Pt-media 5 vuotta! Saa onnitella!

birthday-cake-982417_960_720

Mitä tapahtuu tänään? No otetaan pikku kaljat Pt-media 5-vuotispäivän kunniaksi.

Vuonna 2014 loppukesästä kehittelin ideaa blogista tms. Alussa oli pari erilaista viritelmää, mutta en jaksanut innostua niistä. Toinen oli ruotsiksi kirjoitettu “Suomalaisen elämää Ruotsissa”, mutta ketä vittu kiinnostaa jonkun juopon elämä. Toinen oli “Vainoharhaisia ajatelmia, eli tarttuuko ruoka paistinpannuun vai paistinpannu ruokaan”. Ei jaksanut sitäkään. Koska en saanut selville kumminpäin se menee.
Sitten perustin paavotajukangas.comin, jonne kirjoittelin mitä kirjoittelin. Kunnes tuli invaasiovuosi 2015, joka oikeastaan räjäytti pankin. Tai tässä tapauksessa tyhjän säästöpossun. Vietin pitkiä päiviä Tukholman T-centralissa ja ympäri kyliä selvittämässä sotapakolaisten reittejä Ruotsista Suomeen.
Luultavasti kukaan toinen pohjoismaalainen ei tiedä niin hyvin kuin minä, miten sotapakolaisten matkat hoidettiin Ruotsista Suomeen. Ja keitä siellä hääräsi operatiivisella tasolla. Ja ketkä mahdollistivat sen. (Ei muuten ollut siionisteja, globalisteja, juutalaisia tai vapaamuurareita).
Tuosta sitten muovautui se lopullinen ajatus kirjoittaa asioista, josta nyt kirjoitan.
Aluksi oli paavotajukangas.com, sitten tuli Pt-media.org. Seuraavana on hauta.
Näissä merkeissä on mennyt siis 5 pitkää vuotta. Yhden miehen media, jossa on mukana yksi avustaja, joka kirjoittaa englanniksi. Silloin tällöin joitakin yksittäisiä kirjoittajia. Lisäksi on muutama kymmenen vinkkimiestä ja joitakin “alamaailman asiantuntijoita”. Monia juttuja taustoitetaan näiden alamaailman asiantuntijoiden avulla. Ne tietävät enemmän kuin valtamedian vinkkimiehet yhteensä.
Eipä muutakuin kippis ja skool ja terviiseksi.
6802