseen ja laittoivat paukun veroviraston ovelle. Edelleen kuitenkin veikkaan tuota ensimmäistä vaihtoehtoa jostakin kumman syystä…

Vientiriippuvainen maa nääs

Ruotsalaista innovaatiota ja uusvientiä josta Röven on puhunut jo monta vuotta.

Aappa

Kyseessä on siis ollut Ruotsista tulleita, Ruotsissa asuvia ruotsalaisia miehiä. Nämä ruotsalaiset (paino sanalla ‘ruotsalaiset’) ovat siis tulleet Ruotsista ruotsalaisina miehinä ruotsalaisen ominaisuudessaan kosauttamaan ruotsalaisen pomminsa, minkä takia poliisi nyt etsii näitä Ruotsista tulleista ruotsalaisia miehiä, jotka siis todellakin ovat ruotsal…

Anonymous

Niin. Lisätään vielä että ovat ruotsalaisia jotka ovat tulleet suomesta jotka ovat ruotsalaistuneet. Eli loppujen lopuksi suomalaisen syytä tämäkin. 😁

Anonymous

Onko pidätetty oikea ruotsalainen joka kuuntelee yhä Abbaa vai pseudoruotsalainen prinssi?

Heja Sverige

Siis ruotsalaiset tekevät terrori-iskuja Tanskassa!

Nestori Lundahl

Ruotsalaisiksi heidät tunnistettiin jo tutuksi käyneestä ruotsalaisterroristien taisteluhuudosta “Hejsan hoppsan fallerallera!”

Hutisalo

Jaa mää luulin et se taisteluhuuto menis: allahu akbar?? Näin sitä ihminen erehtyy:(

Nissa-Nasse

Huuto päivittyy vielä muotoon “Hejsan hoppsan, allahu akbar!” jahka Kalle-Kustaan kalifaatti jatkaa riittävästi kehittymistään.

Anonymous

Ruotsin radiossa tänään uutisoitiin että tämän tapauksen johdosta Tanska haluaa valvoa jatkossa tarkemmin Ruotsin rajaansa.
Mitenkäs se suomalaispoliitikkoja huolestuttanut Pohjoismainen käytäntö vapaista rajoista ja mitä ne muut meistä ajattelee…

peräpää

No Pate, selvitä minkä värisiä nuo ruotsalaismiehet ovat. Ja onko Ma… vai Mu… alkuinen nimi.