Östersundin käräjäoikeus vangitsi miehen epäiltynä terrori-iskun valmistelusta

Östersundin keskiviikkoiset tapahtumat ovat paljastuneet terrori-iskun yritykseksi. Östersundin käräjäoikeus vangitsi hetki sitten 32-vuotiaan Kazakstanin kansalaisen Dilshod Usmanovan epäiltynä terroristisessa mielessä tehdystä murhan valmistelusta.

1-j39RRpSBi8eCZdYLIGy3vg9msTapahtumat alkoivat keskiviikkona aamupäivällä kun poliisille ilmoitettiin kummallisesti autoilevasta autoiljasta Östersundin keskustassa. Poliisi huomasi auton kaupungin torin kupeessa ja yritti pysäyttää autoiljan. Lyhyen takaa-ajon jälkeen autoilija törmäsi betoniporsaaseen ja mies otettiin kiinni.
Kun autoa tutkittiin huomattiin, että autossa oli kanistereissa bensaa tms ja miehellä oli hallussaan aseita. Sen jälkeen tutkintaa on hoitanut suojelupoliisi SÄPO. Asiaa tutkitaan murhan valmisteluna terroristisessa tarkoituksessa. Epäilynä on, että mies suunnitteli väkijoukkoon ajamista. Tosin tekoaikaan tori oli tyhjä.
Terroristi median maskottina
Epäilty terroristi on siis Kazakstanin kansalainen ja ollut median maskotti. Östersundin sanomat kirjoitti Usmanovasta pari vuotta sitten säälitarinan karkoitettavasta rehellisestä verojamaksavasta miehestä.
Usmanova tuli perheineen Ruotsiin 2012 ja haki turvapaikkaa. Asiaa ei kuitenkaan tutkittu, sillä Usmanova oli ns. Dublin. Hän oli asunut ainakin jonkin aikaa Puolassa ennen Ruotsiin tuloaan. Kun häntä oltiin palauttamassa Puolaan mies painui maan alle. Kun karkoitus meni vuodessa vanhaksi Usmanova tuli esiin ja haki uudestaan turvapaikkaa. Maahanmuuttovirasto ei sitä kuitenkaan myöntänyt, sillä Kazakstanissa ei ole mitään sotaa tai konfliktia. Usmanova on kitkutellut siis ainakin vuodesta 2016 asti tuon kielteisen turvapaikkapäätöksen jälkeen.
Östersundin sanomissa nyyhkytettiin 2016 miten Usmanova “joutui vasten tahtoaan lähtemään Ruotsista”. Mies oli töissä vanhainkodissa ja häntä kehuttiin kunnon mieheksi.
– Me työskentelemme ja maksamme veroja, olemme opetelleet ruotsia ja nyt meidät karkoitetaan, Östersundin sanomissa nyyhkytettiin.
Samaisessa lehdessä tyrskittiin lämmintä itkua miten vanhainkodista on tullut monikulttuurinen paikka. Myös SVT oli saanut jo käsiin Usmanovan tuttavia, jotka todistivat, että mukava mies. Kaikki tykkäsivät.
 

Subscribe
Notify of
guest
31 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Simo Suolahti

Lehdistön lemmikit paljastuu pääsääntöisesti rikollisiksi, voi johtua siitä että maahantunkeutuja porukassa ei muita kuin rikollisia yksinkertaisesti löydy.

Pottunokka

Niinpä niin. Kun 32 – 35 000 plus kaikki laittomat. Yms. Ei ne ollutkaan se voimavara. Pelkkä menoerä oikeuskuluineen jne. Paljonko se nyt oli? Arviolta 3 – 5 miljaardia. 1 miljardi on 1000 miljoonaa euroa. Tämä siis suomen osalta. Olisi kyllä hemmetin mielenkiintoista tietää se, paljonko pelkästään oikeuskuluina yms nämä rikastajat ovat kustantaneet.

Valtsu

Saa siinä taas kameratolppaa kylvää ympäri maata ja bensaveroa korotella.

Pottunokka

Niinpä. Ja kun summaan lisätään ” arvopohja ” eli hallitusohjelman mukaisesti afrikka, on rahanmeno melkoista. Ja kun britit häipyvät, nettomaksumme nousevat. Ja ilmastonmuutoshysteria. Siinäpä motia töihin jne. Itse olen täysin kyllästynyt, tai sanotaan suoraan lievästi sanoen vittuuntunut viime vuosien metoo, meillä on unelma yms paskaan. Ja kuten olemme lukeneet, korruptio se vain jyllää. Kepu murskatappiosta huolimatta siellä vain rinta rottingilla. Ja antifanpellet säätämässä hallitusohjelmaa. Se että joku tutkimus väittää, että oy suomi finland ab olisi yksi vähiten korruptoituneista maista on täyttä paskaa.

Sensuroimaton Totuus

Suomeksi kutsuttu maa-alue (itsenäisen valtion tunnusmerkeistä ainoastaan lippu jäljellä) on tällä hetkellä laittomassa tilassa -päättäjiksi nostetut rikollispyrkyrit ovat 1990-luvun alusta lähtien sumeilematta rikkoneet perustuslakiamme ja LAITTOMASTI sitoneet suomen sopimuksiin joiden päämääränä on maamme täydellinen luovuttaminen ulkopuolisten tahojen hallintaan. Operaatio on viimeistelyä vaille valmis -ainut kansan vallan (joka on edelleen perustuslakiimme kirjattuna) varkaudesta julkisesti puhunut poliitikko on kuitenkin unkarin pääministeri Victor Orban! Tämä kertoo varsin aukottomasti suomen olevan ulkoa ohjattu lumedemokratia. KAIKKI eduskunnassa istuvat puolueet pelaavat samaan maaliin -itsenäisyyden palauttamiseen ei ole minkäänlaista tahtotilaa. Haaveet on haaveita mutta faktat kertoo todellisen tilanteen. Aina.

fatwantarkistaja

Miten maksut voivat nousta nettosaajien häippästessä? Jos jonain päivänä EU:ssa on enää Suomi, jäsenmaksu on satabiljoonaa, josta saamme markan itsellemme?

Suomi Finland

Kun maahantunkeutuja alkaa suunnitella joukkomurhaa tai toteuttamaan sitä, batiikkinoidat kuvaavat häntä ‘epätoivoiseksi’. Eli teko olisi ollut vältettävissä, jos vain ymmärrystä riittäisi Ruotsilla loputtomasti siirtolaisten vastaanottoon ilman vaatimusta sodan tai vainon pakenemisesta.
Mielisairasta ajaa maa ongelmiin kymmenien tuhansien ongelmatapausten kanssa.

PLÖSÖ
Astrid Asylgren

Ruotsalainen satu:
“Olipa kerran mukava mies joka ajoi autolla lasten päältä”

HehHeh

Tuon Astridin sadun haluaisin lukea myös ruotsiksi :))))

Satutunti

”Det var en gång en trevlig man som körde på barnen med bilen”
Muita satuja:
”Det var en gång många trevliga män som stoppade sina snoppar i barnen”
jne, jne jne.
(PS. Ruotsissa alle 15- vuotias poika raiskannut alle 15-v. tyttöjä, ”Det var en gång en trevlig pojke…”)

Valtsu

Saatanan danderydilaiset!

Anonymous

Ai ihan yhden murhan valmistelusta.Selvä yksittäistapaus siis.Noiden ISIS-yhteistoimintahuorien eli toimittajien,jotka tuota propagandaa ulostavat täysin järjestelmällinen teloittaminen on myöskin selvä yksittäistapaus heidän omalla logiikallaan.

PLÖSÖ

Ei vittu oot sairas.

Kukkiva Tölli

Vittu joo, puoliloinen, arvaamaton väkivaltainen Batiikkinoitien kestokokovartalokyrpä! Kuka niitä hurrilehmiä nussisi, kuin vain osa-aikaneekerit? Ymmärrän, miksi Svenssons pojkarna ovat homoja

Pottunokka

Itse tunnen ns batiikkinoidan. On facebook kaveria lähi-itäläisten kanssa. Sattumalta on entinen anoppi. Jonka äijänsä heitti kirjaimillesti ulos liikkuvasta autosta. Ihan vitun totta. Tämän jälkeen oikein hyvä ystävä porriissa kaulankatkojan kanssa. On uskovainen. Ymmärrystä löytyy yhä. Ja tämä on tosi.

Jesse

Just pari viikkoa sitten kirjoitin täällä kun oltiin porukan kanssa kesällä kaksipyöräisillä pohjoismaiden turneella ja yövyttiin mm. Strömsundissa ja Östersundissa, tuppukylissä keski-Ruotsissa, joissa meno oli kuin Tukholmassa. Ruotsi ei ole enää sellainen minä me se tunnettiin vuosikymmenet.

M

Aseita ja bensaa eli tavanomaiset ruotsalaiset kaupunkisota- ja autogrillivälineet. Ei tällaisesta ketään voi kiinni ottaa.

Kilttimies

Vitut tämä mikään tero ole, vaan se muija pirautti poliisille jne. Tositerot mitään dieselkannuja ja replikoita kuskaile kun oikeatkin vehkeet on keksitty ja pam pam.
Kazakstan on paskastania jonne kukaan täysjärki ruotsista lähde. Nyt jäbää pidetään poliisihotellissa keräämässä säälipääomaa ja lomailu jatkuu…

Sensuroimaton Totuus

Pieleen menneet uraanibisnekset? Kazakstan – Swedustan asetelma on varsin erikoinen monessakin mielessä sillä molempien maiden nimissä puuhastellaan kovan luokan kansainvälistä bisnestä.

Särmääjä

Uzbekistan/Kazakstan akselilta tulee kovaa terroriporukkaa, vaikkei niitä kovinkaan paljon ole täälläpäin.

Nirri pois vaan

Eikä vain terroriporukkaa vaan muitakin murhamiehiä, erikoisalanaan tappaa vanhempia ukkoja ja viedä maasta ulos heidän hienonpuoleiset, uudehkot autonsa. Ukrainalaiset asialla tällä kertaa:
https://www.expressen.se/kvallsposten/efter-mordet-pa-gert-inge-likadan-bil-efterlyst-efter-nytt-forsvinnande-/

PastoriNikulainen

Pthyi mikä pökäleen perkeles se siinnä! Kiikkuun vaan oman kulttuurinsa mukaisesti.
Ei tule ikävä… Bye. bye, kusiaivo tai tee se itse. Amen.

Tavallisen perheen yllätys taas jälleen kerran

Taas ovat tämän miehen naapurit ja työkaverit siunanneet ja kläpänneet että ”voi hyvä tavaton, hehän yrittivät olla ihan tavallisia ruotsalaisia!”
Vaimo kulki kuitenkin huivi päässä, tai oliko peräti kokosäkki, eikä kukaan tavallinen ruotsalainen (tai suomalainen) pukeudu sillä tavalla eikä yritä ajaa ihmisten päälle kadulla autossa missä on aseita ja bensakanistereita.

Juha Sipilä

Olen shokissa.

PastoriNikulainen

Epäilemättä. Amen.

Etelän Hetelmä

Taas samanlaista paskaa. Kun ei saada turvapaikkaa vaikka miten valehdellaan ja sepitellään kerta toisensa jälkeen niin rupeaa vituttamaan maa ja sen kansalaiset. Vitun paskiaiset !!!! Rupeaa kosto/murhanhimo jylläämään. Jälkeenpäin sitten väitetään että juu juu kyllä minä sen Allahin vuoksi ja nimenomaan islamin nimissä tein!! Kovimman luokan paskapuhetta. Teit sen koska olet kateellinen hemmoteltu pikku paska joka ei kestä sitä että et saa kaikkiea mitä haluat. Olet siis ainoastaan säälittävä pienen pieni paskapökäle, ihmiskunnan alinta saastaa, etkä mikään uljas islamin soturi. Et edes jumalauta ole motiiveissasikaan rehellinen, valehtelija henkeen ja vereen. Kuole veriseen persesyöpään, loinen.

Haisee monikulttuurilta

Mitähän Tukholman keskustassa Stora Essingenillä on tapahtunut nyt illalla? Siellä on ollut iso operaatio, monta maijaa ja monta piipaa- autoa ja poliisi on ampunut yhden äijän, en tiedä kuoliko.

PLÖSÖ

Miten vitussa tää on päässyt uutiseksi?
Miten vitussa VOI OLLA MAHDOLLISTA, että Ruotsin poliisi saa kiinni KETÄÄN.
Sehän tän PT-Median tarkoitus on ollut, että informoidaan, että RUOTSIN poliisi on kyvytön tekemään mitään.
Tää PT haukkoo paskaa kaikella, mistä kirjoittaa. Oikein vitun idiotismin tyyssija.
Tapasin hiljan laivalla miekkosen, joka vaikutti mukavalta, vähän eksyneeltä. Mentiin yhteen ravintolaan. Naisenikin tuli mukaan. Kertoi olevansa (se mies) Kokkolasta. Alkoi melko pian hipelöidä naistani. Sanoin lopeta touhusi. No se lopetti. Saatiin olla raflassa rauhassa. Kun kävelimme sitten myöhemmin kohti hyttiämme, hän hyökkää kimppuumme ja yrittää vetää naistani minusta eroon. Hänen mielestään hänen ja naiseni välillä ei ole mitään ja vaatii naistani tulemaan kanssaan. Tziisus. Pienen huutelun jälkeen luovutti.
Oli ihan suomalainen. Kokkolasta. Niin käsitin.

PLÖSÖ

PT-Median (haista vittu Paavo) puhdas tarkoitus on ajaa Suomeen autoritaarinen hallinto. Kuka se johtaja sit olisikaan. Sananvapaus veks, lehdistönvapaus veks. Ihmisoikeudet veke.
Sit sä PAAVO kehtaatkin väittää, että olette ihmisoikeuksien puolella.
PTHYI helvetti..
Siinä sananvapautta tälle palstalle.