Espoon lapsiseksijutussa uussuomalainen epäiltynä

Kuvakaappaus 2019-08-16 13-10-16.png

Espoossa tulleesta isosta lapsiseksiryppäästä on vangittu Kemal Altuntas. Länsi-Uudenmaan käräjäoikeus vangitsi hänet jo maaliskuun lopussa.

Altuntasia epäillään kymmenistä lapsen seksuaalisista hyväksikäytöistä, joiden tekoaika sijoittuu vuoteen 2018 – alkuvuoteen 2019. Syyte nostetaan 18.9.2019. Asianomistajia jutussa on toistakymmentä.

Seurataan tapahtumia miten juttu etenee.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

18 thoughts on “Espoon lapsiseksijutussa uussuomalainen epäiltynä

 1. Alexin ei tarvitse välittää monikulttuurisista kohtaamisista ja siksi hänellä on röyhkeä pokka jolla mennään julistamaan monikulttuurisuus rikkaudeksi.

  52
 2. Mikä ihmeen pane-pikkulapsia-buumi nyt on menossa. Ajeleeko aikuiset ämmätkin itsensä posliiniksi, jotta näyttäisivät karvattomilta esimurrosikäisiltä pikkulapsilta.

  25
  1. Alemman yhteiskuntaluokan pedofilia on noussut räjähdysmäisesti ulkomailta haalitun ihmissaastan lisääntymisen myötä. Eliitin vuosisatainen pedofilia/insestikulttuuri jatkuu ja laajenee kasvavan miljonäärijoukon mukana. Suomen mittakaavassa voidaan puhua pahasta ongelmasta -ruåtsissa tilanne on ollut jo vuosia epidemian tasolla. Poliisin toimettomuus + lastenraiskaajien jokaisen uhrin myötä voimistuva pakkomielle on helvetillinen yhdistelmä. Virkavallan ja oikeuslaitoksen järjestelmällisestä ongelmanvähättelystä saa jokainen vetää omat johtopäätöksensä…

   17
  1. Niin, eikös se 9 vuotta ole heidän suuren ja erehtymättömän profeettansakin antama ikäraja? Muslimien väkivaltainen lastenkasvatus tuottaa väkivaltaa aikuisena ja miehet näköjään pelkäävät lähestyä aikuista naista. Se pullantuoksuinen ja lapsiaan hellivä äiti taitaa toteutua vain länsimaissa, jos enää täälläkään, kun naistenkin täytyy koko ajan suorittaa ja tehdä uraa.

 3. Poliisi ei tiedottanut mitään pitkään aikaan. Tämä altistaa suomalaiset lapset jatkuville ulkomaalaisten tekemille lasten raiskauksille. Tämä on myös politiikkaan ja vaaleihin sekaantumista Suomen poliisilta.

  36
 4. Mies vangittu jo maaliskuun lopussa, mutta punavihreä media halusi ja onnistui pimittämään niin tämän kuin myös ”Enon” jutun, koska vaalit olivat liian lähellä! Olisikohan Rinne pääministeri, jos media ja poliisi olisi toiminut niin kuin sen pitäisi toimia? Tämä herättää kyllä todella mielenkiintoisia spekulaatioita…

  37
  1. 0,2%, ei mitään turhaa pohdintaa siis. Medialla on miljoonia seuraajia, kyllähän sieltä muutama tuhat puuttuvaa äänestäjää olisi löytynyt, ehkä.

 5. Voisi laittaa jotain linkkiä. Näissä menee jo sekaisin mistä keissistä on kyse vaiko jostain uudesta.

  13
 6. Ei nää turkkilaiset eroo millääntavalla muusta lähi idästä ja jotku on vielä miettinyt et otetaanpa namä eurooppaan jäseneksi. se ois vaan ovenavaus koko lähi idälle, eikä sillon tarvita mitään soroksen venetaksia, kun senkus vaan kävelee. se ois 10-vuotta (eikä yhtään enempää) ja eurooppa olis middle east. uskonto on se joka aiheuttaa tollasen ajattelumaailman. Karvakäsi mutta kasvatettu vaikka kristittynä syntymästä asti niin on varmasti käytökseltään kuin puhdasverinen suomalainen.

  15
 7. Mitä Kemal ”Annakkumäätunnustelen” Altuntas on tehnyt Suomessa elääkseen?

  12
 8. Palli pölkylle. Ensikerrasta lähtee sitten toinenkin kulkunen Ei lisättävää.

   1. Tosiaan. Kerrasta poikki koko hoito, karvoja myöten.
    Voi se kirjan rasistinen oppi loppua kuin seinään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.