Mediat yrittävät todistaa, että ampumiset johtuvat yläluokan huumeiden käytöstä

Kuvakaappaus 2019-08-16 13-56-43.png

Valeuutisista lähtevä vyöry on loppujen lopuksi helppo laittaa liikkeelle. Tarvitaan vain pääministeri ja valtamedia, joka tekee journalismia. Ja joukko ihmisiä, jotka uskoat näitä valeuutisia.

Ruotsin pääministeri Stefan Löfven loihe viikolla lausumaan medioille, että onglemalähiöiden ammuskelut johtuvat siitä, että hyvinvoivilla ruotsalaisilla asuinalueilla käytetään niin paljon huumeita. Löfven kertoi, että kun Danderydin Djursholmenissa käytetään huumeita niin Rinkebyn kehitysmaista tulleet gangsterit ampuvat toisiaan.
Djursholm on yksi Tukholman alueen rikkaimmista ja hienoimmista alueista.
Nyt eri valtamediat ovat tarttuneet Stefan Löfvenin lausuntoon ja yrittävät todistaa, että huumeita totta tosiaan käytetään Djursholmenissa. Esimerkiksi Aftonbladet on haastatellut djursholmenilaisia nuorukaisia, jotka todistavat, että Djursholmenista saa helposti huumeita.
Voisiko Stefan Löfvenin lausunnossa olla perää?
Ei tietenkään. Djursholmenissa käytetään kokaiinia siinä missä muuallakin. Sillä erotuksella, että ruokasoodalla jatkettua kokaiinia ei tarvitse ostaa maahanmuutajalähiöiden pikku gangstereilta vaan sitä toimittaa omat ”eliittiluokan diilerit”, joiden kokaiini on puhdasta tavaraa. Hintaakin vähän enemmän kuin rinkebyläisen moneen kertaan jatkettu tavara.
Löfvenin ajatus, ja valtamedian symppaus on aivan älytön idea. Ei miljoonataloissa asuva menestyjä osta kokaiiniaan joltain rinkebyläiseltä luuserilta.