Tanska aikoo tiukentaa rajavalvontaa Ruotsin suuntaa pommi-iskun takia

Kuvakaappaus 2019-08-14 18-27-02.png

Tanskassa ruotsalaisten tekemä pommi-isku Kööpenhaminan verovirastoon on kiristänyt hiukan maiden välejä. Tanskan pääministeri Mette Fredrikseen tutkii nyt vaihtoehtoja tiukentaa rajavalvontaa Ruotsista Tanskaan päin.

Fredriksen kertoi päivän mittaan pidetyissä useissa tiedotustilaisuuksissa, että Tanska ei saa tottua pommi-iskuihin. Niin ikään hän kertoi, että pommi-isku oli isku tanskalaisia viranomaisia ja heidän turvallisuutta vastaan.
– Tästä ei saa tulla Tanskan arkipäivää. Me emme saa tottua räjähdyksiin, Fredriksen kertoi mm. yleisradioyhtiö DR:lle.
Pääministeri kertoi, että Tanska katsoo nyt eri vaihtoehtoja kiristää rajavalvontaa mm. valvontakameroilla ja rekisterikylttien automaattisilla lukulaitteilla Juutinrauman sillalla Malmöstä Kööpenhaminaan. Fredriksen kertoi, että poliisille annetaan kaikki työkalut, jotta tämän tyyppinen rikollisuus saadaan loppumaan heti alkuun.
Niin ikään väläytettiin Ruotsista päin tuleville henkilöpaperien tarkistamista, jollaista ei ole ollut Tanskan puolella enää vuosikymmeniin. Fredriksenin mukaan tarkoitus ei ole vaikeuttaa Juutinrauman sillan yli tapahtuvaa työmatkaliikennettä vaan fokus on rikollisissa.
Kommentti: Veroviraston pommi-isku on ollut suuri juttu Tanskassa, olletikin, että se on jäänyt Virossa tai Suomessa vähemmälle huomiolle. Monien tanskalaisten näkökulmasta teko oli terrori-isku, jonka uusruotsalaiset kävivät suorittamassa ikäänkuin desanttityönä. Virallisesti ei ole vahvistettu tekijöiden taustaa, mutta jotain arveluja kuitenkin on, että kyseessä ei ole kantaruotsalaisia henkilöitä.
Iskun motiivista ei ole toistaiseksi tietoa.

Subscribe
Notify of
guest
20 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Skall man vara Kalifat så skall man vara Kalifat

Haa! Tulihan se sieltä, kauan odotettu pikkuhiljaa etenevä Swedestanin eristäminen muista Pohjoismaista.
Paitsi Suomesta koska Suomen hallitus tykkää että on hienoa kuulua Hitsarin poppooseen jossa punainen A, isonenäinen I, BlackMagicWoman jne.

Katri

Aivan, meillä saisivat pommittaa vaikka mitä, virkamiehet ja eliitti ryhtyvät järeisiin toimenpiteisiin vain jos a) heihin kohdistuu b) joku alkaa tästä syystä vihapuhumaan.

El Comandante Cero

Räjäytteleehän kantaruotsalaiset Ali, Ibrahim…

koo

Suomessa armeija kantoi länsirajalta tulleiden terroristien ja lasten joukkoraiskaajien laukut ikuiseen ilmaiseen luksusmajoitukseen keskiluokan kustantamana. Miksi meillä on armeija ja rajavartiolaitos?

rtellinen

Mitä muuta voisi odottaa? Armeijan tiedustelupäällikkönä röhnötti vuosia paljasjalka ryssä ja ylipäällikkönä kgb-tavja. Uskokaa jo huviksenne. Tämä on länsimaiden vastaista matalan intensiteetin sodankäyntiä.

rocky

Itsehän vastasit kysymykseesi jo ensimmäisessä lauseessa.

Tätä hulluutta pohtinut 🧐

Kuka varusmiehistä kantoi Bouananen laukun?

fatwantarkistaja

Bouanane on nainen ja lapsi, free Bouanane!

PastoriNikulainen

Rajat kiinni valitusti. Ei ihmisarvo kaikenmaan kamelinpissin-juojille kuulu.
Eiväthän hekään arvosta länsimaisia ns. vääräuskoisia
kun jo lapsensakin täällä kivittävät meitä.
Rasmus Paludan valtaan Tanskassa ja järki voittaisi.

Camelpee

Camelpeedrinkers eivät ARVOsta meitä emmekä me ARVOsta heitä, paitsi jotkut päästään vinksahtaneet psyykepotilaat. Meillä ei siis ole yhteistä ARVOpohjaa eikä tule.

Ruotsin pitää päättää kenen ystävä on: muzujen vai Pohjolan+USAn

Norjakaan ei enää tykkää Ruotsista ja varsinkaan ei Lööperin Yykemannista. Rasistikortteja on heiluteltu puolin ja toisin, Erna oli oikeassa ja entinen Osuuskaupanäijä väärässä.

Pottunokka

Ei koske suomea. Vaikka ns pihtiliike ( lue pohjoinen sekä etelä) valloitus on käynnissä, ei edelleenkään koske suomea. Saamme todistaa sitä , mitä kutsutaan miehitykseksi. Arvojen vuoksi. Esim ruotsin miehitys karttaa ( lue moskeijoiden määrää) luettuamme, pitäisi hälytyskellojen soida. Mutta ei. Olemme saaneet todistaa esim pelkästään suomessa, miten raiskaukset ovat kasvaneet. Yms. Ylekin toitottaa sitä, miten ihanaa on se, että oienet tytöt/naiset ovat NIIN ONNELLISIA siitä; että ovat pukeutuneita peittävästi. Ja kun muistellaan ME TOO liikettä, aivan sekopäistä menoa.

Rami Routa

ootkos huomannu..”arvopohja” termi on muuttunut “oikeusvaltioperiaatteeksi”.. vaikka täällä ei suomalainen oikeutta saa jollei oo kymmeni tuhansiii rahaa pistää jurristeihin..ja Virheät paskapääkytät käytännössä päättää lainkäytännöstä, ketä syytetään ketä ei..ja tuomitaan sama demla shit sielläkin..everywhere

Sensuroimaton Totuus

Ruåtsin täydellinen eristäminen olisi ratkaisu moniin muihinkin ongelmiin.

Hähhähhääääääää

Ruotsalaiset terroristit ovat uhka muille Pohjoismaille ja Ruotsi tulee eristää kokonaan muista Pohjoismaista, kunnes on löydetty lopullinen ratkaisu haitalliseen ruotsalaiseen vieraslajiterrorismikulttuurin kitkemiseen.

fatwantarkistaja

#kivapuhe Haavoittuvaa vähemmistöä ei mainittu, terrorismi on ihan aina oikeistolaista.. uuniin vaan ja onnea ruotsalaisile, mitäs pommittavat.

Debis

Jos mutapää huutaa kurkku suorana Allahu Akbar ja vetää kurkun auki muutamalta valkonaamalta..media ei löydä eikä tiedä motiivia…..Jos valkolainen pistää valkokaavun päälle ja huutaa Heil Hitleriä kun ryntää liekinheittimellä grillaamaan moskeidaan..Löytääkö media motiivia?

Bye bye Etelä-Ruotsi

Hässleholmissa (52000 asukasta) on ollut paljon ongelmia matujen kanssa. Maksavat paljon eivätkä tuota mitään paitsi kuluja ja harmia:
http://www.kristianstadsbladet.se/ledare/om-m-ledd-kommun-skyhojer-skatten-pga-invandringen-
👉👉🏿Nyt siellä on tämännäköistä ison tulipalon jälkeen ja junaliikenne on täysin poissa pelistä ainakin viikon::
https://www.svt.se/nyheter/lokalt/skane/trafikverket-tar-flera-dagar-att-aterstalla-tagtrafiken

Käpy selän alla kun måniåsaaja panee parastaan

Nyt on muuten Suomen kaarnalaivabisnes saanut Ruotsissa kilpailijan: kuusenkäpybisnes!
Kyseessä on kirjanpitorikos koskien miljoonia kuusenkäpyjä ja kuinka ollakkaan, kuvan hahmot ovat aivan måniåsaajien näköisiä:
https://www.svt.se/nyheter/lokalt/smaland/falska-miljoninkop-av-grankottar-man-doms-for-bokforingsbrott

ike

Voitte sanoa hyvästit tälle vapaalle ja edistykselliselle skandinavialle. Oli aikoinaan maailman kehittynein yhteisö yli rajojen. Tiedätte missä syy. Matut tulee heittää ulos. Ei tarvitse olla rakettiinsinööri tietääkseen mistä puhuu.