Pt-media 5 vuotta! Saa onnitella!

birthday-cake-982417_960_720

Mitä tapahtuu tänään? No otetaan pikku kaljat Pt-media 5-vuotispäivän kunniaksi.

Vuonna 2014 loppukesästä kehittelin ideaa blogista tms. Alussa oli pari erilaista viritelmää, mutta en jaksanut innostua niistä. Toinen oli ruotsiksi kirjoitettu ”Suomalaisen elämää Ruotsissa”, mutta ketä vittu kiinnostaa jonkun juopon elämä. Toinen oli ”Vainoharhaisia ajatelmia, eli tarttuuko ruoka paistinpannuun vai paistinpannu ruokaan”. Ei jaksanut sitäkään. Koska en saanut selville kumminpäin se menee.

Sitten perustin paavotajukangas.comin, jonne kirjoittelin mitä kirjoittelin. Kunnes tuli invaasiovuosi 2015, joka oikeastaan räjäytti pankin. Tai tässä tapauksessa tyhjän säästöpossun. Vietin pitkiä päiviä Tukholman T-centralissa ja ympäri kyliä selvittämässä sotapakolaisten reittejä Ruotsista Suomeen.

Luultavasti kukaan toinen pohjoismaalainen ei tiedä niin hyvin kuin minä, miten sotapakolaisten matkat hoidettiin Ruotsista Suomeen. Ja keitä siellä hääräsi operatiivisella tasolla. Ja ketkä mahdollistivat sen. (Ei muuten ollut siionisteja, globalisteja, juutalaisia tai vapaamuurareita).

Tuosta sitten muovautui se lopullinen ajatus kirjoittaa asioista, josta nyt kirjoitan.

Aluksi oli paavotajukangas.com, sitten tuli Pt-media.org. Seuraavana on hauta.

Näissä merkeissä on mennyt siis 5 pitkää vuotta. Yhden miehen media, jossa on mukana yksi avustaja, joka kirjoittaa englanniksi. Silloin tällöin joitakin yksittäisiä kirjoittajia. Lisäksi on muutama kymmenen vinkkimiestä ja joitakin ”alamaailman asiantuntijoita”. Monia juttuja taustoitetaan näiden alamaailman asiantuntijoiden avulla. Ne tietävät enemmän kuin valtamedian vinkkimiehet yhteensä.

Eipä muutakuin kippis ja skool ja terviiseksi.

6802

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

36 thoughts on “Pt-media 5 vuotta! Saa onnitella!

  1. Siitä tulikin mieleen thai-vitsi: Eräs tyyppi suunnitteli matkustavansa Thaimaahan. Hän päätti kysellä vähän kaveriltaan, joka oli käynyt monta kertaa.

   Niinpä hän sitten kysäisi, että ”paljonkohan tarvitsee käyttörahaa parin viikon lomalla”?

   Kaveri tuumi hetken ja vastasi, että ”jotain parikymmentä tuhatta kruunua”.

   ”Hmmm. Sittenhän se on tyttöystävän kanssa yhteensä nelisenkymmentätuhatta.”

   ”Aijaa. Menet tyttöystävän kanssa – sitten riittää viisi tonnia yhteensä ihan hyvin”.

   26
   1
 1. Onnekis olkoon viisivuotiaalle. Melkoinen uroteko selvitä noinkin kauan tuossa lajissa. Jäisi useimmilta tekemättä.

  42
 2. Pate paras patu!
  Kohteenamme matu
  Poistua ei taju
  Tossa menee katu
  Tai vaikka suksilatu (kuuseen!)
  Ettei sua vaan satu.

  18
   1. <3 Laittasin rahaa – koska luven kaiken – mutku – olen minimieläkkeelllä [730 € /kk -eikä sis lääkkeet – ei vuokratukea – ei muutakaan . . .etc.i] – Tsemppiä Toivotan – Bless You ! Har Det Så Bra ! – Sillä Meidän Kanssamme On Jumala ! . . . 0:) [ei mikään ahuu]

 3. Onnea PT! Luulen, että sama tahti jatkuu tässä matu politiikassa niin kauan kuin EU on elossa. Voimia sulle jatkaa tässä työssä, minne Marskin miekka viitoittaa tien. Sitten joskus kun kirjoitat muistelmateoksen niin ostan sen pois. Tsemppiä!

  21
   1. Itseltäni ei Marskin ryyppyä valitettavasti löydy (hyvä aine) mutta juuri tarkistin, että kolmenvartin leka Sisu Viinaa on.
    Eiköhän siitä muutaman kopsun jouda ottaa tällaisen merkkipäivän kunniaksi jahka työt on hoidettu.
    Onnea PT medialle hyvästä tutkivasta journalismista joka on ”valtamedialta” jäänyt toisarvoiseksi poliittisen sheissen tieltä.

    1. Itslleni on vain Viljasen viinaa, sitäkin pieni butilka. No asiasta kolmanteen, pieni tarina ko. viinasta. Tuli alkoon jokunen vuosi sitten ja tietysti kokeilemaan. Siihen aikaan oli Ilkka Viljanen ”iso satraappi” Lahden kunnallispolitiikassa. No mie en irvileukana voinut olla siinä viinakaupan kassalla lohkaisematta, että mahtaa se Ilkka nyt olla vihainen kun mää se viinat juon. Näki kassan ilmeestä, että nyt lyö rattaat tyhjää ennen kuin hän tajusi. Ja sitten naurua riitti:)

 4. ONNEKSI OLKOON! PT-median analyysit Ruotsin tilanteesta ovat aivan omaa luokkaansa. Valtamedia on tietysti asenteellista mutta paljolti myös asiantuntematonta. Monet valtamediassakin käsitellyt Ruotsin levottomuudet joista toimittajat tuntuvat olevan ihan pihalla ovat tuttuja PT-median lukijoille. Monet jutut ovat myös erittäin hyvin taustoitettuja. Hyvä myös että linja on sikäli neutraali että edes polpo ei saa kiinni vihapuheesta.

  24
 5. Onneksi olkoon! Toivottavasti hienon median tulevaisuus jatkuu myönteisenä ja isäntä jaksaa kirjoitella.

  17
 6. Onnittelut jaksamisesta! Luultavasti siellä Viron puolessa on vapaampaa kirjoitella, ja me saamme artikkeleista silti nauttia.
  Hyvää jatkoa samaan malliin!

  16
 7. Kiitoksia, ”Puavo”! Olet erittäin merkittävä sananvapauden täydentäjä. Arvostan työtäsi suuresti.

  17
 8. Paljon Onnea Taju ja Pt-media! Suomen, suomalaisuuden ja totuuden puolesta!

  11
 9. Onnea viisivuotiaalle!

  Ihan pian Muhammediakin alkaa kohta kiinnostamaan tämä sivusto.

  12
 10. Vuoden journalisti: Paavo Tajukangas, Pt-media
  Vuoden juttu: useita juttuja, Paavo Tajukangas, Pt-media
  Vuoden journalistinen teko: lahjomaton ja ainutlaatuinen mokutuksen/mädätyksen/suvakismin kuvailu kokonaisuudessaan, Pt-media

  15
 11. Onnea ja ihan huippu hyviä sun jutut pidät meidät ajan tasalla missä mennään.

  11
  1. Miten ja ketkä hoitivat sotapakolaisten matkat Ruotsista Suomeen? Tämä on kysymys, joka suomen valtamedialla on tutkimatta ja jää tutkimatta. Totuus kuitenkin kiinnostaa varmaan monia. Löytyykö pt-median arkistosta vielä juttuja tästä? Nettihaut on näköjään siivottu aiheeseen liittyen. Voitko tehdä aiheesta vielä tarkeman jutun?

   Suurinpiirtein näin kai se meni: Muslim-aid huomioliivejä pitävä porukka päivysti esim. Tukholman keskusrautatieasemalla, vastaanotti ja etsi käsiinsä junista laittomia maahantulijoita, ohjasi heitä eteenpäin hätämajoituskeskuksiin jossa syötiin, levättiin ja saatiin terveyspalveluja, osa porukasta ohjattiin Södermalmin moskeijaan. Näistä paikoista osa ohjattiin ja avustettiin Suomeen, osa jäi tielle tietymättömille. Ruotsin hallitus tuki tätä antamalla avustuksia avustusjärjestöille. Tukholman kaupunki tuki myös avaamalla uusia hätämajoituskeskuksia. Muslim-aid liiveissä oli varmaan myös Ruotsin spr:n porukkaa? Ja tietyn suomalaisen puolueen politikkoja?

   1. Suomalaiset vastustivat, mutta ruotsalaiset ja juurikin muuan suvakkinaispoliitikko (nimi?) alkoi messuta ja verrata näitä muslimimiehiä suomalaisiin sotalapsiimme, jotka Ruotsi aikoinaan vastaanotti Ruotsiin. Se velka on nyt kuitattu. Älkäämme koskaan enää kiittäkö Ruotsia siitä, että vastaanottivat lapsiamme. Sen avun hinta tuli nyt Suomelle kalliiksi. Ruotsi lähetti Suomeen heti kättelyssä n. 30 000 matua, joista osa jäi Ouluun toteuttamaan itseään ja Muhamedin esikuvaa. Oulun lapsia alettiin joukkoraiskata.

    Suomen puolustusvoimat kantoivat Tornion raja-asemalta vihollisen laukkuja vastaanottokeskuksiin. Teko oli tarpeeton, sillä miehet itse olivat ne tuoneet Irakista asti. Suomalaiset lahjoittivat heille vaatteita, jotka ”pakolaiset” halveksien heittivät pitkin Kemin ja Oulun katuja. Suomalainen ruoka ei heille kelvannut, sormella tölkkien kutsuivat niitä koiranruuiksi. Työnteko ei heille maistunut, mutta jonossa norkoavat kylävalaat ja vanhat ämmät ottivat heitä koteihinsa eläteiksi. Etenkin yksinhuoltaja-lapsiperheet tekivät nopeasti kauppansa.

    Itselleni on useasti käynyt esim. matu-taksissa, että täysin asiattomasti kuljettaja on alkanut kysellä henk.koht. asioitani, jotka eivät hänelle kuulu: ”Onko sulla mies?” Ei. Sitten: ”Onko lapsia?”

   2. MInulla oli paljon videoita Youtubessa, mutta kun kanava suljettiin niin videotkin menivät. Omat vanhat jutut olen itse poistellut, koska siellä oli joukossa poliiseja kiinnostavia juttuja, niin poistin suosiolla niitä, että ei tule ainakaan kunnianloukkauksesta syytteitä.

    Pitää joku päivä kirjoittaa ”muistelma” tuosta invaasiosyksystä.

 12. Pt-media on Valo nykyisessa sensuuri-propagandajournalismissa, Happy Birthday To You….

  10
 13. Hotelli Yrjöperskeles lähettää lämpimimmät onnittelut PT-medialle. PT-media on yksi Suomen tärkeimpiä uutiskanavia. Onnea ja menestystä sekä voimia eloon!

 14. Eka kommentti ei tainnut mennä läpi joten otan uusiksi. Lämpimimmät onnittelut yhdelle Suomen tärkeimmistä uutiskanavista. Onnea ja menestystä sekä voimia eloon!

 15. Onneksi olkoon! Muutamia erilaisista lähestymiskulmista johtuneita ”kehityskeskustelujakin” on matkan varrella ehditty käydä -eli harjoitettu aitoa osallistuvaa journalismia. Kiitos ja anteeksi niistä!🙈🙉🙊

  Vuoden 2015 invaasiosta raportoinnin merkitystä ei pidä koskaan unohtaa -ilman PT-median ja MV-lehden uutisointia miehitysjoukkojen suomeen tunkeutuminen olisi pystytty pimittämään täydellisesti. Isolla (meiltä varastetuilla) rahalla organisoitu propagandavyöritys päättyi säälittävään mahalaskuun ja kiinnijäämiseen törkeästä valehtelusta – Paavon paljastus miehitysjoukkojen järjestelmällisestä kuljetuksesta suomeen oli (ja on edelleen) yksi suomalaisen vaihtoehtomedian käänteentekevimmistä uutisista 👍

 16. ”Luultavasti kukaan toinen pohjoismaalainen ei tiedä niin hyvin kuin minä, miten sotapakolaisten matkat hoidettiin Ruotsista Suomeen. Ja keitä siellä hääräsi operatiivisella tasolla. Ja ketkä mahdollistivat sen. (Ei muuten ollut siionisteja, globalisteja, juutalaisia tai vapaamuurareita).”

  No kerro meillekin ketkä jos kerran tiedät. Itse kun en tiedä eikä tiedä moni muukaan.

 17. Perkkule. Onkos jo aikaa mennyt niin?

  Mutta onnee ny. Ja pirä puuha pystyssä. On tämä minun ja rouvan vakilukemistoja.

  On vähän sillai, että aamulla rapistellaan Aamulehteä, koska sitä varten paperinen Aamulehti on. Aamulehdessä on lisäksi pahkasika tyylistä huumoria puettuna uutisjournalistiseen muotoon.

  Varsinaiset uutiset ja tapahtumat kattellaan sitten netistä. Tää sun media on eräs parhaita sivustoja. Pian minulle vielä tärkeämpi koska olen mahdollisesti palaamassa Skandinavian liikenteeseen.

Comments are closed.