Uusruotsalaiset Kööpenhaminan pommi-iskun takana

Kuvakaappaus - 2019-08-14 14-43-40

Kööpenhaminan veroviraston viime viikkoisen pommi-iskun takana näyttää olevan kaksi uusruotsalaista. Poliisi on pidättänyt Malmössa asuvan 22-vuotiaan Lähi-Idästä kotoisin olevan nuorukaisen ja etsintäkuuluttanut Skurupissa asuvan 23-vuotiaan niin ikään Lähi-Idän juurilla olevan nuorukaisen.

Malmössa asuvan pommimiehen muita taustoja ei tiedetä vielä, mutta Skurupissa asuva nuorukainen on asunut Ruotsissa jo kymmenkunta vuotta. Hän tulee vasemmistolaisaktiivisesta perheestä. 23-vuotiaalla ei ole mitään mainittavaa taustaa gangsteripiireissä, joten siltä pohjalta teon motiivia voidaan arvailla. Onko teon motiivina vasemmistoterrorismi? Mutta miksi se kohdistuu naapurimaan viranomaisia kohtaan? Sitä ei tiedetä.

Seurataan tilannetta. Jutusta saattaa kehittyä mielenkiintoinen draama, sillä Tanskan puolella asiaa ei ole otettu mitenkään olan kohautuksella vaan sen katsotaan olevan vähän kuin desantti-isku, vaikka terrorismista ei tällä hetkellä puhuta.

Kuvakaappaus 2019-08-15 09-14-03.png

 

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

36 thoughts on “Uusruotsalaiset Kööpenhaminan pommi-iskun takana

   1. Hybridikeskuksen yövuorossa on taas vedetty pervitiinia joka saa kyseisen aineen kanta-isät nousemaan haudoistaan. Vanhalla tutulla 180°asteen säännöllä mennään edelleen -melko säälittävää räpeltämistä kun otetaan huomioon miten valtava taloudellinen tuki taustalla vaikuttaa.

    9
    1
   2. On todella vahva ristiriita PT-median ja Ylen välillä. Muslimit siis epäiltyinä tanskan pommi-iskusta, johon todetaan Norjassa olleen ääriääriäärioikeistoa, jolloin pomminkin on oltava uusnatsien tekosia. Ei mitään järkeä, mutta ei ole Yleen luottavillakaan.

    14
    1. Samaa ihmettelin etta YLE vaaristeli asian Aarioikeiston suuntaan, pitavat ihmisia taysina idiootteina tai ovat sekaisin kuin seinakello.

     10
 1. Hyvä Pate. Selvitit asian hienosti myös meille Suomalaisille. Suomen ½totuusmediahan ei tule koskaan asiaa rehellisesti kertomaan.

  92
  1. No kato nyt. Vasemmistoaktivisti ja Lähi-Itäläinen niin ei siinä varmasti järki päätä pakota ja siten ei logiikkaakaan touhuissa.

   46
  2. Joku suvakki kertonut niille, että myös te maksatte avustuksistanne veroja.

   Siitähän riemu ja raivo syntyy.

   Äly ei vain riittänyt pommimiehillä ymmärtämään, että verovirasto on väärä 😂

   38
 2. monikulttuuri on rikkaus ja voimavara,jotkut osaamattomat pikku karvapallerot laittaneet niin pienen pommin että vaan lasit särkyivät,nyt tulee imaamilta huutia että seuraavan pommin täytyy olla niin kova ettei jää edes perustuksia verovirastosta.

  60
 3. Jos Ruotsin kansalainen tekee pommi-iskun Tanskan verovirastoon, niin pommi-iskun voi nähdä hyökkäyksenä yhteiskuntaa vastaan ja silloin pommi-iskua tulee käsitellä terroristisena, tässä tapauksessa vasemmistoterroristisena, tekona.

  77
 4. Venkulat harjoittelivat isompaa jytkyä varten. Mulla ei ollut epäilystäkään, että skandinaavit olisivat olleet asialla.

  56
 5. Ehkä liian vähän sossumassia saanut tanskanmoniasukki oli sen alullepanijana?

  38
 6. Syynä voisi kenties olla Tanskan koventuneet otteet perseileviin rikastajiin. Siellä on kuitenkin aikeita panna karkotettavat rikolliset saarelle. Vai jokohan systeemi on toiminnassa? Verovirastokin luonnollisesti edustaa hallintoa.

  Tai sitten on typerää hakea logiikkaa kehitysmaamuslimeilta, jotka voivat ilmaista niin ilonsa kuin surunsa rynkkysarjoilla.

  38
  1. Eiköhän nuo saarisuunnitelmat ole jo haudattu, kun hallitus vaihtui. Sossuthan kiireesti alkoivat perua maahanmuuttovastaisia teemojaan vaalien jälkeen. Monimuotoisuuden lisääminen taitaa olla taas ykköspaikalla hallitusohjelmassa.

   17
 7. Nythän on aivan supeeri tilaisuus palauttaa niskaperseotteella
  nukutuspiikin kautta vaikka ykkösluokassa. Aivan sama se,tai vaikka loistoristeilijän hytissä.
  Kunhan tuonlaiset älykääpiöt vain saadaan takaisin noihin persläpimaihinsa.
  Myös vanhuudenhöperöllä richard gerellä on tilaa hollywoodin luxusmökeissään.

  47
  1. Mökkien lattioiden tulisi lainehtia pakolaisten kusta ja kiinteiden jätteiden pitäisi löytyä hyvin yllättävistä paikoista, kuten Geren hammasmukista. Ehkä antaisi hieman osviittaa sittä, mitä me kuolevaiset joudumme kokemaan päivittäisessä elämässämme. Ei olisi niin kiire hakea sontaa viskovia kehityskelvottomia enää.

 8. Miekkataksilla Tanskaan vietäessä Juutinrauman sillalla voisi takaovi vahingossa aueta, sankarit rynnätä ulos ja pylvään juurelta pari salskeaa konstaapelia avustaa kenenkään huomaamatta sillankaiteen yli.

  31
  1
 9. Jos se riisi on keitetty jotenkin väärin. Vihaksihan se pistää. Vitutuksen voi purkaa vääräuskoisten virastoihin, ensihätään.

  29
 10. Ruotsi hyökkäsi nyt Tanskaan. Etnisestihän he ovat yhtä ja samaa Pohjolan miehittäjäjoukkoa, yhdessä nk. norjalaisten kanssa. Retorisesti kysyen: ehkäpä alamme saada Tanskan edes jonkinlaisia sympatioita ruotsalaisten vihateoille myös Suomessa? Meillä on tästä 800-vuotinen kokemus. ”Alas riistovalta loisten, alas mustat pyövelit!” Kysehän oli siis ruotsalaisten terrori-iskusta, olisihan rasismia väittää että kyseessä ulkomaisen rauhanuskonnon viesti? Ruotsalaisia kaikki, länsirajamme takana. Näin he itse haluavat itseään kutsuttavan. Vassåquu.

  22
  1. Ruåtsin kanssa todellakin on ”pari pikku juttua” selvittämättä. Eikä kyse ole mistään mukavista asioita.

   Mahtavaa huomata miten valtavalla nopeudella tietoisuus tietoisuus lisääntyy -törkeästi väärennetyn (ja monilta osin kokonaan tuhotun) historiankirjoituksen takaa paljastuu varsin toisenlainen ruåtsi. Saatanallinen maa.

   8
   1
 11. Iranin ulkoministeri Dr. Javad Zarif tulee Ruotsiin visiitille 20-21.8. Nyt äkkiä rustaamaan kylttejä:

  ”PLEASE! PLEASE! PLEASE! VIE KAIKKI AFGAANIT TAKAISIN IRANIIN!

  Jos äijä voi tulla tänne niin voivat afgaanitkin mennä sinne. Mitä hittoa ne täällä veivaavat?

  28
 12. USA ei tykkää Ruotsista eikä Tanska eikä Norja eikä Venäjä. Onneksi on sentään Suomi joka tykkää ja laajentaa yhteistyötä.

  18
  1
  1. Umpikorruptoitunut eliitti ja järjestelmäuskovaiset hölmöt tykkää mutta muut ei.

 13. Eilen pidätettiin Östersundissa mies joka yritti ajaa tahallaan autolla ihmisten päälle, monioailu päättyi kivimuuriin. Sittemmin osoittautui että miehellä on kytkös kaljarekkaterroristi Akiloviin ja rikosnimike muuttui terrorismin valmisteluksi.

  Östersundissa tapahtuu usein kaikenlaista paskaa johtuen siitä että siellä on niin paljon matuja. Eikö se ollut juuri Östersundissa kun pakolaismiehet kalsareillaan lumihangessa protestoivat kun vokki ei ollut tarpeeksi hieno ja he kieltäytyivät poistumasta bussista?

  31
  1. "Ei ole muuta jumaluutta kuin Allah ja Antifa on sen palvelija!" sanoo:

   Kommunistit, jotka muutoin ovat kaikessa olleet Raamatun Jumalan ja Kristuksen vastaisia ”ateisteja”, ovat yht’äkkisesti ilolla vastaanottaneet islamin pahuudenjumala ”Allahin”. Löytyihän kommareillekin lopulta jumaluus, jota kumartaa! Nyt ei mene enää väite ”ateismista” täydestä. Se oli jumaluudesta kiinni. Oikeudenmukainen, pahuuden ankarasti tuomitseva, itse rakkautta levittävä jumaluus ei kelvannut. Mutta ”Allah”, jonka palvontaan kuuluivat kaikki seksuaalipervoilut, raakuus ja etenkin eläinrääkkäys. Antifa löysi jumalan, illa-allah jne! (Halleluuja ei tähän sovi.)

   16

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.