RHC:ssä vietetään unettomia öitä palautuksien takia

Refugees Hospitality Clubin batiikkinoidat ovat taas tyrskineet unettomia öitä. Kultapalleroita nimittäin on palautettu Afganistaniin.

Kuvakaappaus 2019-08-16 10-20-10.png

 

RHC:n naisten mukaan kaikki palautettavat lähtökohtaisesti tapetaan heti palautuksen jälkeen. Se aiheuttaa batiikkinoidissa unettomuutta.

Kuvakaappaus 2019-08-16 10-22-54.png

 

Batiikkinoidat pyytävät suojelua ihan korkeimpia voimia myöten, mutta eikö tässä tapauksessä Taivaan Isä ole hieman väärä henkilö turvamieheksi. Eikö sen pitäisi olla Allah ja Mohammed, hänen profeettansa.

Kuvakaappaus 2019-08-16 10-25-58.png

Aktivistijärjestä Stop Deportationin mukaan Suomen ulkomaalaispoliisi on palauttanut tänään kolme afgaania kotiin Kabuliin. Yksi heistä ei ole ikinä asunut Afganistanissa vaan Iranissa. Mutta haki turvapaikkaa Suomesta vedoten Afganistanin tilanteeseen. Tämä itkettää batiikkinoitia. Yksikin palautettava afgaani on tyrskimisen arvoinen.

 

Mainokset

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

46 thoughts on “RHC:ssä vietetään unettomia öitä palautuksien takia

 1. Hassua.
  Minulle taas uni maittaa paremmin kun luen näistä palautuksista.

  177
  1. Miksi vain kolme? Miksi vasta nyt? Miksi ne edes pääsi maahamme loisimaan minunkin verorahoilla?

   Kuitenkin pitkästä aikaa hyviä uutisia. On kolme elätettävää vähemmän…

   124
    1. Tulee ne ilman palautuksiakin. Sitäpaitsi näille ei tule sukulaispakolaisia sillä perusteella, et ku noiki sai, ni meki tultiin. Säästö toistakymmentä miljoonaa.

     Ei talvisodassakaan tankkeja jätetty polttamatta, kun menee vain yksi kerralla. (Vitsi, vai onko?)

  2. Onhan noilla naisilla nyt aikaa päivällä nukkua, kun ovat sossun palkkalistoilla tukia saamassa. Eikä ole afgaanimies vieressä jatkuvasti siemenlinkonsa kanssa sohimassa. Olsisvat tyytyväisiä, ja olisivatko muka jotenkin syyttömiä tilanteeseensa. No eivät taatusti. Itse ovat valinneet linjansa, ja nuo loput 35000 tyhjäntoimittajaa pitäisi siirtää myös pois maasta tai maan alle!

   69
   1. Moni matupatja kun kuskaa jo päiväkotiin ja pian eskariin mulattipentua tai useampaa, joiden faija voi olla kotimatkalla. Siitä niillä unirytmit ja muut on sekaisin, luulisi vituttavan…

    Ps. mikä vitun kivi pitää kääntää, että pääsee RHC:n fb:iin vittuilemaan?

    19
    1. Faija olisi saanut perhesyillä oleskeluluvan. Patjan täytyy olla mummoiässä, eikä enää sikiä ja niin on kaikille paras.

     13
   2. On kyllä ihan uskomatonta että aikuiset(?)mimmit kirjoittelee tuollaista unelmahöttöä tosissaan!?EI KAI?Järkyttävää mihin nämäkin sossulaiset päätyvät?Johonkin toiseen ”clubiin” taatusti.Ei ole täysijärkisten touhua!

    18
  3. Toisen maailmansodan jälkeen monissa maissa valloittajan kanssa veljeilleet miimmit ajeltiin kaljuiksi…sama sopisi näille matu hyysäreille.Niin miehille ,kuin naisille.Suurin osa tuntemistani Paskahousujätkistä komppaa omaa akkansa kannattamalla matutusta.EIVÄT USKALLA sanoa todellista mielipidettään .Näitten samojen jätkien Akat kumminkin haaveilee matupojasta,jolla on vahva itsetunto,ja mielipiteet.Matut tietää ,että kun nussii kunnolla ,niin suvakki antaa kaikki synnit anteeks.

   25
  4. Toisen maailmansodan jälkeen monissa maissa valloittajan kanssa veljeilleet miimmit ajeltiin kaljuiksi…sama sopisi näille matu hyysäreille.Niin miehille ,kuin naisille.Suurin osa tuntemistani Paskahousujätkistä komppaa omaa akkansa kannattamalla matutusta.EIVÄT USKALLA sanoa todellista mielipidettään .Näitten samojen jätkien Akat kumminkin haaveilee matupojasta,jolla on vahva itsetunto,ja mielipiteet.Matut tietää ,että kun nussii kunnolla ,niin suvakki antaa kaikki synnit anteeks.

   11
  5. Tämä on elämäni onnellisin päivä, nukuin levollisesti. Lisää näiden rikollisten palautuksia niin yöuneni ovat taatusti ihania👍🤗

   15
 2. Ja minä puolestani nukun yöni sitä paremmin mitä vähemmän tässä maassa on afgaaneja ja irakilaisia.
  ”Eihän nämä pojat ole tehneet mitään pahaa”, kirjoittaa eräskin ksenofiili tunteikkaasti.
  Mistä hän sen voi tietää mitä pahaa nuo pojat ovat tehneet ja mitä he oikeasti ovat paossa? Ei mistään, mutta kun on sitä tunneälyä.

  127
   1. Sain eilen sätkyraivarin, vahingossa Yle-uutisten ollen päällä ja vieläpä hurrien kanavalla, jota en muutoinkaan koskaan katso. Kuvassa siis koko demaripuolueen naisten etupenkkirivistö – al-Taeen saapuessa tilaisuuteen – onnellisesti hymyillen syöksyi kaulailemaan al-Taeeta. Antoivat siis jo ennakolta tuen kullalleen, rikoksista viis. Demareiden moraalia. Kuva kertoi myös sen, että al-Taee on mahd. nussinut koko puolueen läpi ja ehkä vihreätkin päälle, sillä ei muslimikulttuurissa kunnon naiset mene omin neuvoin kaulailemaan miehiä. al-Taeen ilme ei ollut järin riemuitseva, sillä puoli-Suomea arvelee nyt… Näillä meriiteillä jopa rikoksiin syyllistyneet matumiehet siis etenevät demareissa?

    81
   2. Jalkainväi tunnetta, kuten kaikilla noiden hyysääjämijilla.Oikeasta älystä ei ole tistoakaan.

    35
  1. Ja mitä sitten vaikka ei olisikaan tehnyt pahaa. Jos turvapaikalle ei ole tarvetta niin silloin määränpää on: kotimaa.

   110
  2. Ei tasan ole vähemmän. Päivässä tulee keskimäärin monta kertaa enemmän kuin 3. Keskimäärin päivässä on tullut vuosikausia vähintään yli 10 uutta matua. Kun niille myönnetään oleskelulupia nopeammin kuin niitä saapuu niiden määrä järjestelmässä näyttää vähenevän vaikka todellinen määrä kasvaa koko ajan.

 3. Voi olla, ettei ne niitten afgaanien takia noita kirjoittele, vaan haluavat vain kuulua johonkin joukkoon. Vaikka näihin refugelaisiin, kun ei muuta joukkoa ole minne liittyä. Tämä voi olla perimmäinen syy. Muitakin tunteita sitten sikiää asian äärellä.

  52
  1. Yksinäisiä, säälittäviä ihmisiä jotka ovat valmiita suojelemaan vaikka minkälaista joukkokidutusmurhaajaa kunhan eivät vaan itse jää yksin omaan tylsään elämäänsä.

   63
   1. Suojelevat siihin asti kunnes hokaavat kiljuvansa ilman päätä. Kaikki murjaanit ovat muslimeja ja kaikki muslimit katkovatten kauloja, riippumatta onko batiikkinoita nukkunut tahi ollut muuten vain unelmissaan.

    54
    1. Ehkä juuri se onkin Taivaan Isän tekoa, että näitä aletaan myös palauttaa, Suomen huorien vastahuudoista huolimatta. Vasemmisto on aina mielellään antanut, milloin kellekin viholliselle. Tampereen kommunisteissa on paljon entisten Kronstadtin matruusien jälkeläisiä. Tampereella Pispalan suvakit miekkareissaan jopa istuvat kadulla Suomen lipun päällä, kun eivät itse olekaan suomalaisia! Muistan kuinka Oulun matulauman saavuttua, Oulu-palstalla muuankin oululainen huora kehuskeli ”komeita poikia ja Sen kokoa”. Juuri tällaiset eukot ovat antaneet matuille väärän sanoman suomalaisista. Nyt pitävät koko Suomen kansaa, ”kaikkia oululaisia” huorahtavina ja raiskaavat sitten ”huorien lapsia”. Demariämmät jälleen eilen antoivat oman viestinsä al-Taeelle: ”Olet vaikka kuinka rikollinenkin, me rakastamme ja puolustamme sinua!” Minä en suvakkeja tunnusta enää itseni ja muiden aitoisänmaallisten kanssa edes samaan kansaan kuuluviksi. On suomalaiset ja erikseen matupatjat ja näiden tenavat. En koskaan enää äänestä yhtäkään vasemmistopuoluetta. En kyllä oikeistoakaan. Ei löydy kuin aitoisänmaalliset.

     37
    2. Onko Refugeesit oikeasti ihan puupäitä? Onko nykyinen tiedontulva liikaaheidän aivokapasiteetille liian suuri käsiteltäväksi? Kuinka jotkut voivat olla noin totaalisesti ns.Tynnyrissä olevia?

     18
     1. Tiedän että te arvon batiikkinoidat luette näitäkin kommentteja, siispä neuvon teitä kaiken suvaitsevaisia muuttamaan sinne Iraniin mistä nämä ns.afgaanit ovat todellisuudessa tulleet🤣 eikun huntu päälle ja Teheraniin niin tulette näkemään elämän ihanuuden kun nämä pojat vaihtavat teidät muummoparat nuorempiin ja kauniimpiin tyttösiin👍🤣🤣🤣

   2. Kaikkihan menee näiden tyrskijöiden mielen mukaan. Palautuksethan ovat kokonaiskehitykseen nähden täysin merkityksettömiä. Hallitus toisensa perään toteuttaa käytännössä näiden tyrskijöiden ja muutamasta palautuksesta märyä vääntävien punikkiakkojen mieleistä politiikkaa. Älkää olko hölmöjä. Älkää menkö ansaan. Kyseinen märykuoro, voimattomuudessa kieriskelyineen ja ”heikotuksineen” on pelkkää teatteria. Säälipisteiden keruuta ja marxilaisen suvakkiporukan täydellisen vallan peittelyä.
    Totuus on, että he, heidän kaltaisensa valitsevat hallitukset, he kontrolloivat valtamediaa, yhteiskunnallista keskustelua ja politiikkaa. Heillä on yliedustus ja -yliote viranomaiskoneistoissa, varsinkin johtoportaissa. He ovat miehittäneet kansalaisjärjestöt ja kirkot märättäneet. Pääomat, porvarit ja yritykset kumartavat heitä. He rakentelevat kenenkään estämättä valeoppositioita, vaihtelevat tarvittaessa väriään kuin Kameleontit ja tekevät ideologisen fanatismin tai ”porvareita” kohtaan tuntemansa kostonhimon sokaisemana kaikkensa soluttaakseen vastustajansa, häpäistäkseen ja ottaakseen kontrolliinsa heidät. Ratsastaakseen aallon harjalla itsensä vastustamisessa.
    Jos joku haluaa salaliittoja etsiä niin tämä se on. Salaliitto ja petos, joka on käytännössä täysin julkinen, oppi-isiensä julkilausuma, vasemmistolaisuuden perusagenda ja kaikkien nähtävissä. Salaliitto, jonka valta näkyy siinäkin kuinka vähän ja mitään sanomattomasti siitä loppujen lopuksi kirjoitellaan. Senkin kirjoittelun peittyessä illuminaatti, deep state, glopalisti, juutalais, sionisti, vapaamuurari, rotchild, suurpankkiiri-salaliitto kirjoittelun alle. Tarkoituksenaan ilmeisestikin hukuttaa se todellinen salaliitto huuhaa-salaliittojen mereen. Todellisen salaliiton sylttytehtaiden sylkemään sontaan.
    Eli, ei säälin tunteita lieroille. Ei luulla heitä säälittäviksi. Ei erehdytä pitämään heitä heikkoina. He eivät ole säälittäviä, eivätkä heikkoja. Ei varsinkaan se idologinen hirviö, minkä peräreiästä näitä säälipisteitä kerjääviä tyrskijöitä purskahtelee.

    13
  2. ”Self-Righteous Liberals are a Jihadi’s best friend,Learn their language so you can get what you want by telling them what they want to hear”..Remember,it’s only temporary!

 4. Ruotsi ylvästelee sillä että on tänä vuonna palauttanut jo 200+ afgaania. Enemmän kuin koko viime vuonna yhteensä! (SVT) Mitä on 2010+ verrattuna kymmeniin tuhansiin? Joukossa kaikenmaailman ihme hihhuleita jotka suunnittelevat ties mitä (kuten nyt Östersundin niin ”normaali” perheenisäkin bensakanistereineen ja ihmisten yliajoyrityksineen).

  Tulos on aivan surkea verrattuna siihen määrään mikä maassa oleskelee laittomasti, jo kolme vuotta sitten 80.000 kpl!

  https://www.dagenssamhalle.se/debatt/regeringen-kommer-inte-klara-80-000-utvisningar-22990

  51
 5. ”Oi miksei saavu noutamaan
  Tuo prinssi uljas, nuori sadun ihmemaan”
  Näin huulet kuiskaa, silmät loistaa läpi kyynelten
  Taas aamun koittoon uneen vaipuen

  41
 6. LoL! Ei tainnut itse noitakaan tietää mitä kirjoitti. ”Pyydetään myös, että OIKEAT AUTTAVAT IHMISET…” Nää on kyllä mahtavia koomikkoja.

  38
 7. No jos taivaan isä auttaa afgaaneja, niin silloinhan he pärjäävät aivan missä tahansa. Jopa Afganistanissa.

  Noitalogiikka ei ole hiffannut tätä.

  39
 8. Avohoitopotilaiden juttuja, jotka eivät näe kokonaiskuvaa.
  Eli valvokoon puolestani niin paljon kuin huvittaa.

  42
 9. ”Pakenevat pelkoa”, lol. Kyllä näitäkin diehard-suvakkeja vielä myöhemmin hävettää, kun muistelevat tätä aikaa. Tai sitten ei.

  32
 10. Näissä on yhteistä se että ovat SINKKU-BATIIKKINOITIA, silloin on öisin yksinäistä ja surettaa kovasti. Varsinkin kun kuulee että varattu naapurin batiikkilehmä Birgitta saa käyrää feikkipakolaismuslimilerssiä kovaäänisesti joka yö. Surulliset muslimikyrvänkipeät noitamme viettävät yönsä siidereitä tissutellen ja uneksien, syvällisiä ajatuksia facebookiin kirjoitellen. Voi raukkoja..

  31
 11. Samaan lataamoon punapapin kanssa koko akkalössi. Kunnon lääkityksessä uni maittaa ja maailman pahuus ei harhoineen ahdista.
  Akkonen täytyy taas kaivaa dildot naftaliinista kun toyboyt lennätettiin loman päätteksi kotiin perseilemään.
  Tällä vauhdilla meilläkin kestää satoja vuosia ennenkuin viimeinenkin turisti saadaan potkittua vittuun täältä.

  34
  1. Suomea minä itken, minkä pahan ja korjaamattoman vahingon suvakit ovat jo aiheuttaneet omalle maalleen ja kansalleen! Sillä suomalainen etnisyys ja ikivanha kulttuuri on jo tärvelty näiden toimesta, joille vain oma jalkoväli on ollut etusijalla, suomalaisuudesta viis. Valtava, koskaan anteeksiantamaton rikos! Heille ei ole suomalaisuutta, sillä he itse hylkäsivät uskollisuutensa Isänmaalle, suomalaisuutensa. Heille ei voi enää olla myöskään ”Taivaan Isää”. Sillä en voi uskoa, että Jumalakaan voisi antaa anteeksi näin hävytöntä ja ylimielistä osallisuutta ikivanhan kansan ja kulttuurin murhaan! Tuen antamista kokonaiselle Euroopan valkoisen rodun kulttuurin- ja kansanmurhalle, nimitellen vastarintaan nousevaa omaa kansaansa, uhrejaan, rasisteiksi!

   27
   1. Toisen maailmansodan jälkeen monissa maissa valloittajan kanssa veljeilleet miimmit ajeltiin kaljuiksi…sama sopisi näille matu hyysäreille.Niin miehille ,kuin naisille.Suurin osa tuntemistani Paskahousujätkistä komppaa omaa akkansa kannattamalla matutusta.EIVÄT USKALLA sanoa todellista mielipidettään .Näitten samojen jätkien Akat kumminkin haaveilee matupojasta,jolla on vahva itsetunto,ja mielipiteet.Matut tietää ,että kun nussii kunnolla ,niin suvakki antaa kaikki synnit anteeks.

 12. Mitä enemmän noista loisia saadaan POIS, sitä parempi. Maailman suurin ongelma on tolkuttomasti lisääntyvät kehitysmaalaiset ja islam.

  36
 13. Mitä mahtaa miettiä se nuori nainen, nuori mies, joka hamassa tulevaisuudessa lukee ajasta Suomessa 2000-luvulla, kun Suomeen tunkeutui kymmeniätuhansia muslimeja elämään ja perseilemään, raiskaamaan ja varastamaan, loisimaan ja vaatimaan? Kun valtiovalta toivotti tervetulleiksi, kun kansa joutui maksumieheksi, kun äidinäidinäiti saattoi olla jopa SUVAKKI!!!!

  37
  1. Koulussa on sitten kiva kertoa luokalle että mitä vanhemmat tekee ” mun äiti jakaa persettä Daesh-taistelijoille”

   26
  2. Se miettii tietenkin että olipa tyhmä kansa, onneksi sekin hävitettiin/alistettiin (ei niille ali-etuliitteitä kuitenkaan annettu, koska se on vääräuskoisten hommaa). Seuraavaksi se tuumii, että otetaas pieni rukoussessio tähän väliin, kaivaa kompassin ja maton esin.

 14. hyvä alku mut vie ois rapiat 30000 mussua palautettavana ! no ei roomaakaan päiväs rakennettu joten toivos on hyvä elää vai mitä suvakkihimmelit?

  21
 15. Kymmeniä unettomia öitä on vietetty myös täällä rintamalinjan toisella puolella ja mietitty miten palautusongelmaan saataisiin lopullinen ratkaisu -ei siis mitään hetkellisiä hätäratkaisuja vaan pysyvä, seuraavat 1000 vuotta kestävä kokonaisuus jonka yksi tärkeimmistä päämääristä on näiden sydäntäriipaisevien kirjoitusten loppuminen. #meilläonyhteinenunelma

  18
 16. Ohisaloa huudetaan hätiin siellä. Ei Ohisaloa kiinnosta kolmen afgaanilapsen kidutusmurhat tuon taivaallista. Ministerinä se miettii niitä mijoonaa afgaania, jotka ovat vasta valmistautumassa matkalle tänne. Tekisitte horot itse jotain. Tiedätte päivän ja ajankohdan, estäkää lento! Ette viitsi, vaikka toinen kohtaa varmaa pelkoa ja kuoleman, olette natseja, keskitysleirin vahteja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.