Östersundin käräjäoikeus vangitsi miehen epäiltynä terrori-iskun valmistelusta

Östersundin keskiviikkoiset tapahtumat ovat paljastuneet terrori-iskun yritykseksi. Östersundin käräjäoikeus vangitsi hetki sitten 32-vuotiaan Kazakstanin kansalaisen Dilshod Usmanovan epäiltynä terroristisessa mielessä tehdystä murhan valmistelusta.

1-j39RRpSBi8eCZdYLIGy3vg9msTapahtumat alkoivat keskiviikkona aamupäivällä kun poliisille ilmoitettiin kummallisesti autoilevasta autoiljasta Östersundin keskustassa. Poliisi huomasi auton kaupungin torin kupeessa ja yritti pysäyttää autoiljan. Lyhyen takaa-ajon jälkeen autoilija törmäsi betoniporsaaseen ja mies otettiin kiinni.

Kun autoa tutkittiin huomattiin, että autossa oli kanistereissa bensaa tms ja miehellä oli hallussaan aseita. Sen jälkeen tutkintaa on hoitanut suojelupoliisi SÄPO. Asiaa tutkitaan murhan valmisteluna terroristisessa tarkoituksessa. Epäilynä on, että mies suunnitteli väkijoukkoon ajamista. Tosin tekoaikaan tori oli tyhjä.

Terroristi median maskottina

Epäilty terroristi on siis Kazakstanin kansalainen ja ollut median maskotti. Östersundin sanomat kirjoitti Usmanovasta pari vuotta sitten säälitarinan karkoitettavasta rehellisestä verojamaksavasta miehestä.

Usmanova tuli perheineen Ruotsiin 2012 ja haki turvapaikkaa. Asiaa ei kuitenkaan tutkittu, sillä Usmanova oli ns. Dublin. Hän oli asunut ainakin jonkin aikaa Puolassa ennen Ruotsiin tuloaan. Kun häntä oltiin palauttamassa Puolaan mies painui maan alle. Kun karkoitus meni vuodessa vanhaksi Usmanova tuli esiin ja haki uudestaan turvapaikkaa. Maahanmuuttovirasto ei sitä kuitenkaan myöntänyt, sillä Kazakstanissa ei ole mitään sotaa tai konfliktia. Usmanova on kitkutellut siis ainakin vuodesta 2016 asti tuon kielteisen turvapaikkapäätöksen jälkeen.

Östersundin sanomissa nyyhkytettiin 2016 miten Usmanova ”joutui vasten tahtoaan lähtemään Ruotsista”. Mies oli töissä vanhainkodissa ja häntä kehuttiin kunnon mieheksi.

– Me työskentelemme ja maksamme veroja, olemme opetelleet ruotsia ja nyt meidät karkoitetaan, Östersundin sanomissa nyyhkytettiin.

Samaisessa lehdessä tyrskittiin lämmintä itkua miten vanhainkodista on tullut monikulttuurinen paikka. Myös SVT oli saanut jo käsiin Usmanovan tuttavia, jotka todistivat, että mukava mies. Kaikki tykkäsivät.

 

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

26 thoughts on “Östersundin käräjäoikeus vangitsi miehen epäiltynä terrori-iskun valmistelusta

 1. Lehdistön lemmikit paljastuu pääsääntöisesti rikollisiksi, voi johtua siitä että maahantunkeutuja porukassa ei muita kuin rikollisia yksinkertaisesti löydy.

  61
  1. Niinpä niin. Kun 32 – 35 000 plus kaikki laittomat. Yms. Ei ne ollutkaan se voimavara. Pelkkä menoerä oikeuskuluineen jne. Paljonko se nyt oli? Arviolta 3 – 5 miljaardia. 1 miljardi on 1000 miljoonaa euroa. Tämä siis suomen osalta. Olisi kyllä hemmetin mielenkiintoista tietää se, paljonko pelkästään oikeuskuluina yms nämä rikastajat ovat kustantaneet.

   31
    1. Niinpä. Ja kun summaan lisätään ” arvopohja ” eli hallitusohjelman mukaisesti afrikka, on rahanmeno melkoista. Ja kun britit häipyvät, nettomaksumme nousevat. Ja ilmastonmuutoshysteria. Siinäpä motia töihin jne. Itse olen täysin kyllästynyt, tai sanotaan suoraan lievästi sanoen vittuuntunut viime vuosien metoo, meillä on unelma yms paskaan. Ja kuten olemme lukeneet, korruptio se vain jyllää. Kepu murskatappiosta huolimatta siellä vain rinta rottingilla. Ja antifanpellet säätämässä hallitusohjelmaa. Se että joku tutkimus väittää, että oy suomi finland ab olisi yksi vähiten korruptoituneista maista on täyttä paskaa.

     31
     1. Suomeksi kutsuttu maa-alue (itsenäisen valtion tunnusmerkeistä ainoastaan lippu jäljellä) on tällä hetkellä laittomassa tilassa -päättäjiksi nostetut rikollispyrkyrit ovat 1990-luvun alusta lähtien sumeilematta rikkoneet perustuslakiamme ja LAITTOMASTI sitoneet suomen sopimuksiin joiden päämääränä on maamme täydellinen luovuttaminen ulkopuolisten tahojen hallintaan. Operaatio on viimeistelyä vaille valmis -ainut kansan vallan (joka on edelleen perustuslakiimme kirjattuna) varkaudesta julkisesti puhunut poliitikko on kuitenkin unkarin pääministeri Victor Orban! Tämä kertoo varsin aukottomasti suomen olevan ulkoa ohjattu lumedemokratia. KAIKKI eduskunnassa istuvat puolueet pelaavat samaan maaliin -itsenäisyyden palauttamiseen ei ole minkäänlaista tahtotilaa. Haaveet on haaveita mutta faktat kertoo todellisen tilanteen. Aina.

      9
      1
     2. Miten maksut voivat nousta nettosaajien häippästessä? Jos jonain päivänä EU:ssa on enää Suomi, jäsenmaksu on satabiljoonaa, josta saamme markan itsellemme?

  2. Kun maahantunkeutuja alkaa suunnitella joukkomurhaa tai toteuttamaan sitä, batiikkinoidat kuvaavat häntä ’epätoivoiseksi’. Eli teko olisi ollut vältettävissä, jos vain ymmärrystä riittäisi Ruotsilla loputtomasti siirtolaisten vastaanottoon ilman vaatimusta sodan tai vainon pakenemisesta.

   Mielisairasta ajaa maa ongelmiin kymmenien tuhansien ongelmatapausten kanssa.

   11
 2. Ruotsalainen satu:

  ”Olipa kerran mukava mies joka ajoi autolla lasten päältä”

  45
   1. ”Det var en gång en trevlig man som körde på barnen med bilen”

    Muita satuja:
    ”Det var en gång många trevliga män som stoppade sina snoppar i barnen”

    jne, jne jne.

    (PS. Ruotsissa alle 15- vuotias poika raiskannut alle 15-v. tyttöjä, ”Det var en gång en trevlig pojke…”)

    10
 3. Ai ihan yhden murhan valmistelusta.Selvä yksittäistapaus siis.Noiden ISIS-yhteistoimintahuorien eli toimittajien,jotka tuota propagandaa ulostavat täysin järjestelmällinen teloittaminen on myöskin selvä yksittäistapaus heidän omalla logiikallaan.

  21
 4. Vittu joo, puoliloinen, arvaamaton väkivaltainen Batiikkinoitien kestokokovartalokyrpä! Kuka niitä hurrilehmiä nussisi, kuin vain osa-aikaneekerit? Ymmärrän, miksi Svenssons pojkarna ovat homoja

  15
  1
 5. Itse tunnen ns batiikkinoidan. On facebook kaveria lähi-itäläisten kanssa. Sattumalta on entinen anoppi. Jonka äijänsä heitti kirjaimillesti ulos liikkuvasta autosta. Ihan vitun totta. Tämän jälkeen oikein hyvä ystävä porriissa kaulankatkojan kanssa. On uskovainen. Ymmärrystä löytyy yhä. Ja tämä on tosi.

  15
  1
 6. Just pari viikkoa sitten kirjoitin täällä kun oltiin porukan kanssa kesällä kaksipyöräisillä pohjoismaiden turneella ja yövyttiin mm. Strömsundissa ja Östersundissa, tuppukylissä keski-Ruotsissa, joissa meno oli kuin Tukholmassa. Ruotsi ei ole enää sellainen minä me se tunnettiin vuosikymmenet.

  24
 7. Aseita ja bensaa eli tavanomaiset ruotsalaiset kaupunkisota- ja autogrillivälineet. Ei tällaisesta ketään voi kiinni ottaa.

  11
 8. Vitut tämä mikään tero ole, vaan se muija pirautti poliisille jne. Tositerot mitään dieselkannuja ja replikoita kuskaile kun oikeatkin vehkeet on keksitty ja pam pam.

  Kazakstan on paskastania jonne kukaan täysjärki ruotsista lähde. Nyt jäbää pidetään poliisihotellissa keräämässä säälipääomaa ja lomailu jatkuu…

  1. Pieleen menneet uraanibisnekset? Kazakstan – Swedustan asetelma on varsin erikoinen monessakin mielessä sillä molempien maiden nimissä puuhastellaan kovan luokan kansainvälistä bisnestä.

   2
   1
 9. Uzbekistan/Kazakstan akselilta tulee kovaa terroriporukkaa, vaikkei niitä kovinkaan paljon ole täälläpäin.

  8
  1
 10. Pthyi mikä pökäleen perkeles se siinnä! Kiikkuun vaan oman kulttuurinsa mukaisesti.
  Ei tule ikävä… Bye. bye, kusiaivo tai tee se itse. Amen.

  1. Taas ovat tämän miehen naapurit ja työkaverit siunanneet ja kläpänneet että ”voi hyvä tavaton, hehän yrittivät olla ihan tavallisia ruotsalaisia!”

   Vaimo kulki kuitenkin huivi päässä, tai oliko peräti kokosäkki, eikä kukaan tavallinen ruotsalainen (tai suomalainen) pukeudu sillä tavalla eikä yritä ajaa ihmisten päälle kadulla autossa missä on aseita ja bensakanistereita.

 11. Taas samanlaista paskaa. Kun ei saada turvapaikkaa vaikka miten valehdellaan ja sepitellään kerta toisensa jälkeen niin rupeaa vituttamaan maa ja sen kansalaiset. Vitun paskiaiset !!!! Rupeaa kosto/murhanhimo jylläämään. Jälkeenpäin sitten väitetään että juu juu kyllä minä sen Allahin vuoksi ja nimenomaan islamin nimissä tein!! Kovimman luokan paskapuhetta. Teit sen koska olet kateellinen hemmoteltu pikku paska joka ei kestä sitä että et saa kaikkiea mitä haluat. Olet siis ainoastaan säälittävä pienen pieni paskapökäle, ihmiskunnan alinta saastaa, etkä mikään uljas islamin soturi. Et edes jumalauta ole motiiveissasikaan rehellinen, valehtelija henkeen ja vereen. Kuole veriseen persesyöpään, loinen.

  9
  1
 12. Mitähän Tukholman keskustassa Stora Essingenillä on tapahtunut nyt illalla? Siellä on ollut iso operaatio, monta maijaa ja monta piipaa- autoa ja poliisi on ampunut yhden äijän, en tiedä kuoliko.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.