Pt-media 5 vuotta! Saa onnitella!

birthday-cake-982417_960_720

Mitä tapahtuu tänään? No otetaan pikku kaljat Pt-media 5-vuotispäivän kunniaksi.

Vuonna 2014 loppukesästä kehittelin ideaa blogista tms. Alussa oli pari erilaista viritelmää, mutta en jaksanut innostua niistä. Toinen oli ruotsiksi kirjoitettu ”Suomalaisen elämää Ruotsissa”, mutta ketä vittu kiinnostaa jonkun juopon elämä. Toinen oli ”Vainoharhaisia ajatelmia, eli tarttuuko ruoka paistinpannuun vai paistinpannu ruokaan”. Ei jaksanut sitäkään. Koska en saanut selville kumminpäin se menee.
Sitten perustin paavotajukangas.comin, jonne kirjoittelin mitä kirjoittelin. Kunnes tuli invaasiovuosi 2015, joka oikeastaan räjäytti pankin. Tai tässä tapauksessa tyhjän säästöpossun. Vietin pitkiä päiviä Tukholman T-centralissa ja ympäri kyliä selvittämässä sotapakolaisten reittejä Ruotsista Suomeen.
Luultavasti kukaan toinen pohjoismaalainen ei tiedä niin hyvin kuin minä, miten sotapakolaisten matkat hoidettiin Ruotsista Suomeen. Ja keitä siellä hääräsi operatiivisella tasolla. Ja ketkä mahdollistivat sen. (Ei muuten ollut siionisteja, globalisteja, juutalaisia tai vapaamuurareita).
Tuosta sitten muovautui se lopullinen ajatus kirjoittaa asioista, josta nyt kirjoitan.
Aluksi oli paavotajukangas.com, sitten tuli Pt-media.org. Seuraavana on hauta.
Näissä merkeissä on mennyt siis 5 pitkää vuotta. Yhden miehen media, jossa on mukana yksi avustaja, joka kirjoittaa englanniksi. Silloin tällöin joitakin yksittäisiä kirjoittajia. Lisäksi on muutama kymmenen vinkkimiestä ja joitakin ”alamaailman asiantuntijoita”. Monia juttuja taustoitetaan näiden alamaailman asiantuntijoiden avulla. Ne tietävät enemmän kuin valtamedian vinkkimiehet yhteensä.
Eipä muutakuin kippis ja skool ja terviiseksi.
6802

36 Kommenttia
Uusimmat
Vanhimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Kari Kinnunen
Kari Kinnunen
18.8.2019 02:22

Perkkule. Onkos jo aikaa mennyt niin?
Mutta onnee ny. Ja pirä puuha pystyssä. On tämä minun ja rouvan vakilukemistoja.
On vähän sillai, että aamulla rapistellaan Aamulehteä, koska sitä varten paperinen Aamulehti on. Aamulehdessä on lisäksi pahkasika tyylistä huumoria puettuna uutisjournalistiseen muotoon.
Varsinaiset uutiset ja tapahtumat kattellaan sitten netistä. Tää sun media on eräs parhaita sivustoja. Pian minulle vielä tärkeämpi koska olen mahdollisesti palaamassa Skandinavian liikenteeseen.

Anonymous
Anonymous
16.8.2019 22:00

”Luultavasti kukaan toinen pohjoismaalainen ei tiedä niin hyvin kuin minä, miten sotapakolaisten matkat hoidettiin Ruotsista Suomeen. Ja keitä siellä hääräsi operatiivisella tasolla. Ja ketkä mahdollistivat sen. (Ei muuten ollut siionisteja, globalisteja, juutalaisia tai vapaamuurareita).”
No kerro meillekin ketkä jos kerran tiedät. Itse kun en tiedä eikä tiedä moni muukaan.

Sensuroimaton Totuus
Sensuroimaton Totuus
16.8.2019 21:20

Onneksi olkoon! Muutamia erilaisista lähestymiskulmista johtuneita ”kehityskeskustelujakin” on matkan varrella ehditty käydä -eli harjoitettu aitoa osallistuvaa journalismia. Kiitos ja anteeksi niistä!🙈🙉🙊
Vuoden 2015 invaasiosta raportoinnin merkitystä ei pidä koskaan unohtaa -ilman PT-median ja MV-lehden uutisointia miehitysjoukkojen suomeen tunkeutuminen olisi pystytty pimittämään täydellisesti. Isolla (meiltä varastetuilla) rahalla organisoitu propagandavyöritys päättyi säälittävään mahalaskuun ja kiinnijäämiseen törkeästä valehtelusta – Paavon paljastus miehitysjoukkojen järjestelmällisestä kuljetuksesta suomeen oli (ja on edelleen) yksi suomalaisen vaihtoehtomedian käänteentekevimmistä uutisista 👍

Yrjöperskeles
16.8.2019 20:05

Eka kommentti ei tainnut mennä läpi joten otan uusiksi. Lämpimimmät onnittelut yhdelle Suomen tärkeimmistä uutiskanavista. Onnea ja menestystä sekä voimia eloon!

Yrjöperskeles
16.8.2019 20:02

Hotelli Yrjöperskeles lähettää lämpimimmät onnittelut PT-medialle. PT-media on yksi Suomen tärkeimpiä uutiskanavia. Onnea ja menestystä sekä voimia eloon!

Anonymous
Anonymous
16.8.2019 18:08

Pt-media on Valo nykyisessa sensuuri-propagandajournalismissa, Happy Birthday To You….

Anonymous
Anonymous
16.8.2019 17:32

Onnea! Olet appelsiinikiljusi ansainnut.

Anonymous
Anonymous
16.8.2019 17:45
Vastaa...  Anonymous

Miten ja ketkä hoitivat sotapakolaisten matkat Ruotsista Suomeen? Tämä on kysymys, joka suomen valtamedialla on tutkimatta ja jää tutkimatta. Totuus kuitenkin kiinnostaa varmaan monia. Löytyykö pt-median arkistosta vielä juttuja tästä? Nettihaut on näköjään siivottu aiheeseen liittyen. Voitko tehdä aiheesta vielä tarkeman jutun?
Suurinpiirtein näin kai se meni: Muslim-aid huomioliivejä pitävä porukka päivysti esim. Tukholman keskusrautatieasemalla, vastaanotti ja etsi käsiinsä junista laittomia maahantulijoita, ohjasi heitä eteenpäin hätämajoituskeskuksiin jossa syötiin, levättiin ja saatiin terveyspalveluja, osa porukasta ohjattiin Södermalmin moskeijaan. Näistä paikoista osa ohjattiin ja avustettiin Suomeen, osa jäi tielle tietymättömille. Ruotsin hallitus tuki tätä antamalla avustuksia avustusjärjestöille. Tukholman kaupunki tuki myös avaamalla uusia hätämajoituskeskuksia. Muslim-aid liiveissä oli varmaan myös Ruotsin spr:n porukkaa? Ja tietyn suomalaisen puolueen politikkoja?

Hyvämuistinen fenno
Hyvämuistinen fenno
16.8.2019 18:25
Vastaa...  Anonymous

Suomalaiset vastustivat, mutta ruotsalaiset ja juurikin muuan suvakkinaispoliitikko (nimi?) alkoi messuta ja verrata näitä muslimimiehiä suomalaisiin sotalapsiimme, jotka Ruotsi aikoinaan vastaanotti Ruotsiin. Se velka on nyt kuitattu. Älkäämme koskaan enää kiittäkö Ruotsia siitä, että vastaanottivat lapsiamme. Sen avun hinta tuli nyt Suomelle kalliiksi. Ruotsi lähetti Suomeen heti kättelyssä n. 30 000 matua, joista osa jäi Ouluun toteuttamaan itseään ja Muhamedin esikuvaa. Oulun lapsia alettiin joukkoraiskata.
Suomen puolustusvoimat kantoivat Tornion raja-asemalta vihollisen laukkuja vastaanottokeskuksiin. Teko oli tarpeeton, sillä miehet itse olivat ne tuoneet Irakista asti. Suomalaiset lahjoittivat heille vaatteita, jotka ”pakolaiset” halveksien heittivät pitkin Kemin ja Oulun katuja. Suomalainen ruoka ei heille kelvannut, sormella tölkkien kutsuivat niitä koiranruuiksi. Työnteko ei heille maistunut, mutta jonossa norkoavat kylävalaat ja vanhat ämmät ottivat heitä koteihinsa eläteiksi. Etenkin yksinhuoltaja-lapsiperheet tekivät nopeasti kauppansa.
Itselleni on useasti käynyt esim. matu-taksissa, että täysin asiattomasti kuljettaja on alkanut kysellä henk.koht. asioitani, jotka eivät hänelle kuulu: ”Onko sulla mies?” Ei. Sitten: ”Onko lapsia?”

Anonymous
Anonymous
16.8.2019 16:27

Onnea, luen joka päivä!

Matti
Matti
16.8.2019 16:08

Onnea! Luen viikoittain…

Mirja Haapaniemi
Mirja Haapaniemi
16.8.2019 15:37

Onnea ja ihan huippu hyviä sun jutut pidät meidät ajan tasalla missä mennään.

Aappa
Aappa
16.8.2019 14:57

Vuoden journalisti: Paavo Tajukangas, Pt-media
Vuoden juttu: useita juttuja, Paavo Tajukangas, Pt-media
Vuoden journalistinen teko: lahjomaton ja ainutlaatuinen mokutuksen/mädätyksen/suvakismin kuvailu kokonaisuudessaan, Pt-media

Suomi Finland
Suomi Finland
16.8.2019 14:41

Onnea viisivuotiaalle!
Ihan pian Muhammediakin alkaa kohta kiinnostamaan tämä sivusto.

Ugritar
Ugritar
16.8.2019 14:35

Paljon Onnea Taju ja Pt-media! Suomen, suomalaisuuden ja totuuden puolesta!

Pinlaareni
Pinlaareni
16.8.2019 13:41

Onnea, ja kiitokset arvokkaasta työstä.

PastoriNikulainen
PastoriNikulainen
16.8.2019 12:55

Onnea! Tää sivusto on vaan aina niin kartalla!

kanander
16.8.2019 12:36

Kiitoksia, ”Puavo”! Olet erittäin merkittävä sananvapauden täydentäjä. Arvostan työtäsi suuresti.

AdAstra
AdAstra
16.8.2019 12:26

Onnittelut jaksamisesta! Luultavasti siellä Viron puolessa on vapaampaa kirjoitella, ja me saamme artikkeleista silti nauttia.
Hyvää jatkoa samaan malliin!

Eikka
Eikka
16.8.2019 12:01

Onneksi olkoon! Toivottavasti hienon median tulevaisuus jatkuu myönteisenä ja isäntä jaksaa kirjoitella.

Tapsa
Tapsa
16.8.2019 11:55

ONNEKSI OLKOON! PT-median analyysit Ruotsin tilanteesta ovat aivan omaa luokkaansa. Valtamedia on tietysti asenteellista mutta paljolti myös asiantuntematonta. Monet valtamediassakin käsitellyt Ruotsin levottomuudet joista toimittajat tuntuvat olevan ihan pihalla ovat tuttuja PT-median lukijoille. Monet jutut ovat myös erittäin hyvin taustoitettuja. Hyvä myös että linja on sikäli neutraali että edes polpo ei saa kiinni vihapuheesta.

Seppo Keränen
Seppo Keränen
16.8.2019 11:27

Onnea PT! Luulen, että sama tahti jatkuu tässä matu politiikassa niin kauan kuin EU on elossa. Voimia sulle jatkaa tässä työssä, minne Marskin miekka viitoittaa tien. Sitten joskus kun kirjoitat muistelmateoksen niin ostan sen pois. Tsemppiä!

Huru-ukko
Huru-ukko
16.8.2019 14:41
Vastaa...  Seppo Keränen

Ja Marskin ryyppy synttärin kunnikasi!

jippos123
jippos123
16.8.2019 14:55
Vastaa...  Huru-ukko

Itseltäni ei Marskin ryyppyä valitettavasti löydy (hyvä aine) mutta juuri tarkistin, että kolmenvartin leka Sisu Viinaa on.
Eiköhän siitä muutaman kopsun jouda ottaa tällaisen merkkipäivän kunniaksi jahka työt on hoidettu.
Onnea PT medialle hyvästä tutkivasta journalismista joka on ”valtamedialta” jäänyt toisarvoiseksi poliittisen sheissen tieltä.

Huru-ukko
Huru-ukko
16.8.2019 17:30
Vastaa...  jippos123

Itslleni on vain Viljasen viinaa, sitäkin pieni butilka. No asiasta kolmanteen, pieni tarina ko. viinasta. Tuli alkoon jokunen vuosi sitten ja tietysti kokeilemaan. Siihen aikaan oli Ilkka Viljanen ”iso satraappi” Lahden kunnallispolitiikassa. No mie en irvileukana voinut olla siinä viinakaupan kassalla lohkaisematta, että mahtaa se Ilkka nyt olla vihainen kun mää se viinat juon. Näki kassan ilmeestä, että nyt lyö rattaat tyhjää ennen kuin hän tajusi. Ja sitten naurua riitti:)

Hannu Pölkki
Hannu Pölkki
16.8.2019 11:18

Lämpimät onnittelut ja kiitokset hienosta työstä!

Jani
Jani
16.8.2019 11:09

Onnex olkoon Pt-media. Paavo, olet mies paikallaan. KIITOS

Kiitos Pate, paras patu
Kiitos Pate, paras patu
16.8.2019 11:05

Pate paras patu!
Kohteenamme matu
Poistua ei taju
Tossa menee katu
Tai vaikka suksilatu (kuuseen!)
Ettei sua vaan satu.

(Pekka) Kosma Repo
(Pekka) Kosma Repo
16.8.2019 22:20
Vastaa...  Paavo/ Pt-media

<3 Laittasin rahaa – koska luven kaiken – mutku – olen minimieläkkeelllä [730 € /kk -eikä sis lääkkeet – ei vuokratukea – ei muutakaan . . .etc.i] – Tsemppiä Toivotan – Bless You ! Har Det Så Bra ! – Sillä Meidän Kanssamme On Jumala ! . . . 0:) [ei mikään ahuu]

Minä
Minä
16.8.2019 10:39

Onnekis olkoon viisivuotiaalle. Melkoinen uroteko selvitä noinkin kauan tuossa lajissa. Jäisi useimmilta tekemättä.

Nähtyon
Nähtyon
16.8.2019 10:31

Iso peukalo Tajulle!

Anonymous
Anonymous
16.8.2019 10:23

hyvä! palkitse itsesi vaikka Pattayan lomalla.

Minä
Minä
16.8.2019 10:38
Vastaa...  Anonymous

Siitä tulikin mieleen thai-vitsi: Eräs tyyppi suunnitteli matkustavansa Thaimaahan. Hän päätti kysellä vähän kaveriltaan, joka oli käynyt monta kertaa.
Niinpä hän sitten kysäisi, että ”paljonkohan tarvitsee käyttörahaa parin viikon lomalla”?
Kaveri tuumi hetken ja vastasi, että ”jotain parikymmentä tuhatta kruunua”.
”Hmmm. Sittenhän se on tyttöystävän kanssa yhteensä nelisenkymmentätuhatta.”
”Aijaa. Menet tyttöystävän kanssa – sitten riittää viisi tonnia yhteensä ihan hyvin”.